-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Και φυσικα ουδεις συνειδητοποιημενος (η ταλιμπαν)alfista καταδεχεται να υποστηριξει τη Ferrari ακομα και σημερα...αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.....Αλήθεια ε; Ομολογώ δεν το ήξερα, χμμ!
-
Η ΑR παραμενει το ιστορικοτερο ιταλικο ονομα στο χωρο των αγωνων (ειναι αρχαιοτερη κατα 40 σχεδον χρονια της Ferrari,και οι επιτυχιες της δεν περιοριζονται στο μεσοπολεμο,αφου διελυσε μεταπολεμικα τη Ferrari,τοσο στις δυο πρωτες χρονιες των αγωνων GP,οσο και στα sport πρωτοτυπα τη δεκαετια του 70).Σε ποια χρονια αναφερεται το τελευταιο?
-
Υπάρχει άραγε περίπτωση το πρόβλημα που είχαν στα κιβώτια στη Red Bull να τους αναγκάσει να τα αλλάξουν πριν τη Σιγκαπούρη και να πάρουν ποινή 5 θέσεων;
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Υπάρχει άραγε περίπτωση το πρόβλημα που είχαν στα κιβώτια στη Red Bull να τους αναγκάσει να τα αλλάξουν πριν τη Σιγκαπούρη και να πάρουν ποινή 5 θέσεων;Αν δεν κάνω λάθος, στην περιγραφή του skysports έλεγαν χθες ότι επιτρέπεται να ανοιχτεί το κιβώτιο και να γίνουν κάποιες επιδιορθώσεις, χωρίς να ενεργοποιηθεί η ποινή των 5 θέσεων. Αλλά δεν ξέρουμε τι φύσεως πρόβλημα είναι κι αν διορθώνεται έτσι.
-
8-το crashgate πιθανοτατα ηταν ιδεα του Alonso,πρακτικα εργαζομενου της ferrari,και οχι του Briatore, ο οποιος ενιωθε την καυτη ανασα των χορηγων στο σβερκο του.- snipper που σκότωσε τον Senna στην tamburello
-
Paul di Resta - DNF: 'It has been one of those weekends to forget, starting with the brake failure yesterday and the early retirement today. I just got caught out going into the second chicane because the cars ahead of me got backed up - I guess they were reacting to the tussle going on ahead of them. I locked both fronts trying to stop the car and ended up hitting Grosjean. Unfortunately it was too late to take avoiding action. Now we need to look forward to Singapore and put this one behind us.'
Αν τα αυτοκίνητα ήταν ανάποδα θα έλεγε απλά ότι είναι μαλάκας ο Grosjean
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αν τα αυτοκίνητα ήταν ανάποδα θα έλεγε απλά ότι είναι μ@λ@κ@ς ο Grosjean
+10 θεσεις ποινη στη Σιγκαπουρη.
-
Πολύ άσχημο GP για εμάς όπως είχε προβλέψει εν μέρει και ο Hamilton από το Spa, ελπίζω να έχει δίκιο και στο ότι 'από την Σιγκαπούρη θα είμαστε πάλι δυνατοί'.
Εις στο επανιδείν Monza!
-
Βαρετος αγωνας γενικα. Ο πρωτος εστριψε πρωτος και χαθηκε. Ο Μασα εστριψε δευτερος και τερματισε τεταρτος.
Ο Γουεμπερ τριτος και εμεινε στα ιδια και ο τεταρος Αλονσο τερματισε δευτερος.Γενικα Σπα και Μοντσα πιστευα οτι δε θα νικουσε ρεντ μπουλ. Τωρα μπαινουμε στην καυτη τετραδα αγωνων που ο Φεττελ εκανε τρελο παρτυ το 2012.
Μονο εγω μαλλον πιστευω οτι κατι μπορει να γινει φετος.
Τεσπα
Φοβερη στιγμη που οι χιλιαδες των τιφοζι φωναζαν ρυθμικα στο βαθρο Φερραρι Φερραρι....
Α ρε Ναντο ευτυχως οι δικοι σου ξερουν οτι απο κει μεσα δουλευεις μονο εσυ στο μαξιμουμ καθε φορα για να φερνεις τα αποτελεσματα που φερνεις με ενα μονοθεσιο που απλα δεν ειναι σχεδιασμενο για αυτες τις θεσεις.. Και ασε τους αλλους να κουρευονται.. -
Δηλαδή η υπόλοιπη ομάδα δεν δουλεύει;
-
Δουλεύει..αλλά κάνοντας βήματα προς τα πίσω..
Δες τι pace ειχε το μονοθεσιο στους πρωτους 5 αγωνες και δες μετα τα χαλια. -
Ναι, έγινε πισογύρισμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν δουλεύουν στο μάξιμουμ, σημαίνει ότι κάπου έκαναν λάθος.
-
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
...Τωρα μπαινουμε στην καυτη τετραδα αγωνων που ο Φεττελ εκανε τρελο παρτυ το 2012.Μονο εγω μαλλον πιστευω οτι κατι μπορει να γινει φετος.
...Και εγώ το πιστεύω
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Γενικα Σπα και Μοντσα πιστευα οτι δε θα νικουσε ρεντ μπουλ. Τωρα μπαινουμε στην καυτη τετραδα αγωνων που ο Φεττελ εκανε τρελο παρτυ το 2012.
Να γινει τι ακριβως? Nα σπασει ο διαολος το ποδαρι του?
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Γενικα Σπα και Μοντσα πιστευα οτι δε θα νικουσε ρεντ μπουλ. Τωρα μπαινουμε στην καυτη τετραδα αγωνων που ο Φεττελ εκανε τρελο παρτυ το 2012.
Yeeeeeeessss!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Πολυ καλο!!!!
ειδικα στον Χαμιλτον!!!
Ναι, ο Lewis ήταν ο πρωταγωνιστής!
Θύμισε και λίγο Jeremy Clarkson -
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Νταξ, ειναι λιγο τρομπας ο Φετελ, αλλα οχι και διαολος...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Νταξ, ειναι λιγο τρομπας ο Φετελ, αλλα οχι και διαολος...
Αν γίνει, τότε είναι που όλοι θα τον λένε baby Schumi
-
Οχι τραυματισμος βρε παιδια!!
Κανενα alternator (αληθεια εχουμε κανενα νεο απο δαυτους φετος??Ουτε κιχ δεν εχουν κανει)
Καμια ατυχια!!! Μα τον παει τραινο τον κερατα (οπως λεει ο Νικηφορος τον Αχιλλεα στο 50-50)
!!!
2013 - Gran Premio d'Italia