-
Ευχαριστώ και πάλι όλα τα παιδιά για τις ευχές τους . Ελπίζω σύντομα να πάω βόλτα για να το δω και εκτός δρόμου .
Ακόμα όμως Και εντός Αττικής μια χαρά το αμάξι . Πχ σήμερα στην Κηφισίας μετά το δαχτυλίδι θέλω να σταματήσω στα δεξιά σε ένα πάρκινγκ να πάρω καφέ όμως καταλαθος πατάω σε μια λακκούβα που ήταν γεμάτη με νερό . Το αυτοκίνητο δεν χαμπάριασε τίποτα αλλά ούτε και εγώ. Ευτυχώς δεν στεκόταν κάποιος άνθρωπος στο πεζοδρόμιο γιατί θα τον είχα κάνει λούτσα , άθελά μου .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
λίγα χιόνια από μένα ...
-
Το άσπρισες το θηρίο!!! Αλλά δεν καταλαβαίνει μία!! Δώσ' του!! Του πάνε τα λευκά
-
http://www.gocar.gr/news/feed/17130,To_ ... to_dr.html
-
Και εγώ πάντως έχω δει να κυκλοφορούν στην περιοχή μου αρκετά Renegade σε διάφορα χρωματάκια, παρόλο που είναι φρέσκο μοντέλο.
Σε αντίθεση με άλλα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν αρκετό διάστημα και ακόμη δεν τα έχω δει στο δρόμο.
-
Κυκλοφορεί σχεδόν ένα χρόνο . Αυτό και το vitara τα βλέπεις πλέον σχετικά συχνά στο δρόμο . Ποια μοντέλα δεν βλέπεις storm ;
-
αρκετά renegade και στα Γιάννενα...
QQ έχει γεμίσει ο τόπος...
Vitara έχουν σκάσει μερικά, αλλά όχι πολλά ακόμη
Και μερικά SX4 βλέπεις εδώ -
Το renegade έχει πολύ πλούσιο εξοπλισμό σε όλες τις εκδόσεις του . Οπότε αυτό κάπως μετριάζει την κάπως υψηλή τιμή του . Και η ποιότητα κατασκευής του είναι αρκετά καλή . Αν λοιπόν θέλει κάποιος μαζεμένο σχετικά αυτοκίνητο είναι από τις καλύτερες επιλογές . Και αν θέλει και τετρακίνηση ίσως να είναι και μονόδρομος .
Στο test drive που ανέβασες emperor όλα καλά τα λέει εκτός από την κατανάλωση . Αλλά μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που ζυγίζει πάνω από 1500 κιλά , κουβαλάει τετρακίνηση και έχει και αυτόματο κιβώτιο . Οπότε η κατανάλωση του αν το μάθεις κιόλας πως να πατάς το γκάζι του θα κυμαίνεται σε λογικά πλαίσια.
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Κυκλοφορεί σχεδόν ένα χρόνο . Αυτό και το vitara τα βλέπεις πλέον σχετικά συχνά στο δρόμο . Ποια μοντέλα δεν βλέπεις storm ;Vitara έχω δει μόνο ένα.
Captur κανένα.
2008 μόλις ένα.
SX4 S-Cross κανένα.
Jimny facelift κανένα.
Cactus κανένα.
Tivoli κανένα (λογικό όμως! )
Mokka έχω δει δύο φορές.
Trax κανένα -
Δυο κάκτους έχω ήδη δει εδώ πάνω επίσης!
και tivoli και 2008 και 3008
χώρια τα άπειρα suv's που κυκλοφορούν από bmw, mercedes, cayenne, lexus κτλ
Φτώχεια οι Ηπειρώτες... -
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Το renegade έχει πολύ πλούσιο εξοπλισμό σε όλες τις εκδόσεις του . Οπότε αυτό κάπως μετριάζει την κάπως υψηλή τιμή του . Και η ποιότητα κατασκευής του είναι αρκετά καλή . Αν λοιπόν θέλει κάποιος μαζεμένο σχετικά αυτοκίνητο είναι από τις καλύτερες επιλογές . Και αν θέλει και τετρακίνηση ίσως να είναι και μονόδρομος .Στο test drive που ανέβασες emperor όλα καλά τα λέει εκτός από την κατανάλωση . Αλλά μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που ζυγίζει πάνω από 1500 κιλά , κουβαλάει τετρακίνηση και έχει και αυτόματο κιβώτιο . Οπότε η κατανάλωση του αν το μάθεις κιόλας πως να πατάς το γκάζι του θα κυμαίνεται σε λογικά πλαίσια.
Αν κάποιος θέλει τετρακίνηση υπάρχει και το ανταγωνιστικό suzuki vitara και μάλιστα πετρέλαιο σε 1600 κ.εκ ενώ στο renegade μόνο δίλιτρο με 4χ4.
-
Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος η τετρακίνηση του renegade είναι καλύτερη σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό .
Και το πετρέλαιο το αναφέρουμε ως κάτι μαγικό ;
-
Το αναφέρουμε ως κάτι όχι μαγικό αλλά 50% πιο οικονομικό...δεν μετράει αυτό ? και γιατί η τετρακίνηση του jeep είναι καλύτερη από του suzuki ? αν μπορείς να μας εξηγήσεις θα το εκτιμούσα...
-
Γιατί δεν έχει κοντές σχέσεις . Γιατί ο κινητήρας είναι της FCA και στα δικά της μοντέλα δεν το βάζει με τετρακίνηση.
γιατί το αυτοκίνητο είναι σχεδιασμένο για off road .Τώρα για το πιο οικονομικό να θυμίσω ότι σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη το πετρέλαιο είναι στα ίδια επίπεδα με την βενζίνη και σε μερικές περιπτώσεις πιο ακριβό .
-
Άσε ρε εγκάθετε,δε σε πιστεύουμε
Για πες εντυπώσεις από τη βόλτα στα χιόνια! -
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Γιατί δεν έχει κοντές σχέσεις . Γιατί ο κινητήρας είναι της FCA και στα δικά της μοντέλα δεν το βάζει με τετρακίνηση.
γιατί το αυτοκίνητο είναι σχεδιασμένο για off road .Τώρα για το πιο οικονομικό να θυμίσω ότι σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη το πετρέλαιο είναι στα ίδια επίπεδα με την βενζίνη και σε μερικές περιπτώσεις πιο ακριβό .
Η suzuki εχει τον ίδιο κινητήρα δανεικό απο τη fiat! και κατάφερε να τον συνδιάσει με σύστημα τετρακίνησης με βάρος μόλις 1295 kg.To allgrip δεν υπολείπεται σε σχέση με το renegade** 4x4 της δικής σου έκδοσης **(και τα δυο έχουν μετάδοση που βασίζεται στα ηλεκτρονικά -χωρίς κεντρικό διαφορικό με αντίστοιχα προγράμματα off road συν κλείδωμα τετακίνησης)
Ισως το jeep ενα κλίκ καλύτερο στο χώμα οσο αφορά τον μικρότερο πρόβολο .
Εαν είχε η εκδοση 1.6 diesel σύστημα τετρακίνησης μάλλον θα σάρωνε στις πωλήσεις,απο εκεί και πέρα σαν ισάξια ενναλακτική μόνο vitara! -
Δεν ξέρω για την 4κίνηση αλλά μόνο από εμφάνιση για μένα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των 2 αυτοκινήτων
Το Renegade είναι κλάσεις ανώτερο και ιδίως με τον κινητήρα με τα 170 άλογα καθόλου τυχαία δεν πήρε τον τίτλο αυτοκίνητο της χρονιάς! -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Δυο κάκτους έχω ήδη δει εδώ πάνω επίσης!
και tivoli και 2008 και 3008
χώρια τα άπειρα suv's που κυκλοφορούν από bmw, mercedes, cayenne, lexus κτλ
Φτώχεια οι Ηπειρώτες...Ειδα ενα ασπρο κακτους, σταματησα με την μηχανη και το επεξεργαστηκα οπτικα καθως ηταν παρκαρισμενο. Σε πολλους αρεσει, σε εμενα δεν. Cayenne; Καιρο εχω να πετυχω.
-
Η εμφάνιση ειναι πάντα θέμα υποκειμενικό Βασίλη. Εμένα μου αρέσει πιο πολυ το vitara σε σχέση με το renegade...
Καλοτάξιδο drenie!!!!'
Jeep Renegade 2015