-
Oυτε εγώ θυμαμαι, αλλά τα ποσοστα είναι περίπου στο 90% αν θυμάμαι, με μία ή δυο μονάδες απόκλιση. Αρα όποιο και να ειναι το πραγματικά καλύτερο, οι διαφορές είναι τόσο μικρές που να 'τη λέει' κάποιος στον κόουτς με υφάκι κιόλας είναι τελείως οφφ. Ο Ποπ στην πράξη δικαιώθηκε, αυτά που έγιναν μετά το χαμένο τρίποντο του Λεμπρόν ήταν πέρα από τα προβλεπόμενα και επειδή ακολούθησαν επιθετικό ρημπάουντ δεν μπορώ παρά να παρατηρήσω ότι το ρημπάουντ αυτό θα μπορούσε να ακολουθήσει και χαμένη βολή. Σωστά;
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Περισσοτερο μου λεει εμενα οτι η πιθανοτητα να νικησεις αντι να χασεις οταν προηγεισαι ειναι καλυτερη (εεε... χαιρω πολυ, αυτονοητο )Ένας καθηγητής μου έλεγε ότι καλύτερα να είσαι πλούσιος και υγιής παρά φτωχός και άρρωστος.
Επειδή έχω γερό στομάχι και εισιτήρια για την Πυλαία, πήγα και είδα και το ΠΑΟΚ-Απόλλων Πατρών. Πάντα τη συμπαθούσα αυτήν την ομάδα. Θα κόψει βαθμούς από πολλές ομάδες αν εμφανίζεται όπως σήμερα. Πολλοί θεαματικοί μαύροι , ωραίος ο Ντεμάριους Μπολντς (27 πόντοι με εκνευριστική άνεση) που θυμίζει Τζαμάικα και in dis great future you can forgets your past. Ο Βλάντο Πέτροβιτς που τον υπολογίζω πλέον 48 χρονών γιατί έπαιζε στον Άρη επί Γκάλη μας κάρφωσε ένα τρίποντο μετά από τρίπλα που πόνεσαν τα αυτιά μου. O Taylor έβαλε και ένα alley oop που θα έπρεπε να είναι άνετα στο top-10 της χρονιάς. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε γιατί έκανε λιγότερα λάθη στις κρίσιμες τελευταίες επιθέσεις, συνολικά ο Απόλλων φαινόταν πολύ πιο άνετος στο σκοράρισμα.
Χάι-λάιτ ο τύπος με το μικρόφωνο του γηπέδου που είπε κατά λέξη 'Το αυτοκίνητο Γιώτα Ζήτα Κάπα 48-κάτι, έχει αφήσει οροφή και παράθυρα ανοιχτά' για να διορθώσει επίσης επί λέξη 'Επαναλαμβάνω: Γιώτα Ζητα Κάπα και ιστορίες' και γελούσε όλο το γήπεδο και ο ίδιος στο μικρόφωνο.
-
Καλη ομαδα ο Απολλωνας; Ειχα παει την προηγουμενη βδομαδα με τη Ροδο (ακομα χειροτερη ομαδα). Καμια συνδεση σαν ομαδα, ο καθε μαυρος μαλλον θελει απο μια μπαλα. Ο Μπολντς ειναι παιχτης αλα παλαια θα παρει πολλες επιθεσεις ατομικα, θα βαλει καλαθια, θα παρει ριμπαουντ ξεχωριζει. Χοτ, Χιλ δεν καταλαβα τι παιχτες ειναι. Ο Ταυλορ κ ο Γουιλσον καλα παικτακια. Ο δευτερος δεν επαιξε σημερα γιατι ειναι χτυπημενος κ μπηκες ενας αλλος αντι αυτου. Ο ψηλος χαλια μαυρα. Οι Ελληνες ειναι για γελια και ο Πετροβιτς ειναι απ τους λιγους που ξερουν πραγματικο μπασκετ.
-
Tεραστιο come back παει να κανει η ΝΥ αποψε.Απο το -25 το εφερε στους 2
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Καλη ομαδα ο Απολλωνας;Δεν έγραψα αυτό. Μας έβαζε πολύ εύκολα πόντους, ήταν αρκετά εύστοχοι ακόμα και με χέρι μπροστά στο πρόσωπο και έψαχναν το θεαματικό. Ως ομάδα, δεν είδα κάτι το εντυπωσιακό. Τους συμπαθώ από εποχές Μπακ Τζόνσον, Άντριου Γκέιζ, κλπ.
-
Καλη ομαδα ο Απολλωνας; Ειχα παει την προηγουμενη βδομαδα με τη Ροδο (ακομα χειροτερη ομαδα). Καμια συνδεση σαν ομαδα, ο καθε μαυρος μαλλον θελει απο μια μπαλα. Ο Μπολντς ειναι παιχτης αλα παλαια θα παρει πολλες επιθεσεις ατομικα, θα βαλει καλαθια, θα παρει ριμπαουντ ξεχωριζει. Χοτ, Χιλ δεν καταλαβα τι παιχτες ειναι. Ο Ταυλορ κ ο Γουιλσον καλα παικτακια. Ο δευτερος δεν επαιξε σημερα γιατι ειναι χτυπημενος κ μπηκες ενας αλλος αντι αυτου. Ο ψηλος χαλια μαυρα. Οι Ελληνες ειναι για γελια και ο Πετροβιτς ειναι απ τους λιγους που ξερουν πραγματικο μπασκετ.Oτι και να λες, μου λειπει η Περιβολα.
Οποτε μπορω ειμαι εκει αλλα χωρις Δοξαρα η κερκιδα χανει παλμο. -
Η περιβολα τα παλιά τα χρόνια τα έσπαγε σαν έδρα, ντέρμπι τα ματς με τους μεγάλους,ο Απόλλων γενικά αξίζει την Α1,κρίμα που και οι Πατρινοί δε το γεμίζουν
sent under heavy fire
-
Ωραιο γηπεδακι ειναι ναι και κανεις ευκολα ατμοσφαιρα. Βεβαια πολλοι που πανε ειναι κλασσικη επαρχιωτικη συμπεριφορα (παω γηπεδο γιατι ειναι τρεντυ, παω να με βγαλουν φωτο, παω να με δουν οτι πηγα). Με τη Ροδο που πηγα ηταν πανω απο το μισο γεματο αν κ ηταν 3ημερο και ειχαν φυγει αρκετοι απο την πολη και το παιχνιδι γενικα ηταν πολυ χαλαρο. Μια χαρα ασχολια για Σαββατο η Κυριακη απογευμα με 8 ευρουλακια.
-
Οκ παλιά έτσι ήταν και σε μας αλλά πήγαν μπάλα τώρα! Έχουν μείνει 126 στάνταρ άτομα! Και πέρσι πάντως ήταν θεαματικος ο Απόλλων όσο τον είδα! Μου αρέσει που δε βγάζει μιζέρια το γήπεδο σαν το Ρέθυμνο Τρίκαλα και βενετοκλειο!
Για ΠΑΟΚ,ψηλό δε παίρνουμε, κάνουμε το σταυρό μας και ότι γίνειsent under heavy fire
-
Βεβαια πολλοι που πανε ειναι κλασσικη επαρχιωτικη συμπεριφορα (παω γηπεδο γιατι ειναι τρεντυ, παω να με βγαλουν φωτο, παω να με δουν οτι πηγα).Συμφωνω απολυτα και το ειδα πολυ εντονα απο περισυ και μετα. Ηρθα Ελλαδα για λιγο και μπορεσα και πηγα, πολυ lifestyle event εχει γινει ο αγωνας, αντικαθιστα τις φωναρες που πρεπει να εχουμε.
Ενα συνθημα δε μπορουμε να σταυρωσουμε γιατι φαινεται δεν ειναι κ τοσο cool. -
Η Sport στέκεται στην περίπτωση του Παπανικολάου: «Ήρθε στο σύλλογο με στόχο να κάνει τον Πιτ Μάικλ να ξεχαστεί, αλλά δεν έχει δείξει την ικανότητά του στο σκοράρισμα, ούτε και τα ηγετικά χαρακτηριστικά που ζητούνται από έναν παίκτη της ποιότητάς του, ο οποίος ήρθε για να ηγηθεί της ομάδας»
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/557038/exafanismenos-o-papanikolaoy
Ήμουν τόοοοοσο σίγουρος ότι δεν ήξεραν τι ψώνιζαν οι βλάκες στη Βαρκελώνη.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Η Sport στέκεται στην περίπτωση του Παπανικολάου: «Ήρθε στο σύλλογο με στόχο να κάνει τον Πιτ Μάικλ να ξεχαστεί, αλλά δεν έχει δείξει την ικανότητά του στο σκοράρισμα, ούτε και τα ηγετικά χαρακτηριστικά που ζητούνται από έναν παίκτη της ποιότητάς του, ο οποίος ήρθε για να ηγηθεί της ομάδας»
Προτρέχουν λίγο...προφανώς και αυτή τη στιγμή ο Παπ δεν είναι -δεν πλησιάζει καν, για την ακρίβεια- στο επίπεδο του Mickael, αλλά στο μέλλον έχει τις προοπτικές να τον ξεπεράσει...μην πάμε μακρυά, σε κάθε ματς που βρέθηκαν αντίπαλοι, ο Mickael τον έκανε ρόμπα...
-
Το θέμα είναι ότι για να δώσουν τόσα λεφτά προφανώς (και όπως γράφει στο άρθρο) περίμεναν να έχουν σκόρερ και ηγέτη για να διαδεχθεί τη σιχαμένη αδερφή. Το πρώτο ενίοτε έχει υπάρξει, το δεύτερο απέχει πολύ από το να γίνει ο Παπ. Με σφιγμένες γροθιές και παθος σε κάθε καλάθι δεν είσαι ηγέτης.
-
Ο Σπανουλης τον 1ο χρονο στον ΟΣΦΠ τι ακριβως εκανε εκτος απο το να διαμαρτυρεται στους διαιτητες;
-
Το θέμα είναι ότι για να δώσουν τόσα λεφτά προφανώς (και όπως γράφει στο άρθρο) περίμεναν να έχουν σκόρερ και ηγέτη για να διαδεχθεί τη σιχαμένη αδερφή. Το πρώτο ενίοτε έχει υπάρξει, το δεύτερο απέχει πολύ από το να γίνει ο Παπ. Με σφιγμένες γροθιές και παθος σε κάθε καλάθι δεν είσαι ηγέτης.Ο Κώστας Παπανικολάου, γεννημένος στις 31 Ιουλίου 1990...
Η τελευταία φορά που είδα ηγέτη από τα 23 του ήταν ο Ντράζεν...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο Σπανουλης τον 1ο χρονο στον ΟΣΦΠ τι ακριβως εκανε εκτος απο το να διαμαρτυρεται στους διαιτητες;Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Ο Σπανούλης ήταν έτοιμος παίχτης κλάσης. Ο Παπ έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να φτάσει το Σπανούλη έστω και στον πρώτο μέτριο χρόνο του.
Άνα γειά σου. Γι' αυτό λέω ότι προφανώς και δεν ξέρουν τι πήραν, εκτός κι αν τον έχουν πάρει με προοπτική 5ετίας, οπότε και να αποφεύγουν τα σχόλια (έστω και οι εφημερίδες) γιατί θα τον κάψουν.
-
Ο Παπ με τετοια ντριμπλα και τοσο εντονο το ψυχολογικο στοιχειο στη σταθεροτητα του θελει χρονια ακομα για να γινει (αν μπορει) ηγετης
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Προτρέχουν λίγο...προφανώς και αυτή τη στιγμή ο Παπ δεν είναι -δεν πλησιάζει καν, για την ακρίβεια- στο επίπεδο του Mickael, αλλά στο μέλλον έχει τις προοπτικές να τον ξεπεράσει...μην πάμε μακρυά, σε κάθε ματς που βρέθηκαν αντίπαλοι, ο Mickael τον έκανε ρόμπα...
Παπάρια προοπτικές έχει. Από τους νέους του Ολυμπιακού, σαφώς πιο ταλαντούχος είναι ο Ζζζζζζλούκας.
-
Ο Σλούκας είναι ο μόνος που θα μπορούσε να πλησιάσει το ΔΔ. Τα κάνει όλα και συμφέρει.
-
Ο Σπανουλης τον 1ο χρονο στον ΟΣΦΠ τι ακριβως εκανε εκτος απο το να διαμαρτυρεται στους διαιτητες;
Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Ο Σπανούλης ήταν έτοιμος παίχτης κλάσης. Ο Παπ έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να φτάσει το Σπανούλη έστω και στον πρώτο μέτριο χρόνο του.
Άνα γειά σου. Γι' αυτό λέω ότι προφανώς και δεν ξέρουν τι πήραν, εκτός κι αν τον έχουν πάρει με προοπτική 5ετίας, οπότε και να αποφεύγουν τα σχόλια (έστω και οι εφημερίδες) γιατί θα τον κάψουν.
Θα έρθω να συμφωνήσω και για το πάθος στα καλάθια και τις σφιγμένες γροθιές και με τον socratesn.
Με τον Σλούκα θα έρθω να διαφωνήσω βέβαια, όπως τα έχω πει και στο παρελθόν και για αυτόν και τον Παπανικολάου. Φταίει το ότι τους έβλεπα από κοντά από μικρούς τους συγκεκριμένους (και τον Χρυσικόπουλο πριν προσπαθήσουν να τον παχύνουν ).
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013-14)