-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Τα φώτα ρέεεε........
υγ.τόσο προχώ..ή...πέφτει 'λόρδα';...Στο γήπεδο του Φ4?Κάπου διάβασα ότι είναι οδηγία της €ligue να φωτίζεται μόνο το παρκέ.
δε ξέρω αν έγινε κάτι τέτοιο αλλά οι άνθρωπες δεν το έχουν καθόλου
+1 Αρκουσε ενα απλο χαμηλωμα για να δωσουνε εμφαση, οχι ολοκληρο μπλακ-αουτ της κερκιδας και ασυμμετρο κιολας.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Τα φώτα ρέεεε........
υγ.τόσο προχώ..ή...πέφτει 'λόρδα';...Στο γήπεδο του Φ4?Κάπου διάβασα ότι είναι οδηγία της €ligue να φωτίζεται μόνο το παρκέ.
δε ξέρω αν έγινε κάτι τέτοιο αλλά οι άνθρωπες δεν το έχουν καθόλου
+1 Αρκουσε ενα απλο χαμηλωμα για να δωσουνε εμφαση, οχι ολοκληρο μπλακ-αουτ της κερκιδας και ασυμμετρο κιολας.
Ήθελαν να κρύψουν τις άδειες θέσεις λέμε.
Δε λες που πήγαν η οβραίοι και δεν έστελναν e-mail για εισιτήρια με 5 ευρώ όπως πέρυσι;
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Before the Thunder rumbled, there was a SuperSonic boomΔεν θυμάμαι χρονιά, πρέπει να ήταν το 1996, είχα πάει ΗΠΑ και τα μοναδικά που πήρα ήταν 2-3 μπλούζες του Jordan και ένα complete set (εμφάνιση και jockey) του Rainman
-
Κλήρωση με ένταση
Με ένταση πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους τελικούς της Α1. Αποχώρησε πριν αρχίσει η διαδικασία ο Δ. Γιαννακόπουλος διαμαρτυρόμενος για την παρουσία του Πηλοΐδη στην κληρωτίδα.Γκόντας, Τανατζής και Ταβουλαρέας θα είναι η τριάδα διαιτητών του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ, ενώ Χριστοδούλου, Πηλοΐδης και Φούφης θα είναι στον δεύτερο αγώνα, τη Δευτέρα στο ΣΕΦ.
-
Ενας ολοκληρος διαιτητης απο τους έξι, που δεν αρεσει στον Τρακη
Δηλαδη με τους αλλους 5 ειμαστε ΟΚ,αλλωστε Τανατζης Χριστοδουλου μπορει να μπερδευτουν και να μπουν με πρασινη φανελα στο γηπεδο -
Χριστοδούλου;
Χαχαχαχαχαχα
-
Κατσιcarew για Εθνική. Προδιαγεγραμμένος εδώ και χρόνια αυτός ο γάμος.
-
Ναι, ΟΚ
And what about....Trinchieri ? Έχει ακόμα συμβόλαιο ή μου φαίνεται ? Έχουν π.χ. συμφωνήσει ότι θα φύγει έτσι απλά ?
-
-
H πατάρα των Καβς έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Τωρα θα μου πει κάποιος, τι να τον κάνεις τον πάτο όταν επιλέγεις τον Μπένετ; Ελα ντε. Αλλά φέτος λένε ότι έχει τόσο πράμα που κάτι καλό θα πάρουν. Αν κρατήσουν και τον Ιρβινγκ σε 2 χρόνια χτυπάνε κορυφή. Πόσους Μπένετ να διαλέξουν;
-
Οι πιθανότητές τους να πάρουν το Νο1 ηταν 1,7%...
-
SA-OKC
112-77Χαίρετε.
-
Σημερα ξεκινανε και οι τελικοι της Α1!!
-
Ρε παλιογερόντια. Πάλι με το πουλί στο χέρι θα μείνει ο MVP.
-
Εντάξει, τα έσπασαν οι δύο αστέρες του OKC, δεν θα παίζουν κάθε μέρα έτσι. Από την άλλη το SA δεν καταλαβαίνει από έδρες, οπότε και τα δύο επόμενα ματς είναι 'στον αέρα' (up for grabs που λένε εκεί πέρα)...α, και με Ginobili σε μέτριες πτήσεις, έτσι ?
-
Χωρίς την Ισπανίδα μάλλον μπάζουν πολύ οι άλλοι πίσω. Το Νο1 του ΤΟΠ5 δεν νομίζω να πέρναγε με Ιμπάκα στη ρακέτα πχ.
-
Για αλλη μια φορα μας προσφερουν ενα τραγικα βαρετο βραδυ αυτοι οι δυο τους.
Πιο ευχαριστα εβλεπα το ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Για αλλη μια φορα μας προσφερουν ενα τραγικα βαρετο βραδυ αυτοι οι δυο τους.Πιο ευχαριστα εβλεπα το ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
+1000
δίνεται η εντύπωση πως δεν πολυνοιαζει κανέναν να παρει το ματς. μεχρι και το γηπεδο μισοαδειο είναι.
κλασικά ορατη η φουσκα του παο οπου η διαφορα των 15+ ποντων εξανεμίστηκε μιας και αντι να είναι τυπικά σοβαρος, καθόταν να περάσει η ωρα. -
Η μακαμπι,η ρεαλ και οι ομαδες του ΝΒΑ παιζουν αλλο αθλημα..Δεν εξηγειται
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
και αυτες οι δυο οταν παιζουν με τους αλλους αλλο αθλημα παιζουν
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013-14)