-
Βρες και βαλε μια τελευταια καμπανια που κανουν για να μαθουν τον κοσμο οτι δεν πρεπει να πλακωνονται μεσα στη μεση του δρομου και εχει για σημα εναν τραγο !
-
Το είχα δει το βιντεάκι αλλά αν ξέρεις τα λόγια από το τραγούδι είναι πολύ πολύ καλύτερο.
-
Όρια ταχύτητας στην Ευρώπη:
http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/greece/speed_limits_el.htm -
Όλα τα όρια πρέπει να τηρούνται ... αν θέλουμε να ζούμε σε μία συγκροτημένη κοινωνία ...
-
Ο χρήστης Triton έγραψε:
Όλα τα όρια πρέπει να τηρούνται ... αν θέλουμε να ζούμε σε μία συγκροτημένη κοινωνία ...Συμφωνώ βέβαια. Αλλά βλέπεις συχνά μια χαρά ευθείς και πλατιούς δρόμους που έχουν κακώς χαμηλό όριο ταχύτητας και αντίστοιχα άλλους - καρμανιόλες, με αυξημένο όριο. Ορισμένες φορές απορώ ειλικρινά με τι κριτήρια καθορίζονται τα όρια ταχύτητας...
-
Ποιά όρια ταχύτητας? Όλα είναι στο μυαλό του οδηγού.
Απο Ακράτα προς Κόρινθο στις κορίνες και πρίν φτάσουμε στον ανοιχτό αυτ/μο. ΜCS JCW μαλιοκούβαρα . Τον φτάνω και βλέπω 250χλμ . Του ανάβω φώτα να κόψει και να του φύγει λίγο η μαγκιά αλλά εκεί αυτός . Όσο πήγαινε. Έκανε δεξιά με 250χλμ να περάσω. Ρε κόψε του κάνω νόημα να τα πούμε κιόλα! Τίποτα! Πλάκωμα φρένα και δωσε ξεκαπνισμα τέρμα όλες οι ταχύτητες. Υστερική οδήγηση.
Απ'ότι είδα πιτσιρικάς με γκομενάκι . Ελπίζω να έφτασαν σώοι στον προορισμό τους!Χώρια κάτι aygo και yaris με πάνω απο 140 όλα! Όλοι βιαστικοί?
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Απο Ακράτα προς Κόρινθο στις κορίνες και πρίν φτάσουμε στον ανοιχτό αυτ/μο. ΜCS JCW μαλιοκούβαρα . Τον φτάνω και βλέπω 250χλμ . Του ανάβω φώτα να κόψει και να του φύγει λίγο η μαγκιά αλλά εκεί αυτός . Όσο πήγαινε. Έκανε δεξιά με 250χλμ να περάσω. Ρε κόψε του κάνω νόημα να τα πούμε κιόλα! Τίποτα! Πλάκωμα φρένα και δωσε ξεκαπνισμα τέρμα όλες οι ταχύτητες. Υστερική οδήγηση.
Απ'ότι είδα πιτσιρικάς με γκομενάκι . Ελπίζω να έφτασαν σώοι στον προορισμό τους!Χώρια κάτι aygo και yaris με πάνω απο 140 όλα! Όλοι βιαστικοί?
ρε τι ειναι αυτα που κανετε? πατε καλα?
250 και του αναβες φωτα να περασεις?
ΕΛΕΟΣ......θα τα καψετε τα μοτερ καλοκαιριατικα
-
Στα 300 ισως σπασει το φιατ!
-
ειμαι με εναν γνωστο απο αμερικη που ηρθε για δικοπες και τον φιλοξενω. πρωτη φορα ερχεται Ελλαδα και τα εχει παιξει. δεν παμε αργα μεσα στην πολη. σαν τρελοι τρεχουμε και κολαμε και τον μπροστινο, κορναρουμε, φωναζουμε, περναμε το δρομο χυμα. χωρια που δεν γραφουν οσους παρκαρουν παρανομα. εκει που τρελαθηκε ηταν στην εθνικη οταν του ειπα πως δεν εχει ρανταρ - ελικοπτερο ή μοτοσυκλετιστες τροχονομους ή με αυτοκινητα της τροχαιας ή τα μυστικα που στην πεφτουν απο εκει που δεν τον περιμενεις. αυτος ειχε φαει προστιμο νυχτα απο ελικοπτερο της τροχαιας που του εστειλε photo με την πινακιδα του και τα μιλια που πηγαινε. ενταξει του τα χωσα και εγω για να μη νομιζει. κανουν και αυτοι κοντρες και εχουν και κατι κολοφτιαγμενα που τα βλεπουμε στο ιντερνετ που πανε και τα στουκαρουν.
-
Eσυ με πόσα πήγαινες;
-
Με 120. Πατησα μονο ισα για να φτασω τον πιτσιρικο στην ευθεια και να του κανω νοημα. Μη ρωτας ποσο. Οδηγουσε επικινδυνα στις κορινες. Περισσοτερο να του σπασω τον τσαμπουκα να κοψει.
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Με 120. Πατησα μονο ισα για να φτασω τον πιτσιρικο στην ευθεια και να του κανω νοημα. Μη ρωτας ποσο. Οδηγουσε επικινδυνα στις κορινες. Περισσοτερο να του σπασω τον τσαμπουκα να κοψει.
Γιατί δεν κάλεσες την τροχαία να τον πιάσει;Με ποιο δικαίωμα ήθελες να του σπάσεις τον τσαμπουκά;
lol το περασες στα ψιλα:
Απ'ότι είδα πιτσιρικάς με γκομενάκι .
ρε το γκομενακι ηθελε να χαλβαδιασει. αστον που λεει τα ετσι και τα αλλιως. α ρε Θαναση μας πουλας και μας αγοραζεις. λοιπον Θαναση το κολπο στην εθνικη αν εχεις μοτορι γληγολο και πετυχεις γκομενακι να οδηγαει πας με τροπο διπλα ταχα για προσπεραση και μπορει να παρεις και ματι. μονον μην κολησεις γιατι μπορει να σε ξεκολησουν απο τον απεναντι. -
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Γιατί δεν κάλεσες την τροχαία να τον πιάσει;Με ποιο δικαίωμα ήθελες να του σπάσεις τον τσαμπουκά;
Ποια αστυνομια.
Και δεν καταλαβες τι εννοω. Δεν μου εκανε κατι ο οδηγος. Ο μονος τροπος να κανεις την ταχυτητα ενος τρελαμενου πιτσιρικα ειναι να παιξεις στο δικο του ταμπλο. Το μονο που εκανα ηταν να του δειξω πως δεν εχει λογο να τρεχει για να αποδειξει τιποτα. Τα περασα κι εγω αυτα. Παντα θα υπαρχει και ο ποιο γρηγορος. Δεν τον περασα . Απλα διπλα πηγα του εκανα νοημα να κοψει και εμεινα πισω.
Και αυτοφορο να πηγαινε απλα απο εκδικηση τα ιδια και χειροτερα θα πηγαινε. Ο νομος των δρομων σε μικρες κυριως ηλικιες υπερτερει στο νου.
Το να καλεσω αστυνομια απλα θα ηταν περιττο στη παρουσα φαση.
Ο πιτσιρικος μου αναψε αλαρμ και τα ηθελε ο κ..... του. Εγω απλα με τον δικο του χαζο αν θες τροπο του ειπα οτι δεν εχει νοημα να οδηγεις επικινδυνα.
Αν δεν ειχα το κουπε θα καλουσα ισως την τροχαια. -
Άλλος ένας εκδικητής του δρόμου!
-
Σωστός καλά έπραξες...Κάτι ανάλογο μου είχε συμβεί στις καμπές της υλίκης αλλά με μικρότερες ταχύτητες.Βέβαια ο χαζός παραμένει χαζός και μυαλό δεν βάζει!
-
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Σωστός καλά έπραξες...Κάτι ανάλογο μου είχε συμβεί στις καμπές της υλίκης αλλά με μικρότερες ταχύτητες.Βέβαια ο χαζός παραμένει χαζός και μυαλό δεν βάζει!Ποιο είναι το σωστό ;Οταν βλέπεις καποιον να τρεχει σαν τρελος να αρχίσεις και εσύ να κανεις τα ιδια;
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Σωστός καλά έπραξες...Κάτι ανάλογο μου είχε συμβεί στις καμπές της υλίκης αλλά με μικρότερες ταχύτητες.Βέβαια ο χαζός παραμένει χαζός και μυαλό δεν βάζει!
Ποιο είναι το σωστό ;Οταν βλέπεις καποιον να τρεχει σαν τρελος να αρχίσεις και εσύ να κανεις τα ιδια;
Ναι οι συγκεκριμένες ταχύτητες ήταν απογορευτικές....συμφωνώ με την πρόθεση και το σκοπό που το έκανε(αν και παρακινδυνευμένα)και επαναλαμβανω: ο χαζός παραμένει χαζός και μυαλό δεν βάζει!
-
Να κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου?
Ποιος εισαι εσυ (δεν παει σε κανεναν προσωπικα) που θα πεις στον αλλον να κοψει? Σε διορισε κανεις αυτοκλητο τροχονομο? Και πως θα το πεις? Θ ανοιξετε παραθυρα για κουβεντουλα στα 200+? Και αντε και βρηκες εναν τροπο πως ξερεις πως θα αντιδρασει ο αλλος? Αν σε πεταξει εκτος δρομου γιατι νομιζει οτι εισαι κανας ληστης ή απλα ψαχνεις τσαμπουκαδες? Σε ιχ χωρις κανενα χαρακτηριστικο??? Παμε καλα? Οι εποχες εχουν γινει δυσκολες...Πριν 1 βδομαδα εξαρθρωθηκε συμμορια γυφτων που σταματαγε πολιτες με ασφαλιτικα μαϊμου για δηθεν ελεγχουν και τελικα τους ληστευαν. Προσωπικα δεν σταματαω σε κανεναν και τιποτα εκτος απ τα κλασικα περιπολικα με εμφανεις αστυνομικους με στολες...και ας ερθει να με κυνηγησει
Απ την αλλη αυτο που λετε οτι υπαρχει καποιος πιο γρηγορος...οκ ας το αποδειξει στο δρομο τοτε. Υπαρχει και η fair play κοντρα και αυτο κανει το ''αθλημα'' πιο συναρπαστικο. Δεν ειναι για ολους αυτα τα σπορ. Θελει ''μπαλακια'', εμπειρια και φυσικα το σωστο μηχανημα. Ολα τ αλλα εμενα προσωπικα μου βγαζουν φθονο και ζηλεια απ αυτους που δεν μπορουν να τα κανουν
-
Ναι.
Η διαφορα ειναι οτι αν ημουν 20 26 η και 30 χρονων με τα αλαρμ αναμενα για κοντρα θα επρεπε λογικα να οδηγουσα ακομα ποιο επικινδυνα και αντι να στριβω με 200 να στριβω με 230 και να δινω ακομα ποιο πανω και στο τελος να παρω στον Αγιο Πετρο και μερικους αλλους.
Εγω τι εκανα. Ναι μεν με προκαλεσε αλλα προτιμησα να τον φτασω στην ευθεια και απλα να ανεβοκατεβασω το χερι ,παλαμη δηλ ποιο σιγα. Δεν νομιζω οντως οτι του αρεσε και συνεχισε να πηγαινει με 250 στις κορινες λιγο πριν την Κορινθο.
Αυτο. Εκοψα και εμεινα πισω. Δεν εκανα χειρονομια να τον προσβαλω. Δεν μπορω να επιβαλω εγω σε κανεναν πως να οδηγει. Ειμαι αρκετα ψημενος στις μαλ.....ες εχω παθει και τραυματισμους απο αυτες οποτε βλεποντας τον μικρο αυτο θεωρησα σωστο να κανω.
Δεχομαι οτι πηγαινοντας με 270 η 280 εστω σε μια ευθεια ειναι μαλ....α. Εχω μαθει ομως να μην τις συνεχιζω για πλακα. Το εχω πληρωσει.
Επισης δεν βαζω κοντρες . Ισως μαλιστα ο μικρος νομιζει οτι με ξεφτιλισε επειδη δεν τον περασα. Οκ. Τα χλμ ηταν πολλα. Οι δρομοι χαλια . Τα αυτοκινητα εχουν γινει γρηγορα και οι νεαροι αγοραζουν τα πολυ γρηγορα . Ψυχραιμια δεν υπαρχει! Ουτε σημανση σωστη εκει που πρεπει. -
ρε τι μου θυμισατε. εμπρος στο δρομο που χαραξε ο αρχηγος. δε λυπαστε το αμαξι να το τυραννατε για το στοκαρισμα που εχει φαει ο αλλος στον εγκεφαλο;
Τηρείτε τα όρια ταχύτητας;