-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ισχυει, τα βραδια δεν μπορω να κοιμηθωΠαντως μια φορα μου τα'πρηξες για ενα ασημαντο ορθρογραφικο λαθος.
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Οντως, θα πουλησω τις μετοχες στην Ferrari, την McLaren και την Mercedes γιατι τρωνε ξυλο και πεφτω εξω.
Καλα θα ηταν να ησουν μετοχος μονο γιατι ετσι απλα θα πουλουσες τις μετοχες σου και θα ησυχαζες. Τωρα ομως που εισαι οπαδος (και οταν κανεις γινεται οπαδος για παντα οπαδος μενει) δεν ειναι και τοσο ευκολο να ηρεμησεις ψυχικα με την καταντια της ομαδας σου.
Βλεπω το κατεχεις το θεμα [spoiler:3aje7a4m]βαζελος η αεκτζης εισαι ?[/spoiler:3aje7a4m]
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Ισχυει, τα βραδια δεν μπορω να κοιμηθω
Παντως μια φορα μου τα'πρηξες για ενα ασημαντο **ορθρογραφικο **λαθος.
Να στα πρηξω και μια δευτερη;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ισχυει, τα βραδια δεν μπορω να κοιμηθω
Παντως μια φορα μου τα'πρηξες για ενα ασημαντο **ορθρογραφικο **λαθος.
Να στα πρηξω και μια δευτερη;
Πρηξε με οσο θες, αν αυτο απαλυνει τον πονο σου για την καταντια της ομαδας σου.
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Δεν θυμαμαι εγω κανα καλο αγωνα στη μοντσα. Αλλα σαν κλασικοι αρχαιολαγνοι οι περισσοτεροι φιλοι της φ1 μας τα πρηζουν καθε χρονο με αυτην.
Ξέρεις τι σου φταίει στην Monza? Οι πολλές πίκρες που σε έχει κεράσει η Ferrari, καθώς με 19 νίκες είναι με διαφορά η πολυνίκης ομάδα σε αυτή την πίστα!!!
Mπραβο το βρηκες.
Σε πληροφορω πως απο τοτε που ξεκινησα να βλεπω φ1 μισες μισες ειναι οι νικες στη μοντσα.
Σε ξαναρωταω, πες μου ποσους καλους αγωνες θυμασαι στην μοντσα; Λεγοντας καλους αγωνες εννοω αγωνες με θεαμα, οχι αγωνες οπου νικησε η ομαδα σου.
Zeus? Σε κάλυψα?
-
Silberpfeil, ωραία βίντεο
-
Thanks Silbepfeil. Θα σου πει τώρα πως αυτό είναι παλιό. Αλλά ξεχνάει φαίνεται τους σύγχρονους αγώνες όπου πέφτουν από τα 340 στα φρένα για την Variante el Rettifillo προ προσπερνάνε με φίλλερ.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Thanks Silbepfeil. Θα σου πει τώρα πως αυτό είναι παλιό. Αλλά ξεχνάει φαίνεται τους σύγχρονους αγώνες όπου πέφτουν από τα 340 στα φρένα για την Variante el Rettifillo προ προσπερνάνε με φίλλερ.Βασικά για να σε πειράξω το ανέβασα!
Σοβαρά τώρα, είμαι από τους μεγαλύτερους υπέρμαχους της Monza όπως και από τους λίγους που στενοχωριούνται τόσο για την νέα χάραξη του Hockenheimring. Αν και το τελευταίο δεν είχα την τύχη να επισκεφτώ (μέχρι τώρα ), η Monza είναι πανέμορφο μέρος να επισκεφτεί κανείς, και αν συνδυαστεί και με GP τότε κυριολεκτικά, η πίστα γίνετε Μαγική. Variante del Rettifilo, Ascari, Parabollica... όπου κι αν καθίσεις στην Monza δεν υπάρχει περίπτωση να μην ζήσεις την ταχύτητα!
Δεν καταλαβαίνω γιατί οι τελευταίοι αγώνες στο Πάρκο την καθιστούν ανιαρή, π.χ. η σούπα του '10 είχε μια ωραία μάχη Alonso - Button, τουλάχιστον μέχρι να προσπεράσει ο Ισπανός ήταν μια πολύ σκληρή μάχη. Πέρυσι σαν αγώνας είχε 'ζωντάνια', το '09 πάλι αρκετά καλός... -
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Silberpfeil, ωραία βίντεοΣτα σχόλια λένε πως στο μέλλον θα ανεβάσουν κι άλλα Ιστορικά βίντεο!
-
Εχω ξαπλωσει στο κερμπ στην Παραμπολικα!!
Νανανανανα!!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εχω ξαπλωσει στο κερμπ στην Παραμπολικα!!Νανανανανα!!!!
Photo or it didn't happen
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Εχω ξαπλωσει στο κερμπ στην Παραμπολικα!!
Νανανανανα!!!!
Photo or it didn't happen
Επιβάλετε!!
-
Μη γελασετε
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μη γελασετεΑυτό είναι να σε πιάνουν τα νεύρα (και η ζήλια), όχι τα γέλια!
Από πότε είναι? -
Γιώργο, μανδύα φοράς;
-
Η Μονζα από άποψη θέασης τουρισμού είναι φοβερή πίστα. Το ίδιο ισχύει ή μάλλον ίσχυε και για τη χάραξη. Καθαρή F1 πίστα με μεγάλες ευθείες , κλειστά σικέιν μετά τις ευθείες, μεγάλες καμπές και φάρδος ώστε να χουν χώρο για προσπεράσματα.
Το ότι πλέον δεν υπάρχει θέαμα δεν ευθύνεται η πίστα αλλά το ότι έχουν γίνει όλοι μπουχέσες.
Πλέον μέχρι και το Σπα κατάφεραν να το κάνουν βαρετό αγώνα, ποιο το Σπα!! -
χαχαχ Μικε ειπα να βαλω την σημαια!!!
Θα δωσω tip με μια φωτο ακομα για το ποτε ηταν
-
Εγκατάλειψη Αλόνσο με Renault και νίκη Σούμι?
2006? -
Ναι
Και μιας και καναμε αυτο το φλασμπακ να μολις φτασαμε στο ξενοδοχειο εξω απο το Μιλανο να τι μας περιμενε...
Ρωταω τον ξενοδοχο αν ειναι κανενος γνωστου και μου χαμογελαει και λεει..ξερω οτι αυριο εχει να σηκωθει νωρις να παει στην πιστα...
-
Ωραία πράγματα
Και εγώ είχα πάει εκείνη τη χρονιά.Καθόμουν σε αυτό το chicane,πριν την πίσω ευθεία που οδηγεί στην parabolica.
Ο Aλόνσος μάλιστα θυμάμαι είχε έρθει και είχε εγκαταλείψει ακριβώς στην αμμοπαγίδα μπροστά μας
2013 - Gran Premio d'Italia