-
Ποιόν Kubica ρε σεις? Είστε σοβαροί?
ΟΚ, για πλακίτσα να το συζητήσουμε, αλλά δεν πρόκειται να γίνει κάτι.
Προσωπικά θέλω τον Hulk στη Ferrari.
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Μία χαρά είναι o βραζιλιάνος.....η ομάδα καλύτερα μονοθέσια χρειάζεται για να διεκδικεί το κατασκευαστών ...όχι καλύτερο δεύτερο οδηγό.Κοίτα, μια χαρά πλέον ΔΕΝ είναι.
Στο δεύτερο κομμάτι του ποστ σου, συμφωνώ 100%, αλλά ο Βραζιλιάνος πλέον είναι below par και έχει φτάσει ο καιρός να φύγει, τέλος!
Τελικά χθες ήταν δικό του λάθος, το παραδέχθηκε νομίζω.
-
Αποσυνδέεις δλδ εντελώς την ομάδα από τον οδηγό??
Αν περιμένουν να περάσει το άλλο μονοθέσιο και μετά κάνουν το release, ποιος χάνει το 1 δευτερόλεπτο?? -
και τι πρέπει να κάνει δηλαδή να φύγει νωρίτερα και να συγκρουστεί; έχει τέτοιο δικαίωμα ο οδηγός και δε το ξέρω; εννοείτε πως τον αποσυνδέω τελείως... ο οδηγός οφείλει να κάνει ότι του πουν και να μη πάρει πρωτοβουλίες...
με εξαίρεση βέβαια το schumi xexe που είχε πάρει λίγη φωτιά το αμάξι του στην Aυστρία αλλά ότι και να του έλεγαν τότε στον ασύρματο εκείνος αποκλείετε να έβγαινε από το αμάξι eheheh
άλλωστε όλα γίνονται 'μηχανικά' στους ανεφοδιασμούς και δεν έχει χρόνο νομίζω ο οδηγός να επιλέξει τι θα κάνει ειδικά τώρα στα pits μένει για 2,5-4sec το πολύ! -
Ο Κουμπιτσα δεν μπορει καν να οδηγησει μονοθεσιο. Το τραινο της F1 χαθηκε για αυτον.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο Κουμπιτσα δεν μπορει καν να οδηγησει μονοθεσιο. Το τραινο της F1 χαθηκε για αυτον.Sent from my Neo V using Tapatalk.
όντως...
-
Μία χαρά είναι o βραζιλιάνος πλέον...η ομάδα καλύτερα μονοθέσια χρειάζεται για να διεκδικεί το κατασκευαστών ...όχι καλύτερο δεύτερο οδηγό.O Massa πρέπει να φύγει για το καλό του ίδιου.
Είμαι σίγουρος ότι αν πήγαινε σε μια ομάδα με μονοθέσιο πρώτης γραμμής (Lotus) θα είχαμε του χρόνου αναρίθμητα -έκπληκτα- εμότικονς όπου οι πανεπιστήμονες του αθλήματος θα μιλούσαν για αναγέννηση του Massa.Σχετικά με το καλύτερα μονοθέσια αν μέχρι τέλος καλοκαιριού ακούσουμε την ατάκα 'Πλέον δουλεύουμε στο μονοθέσιο του '14', ο πρόεδρας (όχι ο Δίας) κάτι θα πρέπει να κάνει.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Πρωτος λεει απο τους χαμενους με εντονη απογοητευση μετα το 2-3.
Καλο αυτο
Sent from my MI 2A using Tapatalk 2
Δεν ειπε πρωτος απο τους χαμενους.....
Τον ρωτησε ο δημοσιογραφος.
So you think this was a second place gained or a first place loss today.
Και του απαντρησε first place loss.Σε ελευθερη μεταφραση και με ολα αυτα που ειπε πιο πριν, τον ρωτησε ο δημοσιογραφος αν απο τον αγωνα θα παρουν τα δεδομενα σαν να κερδισαν την δευτερη θεση ή σαν να εχασαν την πρωτη.... (ναι στο motorsport παιζει τεραστιο ρολο στο πως θα κανεις το debriefing και ΠΩΣ / ΜΕ ΠΟΙΑ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ θα εξετασεις ολες τι παραμετρους κλπ)
Χαχα scusa....εχεις δικιο
Sent from my MI 2A using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Σχετικά με το καλύτερα μονοθέσια αν μέχρι τέλος καλοκαιριού ακούσουμε την ατάκα 'Πλέον δουλεύουμε στο μονοθέσιο του '14', ο πρόεδρας (όχι ο Δίας) κάτι θα πρέπει να κάνει.Ακουγεται ηδη το ονομα Allison.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Φήμες λένε πως έχει ήδη τερματίσει το συμβόλαιό του με τη Sauber και συζητάει και με Lotus και με Ferrari
http://www.auto123.com/en/racing-news/f ... aign=feeds.
@REALZEUS ο Allison ακούγεται και για τη Honda όμως (πρώτα στη Honda και έπειτα μαζί της στη McLaren).
-
Νίκο για το μοντέλο λειτουργίας της ομάδας(δηλαδή δεύτερος οδηγός μικρότερης οδηγικής αξίας από τον πρώτο) o φετινός βραζιλιάνος αρκεί. Δεν βλέπω ποιος δεύτερος οδηγός μεγάλης ομάδας η οποιοσδήποτε άλλος και γιατί θα τα πήγαινε καλύτερα,δεδομένου ότι λόγω μακρόχρονης θητείας,o βραζιλιάνος ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε τις υπόγειες διαδρομές της ομάδας (όπως απέδIειξε το I2008 _2009).αν επιμένεις πάντως φέρτε μου έναν button.
-
Νίκο για το μοντέλο λειτουργίας της ομάδας(δηλαδή δεύτερος οδηγός μικρότερης οδηγικής αξίας από τον πρώτο) o φετινός βραζιλιάνος αρκεί. Δεν βλέπω ποιος δεύτερος οδηγός μεγάλης ομάδας η οποιοσδήποτε άλλος και γιατί θα τα πήγαινε καλύτερα,δεδομένου ότι λόγω μακρόχρονης θητείας,o βραζιλιάνος ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε τις υπόγειες διαδρομές της ομάδας (όπως απέδIειξε το I2008 _2009).αν επιμένεις πάντως φέρτε μου έναν button.Έχει ήδη πει 2 φορές όχι
-
Ο Di resta στη θέση του massa? Πως σας φαίνεται?
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Ο Di resta στη θέση του massa? Πως σας φαίνεται?Δεν τον πάω μία.Συνεχώς θα κλαίγεται.Ουστ.
-
Ο Di resta στη θέση του massa? Πως σας φαίνεται?Να δω Di Resta και Smedley να παίζουν ξύλο και τι στον κόσμο
Πέρα απ'την πλάκα όπως είπαν και οι άλλοι θα προτιμούσα Hulkenberg.
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
@REALZEUS ο Allison ακούγεται και για τη Honda όμως (πρώτα στη Honda και έπειτα μαζί της στη McLaren).Αεροδυναμιστης ειναι, τι να κανει στην Honda?
Οσο για τον Button, σιγα μην αφησει την πρωτη θεση στην Μακ για να παει δευτερος αλλου.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
@REALZEUS ο Allison ακούγεται και για τη Honda όμως (πρώτα στη Honda και έπειτα μαζί της στη McLaren).
Αεροδυναμιστης ειναι, τι να κανει στην Honda?
Οσο για τον Button, σιγα μην αφησει την πρωτη θεση στην Μακ για να παει δευτερος αλλου.
Φήμες λένε πως θα φτιάξει ένα 'test car' ώστε να δοκιμάσει η Honda τον κινητήρα του 2015 σε Suzuka και Motegi.
ΕΔΙΤ: Επίσης υπάρχει φήμη για Brawn, αλλά ο ίδιος είπε πως δεν ξέρει κάτι.
-
... o button δέχθηκε πρόταση και την απέρριψε...
-
... o button δέχθηκε πρόταση και την απέρριψε...και το 2010 και το 2012.
-
και τι πρέπει να κάνει δηλαδή να φύγει νωρίτερα και να συγκρουστεί; έχει τέτοιο δικαίωμα ο οδηγός και δε το ξέρω; εννοείτε πως τον αποσυνδέω τελείως... ο οδηγός οφείλει να κάνει ότι του πουν και να μη πάρει πρωτοβουλίες...
με εξαίρεση βέβαια το schumi xexe που είχε πάρει λίγη φωτιά το αμάξι του στην Aυστρία αλλά ότι και να του έλεγαν τότε στον ασύρματο εκείνος αποκλείετε να έβγαινε από το αμάξι eheheh
άλλωστε όλα γίνονται 'μηχανικά' στους ανεφοδιασμούς και δεν έχει χρόνο νομίζω ο οδηγός να επιλέξει τι θα κάνει ειδικά τώρα στα pits μένει για 2,5-4sec το πολύ!Απλά λέω πως οι αποφάσεις της ομάδας, επηρεάζουν τον οδηγό..
Δε μπορεί να κόψεις βαθμούς από τον γλιφιτζουράκια..
Τα 30κ € ο Μάτεσιτς, τα δίνει στον ανηψιό του για τσίχλες..Δεν θα του λείψουν..
2013 - Grosser Preis Santander Von Deutschland