-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Επειδή η ελληνική επαρχία ήταν όπως ήταν ΜΑΝΤΕΥΕΙΣ πως και η αντίστοιχη στην ΕΣΣΔ ήταν ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ, γιατί έτσι. ΟΚ, FACT
!!!!!! +10
A.Εσύ δεν είσαι ΑΛΒΑΝΟΣ? Έτσι έχω καταλάβει.
25% αρβανίτης!. 25% τούρκος από Σμύρνη!. Το υπόλοιπο καθαρό ελληνικό!!!!!!!.......... έχω δικαιώματα σε αυτήν την πατρίδα?????????? Στα 68 μου (25/02/1946).
Και για τον άλλο φίλο, έχω σπορ και χόμπι εξοπλισμένα!.
Αλλοδαπές ποτέ!...... πάζλ?, δεν θα το άντεχα!.....
Α.Κυρ Αντώνη...δηλαδή...δηλαδή...δεν είσαι 100% Έλληνας;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και τελικά καθένας λάμβανε αυτό που του αναλογούσε. Άλλοι ήταν σαν τους Αλβανούς και τους Τούρκους, άλλοι έφτιαχναν περιουσίες, ανώγια και κατώγια.εγώ νόμιζα ότι τόσες δεκαετίες λαμβάναμε περισσότερα από αυτά που μας αναλογούσαν και γι' αυτό σήμερα τρώμε στη μάπα ό,τι τρώμε
Ο πλουτισμός των δεκαετιών που πέρασαν ήταν τελικά το παράδειγμα της επιτυχίας του συστήματος που καθένας παίρνει αυτό που του αναλογεί, ή το παράδειγμα προς αποφυγή;όλο με μπερδεύεις
-
και για να πάμε πιο On topic :
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Και τελικά καθένας λάμβανε αυτό που του αναλογούσε. Άλλοι ήταν σαν τους Αλβανούς και τους Τούρκους, άλλοι έφτιαχναν περιουσίες, ανώγια και κατώγια.
εγώ νόμιζα ότι τόσες δεκαετίες λαμβάναμε περισσότερα από αυτά που μας αναλογούσαν και γι' αυτό σήμερα τρώμε στη μάπα ό,τι τρώμε
Ο πλουτισμός των δεκαετιών που πέρασαν ήταν τελικά το παράδειγμα της επιτυχίας του συστήματος που καθένας παίρνει αυτό που του αναλογεί, ή το παράδειγμα προς αποφυγή;όλο με μπερδεύεις
Την ίδια απορία είχα .
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Η κουβέντα αφορά το πόσο γαμάτα ήταν το 60' στην Ελλάδα ή στην ΕΣΣΔ.
Κάτι για το οποίο όπως είπες δεν έχεις ιδέα αλλά επιμένεις να γράφεις κατεβατά σε περίπτωση που κατά τύχη ισχύουν, σωστά?
Σε ότι αφορά την Ελλάδα ισχύουν τα...κατεβατά μου. Σε ότι αφορά την ΕΣΣΔ, περιμένω να μάθω κι εγώ. Γνωρίζεις κάτι σχετικά;
Γιατί αν δεν γνωρίζεις, για ποιο λόγο ακριβώς ποστάρεις είπαμε; -
μπορείς να διαβάσεις στα γρήγορα ένα repeat της ίδιας συζήτησης, γιατί μάλλον σου διέφυγε.
-
-
για τους γείτονες κομουνιστές υπήρχε πληροφόρηση για την κατάσταση τους.... για την σοβιετια η πληροφόρηση ήταν ανύπαρκτη...
μαθαίνουμε τώρα από κάποια ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ που προβάλλονται κατά καιρούς στην tvπάντως στα 60'ς και στις πόλεις υπήρχε κοινόχρηστη βρύση σε γειτονιές, μονοκατοικιες με εξωτερικό wc και ξυλό σομπες ή πετρελαίου με τροφοδοσία δια μπιτονακίου....
ανεργία στο φουλ και φτώχεια .... ξυρισμένα κεφάλια λογω ψείρας... κλπ κλπ
βλέπαμε opel olympia caravan του 56 και νομίζαμε ότι βλέπουμε κουρσαρα....στην ουσία τα κοινοτικά πακέτα συνοχής (που συμπτωματικά ξεκίνησαν με την άνοδο του πασοκ) δημιούργησαν συνθήκες οουσιαστικής βελτίωσης σε τομείς μεταφορών, υγείας, παιδείας κλπ.
-
Oχι, τότε ξεκίνησε η πτώση των αξιών, μέχρι τότε είμασταν φτωχοί αλλά ζούσαμε με ό,τι διαθέταμε
-
Μετα ηρθε ο Αντρεας και λαδωσε το εντερακι μας απλα ειμαστε απληστοι...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Oχι, τότε ξεκίνησε η πτώση των αξιών, μέχρι τότε είμασταν φτωχοί αλλά ζούσαμε με ό,τι διαθέταμεόλα έχουν δύο όψεις... δεν είμαι ικανοποιημενος με την εξέλιξη των πραγμάτων αλλά θα μου ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ξαναγυρίσω στο παρελθόν..... πόσο μάλλον οι νέοι.
(βρίσκομαι σε σύγχυση.... προ κρίσης ήμουν μεσήλικας προς συνταξιοδοτηση... σε τρία χρόνια μεταμορφωθηκα σε τζοβενο που πρέπει να ξεκινήσει νέα καριέρα με προοπτική να αποσυρθεί στα βαθιά γεράματα του)
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
μπορείς να διαβάσεις στα γρήγορα ένα repeat της ίδιας συζήτησης, γιατί μάλλον σου διέφυγε.Ω ναι, μου διέφυγε.
-
Και φάγαμε κρέας...τι καλός άθρωπος αυτός ο αντρέας...
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Επειδή η ελληνική επαρχία ήταν όπως ήταν ΜΑΝΤΕΥΕΙΣ πως και η αντίστοιχη στην ΕΣΣΔ ήταν ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ, γιατί έτσι. ΟΚ, FACT
!!!!!! +10
A.Εσύ δεν είσαι ΑΛΒΑΝΟΣ? Έτσι έχω καταλάβει.
25% αρβανίτης!. 25% τούρκος από Σμύρνη!. Το υπόλοιπο καθαρό ελληνικό!!!!!!!.......... έχω δικαιώματα σε αυτήν την πατρίδα?????????? Στα 68 μου (25/02/1946).
Και για τον άλλο φίλο, έχω σπορ και χόμπι εξοπλισμένα!.
Αλλοδαπές ποτέ!...... πάζλ?, δεν θα το άντεχα!.....
Α.Κυρ Αντώνη...δηλαδή...δηλαδή...δεν είσαι 100% Έλληνας;
7+ γενεές γεννημένοι στην Ελλάδα, μα άσε Πάνο μου τέτοιες σκέψεις να της κάνει ο αιώνιος μπαχαλάκιας των ενοτήτων του forum!!!!!!........
πάντως έχω το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεστε και στην βουλή, και όχι μόνον στης δημαρχίες!!!!!!!.
Τώρα ποιος σήμερα βάζει το κεφάλι του στον ‘ντορβά’, ότι επί 400 χρόνια, κάποια γιαγιά του στο απώτατο παρελθόν, δεν σήκωσε τα πόδια της σε έναν όμορφο αλλοδαπό, και κατά συνέπεια έχει τα στοιχεία του ‘μούλου’?!!!!!!.....
Όπως και αυτή η φουκαριάρα, η βόρειος ήπειρος δεν ανεβοκατέβαινε Ελλάδα Αλβανία?!!!!!!! . πολλά συμβαίνουν στα ασανσέρ!!!!!!........
Πιστεύω Πάνο μου να σε έπεισα για την ελληνικότητα μου!!!!!!...... ο άλλος θα ξανά μπει στο κουκούλι του…… και να δούμε τι μαύρη πεταλούδα θα βγει!!!!....
A. -
Βλέπω τον Αντωνάκη (τον Σαμαρά λέω... ) του Νέου ΠΑΣΟΚ να πηγαίνει πάτος στις εκλογές.
Η ΔΗΜΑΡ θα πάει καλύτερα...Και ο Βενιζέλος στις ΗΠΑ...; http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 64&catid=9
Έλεος ποια...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Βλέπω τον Αντωνάκη (τον Σαμαρά λέω... ) του Νέου ΠΑΣΟΚ να πηγαίνει πάτος στις εκλογές.
Η ΔΗΜΑΡ θα πάει καλύτερα...Και ο Βενιζέλος στις ΗΠΑ...; http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 64&catid=9
Έλεος ποια...
πέρα από τα συναισθήματα μου για αυτό το άτομο... μεγάλη του μαγκιά να βρίσκεται στον τιτανικο, βυθιζομενο και να ετοιμάζει τις βαλίτσες του...
-
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 70&catid=9
Όλα ξεκίνησαν όταν στο βήμα βρισκόταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τζαμτζής απορρίπτοντας το θέμα της αντισυνταγματικότητας που εγέρθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες.Τότε άρχισε να φωνάζει από τα έδρανα της Βουλής, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή και με μία φράση που σίγουρα δεν αρμόζει σε βουλευτή άρχισε να φωνάζει: “είστε προδότες θα σας κρεμάσουμε”.
Αλλά και η απάντηση του κ. Τζαμτζή σίγουρα δεν είναι ανάλογη ενός κοινοβουλευτικού άντρα, καθώς της φώναξε “κάτσε κάτω διορισμένη από το ΠΑΣΟΚ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τζαμτζής φέρεται να είπε εκτός μικροφώνου (και άρα δεν βρίσκεται στα πρακτικά) “σκάσε μωρή θα μας κλα...ς τα αρχ...ια”.
-
IKE vs communists
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Και τελικά καθένας λάμβανε αυτό που του αναλογούσε. Άλλοι ήταν σαν τους Αλβανούς και τους Τούρκους, άλλοι έφτιαχναν περιουσίες, ανώγια και κατώγια.
εγώ νόμιζα ότι τόσες δεκαετίες λαμβάναμε περισσότερα από αυτά που μας αναλογούσαν και γι' αυτό σήμερα τρώμε στη μάπα ό,τι τρώμε
Η απάντηση στα ερωτήματα που σου τυραννούν το νου είναι στις λέξεις 'τόσες δεκαετίες'.
ΠΟΙΕΣ δεκαετίες;
Γιατί μιλάγαμε για 60s-70s κι εσύ μάλλον μιλάς για τις χρυσές εποχές που κάμποσοι Έλληνες έφαγαν ψωμάκι επειδή φόραγαν πράσινο βρακάκι. Χωρίς όμως να το παράγουν πρώτα.Σε ποιο σύστημα αναφέρεσαι όμως; Το...καπιταλιστικό του...ΠΑΣΟΚ; Ή το...σοσιαλιστικό του...ΠΑΣΟΚ; x2
Μια μερίδα Χάρυ Κλυν περί σοσιαλισμού και καπιταλισμού στον κύριο.
-
Μάλιστα, για 10-15 χρόνια διάρκεια αναφέρεσαι. Γρήγορα τις έφτιαξαν τις περιουσίες και τα δίπατα τα σπίτια πάντως... ούτε στις χρυσές εποχές τέτοια.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ