-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Η ανιδιοτελης προσφορα της Μερτσεντες να βοηθησει την Πιρελι, χωρις να ξερει τι λαστιχα δοκιμαζει και χωρις 'substantial gain' για την ιδια, ειναι πραγματικα συγκινητικη...O Brawn έλεγε ξανά και ξανά μετά το τέλος του αγώνα ότι 'είδατε σήμερα; Γι' αυτό κάναμε το test'
Είμαι μάλλον απογοητευμένος σήμερα. Ο Alonso περίμενε την ατυχία του Vettel κι έπρεπε να ήμασταν εκεί να πάρουμε το +25. Πόσο μάλλον όταν ανατινάχτηκαν τα ελαστικά τεσσάρων οδηγών (και οι τέσσερις μάλιστα ήταν μπροστά απ' τον Alonso όταν τους συνέβη!). Και τελικά ο Webber πέρασε στα ίσα, αλλά και ο Raikkonen αν έμπαινε για λάστιχα στο τέλος θα ήταν μπροστά.
Γενικά πάντως η ομάδα από στρατηγική, pit stops, κλπ συνεχίζει πολύ καλά φτου μην ματιάξω. Ο Massa ήταν πάρα πολύ καλός σε όλον τον αγώνα.
Φοβερές μάχες από πολλούς, ιδίως Hamilton-Di Resta.
-
Ο χρήστης speedy gio έγραψε:
Ο Αλονσο με το να χαιρεται ενω βγηκε με αυτες τις συνθηκες 3ος μαλλον το εχει χασει...
Ο αντιπαλος του βγηκε...σημερα επρεπε να νικησει...
To πραγματικο damage limitation το εκανε ο Vettel σημερα οπως πηγε ο αγωνας...αλλα ειπαμε...αν φορας κοκκινο γυαλακι...και εισαι γνωστης...
δεν καταλαβαινουν κατι οτι το κουτσακουτσα δεν κανει στην Φ1...δεν κανεις αποταμιευση...τεσπα....
και συ ξεχνας πως εγινε η διαφορα μεταξυ τους...αν φορας μαυρο ματ γυαλακι ξεχνας μαλαισια...οπου εγκατελειψε o fernanto (και ο σουπερμαν παρακουσε το multi 21)...
Κάπου μπερδεύεσαι..
Ο Αλόνσο εγκατέλειψε από δικό του λάθος..
Όσο για teamorders που παράκουσε ο μπίμπερ, δε νομίζω ότι αφορούν άλλη ομάδα και φυσικά δε μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία για κανέναν άλλον πλην του Γουέμπο.....το θεμα ειναι οι εγκαταλειψεις και πως χτιζονται διαφορες...απο τις εγκαταλειψεις του ενος η του αλλου...το ποιος φταιει δεν ειναι το ζητουμενο. ασε και το περσινο το πως μειωθηκαν η 45 ποντοι του αλονσο...
Μεγάλο λάθος, φίλε μου..
Αν ένας οδηγός παίζει συγκρουόμενα και εγκαταλείψει στους μισούς αγώνες και στους άλλους μισούς έχει πολύ καλά αποτελέσματα, δε μπορείς να κατηγορήσεις τους άλλους που οδηγούν πιο συνετά και δεν εγκαταλείπουν..
Για τα πανηγύρια με την εγκατάλειψη του Μπίμπερ σήμερα, αλλά και τις περσινές (κάτι έλεγες για 45 πόντους διαφορά) δεν κάνω κανένα σχόλιο.. -
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Η ανιδιοτελης προσφορα της Μερτσεντες να βοηθησει την Πιρελι, χωρις να ξερει τι λαστιχα δοκιμαζει και χωρις 'substantial gain' για την ιδια, ειναι πραγματικα συγκινητικη...
O Brawn έλεγε ξανά και ξανά μετά το τέλος του αγώνα ότι 'είδατε σήμερα; Γι' αυτό κάναμε το test'
Είμαι μάλλον απογοητευμένος σήμερα. Ο Alonso περίμενε την ατυχία του Vettel κι έπρεπε να ήμασταν εκεί να πάρουμε το +25. Πόσο μάλλον όταν ανατινάχτηκαν τα ελαστικά τεσσάρων οδηγών (και οι τέσσερις μάλιστα ήταν μπροστά απ' τον Alonso όταν τους συνέβη!). Και τελικά ο Webber πέρασε στα ίσα, αλλά και ο Raikkonen αν έμπαινε για λάστιχα στο τέλος θα ήταν μπροστά.
Γενικά πάντως η ομάδα από στρατηγική, pit stops, κλπ συνεχίζει πολύ καλά φτου μην ματιάξω. Ο Massa ήταν πάρα πολύ καλός σε όλον τον αγώνα.
Φοβερές μάχες από πολλούς, ιδίως Hamilton-Di Resta.
γιατι ο γουλφ δεν ελεγε οτι την αξιζαμε αυτην την νικη?
οσο για του γουεμπερ ηταν με την μεση οταν περασε τον αλονσο
-
Την άλλη βδομάδα με τα Μαλακά και τα Μεσαία να δούμε τι θα γίνει!!!
-
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
Ο Αλονσο με το να χαιρεται ενω βγηκε με αυτες τις συνθηκες 3ος μαλλον το εχει χασει...
To πραγματικο damage limitation το εκανε ο Vettel σημερα οπως πηγε ο αγωνας...αλλα ειπαμε...αν φορας κοκκινο γυαλακι...και εισαι γνωστης...
δεν καταλαβαινουν κατι οτι το κουτσακουτσα δεν κανει στην Φ1...δεν κανεις αποταμιευση...τεσπα....
και συ ξεχνας πως εγινε η διαφορα μεταξυ τους...αν φορας μαυρο ματ γυαλακι ξεχνας μαλαισια...οπου εγκατελειψε o fernanto (και ο σουπερμαν παρακουσε το multi 21)...
Κάπου μπερδεύεσαι..
Όσο για teamorders που παράκουσε ο μπίμπερ, δε νομίζω ότι αφορούν άλλη ομάδα και φυσικά δε μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία για κανέναν άλλον πλην του Γουέμπο.....το θεμα ειναι οι εγκαταλειψεις και πως χτιζονται διαφορες...απο τις εγκαταλειψεις του ενος η του αλλου...το ποιος φταιει δεν ειναι το ζητουμενο. ασε και το περσινο το πως μειωθηκαν η 45 ποντοι του αλονσο...
Μεγάλο λάθος, φίλε μου..
Αν ένας οδηγός παίζει συγκρουόμενα και εγκαταλείψει στους μισούς αγώνες και στους άλλους μισούς έχει πολύ καλά αποτελέσματα, δε μπορείς να κατηγορήσεις τους άλλους που οδηγούν πιο συνετά και δεν εγκαταλείπουν..
Για τα πανηγύρια με την εγκατάλειψη του Μπίμπερ σήμερα, αλλά και τις περσινές (κάτι έλεγες για 45 πόντους διαφορά) δεν κάνω κανένα σχόλιο..οντως και γω δεν απαντω αλλο...γιατι απ οτι εχω καταλαβει εχουμε δυο μετρα και δυο σταθμα...στις εγκαταλειψεις οποτε ευνοουν τον αλονσο ΦΕΡΡΑΡΙ στοχοποιουνται και οταν συμβαινουν σε καποια αλλα καμαρια υπαρχει αλλη αντιμετωπιση...
-
Α,και εξακολουθώ να πιστεύω ότι το πρωτάθλημα τελείωσε.
Από εδώ και πέρα θα έχουμε μπροστά RBR και μετά Merc αντί για Ferrari.
Νά νε καλά το τεστ... -
H RBR που δεν έκανε τεστ γιατί μας σκίζει; ΟΕΟ;
-
και για να τελειωσει και το παραμυθι...ολοι χαιρονται με τις εγκαταλειψεις του αντιπαλου τους...μεχρι και οι ιδιοι και αφηστε τις ιθικολογιες και ροζ συνεφακια, οσοι δεν γουσταρουν φερραρι και αλονσο χαιρονται οταν εχει προβλημα οπως συμβαινει και το αντιθετο..
-
και για να τελειωσει και το παραμυθι...ολοι χαιρονται με τις εγκαταλειψεις του αντιπαλου τους...μεχρι και οι ιδιοι και αφηστε τις ιθικολογιες και ροζ συνεφακια, οσοι δεν γουσταρουν φερραρι και αλονσο χαιρονται οταν εχει προβλημα οπως συμβαινει και το αντιθετο..Εγώ πάντως δεν χάρηκα με τον Vettel γιατί έχασα πολλούς πόντους στη πρόβλεψη,ούτως ή άλλως χαμένο είναι το πρωτάθλημα.
-
γιατι ο γουλφ δεν ελεγε οτι την αξιζαμε αυτην την νικη?οσο για του γουεμπερ ηταν με την μεση οταν περασε τον αλονσο
Είναι σαφές ότι η Mercedes έχει κερδίσει πολλά από τις δοκιμές. Και φυσικά πολύ περισσότερα (τη στιγμή μάλιστα που το έκανε) απ' όσα θα χάσει (αν χάσει και τίποτα) από το test των νέων οδηγών. Τα έχουμε γράψει και αλλού αυτά βέβαια.
Όσο για Webber, δεν το είχα προσέξει, με μπέρδευε κι ο ΤΠ με ό,τι έλεγε, πάντως γενικά νομίζω ότι από ρυθμό αγώνα δεν είχαμε σήμερα το κάτι παραπάνω που είχαμε σε άλλους αγώνες. Πίεζε ο Alonso τον Raikkonen και ξαφνικά μένει πιο πίσω και τον περνάει κι ο Webber. Αψυχολόγητα πράματα.
-
Ο χρήστης GranTurismoOmologato έγραψε:
και για να τελειωσει και το παραμυθι...ολοι χαιρονται με τις εγκαταλειψεις του αντιπαλου τους...μεχρι και οι ιδιοι και αφηστε τις ιθικολογιες και ροζ συνεφακια, οσοι δεν γουσταρουν φερραρι και αλονσο χαιρονται οταν εχει προβλημα οπως συμβαινει και το αντιθετο..
Εγώ πάντως δεν χάρηκα με τον Vettel γιατί έχασα πολλούς πόντους στη πρόβλεψη,ούτως ή άλλως χαμένο είναι το πρωτάθλημα.
ενταξει εσυ σοβαρο λογο που δεν χαρηκες
-
Ανεξάρτητα με την εξέλιξη του αγώνα, η ιστορία με τα λάστιχα είναι τραγική. Σήμερα είδαμε ότι απλά ρισκάρουν. Πρέπει πρώτα απ'όλους οι αμάδες να αντιδράσουν. Σήμερα έγινε του....λάστιχου....
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
γιατι ο γουλφ δεν ελεγε οτι την αξιζαμε αυτην την νικη?
οσο για του γουεμπερ ηταν με την μεση οταν περασε τον αλονσο
Είναι σαφές ότι η Mercedes έχει κερδίσει πολλά από τις δοκιμές. Και φυσικά πολύ περισσότερα (τη στιγμή μάλιστα που το έκανε) απ' όσα θα χάσει (αν χάσει και τίποτα) από το test των νέων οδηγών. Τα έχουμε γράψει και αλλού αυτά βέβαια.
+1.
Βασικά η μόνη μικρή ελπίδα που έχουμε πια ,είναι τα νέα ελαστικά που αναγκαστικά θα αλλάξουν δομή αργά-γρήγορα να δουλέουν καλύτερα με τη f138 ειδικά στα δοκιμαστικά. -
Δεν νομιζω να φταιει και τοσο η πιρελλι σημερα.
Μολις πριν λιγο εδειξαν στο BBC το κερμπ στη στροφη 4 που ειναι σαν ξυραφι στην εσωτερικη του πλευρα. Και επειδη εκει οι οδηγοι πατανε πιο μεσα το εσωτερικο του, το ελαστικο τριβοταν ακριβως πανω εκει με μεγαλη ταχυτητα λογω της γρηγορης στροφης με αποτελεσμα να κοβεται το ελαστικο στο εσωτερικο πλαινο.
Εξου και οτι τα κλαταρισμα εγιναν ολα στο πισω αριστερο τροχο και σε πολλες ομαδες και οχι μονο στην Μερκεντα οπως συνηθως.
Παντως βλεπωντας και το σημερινο ρυθμο της μερσεντες σε σχετικα ζεστες συνθηκες αλλα και τη παραλληλη πτωση ρυθμου Φερραρι και Λοτους ( αποκλιεται και δυο να εχασαν ξαφνικα τοσο σε ρυθμο) ,
Επιμενω στην αποψη μου οτι τα ελαστικα εχουν αλλαξει. -
Κάπου μπερδεύεσαι..
Μεγάλο λάθος, φίλε μου..
Για τα πανηγύρια με την εγκατάλειψη του Μπίμπερ σήμερα, αλλά και τις περσινές (κάτι έλεγες για 45 πόντους διαφορά) δεν κάνω κανένα σχόλιο..οντως και γω δεν απαντω αλλο...γιατι απ οτι εχω καταλαβει εχουμε δυο μετρα και δυο σταθμα...στις εγκαταλειψεις οποτε ευνοουν τον αλονσο ΦΕΡΡΑΡΙ στοχοποιουνται και οταν συμβαινουν σε καποια αλλα καμαρια υπαρχει αλλη αντιμετωπιση...
Καταρχήν, το καμάρι είναι ένα..
Δεύτερον, για τα 2 μέτρα και 2 σταθμά, δες τι έγραψες πιο πάνω..
Τέλος από εμένα.. -
Αλλαξανε το κερμπ στην 4η στροφη απο περσι και προπερσι και ειδαμε Φ1 Ακροπολις?
Αυτο το διπλο DRS χρειαζεται σε Μοντρεαλ-Σιλβερστοουν, γενικα τετοιες πιστες? Λιγες οι πιθανοτητες να βγαλεις αμυνα και μηδαμινες αν βρεθεις με παλιοτερα ελαστικα.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Αλλαξανε το κερμπ στην 4η στροφη απο περσι και προπερσι και ειδαμε Φ1 Ακροπολις?Και επιπλεον, οι πιο μικρες κατηγοριες γιατι δεν ειχαν προβλημα; Δεν παταν εκει τα αυτοκινητα;
Αυτο το διπλο DRS χρειαζεται σε Μοντρεαλ-Σιλβερστοουν, γενικα τετοιες πιστες? Λιγες οι πιθανοτητες να βγαλεις αμυνα και μηδαμινες αν βρεθεις με παλιοτερα ελαστικα.
+οο και σε αυτο.
-
Μόλις μίλησε ο Κίμι στην Νάταλι. Τον ρώτησε τι έγινε και είπε πως ρώτησε την ομάδα και του είπαν να μείνει μέσα και ήταν η λάθος απόφαση. Τον ρώτησε μετά αν το γεγονός πως έσπασε το ρεκόρ του Σούμι για συνεχόμενους τερματισμούς στους βαθμούς είναι παρηγοριά και είπε απλά ένα ΟΧΙ και έφυγε πικραμένος.
O Massa ήταν αρκετά χαρούμενος αν και κανονικά δεν θα έπρεπε.
Ο Τόντ κάλεσε την Πιρέλλι σε απολογία! Κάθε βδομάδα στο δικαστήριο είναι ο Hembery!
ΤΡΕΛΑ!!!
-
Αρχικά χαίρομαι ιδιαίτερα για όσους πέρασαν όμορφα και χάρηκαν τον αγώνα. Προσωπικά με αηδίασε αν και πιστεύω ότι φταίνε και τα kerbs.
Μπράβο στον Nico και στον Lewis, έκαναν πολύ καλό αγώνα.
Ο Wolff (προφέρετε Βολφ) τα είπε μια χαρά, 'την αξίζαμε την νίκη.'
Ο Brawn είχε και αυτός δίκιο, 'είδατε γιατί κάναμε τις δοκιμές;'
Τα (δικαιολογημένα ξαναλέω) παράπονά σας στην FIA, εκτός κι αν περιμένατε να γουστάρουμε Ferrari & Γκαζόζες και δεν εκμεταλλευόμασταν την ευκαιρία.Ο Πουρναράκης μάλλον κοπάνησε τα ουζάκια του μιας και ξαναβρήκε τους παλιόφιλους.
Δεν δικαιολογείτε αλλιώς, ακόμη και για τον Τάκαρο. -
Συγχαρητήρια κ. 'Ασημένιο Βέλος'. Την αξίζατε την νίκη!
ΥΓ: Παίδες έχουμε και Pikes Peak: http://live.redbull.tv/events/243/pikes ... limb-2013/
2013 - Santander British Grand Prix