-
lleonidas εγω πηγα για πρωτο service στην αρχ. κορινθο, απο καλαμάτα που μενω βεβαια, και σαν εντυπωσεις μπορω να πω ουδετερος, ουτε θετικα, ουτε αρνητικα. Περιμενα καλυτερο ελεγχο στις λεπτομερειες,πχ στις πορτες, φωτα κλπ, κατι που δεν εγινε. Απο τιμες νομιζω καλυτερα απο αθηνα, μου εκανε και εξτρα εκπτωση στην εργασια.
Τον ιουνιο που τελειωνει η εγγυηση, πραγματικα δεν ξερω αν θα ξαναπαω σε εξουσιοδοτημενο. -
Σ'ευχαριστώ!Δεν πρόκειται να κάνω τόσα χλμ για να κάνω service, έψαχνα κάτι εντός Αττικής.Καλά κάνεις όμως και γράφεις εντυπώσεις, διευκολύνεις όσους κατόχους ζουν στην Πελοπόννησο
-
Πόσα χιλιόμετρα έχεις στο Renegade;
Σε τίτλους ποια θα έλεγες ότι είναι τα αρνητικά του αυτοκινήτου;
-
Δεν έχω πολλά, περίπου 24.000 χλμ... κινούμαι μέσα στην πόλη με τη μοτοσυκλέτα και φέτος που η δουλειά μου είναι κοντά στο σπίτι, χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά το ποδήλατο!
Αρνητικά δεν έχω βρει ακόμα, όσο παράδοξο κι αν φαίνεται!Να σημειωθεί όμως ότι 1.είμαι ανύπαντρος και 2.είμαι 'βολικός' ως ιδιοκτήτης, αν με συγκρίνω με όσα ακούω γύρω μου και όσα διαβάζω εδώ, κατά καιρούς! -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Δεν έχω πολλά, περίπου 24.000 χλμ... κινούμαι μέσα στην πόλη με τη μοτοσυκλέτα και φέτος που η δουλειά μου είναι κοντά στο σπίτι, χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά το ποδήλατο!
Αρνητικά δεν έχω βρει ακόμα, όσο παράδοξο κι αν φαίνεται!Να σημειωθεί όμως ότι 1.είμαι ανύπαντρος και 2.είμαι 'βολικός' ως ιδιοκτήτης, αν με συγκρίνω με όσα ακούω γύρω μου και όσα διαβάζω εδώ, κατά καιρούς!Μια χαρά χιλιόμετρα έχεις. Τα αρνητικά αργά ή γρήγορα εμφανίζονται αν το αυτοκίνητο κάνει χιλιόμετρα.
Το Renegade είναι στα αυτοκίνητα που έχω ξεχωρίσει και πολύ πιθανό να είναι το επόμενό μου αυτοκίνητο.
Όχι καινούριο. Μεταχειρισμένο. Και φυσικά όχι άμεσα. Αλλά όταν ωριμάσουν οι συνθήκες και όταν τα πάρω στο κρανίο εντελώς.Προς το παρών τρέχει αγγελία για το σκούτερ μου, για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους σιγά-σιγά.
-
Είναι καλή επιλογή, αρκεί φυσικά 1.να σταθείς τυχερός όσον αφορά τη χρήση που έχει προηγηθεί και 2.να σε βολεύουν οι χώροι του!
-
Θα το ψάξω καλά τότε και θα προσπαθήσω να βρω κάποιο με ελάχιστη χρήση από εξουσιοδοτημένη εμπορία, όπως αυτό που ανέφερα από την autoone.
Ασημένιο , πολεμική μηχανή...
https://www.car.gr/20293944-jeep-renega ... tude-140hpΌσο για τους χώρους, νομίζω ότι για ένα άτομο είναι υπεραρκετό...
Πώρωση!...
-
Α εσύ είσαι ταγμένος ήδη
Με το καλό να πουλήσεις το scooter και να ξεκινήσεις πιο εντατικά το ψάξιμο... είναι ωραίο αυτοκινητάκι και θα το ευχαριστηθεις αφού είσαι και εσύ μόνος! -
Παρατηρώ ότι το νέο Renegade έχει αλλαγμένο προφυλακτήρα μπροστά.
Ο άβαφος προφυλακτήρας έχει περιοριστεί και πλέον λείπει και το σημείο που μπαίνει η πινακίδα που εξέχει περισσότερο.Εμένα τώρα γιατί μου αρέσει περισσότερο η προηγούμενη σχεδίαση;
Μου φαίνεται ποιο επιθετικό και άγριο. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αρνητικά δεν έχω βρει ακόμα, όσο παράδοξο κι αν φαίνεται!Να σημειωθεί όμως ότι 1.είμαι ανύπαντρος και 2.είμαι 'βολικός' ως ιδιοκτήτης, αν με συγκρίνω με όσα ακούω γύρω μου και όσα διαβάζω εδώ, κατά καιρούς!Μια χαρά χιλιόμετρα έχεις. Τα αρνητικά αργά ή γρήγορα εμφανίζονται αν το αυτοκίνητο κάνει χιλιόμετρα.
Το Renegade είναι στα αυτοκίνητα που έχω ξεχωρίσει και πολύ πιθανό να είναι το επόμενό μου αυτοκίνητο.
Όχι καινούριο. Μεταχειρισμένο. Και φυσικά όχι άμεσα. Αλλά όταν ωριμάσουν οι συνθήκες και όταν τα πάρω στο κρανίο εντελώς.Προς το παρών τρέχει αγγελία για το σκούτερ μου, για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους σιγά-σιγά.
Θα σου πω εγώ που έχουμε κάνει 27.000 χλμ ως δεύτερο αυτοκίνητο όμως. Το 1600 πετρέλαιο. Τον κινητήρα του τον έχω αγαπήσει. Καταπληκτικός, ροπάτος όσο δε πάει κινεί το αμάξωμα με καταπληκτική άνεση ναι σπιρτάδα. Οι χώροι επαρκεστατοι για 4 άτομα με άπλετο χώρο σε κεφάλια, πόδια κτλ παρά το μικρό του μήκους του. Τριγμοί και τέτοια δεν υπάρχουν. Μοναδικό μειονέκτημα το πορτμπαγκάζ. Αν είσαι πατήρ φαμίλιας και θέλεις να φορτώνεις δε κάνει. Α, ενδεχομένως και η κατανάλωση να είναι λίγο τσιμπημένη άλλα τη δικαιολογώ επειδή σε ξεγελάει ο κινητήρας και θέλεις να γίνεις λίγο ραλάκι
Από τις αγορές αυτοκινήτου που δεν έχω μετανιώσει καθόλου. Αλλά λέει να το πάρεις με καλό επίπεδο εξοπλισμού και όχι σκέτο αλλιώς φέρνει προς samurai πλευράSent from my iPad using Tapatalk
-
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Εγώ με τους πλούσιους εξοπλισμούς ποτέ δεν τα πήγα καλά.
Εγώ άλλα πράγματα κοιτώ.Η δικίνητη έκδοση SPORT με ένα βενζινοκινητήρα που θα το κινεί με αξιοπρέπεια με καλύπτει απόλυτα και με το παραπάνω.
Και εδώ θέλω να πω ένα μπράβο στην Jeep που έχει βάλει σε αυτή την έκδοση μαύρη σιδερένια ζάντα με 5 μπράτσα που ξεφεύγει από τις καθιερωμένες σιδερένιες ζάντες.Το θέμα είναι ότι άλλαξε η σχεδίαση του μπροστινού προφυλακτήρα. Πολύ κακώς για μένα.
-
To sport είχαμε πάρει στην αρχή με τη βενζίνη δικούνητο και όντως ήταν σούπερ. Σε 2 μήνες πέφτει μία θείτσα με ένα ένα fiesta st πάνω και το αμάξι έφυγε για απόσυρση. Με τα λεφτά της ασφαλιστικής και κάτι ελάχιστα παραπάνω πήραμε μετά τη longtitude έκδοση και εκεί κατάλαβα τη διαφορά. Αν δε δεις όμως τις πιο πλούσιες εκδόσεις θα είσαι μια χαρά απροβλημάτιστος χαχα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Βρε εγώ είμαι περίεργη περίπτωση σου λέω.
Έχω ένα Aveo του 2007, την ποιο απλή έκδοση.
Ούτε στροφόμετρο δεν έχει. Δύο ηλεκτρικά παράθυρα, ένα AC, ένα συναγερμό, ένα retro ηχοσύστημα και ένα ψηφιακό ρολόι.Και έχω και την ποιο πλούσια έκδοση Fabia με ένα τσουβάλι αυτοματισμούς και νεωτερισμούς...
Μάντεψε με ποιο από τα δύο αισθάνομαι ποιο άνετα, ποιο όμορφα και σκάω και χαμόγελο όταν μπαίνω μέσα...
-
To ανάποδο από εμένα είσαι Νίκο!
Εγώ το Longitude για να το κάνω όπως ήθελα ανέβαινε πολύ η τιμή, γιατί έβαλα €5.000 έξτρα εξοπλισμό!
-
Καταλαβαινω τον καταιγιδα.
Εγω αυτο επαθα με τα γαλλικα. Επειδη ειναι πολυ ποιοτικα και αφρατα στην αισθηση μου βγαζουν μια αισθηση οτι θα χαλασει ευκολα και γρηγορα και θελει προσοχη για να μην συμβει αυτο και ετσι εν τελη δεν τα ευχαριστιεμαι οπως κατι αλλα πιο παλια και απλα αυτοκινητα. -
Εγώ πάλι αν το αυτοκίνητο δε έχει τζιβιτζιλίκια δε το μπορώ καθόλου. Ειδικά όταν πρωτοξεκίνησα δουλειά και τα εταιρικά ήταν σπαρτιάτικα υπέφερα χαχαχα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Παιδιά ο καθένας μας εδώ μέσα όταν αναφέρει την λέξη 'εξοπλισμός' την ερμηνεύει διαφορετικά στο κεφάλι του.
Εμένα με καλύπτει ένας συγκεκριμένος εξοπλισμός σε ένα αυτοκίνητο. Επειδή δεν μπορώ να έχω μόνο αυτά που θέλω, 'φορτώνομαι' και με επιπλέον εξοπλισμό που ποτέ δεν χρησιμοποιώ ή μου κάνει τη ζωή δύσκολη και πολλές φορές τα παίρνω και εντελώς στο κρανίο. Όπως έχει γίνει αρκετές φορές με το Fabia και πολλές φορές και με το προηγούμενο 207GT.
Όταν αναφέρομαι σε 'εξοπλισμό' εννοώ ευκολίες ηλεκτρονικές ή αισθητικές επεμβάσεις ή άλλα 'τσουμπλέκια' που εμένα με αφήνουν παγερά αδιάφορο ή δεν τα θέλω καθόλου γιατί μου κάνουν τη ζωή δύσκολη.
Πάντα έτσι ήμουν. Αναζητώ ένα βασικό εξοπλισμό, 10 πράγματα όλα και όλα και τίποτα παραπάνω.
Στο Renegade έχω ξεχωρίσει κάποια πράγματα που δεν τα βρίσκω σε άλλα αυτοκίνητα.
Και αναφέρομαι στο προηγούμενο Renegade. -
Να ενημερωσω τους συνκατοχους οτι εχω βαλει φιλτρο ΚΝ στο 1.6 mjt και οι εντυπωσεις ειναι:
Πιο γραμμικη λειτουργια κινητηρα, δηλαδη εχει χαθει καπως το ξεσπασμα ροπης χαμηλομεσαια, αλλα τραβαει το ιδιο καλα και πιο ψηλα.
Διατηρηση ταχυτητας πιο ευκολα στα ταξιδια
Τελικιαζει πιο ευκολα στα 180.
Προχτες που κατεβαινα στην ευθεια της τριπολης ειχα 4000 και 185 κοντερισια και σαν να ειχε κι αλλο να δωσει,
θα το δοκιμασω συντομα.
Καταναλωση, ισως 0,1 λτ λιγοτερο.
Αυτα προς το παρον -
Παιδια θα διαλεγατε βενζινη ή πετρελαιο στο Renegad; Κανω περιπου 18000 χιλαιδες το χρονο κυριως εκτος πολης. ξερει καποιος να μου πει τις αληθινες καταναλωσεις των δυο μοντελων;
-
Ο χρήστης λιγοασχετος έγραψε:
Παιδια θα διαλεγατε βενζινη ή πετρελαιο στο Renegad; Κανω περιπου 18000 χιλαιδες το χρονο κυριως εκτος πολης. ξερει καποιος να μου πει τις αληθινες καταναλωσεις των δυο μοντελων;Εάν δεν σε ενδιαφέρει η 4κίνηση και οι επιδόσεις, diesel, θα έχεις αρκετή οικονομία στα ταξίδια. Εάν θες 4κίνηση diesel μόνο 2λιτρο.
Jeep Renegade 2015