-
αυτο το Ηyundai kona TGI ειναι μικρομεσαιο οπως το arona? Θα εχει αραγε αυτοματο στην εκδοση αυτη;
Το ιδανικο για μενα ειναι στην κατηγορια του Tiguan ateka
εγω δυστυχως ή ευτυχως το εχω κανει υγραεριο vialle υγρου ψεκασμου το rav4. προστασια βαλβιδων με ψεκασμους βενζινης χρειαζεται οπωσδηποτε τα φυσικου αεριου, λογω λαθους αβανσ τσουρουφλιζουν παραπανω τις βαλβιδες και εδρες εξαγωγης ακομα και πιο πολυ απο το υγραεριο
εχω και μια bmw f30 μοντελο 2015 αγορασμενη με πολλα εξτρα αυτοματη ξενον φιμε ολα εργοστασιακα και αλλα εξτρα που συνολο στοιχισαν 7500 ευρω και εχω κανει 15.000 χλμ απο καινουργιο, παιρνει αραγε φυσικο αεριο; εδω Ελλαδα ουτε υγραεριο δε της βαζουν στα φορουμ της bmw! λενε οτι ολες οι bmw ακομα και παλαιοτερες εχουν μαλακες βαλβιδες... παρολα αυτα στη δουλεια μου ενας με bmw e36 1600 εχει κανει 250.000 χλμ με υγραεριο χωρις ψεκασμους βενζινης!
μα ποιος ειναι αυτος ο εγκαταστατης του σιβικ που εχει κανει ήδη δυο καλα αυτοκινητα, να παω να τον ρωτησω; αντι να αλλαζω αυτοκινητα να μετατρεψω την bmw.
ηξερα μονο εναν εγκαταστατη στην Παιανια που ειχε κανει επιτυχημενα το δικο του lada niva φυσικο αεριο. κανενας αλλος δεν ειχε κανει μετατροπη cng πριν τρια χρονια! -
βεβαια ο φιλος με το σιβικ εχασε μονο 10 ιππους. αν βαλεις εγκεφαλακι για ρυθμιση αβανσ δεν χανεις αλογα, δεν καις βαλβιδες, εχεις και μικροτερη καταναλωση! αυτοι οταν ρωταγα πριν 3 χρονια μου λεγαν για πτωση αποδοσης 35% στον κινητηρα στο rav4 εκτος απο την επιπλεον τεραστια αυξηση βαρους (που λεγαν οτι θα ειχα) αν εκανα πρωτος στην ελλαδα τη μετατροπη στην ελλαδα με αγνωστα αποτελεσματα. για εγκεφαλακι ουτε λογος φυσικα εδω δεν ξεραν τη μετατροπη να κανουν και θα πειραματιζονταν πανω μου!
-
To Hyundai Kona είναι χιλιάρι τούρμπο βενζίνης, η ονομασία του μπερδεύει. Μακάρι να ήταν φυσικό αέριο...
Ο φίλος έχει κάνει τη μετατροπή στον Βόλο, στο Βάτσιο, για τον οποίο ακούγονται τα καλύτερα λόγια από παντού. Ο οποίος βάζει και υγραέριο στο RX-8.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
To Hyundai Kona είναι χιλιάρι τούρμπο βενζίνης, η ονομασία του μπερδεύει. Μακάρι να ήταν φυσικό αέριο...Ο φίλος έχει κάνει τη μετατροπή στον Βόλο, στο Βάτσιο, για τον οποίο ακούγονται τα καλύτερα λόγια από παντού. Ο οποίος βάζει και υγραέριο στο RX-8.
προβλημα που να παω βολο απο αθηνα και τα σερβισε;,
ασε Σαμπα με εβαλες στο τριπακι φυσικου αεριου και δεν μπορω να ησυχασω. Εχω πρατηριο fisikon με 1 λεπτο παρακαμψη απο τη δουλεια μου που για να παω και να ελθω κανω 50 χλμ ημερησιως τουλαχιστον. Μαλιστα με βολευει και οποτε παω εκδρομη γιατι ειναι νεα φιλαδελφεια στην αρχη εθνικης οδου
συμβουλη βαλτε το πρατηριο cng στο google maps μπορει να επλαγειται ευχαριστα ποσο μικρη παρακαμψη κανετε ακομα και με κινηση. εμενα ειναι 1 με 2 λεπτα και το ειδα προσφατα στο google maps! -
Τα σέρβις ίσως μπορούν να γίνουν και στην Αθήνα. Δύο πήγαινε-έλα όμως θα τα φας για την εγκατάσταση. Εκτός αν κάτσεις εκεί για ρομαντικό τριήμερο.
-
δυσκολα θα ηθελα να ειναι εδω γιατι μετα στα σερβισε θα μου κανουν δολιοφθορες να φανε χρηματα και οι εδω
η bmw λες να γινεται; -
Ο χρήστης antonn έγραψε:
δυσκολα θα ηθελα να ειναι εδω γιατι μετα στα σερβισε θα μου κανουν δολιοφθορες να φανε χρηματα και οι εδω
η bmw λες να γινεται;Απευθύνσου σε κάποιον πιστοποιημένο της ΔΕΠΑ ... http://www.fisikon.gr/synergia/
-
για τον τσοπελογιαννη λενε να ειμαι επιφυλακτικος, επισης θα ηθελα καποια προσωπικη εμπειρια απο καποιον μην παω στα τυφλα
-
γεματος ο κοσμος με εγκεφαλακια στο ebay για φυσικο αεριο ακομα και για υγραεριο παμφηνα και απλα, αλλα δεν ασχολειται κανεις στην Ελλαδα
-
Κάτσε να μπει ο κάτοχος να μας τα γράψει αναλυτικά. Εγώ τον είχα ζαλίσει παλιότερα με προσωπικά μηνύματα. Η γνώμη μου είναι ότι αξίζει να απευθυνθείς σε κάποιον που όντως κάνει σωστή δουλειά (σύμφωνα με τα λεγόμενα προηγούμενων) παρά σε κάποιον από τη τη λίστα της Φίσικον.
Σε επικοινωνία που είχα μαζί του, μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.
Όσο για το αν μπαίνει στη BMW, δε γνωρίζω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι βάζουμε σε ευαίσθητα ιαπωνικά με 200 χιλιάδες χιλιόμετρα, γιατί να ζορίζεται BMW τριετίας;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Κάτσε να μπει ο κάτοχος να μας τα γράψει αναλυτικά. Εγώ τον είχα ζαλίσει παλιότερα με προσωπικά μηνύματα. Η γνώμη μου είναι ότι αξίζει να απευθυνθείς σε κάποιον που όντως κάνει σωστή δουλειά (σύμφωνα με τα λεγόμενα προηγούμενων) παρά σε κάποιον από τη τη λίστα της Φίσικον.Σε επικοινωνία που είχα μαζί του, μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.
Όσο για το αν μπαίνει στη BMW, δε γνωρίζω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι βάζουμε σε ευαίσθητα ιαπωνικά με 200 χιλιάδες χιλιόμετρα, γιατί να ζορίζεται BMW τριετίας;
Συνηθως τα νεοτερα αυτοκίνητα εχουν πιο 'ανάλαφρους-εύστροφους' κινητήρες για αυτό και οι βαλβιδες είναι πιο λεπτες και ευαίσθητες.Μου εχουν δειξει βαλδιδες τον οποιων το καλαμι εχει αυξηθει σε μηκος με χρηση βενζίνης.Οσον αφορα τα bmw ,το ιδιο μου λεγε και για τα bmw οι βαλβιδες πλεον είναι ψευτικες μπροστα στις παλιες.
-
αμα μαθουν να φτιαχνουν αεριο στην Αθηνα μου φαινεται καλυτερη περιπτωση να κανω την υπερεξοπλισμενη ειδικη παραγγελια απο το εργοστασιο bmw μου απο την πουλησω κοψοχρονια με 15.000 χλμ που την εχω σε παρκινγκ με κουκουλα και φορτιστη μπαταριας CTEK συνεχεια και μετα να δωσω 35.000 ευρω για ενα suv με αεριο σαν το ateka οταν βγει αεριο και αυτοματο και 4χ4
-
Ο χρήστης Super@T έγραψε:
Μα αυτό λέμε. Η VW και η Fiat δεν έχουν πρόσβαση στα εγγεφαλάκια από το ebay για αυτό σε κάποια μοντέλα δηλώνουν λιγότερη ισχύ στο αέριο.Το πιστευεις αυτο?
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
αμα μαθουν να φτιαχνουν αεριο στην Αθηνα μου φαινεται καλυτερη περιπτωση να κανω την υπερεξοπλισμενη ειδικη παραγγελια απο το εργοστασιο bmw μου απο την πουλησω κοψοχρονια με 15.000 χλμ που την εχω σε παρκινγκ με κουκουλα και φορτιστη μπαταριας CTEK συνεχεια και μετα να δωσω 35.000 ευρω για ενα suv με αεριο σαν το ateka οταν βγει αεριο και αυτοματο και 4χ4Καταρχάς μην περιμένεις να βγει ΚΑΙ αέριο ΚΑΙ αυτόματο ΚΑΙ τετρακίνητο. Πολύ φοβάμαι ότι δε θα έχεις ποτέ το 3/3.
Απ' εκεί και πέρα, εννοείται ότι πολλά αμάξια που είναι κλειδωμένα, θα μπορούσαν να βγουν ξανά στην κυκλοφορία. Όπως έγινε με το υγραέριο, αλλά με ακόμα περισσότερη οικονομία. -
Στείλτε email να στείλω φωτό από τις δεξαμενές σε όποιον θέλει παιδιά..
Εγώ το εβαλα στο βατσο όπως έγραψε και ο Σαμπας.
Ο φίλος μου το έβαλε στην Λάρισα σε δίκτυο της zavoli.
Έχει και στην Αθήνα καταστήματα.
Ψάξτε σε αυτά τα πιστοποιημενα συνεργεία της Δεπα. -
Μωρέ γράψε καμιά γνώμη παραπάνω, δε θα θεωρηθεί διαφήμιση.
Είσαι ευχαριστημένος από τον Βάτσο;
Ο άλλος από τον Λαρισαίο;
Για ποιον Αθηναίο έχεις ακούσει καλά λόγια;
Θυμάσαι πόση είναι η οικονομική επιβάρυνση αν επιλέξεις ελαφριά δεξαμενή από κάρμπον; -
Ο ιδιοκτήτης του πρατηριου φυσικού αερίου εδώ στη Λάρισα πήρε μια bmv x1 μεταχειρισμένη και εβαλε το zavoli. Είναι κι αυτό καλό σύστημα.
Σε αυτό ψεκαζει μετά τις 3000 στροφές..όπως και στου φίλου μου. Πολύ ελάχιστο ψεκαζει.. -
Δεν έχω να πω κάτι και να δυσφημισω..αλλά δεν γίνεται να το βάλεις το σύστημα μακριά από το τόπο σου...κάτι θα χρειαστεί να γίνει ξανά μια ρύθμιση..έναν έλεγχο..
Για αθηναιο δεν έχω άποψη..
Το εγκεφαλακι της AEB για το αβάνς..το βγάζει για διάφορα αυτοκίνητα..και βγάζει και για το σιβικ μου..και σε μένα και στο φίλο μου μας έκαψε πολλαπλασιαστη αμέσως..πάνω στη πρώτη δοκιμή..και η ΑΕΒ μας λέει ότι έγινε λάθος..δύο διαφορετικοι εγκαταστάτες κάναν λάθος..Τι να πω δε το πιστεύω αλλά συνεχίζω να το ψάχνω με το Βατσο.. -
εμενα το μαιλ μου ειναι antonykop@gmail.com αν μου στειλεις εδω αν μου δινεις την αδεια τις ανεβαζω εδω να ωφεληθουν ολοι. Αλλιως θα ημουν υπόχρεος να δω τη δουλεια που σας καναν και ποια συστηματα με μικροψεκασμους βενζινης υπαρχουν
Σκεφτομαι αν βρω κανεναν που να το εχει ξανακανει να κανω την bmw και επειτα αν καουν οι βαλβιδες και εδρες εξαγωγης να βαλω τιτανιου
αλλιως τι να παω να κανω να δωσω 35000 ευρω και να μην ειναι αυτοματο, 4χ4, suv με πανοραμικη που θα ηθελα για να μην υποβιβαστω σε σχεση με αυτα που εχω -
Τιμές από δεξαμενή καρμπον δε γνωρίζω..1000ευρω παραπάνω περίπου...
Δείτε σε αυτό το σαϊτ αν βολευει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα..αν είναι πιστοποιημενο αυτό το κατάστημα..Όταν έψαχνα πριν 3 χρόνια περίπου να βάλω φυσικό αέριο στο σιβικ..μόνο ο βατσος μου είπε ότι θα ρυθμίσει και το αβάνς..τώρα όμως και στην zavoli ασχολούνται..
Και επειδή δεν δουλεύει στο σιβικ..δε σημαίνει ότι δεν θα δουλέψει και στο bmv η σε άλλο αμάξι. Θέλει λίγο ψάξιμο..Αν έβαζα τώρα φυσικό αέριο..ίσως να έβαζα και το ζαβολι που είναι 1 χλμ από το σπίτι μου..
Ας ρωτήσει το παλικάρι με το bmv έχει βγάλει η ΑΕΒ εγκέφαλο για το αβάνς για το κινητήρα του; ;
Ο κινητήρας του bmv του μήπως δουλεύει και με άλλο καύσιμο; ;;
Κάτι τέτοιο μου είχε πει ο πρατητιουχος..ότι μέσω της bmv κάτι βρήκαν και έκαναν το αμάξι να δουλεψει καλύτερα με το φυσικό αέριο..δε θυμάμαι πολλά πράγματα..
Πουρικας Τάσος είναι ο πρατητιουχος στη Λάρισα..
Ας τον πάρει τηλέφωνο να μάθει περισσότερα..
Ψάξιμο παιδιά..ψάξιμο...
Αεριοκίνηση , CNG vehicles