-
Εχοντας για αρκετα χρονια παρακολουθησει μονο την ενοτητα Ελληνικοι Αγωνες , επιθυμώ από εδώ να ευχαριστήσω όσους εντεταλμενους διαχειριστες τοσον καιρο υπομενουν τις παραξενιες μου και μαζί ολους τους φιλους συνφορουμιστες για την επικοινωνια που ειχαμε.
Παρακαλώ θερμά να γίνει άμεσα η διαγραφή μου από μέλος του 4Τ φορουμ, αφού στο προσωπικο μου 'λογισμικό' δεν αναγνωρίζονται 4Τροχοί χωρίς την συμμετοχή του ιδρυτή τους Κώστα Καβαθά. Ορισμένα έργα ζωής είναι μοναδικά και πρέπει να μένουν στην ιστορία σαν τέτοια και χωρίς 'περίοδο 2, τεύχος 1'.
Μεγάλωσα και ζυμώθηκα με τους Τροχούς του Καβαθά. Σε πολλά πράγματα το περιεχόμενο τους ήταν ο μπούσουλας μου. Κι έτσι- τώρα στα γεροντάματα μου- δεν διαννοούμαι να προδώσω ούτε το έργο ούτε τον δημιουργό του . Στη ζωή, ορισμένα πράγματα πρέπει ν αφήνεις να τα κάνουν άλλοι, πιό κατάλληλοι...
Χρήστος Πλατής. -
Εχοντας για αρκετα χρονια παρακολουθησει μονο την ενοτητα Ελληνικοι Αγωνες , επιθυμώ από εδώ να ευχαριστήσω όσους εντεταλμενους διαχειριστες τοσον καιρο υπομενουν τις παραξενιες μου και μαζί ολους τους φιλους συνφορουμιστες για την επικοινωνια που ειχαμε.
Παρακαλώ θερμά να γίνει άμεσα η διαγραφή μου από μέλος του 4Τ φορουμ, αφού στο προσωπικο μου 'λογισμικό' δεν αναγνωρίζονται 4Τροχοί χωρίς την συμμετοχή του ιδρυτή τους Κώστα Καβαθά. Ορισμένα έργα ζωής είναι μοναδικά και πρέπει να μένουν στην ιστορία σαν τέτοια και χωρίς 'περίοδο 2, τεύχος 1'.
Μεγάλωσα και ζυμώθηκα με τους Τροχούς του Καβαθά. Σε πολλά πράγματα το περιεχόμενο τους ήταν ο μπούσουλας μου. Κι έτσι- τώρα στα γεροντάματα μου- δεν διαννοούμαι να προδώσω ούτε το έργο ούτε τον δημιουργό του . Στη ζωή, ορισμένα πράγματα πρέπει ν αφήνεις να τα κάνουν άλλοι, πιό κατάλληλοι...
Χρήστος Πλατής. -
Χρήστος Πλατής. -
Διαγραφές δεν γίνονται. Μπορείς απλά να σταματήσεις να γράφεις
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
-
Γιατρέ ψυχραιμία... Το φόρουμ πλέον, μετά από τόσα χρόνια, δεν έχει καμία σχέση με 4τροχούς, ούτε τους παλιούς, ούτε τους νέους. Το φόρουμ είμαστε όλοι εμείς και θεωρώ ότι πρέπει να παραμείνεις, γιατί είσαι από τους λίγους που αρθρώνεις λόγο, χωρίς περιστροφές και ναι μεν αλλά.....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Γιατρέ ψυχραιμία... Το φόρουμ πλέον, μετά από τόσα χρόνια, δεν έχει καμία σχέση με 4τροχούς, ούτε τους παλιούς, ούτε τους νέους. Το φόρουμ είμαστε όλοι εμείς και θεωρώ ότι πρέπει να παραμείνεις, γιατί είσαι από τους λίγους που αρθρώνεις λόγο, χωρίς περιστροφές και ναι μεν αλλά.....+1
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Γιατρέ ψυχραιμία... Το φόρουμ πλέον, μετά από τόσα χρόνια, δεν έχει καμία σχέση με 4τροχούς, ούτε τους παλιούς, ούτε τους νέους. Το φόρουμ είμαστε όλοι εμείς και θεωρώ ότι πρέπει να παραμείνεις, γιατί είσαι από τους λίγους που αρθρώνεις λόγο, χωρίς περιστροφές και ναι μεν αλλά.....Γιατρέ, συμφωνώ και να προσθέσω ότι κι εγώ έχω σταματήσει να αγοράζω το (πρώην) αγαπημένο μου έντυπο εδώ και χρόνια. Δε συγκρίνεται ούτε στο ελάχιστο με το περιοδικό που περίμενα με ανυπομονησία κάθε πρωτομηνιά τη δεκαετία του 80 και του 90. Αυτό δεν έχει καμία σχέση, όμως, με το παρόν φόρουμ στο οποίο η συμμετοχή σου είναι απαραίτητη.
-
http://www.youtube.com/watch?v=ibnsMwXe ... GEJ70CwwO8
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Γιατρέ ψυχραιμία... Το φόρουμ πλέον, μετά από τόσα χρόνια, δεν έχει καμία σχέση με 4τροχούς, ούτε τους παλιούς, ούτε τους νέους. Το φόρουμ είμαστε όλοι εμείς και θεωρώ ότι πρέπει να παραμείνεις, γιατί είσαι από τους λίγους που αρθρώνεις λόγο, χωρίς περιστροφές και ναι μεν αλλά.....
Γιατρέ, συμφωνώ και να προσθέσω ότι κι εγώ έχω σταματήσει να αγοράζω το (πρώην) αγαπημένο μου έντυπο εδώ και χρόνια. Δε συγκρίνεται ούτε στο ελάχιστο με το περιοδικό που περίμενα με ανυπομονησία κάθε πρωτομηνιά τη δεκαετία του 80 και του 90. Αυτό δεν έχει καμία σχέση, όμως, με το παρόν φόρουμ στο οποίο η συμμετοχή σου είναι απαραίτητη.
+1.
Γιατρέ, δεν έχει πλέον καμία σχέση το ένα με το άλλο.
Οι διαφορετικές απόψεις όμως πρέπει να ακούγονται και να μας προβληματίζουν.
-
Bασικα doc θα πρεπει καποιος που γνωριζει καλα , να μας ξεκαθαρισει κι αν η ιδεα να γινει αυτο το φορουμ ειναι του Κ.Κ. η του φιλου σου ( + μας ) Στρατισινο ! (εχει την σημασια του κι αυτο )
Αυτο το σου των τελευταιων ετων ........ μας εχει συγκινησει ! (τους παλιους φιλαρακους εννοω )
γραφε κι ας τις υπερβολες ......... υπαρχει περισευμα μπινελικιων αυτες τις εποχες τι θα γινουν .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Bασικα doc θα πρεπει καποιος που γνωριζει καλα , να μας ξεκαθαρισει κι αν η ιδεα να γινει αυτο το φορουμ ειναι του Κ.Κ. η του φιλου σου ( + μας ) Στρατισινο ! (εχει την σημασια του κι αυτο )Αυτο το σου των τελευταιων ετων ........ μας εχει συγκινησει ! (τους παλιους φιλαρακους εννοω )
γραφε κι ας τις υπερβολες ......... υπαρχει περισευμα μπινελικιων αυτες τις εποχες τι θα γινουν .
Λοιπον DOC σου εχω νεα για την μη διαγραφη σου !
Απο φιλο (σοβαροτατη πηγη) , που ετυχε να ειναι παρων στα πρωτα λογια που επεσαν σε ενα γραφειο για την υλοποιηση αυτου του ΦΟΡΟΥΜ ....... και ηταν απο εναν ανθρωπο της techlink ονοματι Σωτηροπουλο , και εγινε δεκτη κι απ'τους δυο ΚΚ και ΣΧ !
Αρα για τον κυριο αυτον δεν εχεις ιδιαιτερο προβλημα να διαγραφεις ! τεχνοκρατης γαρ , οπως κι εσυ -
Αυτο το αθλημα δεν σωνεται με τιποτα ,στην χωρα μας !
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αυτο το αθλημα δεν σωνεται με τιποτα ,στην χωρα μας !To αθλημα δεν σωνεται αγαπητε , γιατι ακομα και **οι πρωτοποροι - καθοδηγητες **το καθόδον , για χιλιους δικους τους λογους !
Αλλα τελικα , και γιατι ο λαος αυτος , δεν εχει την σχεση με το αθλημα , που θελει τους αγωνιζομενους ** αθλητες **!
-
όσο υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ...
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Γιατρέ, συμφωνώ και να προσθέσω ότι κι εγώ έχω σταματήσει να αγοράζω το (πρώην) αγαπημένο μου έντυπο εδώ και χρόνια. Δε συγκρίνεται ούτε στο ελάχιστο με το περιοδικό που περίμενα με ανυπομονησία κάθε πρωτομηνιά τη δεκαετία του 80 και του 90. Αυτό δεν έχει καμία σχέση, όμως, με το παρόν φόρουμ στο οποίο η συμμετοχή σου είναι απαραίτητη.
+1.
Γιατρέ, δεν έχει πλέον καμία σχέση το ένα με το άλλο.
Οι διαφορετικές απόψεις όμως πρέπει να ακούγονται και να μας προβληματίζουν.
+1000
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
όσο υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ...Για μια χουφτα δολαρια !................
Εσυ το αρχισες πρωτος !
-
Με την απουσία σου, Χρήστο, δεν θα τιμήσεις τον Κ.Κ.
Απεναντίας, με την παρουσία σου και με την γραφή σου, συντονισμένη στο πνεύμα του, θα συνεχίσεις το όνειρό μας και θα είναι ένας τρόπος για να του δώσεις φωνή και κυρίως ψυχή …
Νομίζω ότι αυτό θα ήθελε και ο ίδιος …, όρθιοι μέχρι τελικής …
Διαγραφή