-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Οκ βεβαια, αφου η F800 που αναφεραμε εχει ΑΛΛΗ μαγικη πατεντα για τα φλας...Αριστερο μπουτον - αριστερο φλας
Δεξι μπουτον - δεξι φλας
Δεξι μπουτον 2ο ... για ακυρωση των παραπανω!
Υπαρχει ομως και η επιλογη 'ζμπουτσαμ' ... οπου απενεργοποιουνται αυτοματα ειτε μετα απο καποιο χρονικο διαστημα, ειτε με μια διανυθεισα αποσταση.Κοίτα να δεις που όλα τελικά είναι θέμα συνήθειας! Εγώ το πρώτο μηχανάκι που καβάλησα ποτέ ειναι το f800gs του δάσκαλου στη σχολή και πια μου φαίνεται νορμάλ η θέση των φλας!!! Δεν είχα όμως εμπειρία από άλλα δίτροχα!
-
Μα φυσικα ειναι θεμα συνηθειας αν και πολλοι προσαρμοζονται ευκολα, αλλοι δυσκολα.
Προσωπικα βρισκω σωστο τον τροπο της BMW, αλλα οποιοδηποτε απο τα δυο κουμπια θα επρεπε να ακυρωνουν το φλας που αναβοσβηνει.Δηλαδη, στριβεις δεξια, πατας το δεξι μπουτον αναβει φλας, πατας το ιδιο, σβηνει ή το αριστερο doesnt matter.
Η αναβεις ας πουμε δεξι φλας, προκυπτει αριστερη στροφη πατας δυο φορες το αριστερο, μια για να σβησεις το δεξι και μια για να αναψεις προς τη νεα κατευθυνση.Κλαιν μαιν, απλα το 'πα για την κουβεντα. Η παραξενια της χονδα με την κορνα μου φαινεται μεγαλη και παντα θα λεω το γιατι!
-
Παρτο ρε γρηγορη να κλεισεις στοματα...
Παντως αυτη την εποχη λιωνεις πανω στο μηχανακι (καλοκαιρινο μπουφαν+γαντακι παντα). -
Δεν ειναι παραξενια, εχει να κανει με το dct και τον επιλογεα ταχυτητων που ειναι απο κατω. Επειδη ειναι τα κουμπια παρομοια θα πλησιαζες σε στροφη θελοντας να κατεβασεις ταχυτητα θα ακουμπαγες τον αντιχειρα πανω σε ενα πλακε κουμπι και αντι να κατεβασεις.....μπιιιιπ.
Το οποιο σε καποιοες περιπτωσεις μπορει να ειναι επικινδυνο.
Ενω ετσι μπερδευεσε μεταξυ κορνας και φλας, μικρο το κακο. -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Δεν ειναι παραξενια, εχει να κανει με το dct και τον επιλογεα ταχυτητων που ειναι απο κατω. Επειδη ειναι τα κουμπια παρομοια θα πλησιαζες σε στροφη θελοντας να κατεβασεις ταχυτητα θα ακουμπαγες τον αντιχειρα πανω σε ενα πλακε κουμπι και αντι να κατεβασεις.....μπιιιιπ.
Ενω ετσι μπερδευεσε μεταξυ κορνας και φλας, μικρο το κακο.Στο dct, ναι, το καταλαβαίνω αλλά στο σκούτερ μου (pcx) γιατί;
BTW το dct στο manual μου φαίνεται επικίνδυνο αρκετά... -
Ωραιο και ανετο μηχανακι το ds και αν ειναι και στην κατασταση της αγγελιας που εβαλες Γρηγορη (HighFidelity) και κοκκινο ,αξιζεει να το παρεις. Δεν μιλαω για κοστος συντηρησης κτλ . Βλεπω οτι το γουσταρεις και αυτο σημαινει πολλα. Παρ'το!
-
τομπουστη τον ακα εφε! ετσι και παρει μηχανη πριν απο μενα, θα φαω το καπελο μου!
Εδωσες προκαταβολη?? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
τομπουστη τον ακα εφε! ετσι και παρει μηχανη πριν απο μενα, θα φαω το καπελο μου!
Εδωσες προκαταβολη??Όχι, θα πάει σε μηχανικό πρώτα κι αν δεν βρω κάποιο πρόβλημα, θα την αγοράσω επιτόπου!
(Nexus + Tapatalk)
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εδωσες προκαταβολη??Όχι, θα πάει σε μηχανικό πρώτα κι αν δεν βρω κάποιο πρόβλημα, θα την αγοράσω επιτόπου!
(Nexus + Tapatalk)
φιγκερς κροσεντ!
-
Ελα χριστε και ΜΠΟΥΚΩΝΕ, πηρε και μηχανη
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ελα χριστε και ΜΠΟΥΚΩΝΕ, πηρε και μηχανηΔεν πήρα ακόμη ρε χαμένε, ακόμη ψάχνω! Αλλά είμαι κοντά...
(Nexus + Tapatalk)
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ενω ετσι μπερδευεσε μεταξυ κορνας και φλας, μικρο το κακο.Στο dct, ναι, το καταλαβαίνω αλλά στο σκούτερ μου (pcx) γιατί;
BTW το dct στο manual μου φαίνεται επικίνδυνο αρκετά...Δεν ηξερα οτι το κανει και σε αλλα μηχανακια...
Γιατι επικινδυνο ? ισα ισα αλλαζει ταχυτητες πολυ ομαλα. -
Τώρα το πήρα χαμπάρι αυτό το fun θεματάκι.
kapami καλοτάξιδη
hifiΒέβαια, ΜΑΤΑΙΑ προσπαθεί ο morx να δώσει κάποια φώτα, ούτε τον μούχλα το wannabe ακούτε, ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΑΣ βλέπω κάνετε
Kapami, αν μπορείς, όταν πάρεις όλον τον εξοπλισμό, κάνε μία σούμα πόσο σου βγήκε στο περίπου
Επίσης από πάρκινγκ τί θα κάνετε; Έχετε κλειστά γκαράζ; -
οσο προλαβαινεις αλλαξε γνωμη
οχι τρανσαλπ
οχι τρανσαλπ
οχι τρανσαλπ
οχι τρανσαλπ
οχι τρανσαλπ
οχι τρανσαλπ
οχι τρανσαλπ
οχι τρανσαλπ
οχι τρανσαλπ -
Αφού δεν είναι tdm ή v-strom πάλι καλά να λες...
-
Ducati Multistrada 1000DS '04
Περίπου 20Κ χλμ.
Σε καταπληκτική κατάσταση, φθορές 0, πάντα σε γκαράζ, έχει και συναγερμό και δώρο μια GIVI μεγάλη (που μάλλον δεν θα την βάλω σε πρώτη φάση).
Δεν θέλει μαζέματα, έχει κάνει το μεγάλο σερβις, έχει αλλάξει και δίσκους στο ξηροκάμπανο.
Έχει πάνω τα Diablo Corsa, αλλά θέλουν αλλαγή σχετικά σύντομα (δεν είναι για πέταμα, απλώς είναι μαλακό σουπερ-σπορ ελαστικό και έχει φαγωθεί αρκετά).
Ίσως και μια αλυσίδα, αν και δεν είναι στα εντελώς τελευταία της.Εντυπωσιάστηκα από τον ιδιοκτήτη, ψαγμένος και σοβαρός, 40άρης και όχι καγκουράκος.
Επειδή ο συνδυασμός μου άρεσε, του πρότεινα τελική τιμή 4Κ και όχι κάτι παραπάνω. Το θεωρώ και άνω όριο για Multi τέτοιας ηλικίας, απλά το συγκεκριμένο πραγματικά είναι εξαιρετικό.Το απόγευμα θα μου απαντήσει. Αν πει το ναι, μέχρι τέλος της εβδομάδας, θα το έχω, γιατί είναι να γίνει και η μεταβίβαση και πλέον δεν γίνεται στα ΚΕΠ και θέλει προγραμματισμό.
Δεν θα πω ετοιμάστε καπέλα, κλπ κλπ, γιατί δεν θέλω να βιάζομαι, μπορεί και να μου πει όχι, αλλά μάλλον σύντομα θα βρεθώ με μηχανάκι.
-
τομπουστη, το πε και θα το κανει!
αρχικη τιμη, ποσα ζηταγε?
ανεβαζεις το μπηχη, πολυ ...
(ευχομαι ολα να πανε καλα!!!) -
Βιαζεσαι να τη καβαλησεις ετσι HighFidelity; Και να μην 'καθησει' θα βρεις αλλη!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το απόγευμα θα μου απαντήσει. Αν πει το ναι, μέχρι τέλος της εβδομάδας, θα το έχω, γιατί είναι να γίνει και η μεταβίβαση και πλέον δεν γίνεται στα ΚΕΠ και θέλει προγραμματισμό.
Άκα Έφφε για σπάστο και ξαναρίχτο αυτό...
Ψάχνω για μηχανή και ενδιαφέρομαι άμεσα, για τέτοιου είδους πληροφορίες.
Τη Πέμπτη δίνω πορεία, fingers crossed, αν όλα πάνε καλά σύντομα θα αγοράσω τη πρώτη μου μηχανή από ιδιώτη και το θέμα της μεταβίβασης με ενδιαφέρει.Παρεμπιμπτόντως να ευχηθώ με το καλό και να είναι καλορίζικη, καλοτάξιδη και πάντα όρθιος!!!
-
Αυτό που λέει: δε γίνεται στα Κ.Ε.Π., θα πας σε κάποιο τμήμα συγκοινωνιών.
http://www.mototriti.gr/data/news/previ ... /96242.asp
Αγορα 600αριου ;