-
Ξεκούραστο τον βλέπω το Μήτσο όμως στα φιλικά και να χετε το νου σας γιατί σε 5 μέρες έχει ματσάκι!
-
Κοπιάστε...!!!!!
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Δηλαδή,ο γιός του Γκαστόνε θα γίνει τσαμπουκάς,καβαλημένος και μποξέρ.......
υγ.ο ίδιος δεν είχε δηλώσει,πως ο γιός του θέλει να μοιάσει στον Μήτσο(πως τον λέτε)...;Ντάξει αμα ήταν έτσι, θα γινόταν και δολοφόνος.
if u know what i mean.Κάτι μου λέει ότι δεν ξέρεις καν τι λες ε;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ασχετο: Ψήνεστε να στήσουμε καμμία fantasy league NBA από δωπέρα; Θέλουμε 12 συμμετοχές, αν δεν έχουμε λέτε και φίλους. Απορίες εντός.ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!
-
το ψήνω και εγώ
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ξεκούραστο τον βλέπω το Μήτσο όμως στα φιλικά και να χετε το νου σας γιατί σε 5 μέρες έχει ματσάκι!Όταν έχει πάρει σύνταξη από την εθνική από τα τριάντα του, πώς να μην είναι ξεκούραστος?
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Ασχετο: Ψήνεστε να στήσουμε καμμία fantasy league NBA από δωπέρα; Θέλουμε 12 συμμετοχές, αν δεν έχουμε λέτε και φίλους. Απορίες εντός.
ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!
Μεσα κ εγω ,αρκει να καταλαβω τι παιζεται μ αυτη την ιστορια
-
4 προς το παρόν. ΑΝΤΕ κάνας ακόμη;
Περιμένω να μαζευτεί κόσμος για να πω λεπτομέρειες, μην τα λέω συνέχεια. Σε γενικές γραμμές όμως έχουμε:
Διαλέγουμε παίκτες με draft. Oι παίκτες συνεισφέρουν με βάση τα πραγματικά τους στατιστικά. Αυτά προστίθενται και η κάθε κατηγορία βαθμολογείται. Γίνονται trades όπως και στο ΝΒΑ. Αυτά πολύ χοντρικά, θα επεκταθώ σύντομα. -
Giannis Antetokounmpo
*
Well he’s already done more than many expected. The rookie’s 14 points were good for second on the team and he actually went into halftime as the team’s leading scorer. He made seven-of-10 free throws and went 3-7 from the field. (1-3 3FG). He was most obviously impressive handling the ball in the open court.**A lot of forwards can bring the ball up the court, but Giannis looked very natural in getting to the middle of the floor and assessing the whole court when making a decision about what he wanted to do with the ball once it was time to make a decision. **He looked as capable of making a good pass as he was taking the ball all the way to the hoop, which he did on a number of occasions, leading to his high free throw total.
But there were times Antetokounmpo looked like a rookie too. He picked up two traveling violations that were the result of shuffling his feet as he started to drive. It looked like he was a little indecisive in these moments and was trying to move faster than he could.
He also was a bit non-chalant on a few passes, leading to one turnover. He’ll probably learn quickly about the consequences of not putting enough on passes in the NBA after a few more players step into his passing lanes and take his passes the opposite way for layups.
Overall, it was a good debut that indicated Antetokounmpo may be a ready for a few more minutes than we expect this season, especially if Carlos Delfino misses any significant time.*
Aπό το ESPN για την πρώτη του εμφάνιση. Αν είναι όσο αποφασισμένος να δουλέψει δείχνει στις δηλώσεις, θα πάει πολύ καλά.
-
H σκληρη δουλεια ειναι δεδομενη στο ΝΒΑ,ο ανταγωνισμος ομως ηταν και θα ειναι τεραστιος και συνεχης,σε καθε ματς και καθε λεπτο ανταγωνιζεσαι συμπαικτες και αντιπαλους.
Επισης ειναι δεδομενο οτι λαθη θα κανει σε ενα πρωταθλημα που ειναι σαν σε fast forward, και οι διαιτητες αντιμετωπιζουν αυστηρoτερα τους rookies.
Αυτο που δεν βλεπω ειναι σχολια για την μυικη του κατασταση,δεδομενου οτι μιλαμε για small forward θα περιμενα να τον φορτωσουν με μυϊκα κιλα,βεβαια και ο Delfino σαν ανορεξικος ειναι αν τον δεις χωρις μπλουζα. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
H σκληρη δουλεια ειναι δεδομενη στο ΝΒΑ,ο ανταγωνισμος ομως ηταν και θα ειναι τεραστιος και συνεχης,σε καθε ματς και καθε λεπτο ανταγωνιζεσαι συμπαικτες και αντιπαλους.
Επισης ειναι δεδομενο οτι λαθη θα κανει σε ενα πρωταθλημα που ειναι σαν σε fast forward, και οι διαιτητες αντιμετωπιζουν αυστηρoτερα τους rookies.
Αυτο που δεν βλεπω ειναι σχολια για την μυικη του κατασταση,δεδομενου οτι μιλαμε για small forward θα περιμενα να τον φορτωσουν με μυϊκα κιλα,βεβαια και ο Delfino σαν ανορεξικος ειναι αν τον δεις χωρις μπλουζα.Σε μια φωτο που τον είδα πρέπει να έχει ήδη πάρει κιλά.
-
Aν είδα καλά έκανε 5 Τ/Ο λογικό νούμερο σε 29' από παίκτη που το προηγούμενο παιχνίδι του ανδρών ήταν στην Α2. Γενικά δεν ξέρω πως θα χρησιμοποιηθεί στην άμυνα, αλλά στην επίθεση θα παίξει point forward, δηλαδή ο ψηλός που θα μπορεί να πάρει την μπάλα από τις επαναφορές και αν δε βρει τον πλέι θα την κατεβάσει κιόλας. Δε θέλει τρελό όγκο για αυτό νομίζω
-
Είδα τη γαυρίλα προηγουμένως, νταξ το ματσάκι δεν ήταν για να βγουν σοβαρά συμπεράσματα, αλλά η ομάδα μου φάνηκε λες και είναι η φτιαγμένη για ματσάρει έναν προς έναν του παίχτες του βάζελου.
Δεν ξέρω αν είναι και πολύ έξυπνη τακτική αυτή, ειδικά αν μαζεύεις μαυρούληδες που είναι άγνωστες ποσότητες. Από την άλλη είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι Παπαπέτρου και λοιποί πιτσιρικάδες υπολογίζονται κανονικά. Respect γι' αυτό στο γαύρο.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
να ματσάρει έναν προς έναν του παίχτες του βάζελου.Αυτο εξ' ορισμου ειναι αδυνατο λογω αριθμητικου πλεονεκτηματος... 5 vs 8
-
Τον Παπαπετρου δεν τον εχω δει να παιζει,μονο youtube,ελπιζω οτι ο ΟΣΦΠ δεν κανει λαθος γιατι μιλαμε για ενα παιχτη κολεγίου που θα πρεπει να ειναι υπερβολικα ταλαντουχος για να προσαρμοστει τοσο γρηγορα.
Ο Αντετοκούμπο(ς) εριξε 4 ταπες στο τελευταιο φιλικο (αμα εχεις χερια χταποδιου...) αλλα δεν πηγε καλα επιθετικα.
Παντως παιζει πολυ ωρα,ειναι σαφες οτι δεν τον πηρανε για να μαζευει τις μπαλες,σε αυτο το θεμα πρεπει να αναγνωρισουμε οτι ο εκπροσωπος του τον μανατζαρισε καλα. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
να ματσάρει έναν προς έναν του παίχτες του βάζελου.
Αυτο εξ' ορισμου ειναι αδυνατο λογω αριθμητικου πλεονεκτηματος... 5 vs 8
-
Χριστοδουλου,Γκοντας, Παναγιωτου οι γκριζοι λυκοι
Αδειο ΣΕΦ
=
Εχουμε να δουμε μεγαλο γλεντι,ουτε τα προσχηματα δε θα κρατησουν....
-
Κουρτινες θα χει;;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Χριστοδουλου,Γκοντας, Παναγιωτου οι γκριζοι λυκοιΑδειο ΣΕΦ
=
Εχουμε να δουμε μεγαλο γλεντι,ουτε τα προσχηματα δε θα κρατησουν....
Άρχισαν ήδη. Δεν τους άρεσε λέει ο Γκοντας. Εξετάζουν την επαναδραστηριοποίηση του Λάρι.
-
Βayern ο λαός απαιτεί ποστ μπαρτζώκα αλα παλαιά, τί φλωριές είναι αυτές?
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013-14)