-
Είδατε πόσο καλά πήγε ο Alonso επειδή του ΕΤΡΙΞΕ τα δόντια ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ;
Ο Luca φαντάζομαι όλο το βράδυ θα γάζωνε τα καλσόν που έσκισε χτες.
Στα του αγώνα:
- Θα περιμένω άλλο ένα αγώνα για να πω πρωτάθλημα τέλος καθώς η Aλεζίτιδα είναι ύπουλη ασθένεια αν και ο Vettel είναι εμβολιασμένος.
Σήμερα στα team radios της RB για τα shorshift νιώσατε ένα κάποιο ερεθισμό... Παραδεχτείτε το... - Νομίζω ότι η μεταγραφή του Μίμη στη Ferrari θα ήταν μια καλή κίνηση να ξεκαθαρίσουν πάρα πολλά πράγματα.
Κατά πόσο η Ferrari είναι φορτηγό, κατά πόσο ο Alonso δίνει το 170% κλπ κλπ.
Τώρα με το Massa σε φάση ζόμπι (έπαιρνε μπρος και αντίστοιχα έσβηνε σε ανύποπτες φάσεις) η σημερινή παραμύθα μπορεί να συνεχίζεται για πάντα.
Νομίζω ότι αν πήγαινε σε Sauber ή Lotus θα έβρισκε την υγειά του από πολλές απόψεις.
Κατά τ' άλλα ελπίζω οι τεχνικές αλλαγές του χρόνου ελπίζω να αλλάξουν τις ισορροπίες γιατί δεν μπορώ άλλο το ίδιο έργο...
- Θα περιμένω άλλο ένα αγώνα για να πω πρωτάθλημα τέλος καθώς η Aλεζίτιδα είναι ύπουλη ασθένεια αν και ο Vettel είναι εμβολιασμένος.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Η ομάδα έχει αρχίσει και ψιλοκόβει το τουμπεκί, γιατί ο κόσμος στην Ιταλία έδειξε οτι ξέρει ποιος φταίει και ποιος δε φταίει που δεν παίρνουμε πρωταθλήματα. Στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιες δυσκολίεςΑρνείσαι να καταλάβεις πως οποιοσδήποτε και αν φορούσε κόκκινα εκεί θα αποθεώνονταν. Και ο Φέττελ έφαγε γιούχα χωρίς να φταίει σε τίποτα. Δεν είχαν τίποτα με τον Γερμανό. Οποιοσδήποτε που δεν φοράει κόκκινα εκεί γιουχάρεται.
-
δια δεν ειναι μονο το οτι φοραει το αλογακι στην φορμα...αλλα και οτι ο κοσμος οι θεατες βλεπουν ποιος οδηγαει...και ποιος κανει κρουαζιερα, το ειπα και πιο πανω δεν ειναι τυχαιο που σχεδον σε ολες τις πιστες ο φετελ γιουχαρετε,ε δεν ειναι ολοι μαλακες φανατιλες...ο ενας ξεκιναει 9ος και τερματιζει 2ος η' 5ος και τερματιζει 2ος...αυτος οδηγαει πιεζει το παλευει με ενα κατωτερο μονοθεσιο...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η ομάδα έχει αρχίσει και ψιλοκόβει το τουμπεκί, γιατί ο κόσμος στην Ιταλία έδειξε οτι ξέρει ποιος φταίει και ποιος δε φταίει που δεν παίρνουμε πρωταθλήματα. Στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιες δυσκολίες
Αρνείσαι να καταλάβεις πως οποιοσδήποτε και αν φορούσε κόκκινα εκεί θα αποθεώνονταν. Και ο Φέττελ έφαγε γιούχα χωρίς να φταίει σε τίποτα. Δεν είχαν τίποτα με τον Γερμανό. Οποιοσδήποτε που δεν φοράει κόκκινα εκεί γιουχάρεται.
Toν Webber γιατί δεν τον γιούχαραν τότε;
-
Σε αυτό έχει ένα δίκιο ο Δίας. Αν ο Φέττελ φορούσε σήμερα την κόκκινη φόρμα με το αλογάκι θα τον αποθέωναν μέσα σε πανζουρλισμό.
Με πληροφόρησαν ότι στον ΟΤΕ ο σχολιαστής (δε ξέρω ποιος είναι; ο Ψάρας; ) είπε ότι ο Κίμι υπέγραψε την Τετάρτη στη Φερράρι.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Σε αυτό έχει ένα δίκιο ο Δίας. Αν ο Φέττελ φορούσε σήμερα την κόκκινη φόρμα με το αλογάκι θα τον αποθέωναν μέσα σε πανζουρλισμό.Με πληροφόρησαν ότι στον ΟΤΕ ο σχολιαστής (δε ξέρω ποιος είναι; ο Ψάρας; ) είτε ότι ο Κίμι υπέγραψε την Τετάρτη στη Φερράρι.
Δημοσίευμα του RTL είναι.
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Η ομάδα έχει αρχίσει και ψιλοκόβει το τουμπεκί, γιατί ο κόσμος στην Ιταλία έδειξε οτι ξέρει ποιος φταίει και ποιος δε φταίει που δεν παίρνουμε πρωταθλήματα. Στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιες δυσκολίες
Αρνείσαι να καταλάβεις πως οποιοσδήποτε και αν φορούσε κόκκινα εκεί θα αποθεώνονταν. Και ο Φέττελ έφαγε γιούχα χωρίς να φταίει σε τίποτα. Δεν είχαν τίποτα με τον Γερμανό. Οποιοσδήποτε που δεν φοράει κόκκινα εκεί γιουχάρεται.
ελα ρε συ 'απ το πληκτρολογιο μου το πηρες'
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μόνο που ο Αλόνσο νομίζω ότι αποθεώθηκε από το κοινό περισσότερο απ'ότι πχ ο Κίμι ή ο Μάσσα και ο Vettel γιουχαρίστηκε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο...
Πάντως ρε συ Αλέξανδρε, εντελώς φιλικά, προσπάθησε να δεις λίγο πιο αντικειμενικά τα πράγματα κι αν δεν μπορείς, μη σχολιάζεις κατά αυτόν τον απαξιωτικό τρόπο.
Σχετικά με τον Κίμι, είπε το RTL νομίζω ότι έχει υπογράψει, ναι.
-
Ο χρήστης speedy gio έγραψε:
ελα ρε συ 'απ το πληκτρολογιο μου το πηρες'
-
Ο χρήστης speedy gio έγραψε:
δεν ειναι τυχαιο που σχεδον σε ολες τις πιστες ο φετελ γιουχαρετε,ε δεν ειναι ολοι μαλακες φανατιλες...Όχι είναι όλοι Ferrari και ο Vettel τους τρώει το μπιφτέκι τους.
Ο αγώνας κλασικά ύπνος, ο Vettel τρέχει μόνος του, ο Alonso καταπλήσει τα πλήθη κάνοντας μία ολόκληρη προσπέραση και ο Button τσιμπάει έναν ηρωικό βαθμό.
Την προσπέραση του Alonso την θεωρείτε επικύνδινη; Εύκολα μπορούσαν να εγκαταλείψουν και οι δύο εκεί.
-
ωραια τωρα αν υπεγραψε ο κιμι..το μονο που πρεπει να κανει η φερραρι να ετοιμασει το νεο enterprise γιατι αλλιως θα παιζουμε battlestar galactica με τις τορο ροσο...φορσε ιντια και σια
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
δεν ειναι τυχαιο που σχεδον σε ολες τις πιστες ο φετελ γιουχαρετε,ε δεν ειναι ολοι μαλακες φανατιλες...
Όχι είναι όλοι Ferrari και ο Vettel τους τρώει το μπιφτέκι τους.
Ο αγώνας κλασικά ύπνος, ο Vettel τρέχει μόνος του, ο Alonso καταπλήσει τα πλήθη κάνοντας μία ολόκληρη προσπέραση και ο Button τσιμπάει έναν ηρωικό βαθμό.
Την προσπέραση του Alonso την θεωρείτε επικύνδινη; Εύκολα μπορούσαν να εγκαταλείψουν και οι δύο εκεί.
Άμα ήταν κάποιος άλλος εκεί πιθανόν. αλλα με Webber λίγο δύσκολο...
ΕΔΙΤ: Μια που πιάσαμε αυτό το θέμα, γνώμες για το συμβάν Raikkonen-Perez στην εκκίνηση;
-
Aν υπεγραψε ο ραϊκόνεν, αναρωτιεμαι ποιος θα είναι ο team mate του;
-
Η 348 είχε κάποιο λόγο ύπαρξης πίσω από το SC??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Η 348 είχε κάποιο λόγο ύπαρξης πίσω από το SC??ΝΑΙ
εκει ειναι ιταλια φιλε μου...και δεν γουσταρουμε μερσεντες αυτοκινητα ασφαλειας...ουτε πισω ουτε μπροστα..νομιζω ειδα και μια 156gta -
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Toν Webber γιατί δεν τον γιούχαραν τότε;Επειδή ήταν πίσω από μια Ferrari και επειδή δεν πάει για τον Τίτλο. Είναι άκακος, γιατί να τον γιουχάρει κανείς;
Σε αυτό έχει ένα δίκιο ο Δίας. Αν ο Φέττελ φορούσε σήμερα την κόκκινη φόρμα με το αλογάκι θα τον αποθέωναν μέσα σε πανζουρλισμό.
Όπως γιουχαραν τον Αλόνσο όταν ήταν στην Ρενώ και μετά στην ΜακΛάρεν. Πολύ εύκολα ξεχνάνε οι συν-τιφόζι μου.
Μόνο που ο Αλόνσο νομίζω ότι αποθεώθηκε από το κοινό περισσότερο απ'ότι πχ ο Κίμι
Όχι δα.
Όχι είναι όλοι Ferrari και ο Vettel τους τρώει το μπιφτέκι τους.
Το συζητούσαν στο Sky αυτό. Είπαν πως μετά το Multi 21 η δημοτικότητα του γερμανικού τσογλανιού (γιατί έχουμε και ισπανικό και αγγλικό) καταβαραθρώθηκε. Πραγματικά οι μόνοι πρωταθλητές του γκριντ που αξίζουν για μένα σαν άνθρωποι είναι ο Κίμι και ο Τζένσον. Οι άλλοι είναι για μπάτσες!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Η 348 είχε κάποιο λόγο ύπαρξης πίσω από το SC??Είναι το SC της συγκεκριμένης πίστας. Όπως στις Σέρρες εμείς έχουμε το βυσσινί pick up Skoda.
-
Κάνει ταλιμπανίστικη διαγώνια κίνηση την τελευταία στιγμή ο Perez και ο Φιλανδός χωρίς γερμανικό διαβατήριο δεν προλαβαίνει να φρενάρει.
@REALZEUS: απόλυτο δίκιο για το multi 21, αλλά δεν αποδοκιμάζεται για αυτό, αλλά για το μπιφτέκι.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
αλλά δεν αποδοκιμάζεται για αυτό, αλλά για το μπιφτέκι.
πως εισαι τοσο σιγουρος οτι σε ολους αρεσει το μπιφτεκι και θυμωσαν ?
-
Κομπλεξικοί καταντάτε.
2013 - Gran Premio d'Italia