-
Η μία όψη του νομίσματος είναι ότι δεν πρόκειται για μηχανολογικό πρόβλημα...κάτι είναι κι αυτό.Η άλλη βέβαια είναι ότι έχεις τραβήγματα πριν καλά καλά συμπληρώσεις 1000χλμ.Μα αμάξι είναι αυτό που διάλεξες κι εσύ;
-
ειδες κατι επιλογες που κανουν μερικοι ; Ασ'τα χαλια !!
Ενταξει οκ πηγα δυο μερες στο συνεργειο αλλα μου αλλαξαν την μπαταρια χωρις να με ταλαιπωρησουν , εκανα και την αναβαθμιση μου και εμαθα και κανα δυο πραγματακια ακομα για το αυτοκινητο.
Μονο τετοια 'χαζα' θεματα να εχει και θα ειμαστε σουπερ .
Παντως με τα συνεργεια - αντιπροσωπειες πολυ σημαντικος παραγοντας ειναι ο ανθρωπος που θα σε εξυπηρετησει .
Συμπαθεστατος ο πωλητης μου (αυτος που μου ειπε το λαθος για το κλειδι δεν ηταν ο δικος μου. ο δικος μου ειχε σημαντικο προσωπικο προβλημα οταν παρελαβα και ελειπε με αδεια), αλλα ο ηλεκτρολογος και ο διευθυντης που πηγα αυτη την φορα το αμαξι (δεν ηταν το ιδιο υποκαταστημα με αυτο που πηρα το αυτοκινητο) ηταν και πολυ φιλικοι και αμεσοι στην εξυπηρετηση. Νομιζω θα τους προτιμησω για το πρωτο service οταν ερθει η ωρα.
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Η μία όψη του νομίσματος είναι ότι δεν πρόκειται για μηχανολογικό πρόβλημα...κάτι είναι κι αυτό.Η άλλη βέβαια είναι ότι έχεις τραβήγματα πριν καλά καλά συμπληρώσεις 1000χλμ.Μα αμάξι είναι αυτό που διάλεξες κι εσύ;Να σου πω κατι Λεωνιδα που το ζω σε γνωστους. Καλυτερα να ειναι μηχανικο. Το βρισκεις σχετικα ευκολα. Το ηλεκτρονικο μπορει να ειναι καμια λεπτομερεια και να σου αρχισουν να σου βγαζουν 'χαλασμενα' το ενα και το αλλο ηλεκτρονικο μεχρι να βρουνε το πραγματικα χαλασμενο. Οταν ακουω για ηλεκτρονικο, λεω παρακαλα να πεσουν μεσα γιατι αλλιως ειναι ικανοι να μου αλλαξουν τα παντα ολα (που λεει ο λογος).
-
Τέλος καλό όλα καλά. Εύχομαι όχι άλλες εκπλήξεις και όχι άλλη ταλαιπωρία έστω και για ασήμαντα!
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Η μία όψη του νομίσματος είναι ότι δεν πρόκειται για μηχανολογικό πρόβλημα...κάτι είναι κι αυτό.Η άλλη βέβαια είναι ότι έχεις τραβήγματα πριν καλά καλά συμπληρώσεις 1000χλμ.Μα αμάξι είναι αυτό που διάλεξες κι εσύ;
Να σου πω κατι Λεωνιδα που το ζω σε γνωστους. Καλυτερα να ειναι μηχανικο. Το βρισκεις σχετικα ευκολα. Το ηλεκτρονικο μπορει να ειναι καμια λεπτομερεια και να σου αρχισουν να σου βγαζουν 'χαλασμενα' το ενα και το αλλο ηλεκτρονικο μεχρι να βρουνε το πραγματικα χαλασμενο. Οταν ακουω για ηλεκτρονικο, λεω παρακαλα να πεσουν μεσα γιατι αλλιως ειναι ικανοι να μου αλλαξουν τα παντα ολα (που λεει ο λογος).
Και αυτό σωστό,Steve!
Γενικότερα,οτιδήποτε μας ταλαιπωρεί και μας αναγκάζει να μιλάμε 2-3 φορές τη μέρα με το συνεργείο είναι βάσανο!Ωστόσο θα ήταν πλήγμα για ένα ολοκαίνουριο αμάξι να έχει κάποιο μηχανολογικό πρόβλημα,το ηλεκτρολογικό είναι κάπως πιο ''εύπεπτο'' -
Αυτό που λέει ο Στηβ ισχύει.
Από εμπειρία ένα μηχανικό θέμα είναι ευκολότερα εντοπίσιμο και ιάσιμο από ένα ηλεκτρολογικό ή ηλεκτρονικό θέμα. Σιγουρα όμως εξαρτάται και από τον επαγγελματία. -
Ο χρήστης Manker έγραψε:
Αυτό που λέει ο Στηβ ισχύει.
Από εμπειρία ένα μηχανικό θέμα είναι ευκολότερα εντοπίσιμο και ιάσιμο από ένα ηλεκτρολογικό ή ηλεκτρονικό θέμα. Σιγουρα όμως εξαρτάται και από τον επαγγελματία.Ναι Μανο μεγαλη υποθεση ο μαστορας! Αν δεν εχει εμπειρια ή αν δεν θελει να αφιερωσει παραπανω χρονο για να το ψαξει λογω ας πουμε πολυς δουλειας ή οι γνωσεις του δεν του το επιτρεπουν μπορει να σε καψει την τσεπη.
Και αυτό σωστό,Steve!
Γενικότερα,οτιδήποτε μας ταλαιπωρεί και μας αναγκάζει να μιλάμε 2-3 φορές τη μέρα με το συνεργείο είναι βάσανο!Ωστόσο θα ήταν πλήγμα για ένα ολοκαίνουριο αμάξι να έχει κάποιο μηχανολογικό πρόβλημα,το ηλεκτρολογικό είναι κάπως πιο ''εύπεπτο''Σε καινουργιο αυτοκινητο ενταξει, ποναει Λεωνιδα. Δεν ειναι ωραιο να σου ανοιγουν ολοκαινουργιο κινητηρα για να αλλαξουν ας πουμε ελατηρια. Δλδ αν μου τυχαινε θα χαλιωμουν πολυ. Ξερεις, να μιλησω οσο θελουν, δεν με πειραζει. Να με παρουν οσες φορες θελουν τηλ. Αν ειναι να εχουν βρει την βλαβη χαλαλι τους. Το πηγαινε ελα δεν αντεχω απο ψυχολογικης αποψης. Δλδ να φευγω με την ικανοποιηση οτι ξεμπερδεψα, να νιωθω ετσι μια ανακουφηση και μετα απο λιγο, ή την αλλη μερα τεσπα, τσουπ ξανα τα ιδια. Απογοητευση, ψυχρολουσια, πτωση ηθικου. Ομως λες τι να κανω; Ειναι μεσα στο προγραμμα. Οπως ειπε και ο Μανος, εξαρταται απο τον μαστορα. Μεγαλη υποθεση. Δεν παει να εχει τα καλυτερα διαγνωστικα. Αν δεν στροφαρει, τι να τον κανεις;
Εχω εναν μαστορα που παω οτι μηχανη ειχα, εδω και 20 χρονια. Εγω ειμαι πες κοντα στα 38 εκεινος μια 10ετια πανω.
Ομως 'αρρωστος'. Θα παει 9 το πρωι, θα λειψει 1 ωρα να φαει το μεσημερι και σπιτι στις 1 το βραδι. Οικογενεια κλπ τπτ. Ζει για να ειναι με τα εργαλεια στο χερι. Και κοβει το μυαλο του. Το ψαχνει συνεχεια. Τσιμπαει στην τιμη. Ολοι το λενε. Δεν εχω παρει ποτε την μηχανη, οποια και αν ειχα κατα καιρους και να χρειαστει να γυρισω πισω. Εχει ομως και μαστορα στην πολη που ειμαι (δεν εχει σημασια ποια πολη ειναι) που εδω και 20 χρονια, εχει καψει κοσμο. Δεν εχει βελτιωθει! Δλδ ειναι και να σε κοβει; να το αγαπας; ειναι αν το εχεις μαθει στραβα απο την αρχη; δεν ξερω. Μπουζουκι σκετο ρε παιδι μου ειναι τοσα χρονια. Υπαρχουν ατομα που δεν ξερουν και πανε. Κατι πιτσιρικαδες, φρεσκοι που αγορασαν μηχανη, κατι κοπελιτσες, ειναι και καπως φθηνος και στο τελος βγαινει ακριβος.
Εχει μαστορες της ξεπετας και μαστορες που το ξεψαχνιζουν. Βεβαια αλλο η μηχανη, αλλο το αμαξι. Δυο πραματα εχει η μοτοσυκλετα (που λεει ο λογος), δεκα πραματα εχει το αμαξι για ψαξιμο. -
Είπαμε ότι είναι συνδυασμός πραγμάτων . Ο μάστορας, η ποιότητα του service της κάθε εταιρείας , ο τρόπος που δουλεύουν . Τα σημερινά αυτοκίνητα που έχουν τόσα πολλά μπλιχλιμπίδια πάνω τους μπορεί να είναι λίγο πιο ευαίσθητα στα ηλεκτρολογικά τους . Έτσι κι αλλιώς βάζουν τον εγκέφαλο πάνω στον υπολογιστή και τα διαβάζει όλα .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δοκιμή διαρκείας 800 χλμ σε εθνικό κ επαρχιακό οδικό δίκτυο με το 4κίνητο των 1400cc.
-
καλα δεν μας ειπε και τιποτα σημαντικο. Το μονο που ειδα ειναι οι αντιδρασεις της αναρτησης. Μην ξεχναμε ομως οτι το trailhawk που ειναι 2λιτρο diesel εχει εντελως Off road χαρακτηρα οποτε ειναι λογικο οι αναρτησεις σε αυτη την εκδοση να εχουν διαφορετικη ρυθμιση.
Να πω εγω λοιπον για το αυτοματο που ειναι πολυ ωραιο και ευχαριστο οτι θα ηθελα και μια sport επιλογη και ισως μια eco ετσι για το γαμωτο.
Επισης θα ηθελα να βγαλει η Jeep προστατευτικα κατα μηκος της πορτας οπως εχει βγαλει η suzuki.
-
Λες ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος που το οδήγησε για 800χλμ να το πρόλαβε τσίμα τσίμα και να λάχει στον επόμενo το δωράκι ''Check Engine''
-
μπααααααα... το check engine ηταν καθαρα θεμα τυχης. ασε που αφου του εκανε και 800 χλμ θα φορτισε η μπαταρια.
Επειδη δεν εχω αυταπατες τετοιο ζητημα ειχα και με το iq . Τα χιλιομετρα που κανω για να παω απο το σπιτι στη δουλεια ειναι πολυ λιγα . Οποτε η μπαταρια πεφτει γρηγορα.
-
Καλησπέρα παιδιά,
το ξέρω χάθηκα αλλα είχα πολύ δουλειά και έτρεχα.
Ομως τα νεα τα διαβάζω
Λοιπόν να σας πω τα νεα μου, έκανα μερικά test drive... BMW 1 πολύ ωραίο αυτοκίνητο και μου άρεσε σε σχεδόν ολα τα σημεία εκτός απο τους χώρους.
Mercedes a clas επίσης πολύ ωραίο αμάξι αλλα πάλι με χαλούσε που και αυτό δεν είχε χώρους.
Ημουν ανάμεσα σε αυτά τα δυο γιατί ήθελα ενα ωραίο για τα γούστα μου αμάξι και να έχει και σοβαρό αυτόματο σασμάν γιατί δεν χωρίς αυτό εγω πλέον δεν ξανα αγοράζω αυτοκίνητο είναι έγκλημα κατα την γνώμη μου.
Είδα και απο κοντά την BMW X1 τρομερό αμάξι αλλα to big for me.Τελικά πήγα αλλη μια φορά στην jeep για να δω το renegade και το ερωτεύτηκα και πάλι μου λεει ο πωλητής να κάνω test drive για αρκετή ώρα μόνος μου και απλα έπαθα πλάκα !!! το αμάξι είναι απλά φανταστικό σε ολα τα σημεία που ενδιαφέρουν εμένα.
Το αυτόματο σούπερ, ανάρτηση, οδήγηση ολα ανετα, αν πας και καμια εκδρομούλα δεν φοβάσαι σχεδόν τίποτα.Τελικά ο emperor είχε κάνει σωστή πρόβλεψη για τον γάμο
Το έκλεισα 1.4 170 ps αυτόματο, πανοραμική οροφή και λευκό.
Σε λίγες μέρες θα το παραλάβωΔυστηχώς δεν είχα χρόνο για να το παραγγείλω απο την αρχή ώστε να του βάλω το keyless με τους αναδιπλούμενους καθρέφτες.
Αυτό που με χαλάει πολύ είναι οτι δεν έχει κάμερα πίσω ίσως να μπορώ να την βάλω αργότερα η μια aftermarket για να δω μήπως βρεθεί λύση.Αυτά που λέτε παιδιά, καλό βράδυ
-
Με το καλο να παραλάβεις!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Με το καλό!Έκανες σωστή επιλογή αν και εσάς με τις μπετζίνες σας έχω για πρωινό να ξέρετε
Σου αφαίρεσαν το όφελος της απόσυρσης; -
Με το καλο να παραλάβεις! Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!!
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά
Το diesel δεν ηταν επιλογή Λεωνίδα διότι κανω πολύ λίγα χιλιόμετρα τον χρόνο περίπου 5-8 χιλ. και τώρα που θα κρατήσω και το σμαρτ για τις καθημερινές κοντινές μετακινήσεις βλέπω να πέφτω ακόμα πιο κάτω.
Το όφελος απόσυρσης δεν το πήρα αλλα μου έκαναν πολύ καλή τιμή. -
Εχει κανένας καμία ιδέα αν τελικά μπορεί να μπει κάμερα πίσω ? είτε η γνήσια η aftermarket
Η καλωδίωση υπάρχει μέσα ? η θέλει νεα ?Drenie η πανοραμική οροφή τελικά είναι ωραία επιλογή ? αξίζει ? πες μου σε παρακαλώ την γνώμη σου.
-
Ο χρήστης billipapa100 έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ παιδιάΤο diesel δεν ηταν επιλογή Λεωνίδα διότι κανω πολύ λίγα χιλιόμετρα τον χρόνο περίπου 5-8 χιλ. και τώρα που θα κρατήσω και το σμαρτ για τις καθημερινές κοντινές μετακινήσεις βλέπω να πέφτω ακόμα πιο κάτω.
Το όφελος απόσυρσης δεν το πήρα αλλα μου έκαναν πολύ καλή τιμή.Εξαιρετική επιλογή! Θα το απολαύσεις!
-
Καλημέρα billi . Ναι η πανοραμική είναι τέλεια. Από την πρώτη μέρα δεν την έχω κλείσει ποτέ. Εννοώ ότι έχω συνέχεια ανοιχτό το κουρτινάκι . Κάνει το αυτοκίνητο πολύ φωτεινό και ξεκούραστο . Όταν πιάσουν οι ζέστες λογικά θα κλείνω την κουρτίνα για να μην βράσει.
Η κάμερα οπισθοπορειας νομίζω ότι μπαίνει μετά. Είχα κοιτάξει στο εξωτερικό και είχα δει ότι έχουν τοποθετήσει .
Αν Και με τους αισθητήρες και το γραφικό στην οθόνη του οδηγού κάνεις άνετα την δουλειά σου .Όσο για τους καθρέφτες είναι το μόνο που δεν έχω βάλει και εγώ από αυτά που σκεφτόμουν γιατί με ενοχλούσε το keyless. Το είχα στο Toyota iq και πιο πολλές φορές μου είχε σπάσει τα νεύρα πάρα με είχε φανεί χρήσιμο .
Με το καλό να παραλάβεις και καλοτάξιδος . Πιστεύω ότι θα ευχαριστηθείς πάρα πολύ την επιλογή σου .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Jeep Renegade 2015