-
http://www.contra.gr/Columns/Comment/ta ... 08771.html
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν λάβει ανησυχητικά μηνύματα μέσω γνωστών μάνατζερ για τις προθέσεις της Εφές και της Φενέρ αυτό το καλοκαίρι. Οι τουρκικοί σύλλογοι εξετάζουν λίστες με Έλληνες παίκτες των αιωνίων, Έλληνες παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη αλλά και Αμερικανούς με παρουσία σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ, καθώς οι Σέρβοι προπονητές θέλουν να ξεκινήσουν την αναδημιουργία των συλλόγων τους από αυτά που και οι ίδιοι γνωρίζουν.
ί φοβούνται οι αιώνιοι; Ο μεν Ολυμπιακός με τον μεγαλύτερο κορμό Ελλήνων παικτών προβλέπει ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον για αθλητές του παρά το γεγονός ότι δεσμεύονται με συμβόλαια ως το 2015. Η περυσινή πώληση του Παπανικολάου, επιτρέπει σε ομάδες όπως η Εφές, έτοιμες να πληρώσουν συμβόλαια να σκεφτούν ότι μπορούν να κτυπήσουν την πόρτα δελεάζοντας παίκτες και σύλλογο. Η πολιτική του Ολυμπιακού λειτουργεί με γνώμονα την τριετία 2012-2015 (Πρίντεζης, Σλούκας, Μάντζαρης), αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσο πειστικός μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος.Ο Παναθηναϊκός στην προσπάθειά του να επαναπατρίσει έμπειρους Έλληνες θα βρει μπροστά του τόσο την Φενέρ αλλά και την Εφές. Με δεδομένο ότι αποτελεί βασικό στόχο η δημιουργία ενός ικανού ελληνικού κορμού, οι επιλογές είναι συγκεκριμένες και αυτές θα αποτελέσουν στόχο για τους... κουμπάρους. Καϊμακόγλου, Βουγιούκας αλλά και... Καλάθης αν επιλέξει να επιστρέψει πριν ολοκληρώσει την διετή συνεργασία του με το Μέμφις έχοντας παράλληλα 13 αγώνες ποινής να εκτίσει.
-
Παπαριες αρθρα...
-
-
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ
Σήμερα το απόγευμα διεξάγεται ο τρίτος τελικός με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καν διάθεση να παω στο γήπεδο. Πραγματικά δεν αντέχω άλλο, έχω φτάσει 34 ετών και παίζω 30 λεπτά σε κάθε αγώνα, ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ, δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.
Κοιτάζω φωτογραφίες με τους παλιούς μου συμπαίκτες και συγκινούμαι. Γιασικεβίτσιους, Νίκολας, Πέκοβιτς, Σπανούλης, Τσαρτσαρής, μιλάμε για παιχταράδες, έβγαινα αλλαγή και τους χάζευα από τον πάγκο. Ο Μάικ και ο Φώτσης στα καλά τους έκαναν ό,τι ήθελαν όχι όπως τώρα που σκύβουν και μέχρι να σηκωθούν έχουν περάσει τρια δεκάλεπτα. Είχα το κεφάλι μου ήσυχο πως και να μην πιάσω κορυφαία απόδοση, κάποιος από τους υπόλοιπους θα ξελασπώσει την ομάδα, κερδίζαμε Ευρωλίγκες χωρίς να είμαι καν ο κορυφαίος.
Παραδέχομαι ότι κι εγώ δεν είμαι ο παίκτης που ήμουν κάποτε, αλλά ρε παιδιά δεν γίνεται να παίζω τόση ώρα και όταν δίνω πάσες να βλέπω τους συμπαίκτες μου να κάνουν τέτοιες βλακείες. Ο Ράιτ σηκώνεται και παθαίνει εγκεφαλικό στη μέση της φάσης, ο Ματσιούλις κοντεύει να χτίσει πολυκατοικία, ο Λάσμε έχει να πετύχει στεφάνη από την κανονική περίοδο. Ε δεν γίνεται έτσι, δεν μπορώ, είναι όλοι είτε τρελοί είτε άσχετοι. Τι αμαρτίες πληρώνω; Που είναι ο Ζοτς να τα πει; Τα λεω στον Φραγκίσκο και το μόνο που μου λέει είναι «Πάμε Γερά Μήτσο, Μπορείς». Τι να μπορώ, θα πάθω τίποτα, θέλω να τους σκοτώσω όλους.
Το μόνο μου στήριγμα είναι αυτός ο Γιαο Μινγκ πως τον λένε, ο Κινέζος που πήραμε. Γελαστό παιδί, μπορεί να μην έχει ιδέα από μπάσκετ αλλά σου φτιάχνει το κέφι. Είναι ο μοναδικός στον οποίο δεν θέλω να επιτεθώ ακόμα. Τελοσπάντων με τα χίλια ζόρια θα πάω και σήμερα να παίξω και όσο αντέξω. Με βλέπω πάλι στο τέλος του αγώνα να κλαίω κουλουριασμένος στο ντους. Ο μάγκας ο Αλβέρτης τα τελευταία χρόνια της καριέρας του έβλεπε όλα τα ματς δωρεάν από τον πάγκο κι εγώ κολλάω ένσημα μέχρι και την τελευταία ημέρα για να βγω στη σύνταξη.
Σας παρακαλώ όσοι έρθετε στο ΟΑΚΑ δείξτε λίγη κατανόηση και πρόεδρε αν με διαβάζεις, κάνε κάτι, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!
-
-
Ωξω μωρη πατσαβουρα.. ......
-
λακισαν οι Παναθηναικοι
-
M' αυτά και μ' αυτά. ειδαμε πολύ προθέρμανση σήμερα
Αυτός ο Παππάς, πολύ ξενερωμένος φαίνεται, βαριεστημένος. -
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
M' αυτά και μ' αυτά. ειδαμε πολύ προθέρμανση σήμερα
Αυτός ο Παππάς, πολύ ξενερωμένος φαίνεται, βαριεστημένος.Εμ το πολύ το δημοσιουπαλληλίκι το βαριέται και ο Παππάς...(έλεος εκεί στον ΠΑΟ, τί τον πήραν, για φροντιστή?)
-
Αηδία και εμετος. Σφαγή. Τα μισά φάουλ που μας χρέωσαν απλά δεν υπάρχουν
Άι στο διάολο καρκίνοι. -
Με απόφαση Γιαννακόπουλου, αποχωρεί ο Παναθηναϊκός από το παρκέ επειδή, όπως υποστηρίζουν οι 'πράσινοι', υπάρχουν υπεράριθμοι στον πάγκο του Ολυμπιακού.
Εεεεε???
Κομπλεξάρει την ομάδα ο μλκς χωρίς λόγο...και ανεβάζει το γάβρο!!! -
Καθυστερημενοι και οι δυο. Οι μεν ειχαν παει 25 στον παγκο ενω ο κανονισμος λεει για 22 και ο Γιαννακοπουλος εκρινε φρονιμο να παρει την ομαδα γι αυτο το λογο
-
Επισης δεν ειναι δυνατον να μην βλεπουν οτι ο Μαυροκεφαλιδης χρησιμοποιει το χερι και κανει επιθετικο καθε φορα που παιρνει την μπαλα. Ελεος και με αυτο το γιωτομπαλο
-
Το ματσάκι και άρα και το Πρωτάθλημα είναι γαύρος. Το πιο δίκαιο νομίζω βάσει εικόνας ομάδων.
-
Ο Χατζηπαπαρας ειναι πιο ξενερωμενος και απο τον Παππα
-
Ολα τα ωραια εχουν ενα τελος. Αξιος πρωταθλητης ο Ολυμπιακος. Οταν βλεπεις τον Δ.Γ να παιρνει την ομαδα κ να φευγει (εντος εδρας) καταλαβαινεις οτι πλεον δεν εισαι εσυ ο απο πανω αλλα ο αδυναμος.
Παππας κ Γιανκοβιτς μακαρι να φυγουν τα παιδια δεν βλεπω προκοπη κ θα καταστρεψουν την καρριερα τους. -
Προσπαθώ να θυμηθώ πόσες φορές έχουν σφυριχτεί 3 φάουλ σε μια επίθεση στον οσπφ κόντρα στον πάο σε κρίσιμα παιχνίδια
Sent from my phone using some app
-
Κι ο παο έχει ένα φάουλ με 10 πόντους πίσω σε 7 μιση λεπτά χαχαχαχαχα
Sent from my phone using some app
-
Μπράβο στον γάβρο, και στην διαιτησία και στους γιατρούς. άξιος πρωταθλητης.... σε αυτή την εκπληκτική σειρά...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Μπράβο στον γάβρο, και στην διαιτησία και στους γιατρούς. άξιος πρωταθλητης.... σε αυτή την εκπληκτική σειρά...Sent from my iPhone using Tapatalk
Πολύ βιάζεσαι!!!
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013-14)