-
Μιλαμε για μια εντυπωσικη pole που πηρε ο Hamilton προλαβαινοντας να περασει τη γραμμη το τελευταιο δευτερολεπτο. Με τετοιες συνθηκες λετε η Mercedes να το ειχε τοσο υπολογισμενο;!
Προφανως χρειαζεται και λιγη τυχη. Κι αυτη και σημερα ηταν με τους ικανους. Ας μη γελιομαστε η απογοητευση που ολοι νιωθουμε για τη Ferrari δεν οφειλεται στα quals του Spa, αλλα στην εξελικτικη πορεια της ομαδας ολα αυτα τα χρονια.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Η βροχή όντως περιπλέκει τα πράγματα αλλά παρουσιάζει και ευκαιρίες στις οποίες αν δουλέψεις έξυπνα και με την εμπειρία ως ομάδα που υποτίθεται μετά από τόσα πρωταθλήματα ότι έχεις, θα σου δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.'
Νίκο δεν είναι μόνο θέμα ικανότητας αλλά και τύχης. Ιδού τι είπε ο Αλόνσο:
Bad luck definitely played its part, because if the cloud that appeared in Q3 had not moved just before the end of the session, then maybe those who were last at that time would not have improved. In the final part, I spun on my first lap, a mistake which definitely cost me - See more at: http://formula1.ferrari.com/news/belgia ... VFmnp.dpuf
http://formula1.ferrari.com/news/belgia ... ndo-alonsoΓενικά η βροχή προσφέρει τους εντυπωσιακούς αγώνες γιατί έρχονται τα πάνω κάτω. Για τις ομάδες βέβαια είναι ότι χειρότερο αλλά who cares εμείς ωραίους αγώνες να βλέπουμε θέλουμε.
Να με συγχωρείς Πάνο αλλά εγώ ως Τιφόζο θέλω να κερδίζει η ομάδα μου!
-
Δία προσπάθησε να μην γίνεσαι τελείως Αλέφαντος.
Κάνεις λες και τη Δευτέρα το πρωί στον καφενέ θα σου κάνουν καζούρα τίποτα γερόντια-βαμμένοι οπαδοί του Vettel.Κατά τ' άλλα δεν ξέρω αν υπάρχει πιο άκυρο πράγμα από το να βγαίνουν συμπεράσματα σε τέτοιες συνθήκες.
Τέλος, Spa χωρίς βροχή (έστω ψιχάλα) είναι μπολονέζ χωρίς κιμά.
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Μιλαμε για μια εντυπωσικη pole που πηρε ο Hamilton προλαβαινοντας να περασει τη γραμμη το τελευταιο δευτερολεπτο. Με τετοιες συνθηκες λετε η Mercedes να το ειχε τοσο υπολογισμενο;!Προφανως χρειαζεται και λιγη τυχη. Κι αυτη και σημερα ηταν με τους ικανους. Ας μη γελιομαστε η απογοητευση που ολοι νιωθουμε για τη Ferrari δεν οφειλεται στα quals του Spa, αλλα στην εξελικτικη πορεια της ομαδας ολα αυτα τα χρονια.
Πάντα χρειάζεται και τύχη, ακόμη και στους καλύτερους. Η μαγκιά όμως της Merc (διορθώστε με αν κάνω λάθος)ηταν ότι είχε έναν οδηγό στο τέλος όσων δε θα προλαβαιναν έναν ακόμη γύρο κι έναν οδηγό στο τέλος όλων, αυτό ήταν το μέγιστο που μπορούσε να κάνει μια ομάδα από άποψη στρατηγικής. Από εκεί και πέρα έλεγαν από χθες οτι μπορεί να κάνουν παραχωρήσεις στο set -up γιατι 'εβλεπαν' βροχή κτλ κτλ
Όμως τίποτα από αυτά δε μειώνει και δε θα πρέπει να μειώνει την αξία της προσπάθειας του Lewis, είναι κρίμα.. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δία προσπάθησε να μην γίνεσαι τελείως Αλέφαντος.Ο Διας εχει δικιο! Για ολα φταιει ο ηλιος:
Κωλο-κωλο.
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
1.Η μαγκιά όμως της Merc (διορθώστε με αν κάνω λάθος)ηταν ότι είχε έναν οδηγό στο τέλος όσων δε θα προλαβαιναν έναν ακόμη γύρο κι έναν οδηγό στο τέλος όλων, αυτό ήταν το μέγιστο που μπορούσε να κάνει μια ομάδα από άποψη στρατηγικής. Από εκεί και πέρα έλεγαν από χθες οτι μπορεί να κάνουν παραχωρήσεις στο set -up γιατι 'εβλεπαν' βροχή κτλ κτλ
2.Όμως τίποτα από αυτά δε μειώνει και δε θα πρέπει να μειώνει την αξία της προσπάθειας του Lewis, είναι κρίμα..- Ωραία παρατήρηση.
- Δεν μείωσε κανείς την πόλ του LH. Ίσα ίσα όλοι παραδεχτήκαμε ότι ήταν καρυδάτη.
την φερράρι κράζουμε.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Δία προσπάθησε να μην γίνεσαι τελείως Αλέφαντος.
Ο Διας εχει δικιο! Για ολα φταιει ο ηλιος:
Κωλο-κωλο.
Αποφασίστε τελικά τι είμαι. Άλλες φορές λέτε είμαι αντι-Φερραρικός, άλλες φορές είμαι βαμμένος κόκκινος!
Η αλήθεια είναι ότι είμαι βαμμένος Φερραρικός όσο δεν πάει. Αλλά τα στραβά τα λέω όπως τα βλέπω (μπορεί και λανθασμένα). Τα καλά επίσης τα λέω όπως τα βλέπω. Όταν είμασταν σε χρόνους 1-2-3 στο στεγνό και ξαφνικά πέσαμε 9-10 στο βρεγμένο τι θέλετε; Μερικοί ζητούσαν βροχή και έλεγα ότι η βροχή δεν ευνοεί την Ferrari. Λουστείτε τα τώρα.ΥΓ: Μόνο μη ζητάτε στην Monza βροχή γιατί τότε θα φάω ban από τα νεύρα.
-
ο Λούης τι τελική είχε? θα κρατησει καναδυό γύρους τους Ρεντμπούληδες?
-
Silberpfeil όντως ενδιαφερουσα παρατηρηση, αλλα ηταν τοσο οριακο που δυσκολευομαι να πειστω οτι ηταν υπολογισμενο απ' την αρχη ετσι. Βεβαια Ross ειναι αυτος, ποτε δεν ξερεις!
Εντυπωσιακος ηταν κι ο Rosberg στον πρωτο του βρεγμενο γυρο, οταν ολοι οι αλλοι ηταν στο +2,5 κι αυτος μολις στο +0,5 απ' τον Di Resta.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
ο Λούης τι τελική είχε? θα κρατησει καναδυό γύρους τους Ρεντμπούληδες? -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
ο Λούης τι τελική είχε? θα κρατησει καναδυό γύρους τους Ρεντμπούληδες?Η RB φαίνεται να είναι καλύτερη στην έξοδο της Eau Rouge σε στεγνό και βρεγμένο, οπότε μέχρι το σπάσιμο της ευθείας θα έχει έρθει δίπλα με τη Merc και με καλύτερο momentum λογικά θα περάσει. Από 'κει και πέρα δε ξέρω τι θα γίνει
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
ο Λούης τι τελική είχε? θα κρατησει καναδυό γύρους τους Ρεντμπούληδες?
Η RB φαίνεται να είναι καλύτερη στην έξοδο της Eau Rouge σε στεγνό και βρεγμένο, οπότε μέχρι το σπάσιμο της ευθείας θα έχει έρθει δίπλα με τη Merc και με καλύτερο momentum λογικά θα περάσει. Από 'κει και πέρα δε ξέρω τι θα γίνει
Δεν θα κτυπανε λιμιτερ αυτη την φορα οι ταυροι?
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... να ήμασταν στο Μονακό ... να έσκαγα για την σειρά εκκίνησης . Τώρα στο Σπα , με τα 10 σημεία για προσπέραση σε κάθε γύρο , με πιθανότητες βροχής , με χίλιο δύό απίθανα να μπορόύν να αλλάξουν την ροή του αγώνα ( να βρέχει στην μισή πίστα .... να βρέχει την στιγμή που θα μπείς στα Πιτς κτλ ) ...ε ... σόρρυ .... εκτός από την αξία που δίνει η πολ σε μια τόσο μεγάλη πίστα , όλα τα άλλα ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙNαι, πες μας κιολας οτι επιτηδες βγηκατε 9οι για να μας κανετε να εφησυχασουμε.
-
Ωραίο πέρασμα από την ο ρουζ ο Χάμιλτον, στον γύρο που του έδωσε την πολ.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
ο Λούης τι τελική είχε? θα κρατησει καναδυό γύρους τους Ρεντμπούληδες?Δεν έχω παρακολουθήσει ουσιαστικά τα ελευθερα, τόσο κακό ρυθμό έχουμε?
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ωραίο πέρασμα από την ο ρουζ ο Χάμιλτον, στον γύρο που του έδωσε την πολ.
Αυτή είναι μια πολύ κακή παρατήρηση
Μπορεί να πατάει ο πισω-δεξιά τροχός -
Καλά αυτά που λέτε για τύχη αλλά 3 ήτανε αυτοί που ήτανε πραγματικά άτυχοι. 1) Ο Di Resta (όσο και να μην τον συμπαθώ) 2) Massa 3) Rossberg. Οι 2 πρώτοι διαβάσανε σωστά τον καιρό και όταν οι άλλοι έκαναν πατινάζ αυτοί γράψανε χρόνους. Ας μην σταματούσε τόσο γρήγορα η βροχή και άλλα θα λέγαμε τώρα. Απλά και οι 2 επαναπαύτηκαν και τον ήπιαν, τώρα λόγω οικονομίας ελλαστικών, λάθος της ομάδας, δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα μετράει. Ο 3ος δε έκανε έναν αρχιδάτο γύρο στο βρεγμένο και αν βρέχει σήμερα τον βλέπω να τους αφήνει όλους πίσω, βέβαια αν έχει βρεγμένο στήσιμο και δεν του βγει θα παλεύει με τις Caterham.
-
Από ότι φαίνεται το πάει για βροχή
-
Ήδη έχουν γίνει 3 κλαταρίσματα χωρίς λόγο στο GP3..
-
Δεν ανησυχουμε, στην F1 πλεον ειναι runflat τα ελαστικα.
2013 - Shell Belgian Grand Prix