-
Και του Τσίπρα εύστοχα ήταν τα λόγια όταν έκανε αντιπολίτευση και μετά είδαμε τις κωλοτούμπες α λα Κομανέτσι...
-
-
Δεν έχεις μάθει τίποτα για την επάρατη δεξιά εδώ μέσα;
Όταν κάνει κάτι στραβό η αριστερά, ανακαλύπτουμε λογοπαίγνια τύπου ''ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς''
-
InsaneDriver, δεν μπορούσα να συμφωνώ λιγότερο με το τελευταίο σου post!..
-
Εδώ μεσα ανέκαθεν μαθαίναμε ότι η δεξια είναι καλο πραγμα. Τι και αν εφυγε η παλαια φρουρα, νέο αιμα ολημερίς πασχιζει να μας πεισει ότι η δεξια μονο καλο εχει προσφερει σε αυτό τον τοπο... Ενας αντιδεξιος και ενας κομμουνιστης εχουν μεινει εδώ μεσα απέναντι σε εκφραστες 'ολων των μεταστασεων' ( καλα αυτό το επαρατη δεξια, κλασσικο λογοπαιγνιο των φανατικών/οργανωμενων, το λεει και ενας γνωστος μου, ο οποιος αφου από τα μικρατα του ηταν στο κομμα, μολις εσφιξαν καλα οι κωλοι την εκανε για Φινλανδια και μετα ερχοταν μονο για να ψηφισει την Αντωνελλα. Αφου του φορεσε εναν ωραιοτατο ΕΝΦΙΑ 30000€ για να μαθει, μετα το γυρισε στον Καμμενο , αλλα επειδή ανέκαθεν ηταν Δρακουλολαγνος φανταζομαι θα εχει πατησει ένα tatoo Κουλη τωρα, και μας ευχοταν καλη χρονια μεσω ΣΚΑΙ -casting τους περνανε ακομα και για ένα τηλ στο ραδιοφωνο, δεν υπαρχει- ενώ το '12 με τρολαριζε για δραχμες στο Πρωτοχρονιατικο sms του).
Απεναντίας, το λογοπαιγνιο 'ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιας' είναι του...πεντακαθαρου και αστραφτερου Καρατζα, αυτουνού που τωρα πουληθηκε στον Τρακη, άλλο σκουλικι ολκης, που από μοναδικο συμμαχο του Αλεξακου το '15, το γυρισε 180 μοιρες και παρολο που το CNN Greece παει απατο, μυαλο δε βαζει. Τρεμε Αυτια, ερχεται ο Μυλωνάκης ο οποιος πραγματικα σε εχει για πρωινο...
Για ολα αυτα θα παμε μεχρι τελους γι' αυτό που εχει μεινει: Το να μην ξαναπατησει το παλιο στην εξουσια. Οσο σκουζουν/σκουζετε καποιοι, τοσο πορωνουν τους υπολοιπους που τα εχασαν σχεδον όλα από σκουλικια που μπορει να μην εχουν την βλακεια/γραφικοτητα πχ της Θεανώς με τα φρουτα και τα γεμιστα, αλλα εχουν βαθια ριζωμενο στο dna τους το στυλακι Αρουλη, Λιαπη ή των ετερων Γιαννοειδων του μασατζιδικου της Φωφως ( Χαριλαου Τρικουπη 50, χτυπηστε το κουδουνι Δημοκρατικη Συμπαραταξη και πειτε 'για το Σοσιαλισμο αγωνιζόμαστε' ). Από την άλλη βεβαια, θα ειχε πλακα αντι για τα περιβόητα νταουλια/χορους να δουμε...καντινες με μπρουσκετες με λαχανάκια Βρυξελλων, βαλς και κολωνατα ποτήρια γεματα moet, αλλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ...
Μεχρι τωρα με 3ο μνημονιο, cc και επερχόμενες μειωσεις επικουρικων ειστε:
https://www.youtube.com/watch?v=MQ1YjYgdUG0
,και με όλα τα μεσα δικα σας. Deal with it._ΥΓ: 210.000.000 χρεη;;; Νταξ μωρε, γραφτα τωρα. Αμα κερδίσουμε, 4.000.000+ χρωστανε στην εφορια. Κατασχεση από το 1ο€ και θα βγαλουμε και κερδη...
-
-
-
-
Εγώ θέλω να καταλάβω τι κερδίσαμε που το γυρίσαμε αριστερά σε αυτή τη φάση το καράβι και δεν περιμέναμε 1-1,5 χρόνο ακόμα...;;;
Κερδίσαμε capital control
Κερδίσαμε υπερηφάνεια
Κερδίσαμε ζουρνάδες
Κερδίσαμε αύξηση ΦΠΑ στην εστίαση που η επάρατη δεξιά+Μπατσόκ είχε μειώσει
Κερδίσαμε ΕΝΦΙΑ που η επάρατη δεξιά+Μπατσόκ είχε συμφωνίσει μείωση 30%
Κερδίσαμε αύξηση εισφοράς αλληλεγγύης που η επάρατη δεξιά-Μπατσόκ είχε μειώσει με νόμο κατά 30%
Κερδίσαμε ΦΠΑ στην εκπαίδευση το οποίο δεν εκπίπτει...Πως σας φάνηκε;Προφανώς και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ευθύνεται για το που έφτασε η χώρα.
Διορθώνω...ΣΥΡΙΖΑ=50-60% πρώην Μπατσοκ-συνδικαλΗστές κτλπ κτλπ
Κάπου ευθύνονται όλοι αυτοί...όπως και η αριστερά που πάντα πίεζε μόνο για αυξήσεις και προνόμια.Έχω ξαναπεί ότι κατά την άποψή μου την ευθύνη για την καταστροφή της χώρα της έχει το ΜΠΑΤΣΟΚ κατά 50%, η ΝΔδούλα κατά 30-35% και όλοι οι άλλοι που κυβερνούσανε από το πεζοδρόμιο κατά 15-20%.
Κατά τα άλλα που γράφτηκε ότι η δεξιά τα έκανε όλα καλά, δεν ξέρω.Τώρα τις συζητήσεις μεταξύ των άκρων, αριστερών και δεξιών, χρυσά αυγά κτλπ, δεν τις ακολουθώ.
Θα ήθελα πάντως Γιάννη να δω πως θα αντιδρούσες αν εκεί στην Χαλκίδα κοντά στο σπίτι σου ζούσες μια τέτοια άσχημη κατάσταση. Άσχημη για όλους, μετανάστες, πρόσφυγες, ημεδαπούς, μαγαζιά κτλπ
Το ότι κάποιοι αντιδρούνε για την κατάσταση αυτή δεν σημαίνει ότι είναι ΟΥΓΚ.Να ένας Χρυσαυγίτης... http://www.gazzetta.gr/plus/article/900 ... ylismo-vid
Υ.Γ: Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι με το κλείσιμο των συνόρων ίσως βγει σε καλό και σταματήσουν να έρχονται εδώ οι μετανάστες-πρόσφυγες.
Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι στην συμφωνία με ΝΑΤΟ-ΤΟΥΡΚΙΑ το Καστελόριζο περιγράφεται ως περιοχή εκτός Αιγαίου. Κάτι θα σκάσει εκεί σχετικά με ΑΟΖ-πετρέλαια κτλπ...Ελπίζω να μην αποδειχτεί θηριώδης γκάφα της κυβέρνησηςhttp://www.capital.gr/diethni/3115709/e ... n-komision
Τα κορόιδα της Ευρώπης με το DNA που έχουνε θα υπογράψουν μνημόνιο 4ο-5ο-6ο κτλπ κτλπ
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Εγώ θέλω να καταλάβω τι κερδίσαμε που το γυρίσαμε αριστερά σε αυτή τη φάση το καράβι και δεν περιμέναμε 1-1,5 χρόνο ακόμα...;;;Μισθοι ΔΥ τουλαχιστον, κυριες και επικουρικες συνταξεις (για πολυ μεγαλο ποσοστο του κοσμου), ακατασχετο μισθων συνταξεων επι της ουσιας (χαρη στην 'ντριπλα' του 1.000 από τα 70.000 ανα ΑΦΜ), απενεργοποιηση του ΚΕΑΟ για 'τους μικρους'. Αυτά ξερεις αμεσα και εμμεσα αφορουν εκατομμύρια κοσμου...
Κερδίσαμε capital control
Αυτά τα κερδίσαμε όταν οι μεγαλοι εβγαζαν καθημερινα εξω τεραστια ποσα (πατριωταρες λεμε)+οι καλοι μας φιλοι ευρωπαιοι που μας εδειχναν το καλο μας...
Κερδίσαμε ζουρνάδες
Δεν χορευαν ολοι ανεξαιρετως οι εκατοντάδες χιλιαδες που σας νικησαν κατά κρατος. Χορευαν οι Καρανικες και το ξερετε καλα.
Κερδίσαμε ΕΝΦΙΑ που η επάρατη δεξιά+Μπατσόκ είχε συμφωνίσει μείωση 30%
Ελα, 7% μας τσαμπουναγε η Αντωνελλα λιγο πριν την πρωτη φορα.
Κερδίσαμε αύξηση εισφοράς αλληλεγγύης που η επάρατη δεξιά-Μπατσόκ είχε μειώσει με νόμο κατά 30%
Αυτό είναι για ποσα ανω των 50.000€, ελεος.
Κερδίσαμε ΦΠΑ στην εκπαίδευση το οποίο δεν εκπίπτει...Πως σας φάνηκε;
Δεν μπηκε το ΦΠΑ τελικα. Ούτως ή αλλως μας οδηγησε κατά μεσο ορο σε μειωση 30%, προς τα ιδιαιτερα...
Έχω ξαναπεί ότι κατά την άποψή μου την ευθύνη για την καταστροφή της χώρα της έχει το ΜΠΑΤΣΟΚ κατά 50%, η ΝΔδούλα κατά 30-35% και όλοι οι άλλοι που κυβερνούσανε από το πεζοδρόμιο κατά 15-20%.
Σε αυτό το εχουμε ξαναπει, συμφωνω και επαυξάνω.
Θα ήθελα πάντως Γιάννη να δω πως θα αντιδρούσες αν εκεί στην Χαλκίδα κοντά στο σπίτι σου ζούσες μια τέτοια άσχημη κατάσταση. Άσχημη για όλους, μετανάστες, πρόσφυγες, ημεδαπούς, μαγαζιά κτλπ
Το ότι κάποιοι αντιδρούνε για την κατάσταση αυτή δεν σημαίνει ότι είναι ΟΥΓΚ.Χαρη, θα είναι η 4η χρονια που ζω στο δικο μου μερος αυτές ακριβως τις συνεπειες, χωρις Συρους, αλλα από τις πολιτικες καποιων συμπατριωτών μου. Δε θα μπω σε ιδιαιτερες λεπτομέρειες γιατι εχω ξαναπει παλαιοτερα το πως οι μνημονιακες πολιτικες ισοπεδωσαν κυριολεκτικα το χωριο μου ειδικα και την Χαλκιδα γενικοτερα. Μιας και ειμαστε αυτοκινητιστικο φορουμ, να πω ότι ολοκληρη Ευβοια είναι χωρις επισημη αντιπροσωπεια Peugeot και Opel...
Υ.Γ: Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι με το κλείσιμο των συνόρων ίσως βγει σε καλό και σταματήσουν να έρχονται εδώ οι μετανάστες-πρόσφυγες.
Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι στην συμφωνία με ΝΑΤΟ-ΤΟΥΡΚΙΑ το Καστελόριζο περιγράφεται ως περιοχή εκτός Αιγαίου. Κάτι θα σκάσει εκεί σχετικά με ΑΟΖ-πετρέλαια κτλπ...Ελπίζω να μην αποδειχτεί θηριώδης γκάφα της κυβέρνησηςΔεν είμαι υποκριτης οποτε θα σου πω ότι και εμενα με πονα το ότι πουθεναδες σαν την Αλβανια και τα Σκοπια εχουν βρει την ευκαιρια και εκμεταλλεύονται τη κακη μας για τη συγκεκριμενη υποθεση γεωγραφικη θεση + τη γειτνιαση με ένα από τα πιο υποχθονια κρατη του πλανητη. Αντιστοίχως το ιδιο κανουν και οι Βουλγαροι -που στην περιοχη μας ειμαστε οι μονοι που μπορούμε να τα εχουμε καλα μεταξυ μας- και λενε κατι βλακείες για φρακτη μην εχοντας ιχνος κινδυνου από την Ειδομενη αφου το Μπελες ξεκινα από τα σύνορα τους με τα Σκοπια στα 1700μ και χαμηλωνει στο Νέο Πετριτσι, -που εγω τελειωσα τη δικη μου θητεια στην προκαλυψη και τα ξερω τα μερη- ενω την ιδια ωρα είναι σουρωτηρι από Τουρκια μερια αφου δεν εχουν να πληρωσουν το (ιδιωτικο) ρευμα για τις καμερες των συνορων. Η ιστορια με τους προσφυγες και ξερουμε πως ξεκινησε και πως θα καταληξει. Ξεκινησε από την πανηλιθια κορη του Παστορα που ειπε να κανει την καλη μετα το κραξιμο με την μικρη Παλαιστινια και μετα αφου δεν υπολογισε σωστα ειπε να βαλει μπροστα τα κομπλεξακια του Βιζεγκραντ να κανουν τους κακους. Οι προσφυγες επ ουδενι δε θα μεινουν ολοι εδώ -και οσοι δωσουν σπιτια θα είναι με το αζημιωτο- και το ξερουμε και εμεις οποτε κανουμε τους φιλάνθρωπους 'εκ του ασφαλους'. Τελος, επειδή περναω κάθε μερα από εκει, θα σου πω ότι το στρατοπεδο της Μαλακασσας είναι τιγκα στις σκηνες και να εισαι σιγουρος ότι μολις ξεκινησει η τουριστικη σεζον εκει θα πανε -πονταρουν βεβαια σε 'αγροτικη' κοπωση των προσφυγων- και ο Πειραιας τουλάχιστον θα είναι όπως πρεπει. Τελος, με τα μεμετια όταν ξαναβρεθούμε -που θα ξαναβρεθούμε- σε φαση Ιμιων δε μπορει να υπαρξει υποχωρηση γιατι αυτή τη φορα δε θα μεινουμε σε γκριζες ζωνες, αλλα αυτά ας τα αφήσουμε στο Δια που τα ξερει, αν θελει...
Τα κορόιδα της Ευρώπης με το DNA που έχουνε θα υπογράψουν μνημόνιο 4ο-5ο-6ο κτλπ κτλπ
Η μονη ομοιοτητα Ελλαδος-Κυπρου στα μνημονια είναι ότι μεταφραστηκαν στα Ελληνικα. Άλλο bail in (Κυπρος), άλλο bail out (Ελλαδα). Δες τι αφορολογητο εχουν οι πολιτες των 2 χωρων, τι απωλεια μισθων/συνταξεων. Άλλο να κουρευεις ως επι το πλειστον Ρωσους μεγαλοκαταθετες (Κυπρος) και άλλο δικα σου € (Ελλαδα).
-
-
Μήπως θα θέλαμε άραγε και εδώ ένα bail in για να στρώσουμε; Γιατί με βάση την κρατούσα αντίληψη μάλλον
όλοι οι έλληνες ήταν πένητες το '10 και πολλοί λίγοι είχαν καταθέσεις άνω των 100Κ. Στην Κύπρο μόνο οι Ρώσοι
ολιγάρχες έχασαν χρήματα; Θα τρελαθούμε ομαδικώς...
Η βασική μας διαφορά με την Κύπρο είναι ότι από την στιγμή που αποφάσισε να εφαρμόσει μνημόνιο, εφάρμοσε το
μνημόνιο. Δεν μειώθηκαν μισθοί ΔΥ στην Κύπρο; Εμείς θέλουμε μεν μνημόνιο ως προς το δανεικό χρήμα αλλά δεν το
θέλουμε ως προς τις υποχρεώσεις. Οπότε σερνόμαστε με μεσοβέζικες λύσεις από μνημόνιο σε μνημόνιο. Ή είσαι μέσα με
μνημόνιο ή είσαι έξω χωρίς, αυτό το 'ναι μεν αλλά' που ξεκίνησαν οι προηγούμενοι και εφαρμόζουν και οι τωρινοί δεν
βγάζει πουθενά. Ας έβγαινε ο Αλέξης το καλοκαίρι, είχε 62% στο δημοψήφισμα, ας εξηγήσει γιατί δεν το έκανε και ας μην παίζει κρυφτούλι.
Όσο για το τι κερδίσαμε από την ΠΦΑ, εγώ το βλέπω λίγο πιο μακροσκοπικά. Ίδια διαφαινόμενη σαπίλα (ένα εκκολαπτόμενο ΠΑΣΟΚ, καμία δυνατότητα να φτάνει η φωνή της βάσης στην 'κορυφή' που κάνει ότι γουστάρει
γράφοντας στα @@ της ακόμη και τις αποφάσεις των νομαρχιακών κομματικών επιτροπών),
μεγαλύτερη ανικανότητα στα θέματα διαχείρισης της καθημερινότητας (βλ. προσφυγικό) και καμία ελπίδα για 1.5 εκ
άνεργους. Ναι, ξέρω ότι άνεργους τους έκαναν οι σαμαροβενιζέλοι αλλά οι σαμαροβενιζέλοι πήραν στις εκλογές
τον μπούλο και πρέπει κάποτε να σταματήσει αυτό το βιολί. Το ότι η Χαλκίδα δεν είχε στις αρχές του '15
αντιπροσωπεία Opel ήταν 'ευθύνη' των προηγούμενων και γι αυτό τους βάλαμε στο μπαούλο. Το ότι δεν θα έχει
και στις αρχές του '17 είναι 'ευθύνη' των τωρινών. 1.5 χρόνος έχει περάσει ήδη... -
''Κερδίσαμε αύξηση εισφοράς αλληλεγγύης που η επάρατη δεξιά-Μπατσόκ είχε μειώσει με νόμο κατά 30%
Αυτό είναι για ποσα ανω των 50.000€, ελεος.''
Χάσαμε όλοι μας την νομοθετημένη μείωση 30% ναι ή όχι;
Δεν σου λέω για την αύξηση που θα γίνει στα μεγάλα ποσά που λες.Mείωση ΕΝΦΙΑ 7% για το πρώτο έτος και σταδιακά στο 30%.
Μόνο η αύξηση ΦΠΑ στην εστίαση και η μετάβαση αγαθών από supermarket στο 23% ήταν σαν να φάγαμε έναν ΕΝΦΙΑ ακόμα από τον ΣΥΡΙΖΑ.
''Κερδίσαμε capital control
Αυτά τα κερδίσαμε όταν οι μεγαλοι εβγαζαν καθημερινα εξω τεραστια ποσα (πατριωταρες λεμε)+οι καλοι μας φιλοι ευρωπαιοι που μας εδειχναν το καλο μας...''
Γιάννη ξέρω άπειρο κόσμο που δεν έχει τα εκατομύρια και έβγαζε χρήματα στα στρώματα(ακόμα και 10-20.000) ή σε θυρίδες ή έξω γιατί έβλεπε ακόμα και παιδί νηπιαγωγείου ότι πάμε για φούντο με τη διαπραγμάτευση.
Και θεωρώ ότι δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Εγώ πιστεύω ακόμα ότι θα γίνει bail in, δεν ξέρω με ποιο τρόπο και από ποιο ποσό και πάνω. Αλλά κρατήστε την εκτίμηση μου και εδώ είμαστε να το συζητήσουμε στο μέλλον...Είναι εγωιστικό όμως να λες ότι δεν σε νοιάζει, λες και όποιος έχει 50-100-200 στην τράπεζα είναι πλούσιος.Ήμουν φαντάρος στην Αξιούπολη σε Τάγμα Προφίδιασης , οπότε γνωρίζω και εγώ τα μέρη που αναφέρεις.
Μάλιστα μίλησα με κάποιους στο Πολύκαστρο και μου είπανε ότι έχει γίνει μεγάλη μαυρίλα η θητεία για τους φαντάρους που είναι όλη μέρα στην λάσπη για να βοηθήσουνε την κατάσταση.Ξέρεις τι μειώσεις μισθών έγιναν στην Κύπρο σε δημόσιο κτλπ;
-
γώ πιστεύω ακόμα ότι θα γίνει bail in, δεν ξέρω με ποιο τρόπο και από ποιο ποσό και πάνω. Αλλά κρατήστε την εκτίμηση μου και εδώ είμαστε να το συζητήσουμε στο μέλλον...
Δεν χρειάζονται μαντικές ικανότητες... Η όποια επόμενη ανακεφαλαιοποίηση θα γίνει με bail in δια νόμου που πέρασε το προηγούμενο καλοκαίρι εφαρμόζοντας σχετική κοινοτική οδηγία. Βέβαια οι Γερμανοί έχουν βρει έναν ωραίο τρόπο να αγοράζει ο Ντράγκι ομόλογα της Deutche από την 'πιστωτική επέκταση' (βλ. κόψιμο χρήματος) της ΕΚΤ οπότε η οδηγία -τους- μάλλον δεν τους επηρεάζει και πολύ. Εμείς είμαστε έξω και από αυτό... Αν βάλεις τώρα και το γεγονός ότι η κυβέρνηση θέλει να προστατέψει και την τελευταία μεζονέτα που αγοράστηκε με 500Κ δάνειο ως 'πρώτη κατοικία', μάλλον βλέπεις προς τα που πάει το πράγμα.
-
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
γώ πιστεύω ακόμα ότι θα γίνει bail in, δεν ξέρω με ποιο τρόπο και από ποιο ποσό και πάνω. Αλλά κρατήστε την εκτίμηση μου και εδώ είμαστε να το συζητήσουμε στο μέλλον...
Δεν χρειάζονται μαντικές ικανότητες... Η όποια επόμενη ανακεφαλαιοποίηση θα γίνει με bail in δια νόμου που πέρασε το προηγούμενο καλοκαίρι εφαρμόζοντας σχετική κοινοτική οδηγία. Βέβαια οι Γερμανοί έχουν βρει έναν ωραίο τρόπο να αγοράζει ο Ντράγκι ομόλογα της Deutche από την 'πιστωτική επέκταση' (βλ. κόψιμο χρήματος) της ΕΚΤ οπότε η οδηγία -τους- μάλλον δεν τους επηρεάζει και πολύ. Εμείς είμαστε έξω και από αυτό... Αν βάλεις τώρα και το γεγονός ότι η κυβέρνηση θέλει να προστατέψει και την τελευταία μεζονέτα που αγοράστηκε με 500Κ δάνειο ως 'πρώτη κατοικία', μάλλον βλέπεις προς τα που πάει το πράγμα.
Κάνουν ήδη πρόβα για τους χορούς στο Σύνταγμα
Δείτε το βίντεο...
http://www.e-eidhseis.com/2016/03/e-vir ... m=facebook
Υ.Γ: Αυτό http://news247.gr/eidiseis/politiki/o-f ... ediaWidget σε συνδυασμό με το παραπάνω Link αλλά και το εξώφυλλο αυτό http://news247.gr/newspapers/Afternoon/ ... 85339.html Μπλε τίτλος, δείχνει ότι η αριστερά κάνει υλοποιεί σοβαρές μεταρρυθμίσεις για θέματα που ταλανίζουν την χώρα δεκαετίες τώρα.
Με δαπάνη ΕΟΠΠΥ θα μπορείς να κάνεις μετατροπή τροπέτο από αράπη ή Peter North(όχι η βότκα) Swap και με υπερηφάνεια να κυκλοφορείς.
Η επαναδιαπραγμάτευση του χρέους...εεε...του πέους εννοούσα, γίνεται πράξη!
-
Αυτά που γράφω συνέχεια σε bold στο παρακάτω κείμενο
''Εις το επανειδείν...
Τον Σεπτέμβριο του 1993 μαζί με τον αδερφό μου Grigoris Papageorgiadis ξεκινήσαμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα στην Ελλάδα, με έδρα την Κατερίνη. Το 1999 αυτή συνέχισε με νέο όνομα, την ΑΦΟΙ Παπαγεωργιάδη ΟΕ.Σήμερα υπέγραψα τα τελευταία χαρτιά για το κλείσιμο της εταιρίας αυτής. Πληρώσαμε κάθε οφειλή, προχωρήσαμε την εκκαθάριση και ως τις 31.03 θα είναι παρελθόν. Γιατί την κρατήσαμε ως τώρα; Μετά το 2011 περισσότερο 'για συναισθηματικούς και πατριωτικούς λόγους'...
Θα σταματήσουμε να δουλεύουμε; Όχι βέβαια!
Θα συνεχίσουμε μέσω Ρουμανίας! Θα πληρώνουμε το 1/4 των φόρων που πληρώνουμε στην Ελλάδα, θα ξεχάσουμε ΓΕΜΗ, 'Εισφορά / Φόρο Επιτηδεύματος' και άλλα υπέροχα και θα εισάγουμε τα κέρδη της εταιρίας ως μέρισμα στην Ελλάδα με 10% φόρο. Θα μας λείψει ο ΟΑΕΕ με τα 600 Ευρώ / μήνα και χωριστή πληρωμή όλων των γιατρών ('δεν είμαι άλλο συμβεβλημένος'), θα πικραθούμε που δεν θα έχουμε άλλο το άγχος ότι 'είμαστε παράνομοι απλώς και μόνο επειδή έχουμε μία εταιρία', αλλά θα αντέξουμε τις πίκρες και τις κακουχίες. Τι στο καλό, Έλληνες είμαστε και Πόντιοι. Μαθημένοι σε αυτά...Δεν παίρνουμε όμως διαζύγιο από την Ελλάδα. Μάλλον περνάμε σε φάση 'διάστασης'. Ίσως στο μέλλον η λατρεμένη μου πατρίδα αποφασίσει ότι το επιχειρείν δεν είναι έγκλημα, ότι ο τίμιος φορολογούμενος δεν υφίσταται για να πληρώνει συνταξιούχους των 45 - 55 ετών, ότι η δουλειά, οι ιδέες και οι θυσίες ενός ανθρώπου είναι πολύτιμες για τη χώρα του, για να πλουτίσει και να μεγαλώσει με αυτές.
Εμείς θα είμαστε εδώ, εισάγοντας τα κέρδη μας (όταν έχουμε, αν όχι δεν θυμώνει κανείς στη Ρουμανία, υπάρχουν και κακές χρονιές) και στηρίζοντας την Κατερίνη, την Πιερία και την Ελλάδα όπως μπορούμε.
Με αγάπη
Ηλίας & Γρηγόρης
ΥΓ. Γιατί θα εισάγουμε τα κέρδη μας; Για 2 λόγους:
Α. Πατριωτικούς.
Β. Ως δίδακτρα, μιας και αφού καταφέραμε να επιβιώσουμε στην Ελλάδα για 23 χρόνια, κάθε άλλη χώρα του πλανήτη φαντάζει 'εύκολη' και 'οργανωμένη'. Τέτοιο πανεπιστήμιο, που να το ξαναβρείς...'' -
Δειτε λιγο απο το 5:45.....
https://youtu.be/itSHaxHk_TI. -
Το πρόβλημα αυτό καθε αυτό δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Το πρόβλημα είναι ότι σαν από θαύμα, ποιο είναι το καινούργιο πρόσωπο που βγήκε στην επιφάνεια? Ο Κυριάκοοοοος Ο έξυπνος Έλλην πολίτης τί θα σκεφτεί?
'Αφού όλοι οι προηγούμενοι είναι ψεύτες και με πρόδωσαν, γιατί να μην δοκιμάσουμε και τον Κυριάκο? Τι έχουμε να χάσουμε?' (κάτι μου θυμίζει αυτη η φράση) -
Μιλάμε για παιδική χαρά
http://www.capital.gr/epikairotita/3117 ... opos-paliaΕίναι τόσο χαζοί που δεν καταλάβανε ότι σκόπιμα οι Αμερικάνοι αφήσανε να διαρεύεσει η συνομιλία ώστε να καεί πτο θέμα ελάφρυνσης του χρέους...
Είναι τόσοι χαζοί που όταν Σαμαράς Βενιζέλος λέγανε ότι το χρέος είναι βιώσιμο, για να μην ζητάει το ΔΝΤ υπερβολικά μέτρα κ η κατάσταση να είναι σύμφωνη με το καταστατικό του, αυτοί κατηγορούσανε τους γερμανοτσολιάδες.
Τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ λέει τα ίδια...
Μετά το 2022 είναι το πρόβλημα για αυτό θα γίνει επιμήκυνση και όχι κούρεμα που υποσχόντουσαν οι αριστεροί ψεύτες...ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Υ.Γ: Νταούλια, ζουρνάδες κ τα ρέστα http://www.capital.gr/sunenteuxi/311709 ... -tin-ufesi
-
Το χρέος δεν είναι βιώσιμο και κυρίως η εξυπηρέτηση του εξαθλιωνει τον λαό όλο και χειρότερα. Αυτό φυσικά το ξέρουν όλοι, ασχέτως του τι λέει η εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ