-
Το Σαμαράς απο πού να βγαινει αραγε;
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Περιττό να σας πω ότι από χθες γίνεται χαμός με αγγελίες για προσωπικό, οι περισσότερες part time βέβαια αλλά από το τίποτα.
Απλά θα μειώσω το μισθό αυτού που έχω τώρα στα 600 ευρώ το μήνα (απο 1100 που παίρνει) και θα δώσω τα 500 στο part timer. Kαι δεν θα το κάνω απο κακία (για να προλάβω τους 'έξυπνους'), αλλά επειδή με απλά ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, δεν βγαίνει να έχω περισσότερα έξοδα προσωπικού.
ΕΚΤΟΣ κι αν ο τζίρος μου (και τα έσοδά μου παράλληλα) αυξηθούν.Άλλο η θεωρία κι άλλο η πράξη ε;
Τί ακριβώς εννοείς....?
-
Τσιπρας LIve:
H ΔΤ ειναι η τηλεοραση των Δανειστων, να βαλουν το Ν αναμεσα να γινει ΔΝΤ, εκπεμπει πειρατικα. Εμεις στηριχουμε τον αγωνα του Ραδιομεγαρου'
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
Το Σαμαράς απο πού να βγαινει αραγε;Απο το σαμαρι.
Εναλλακτικα απο το Some Are Ass
Οπως και ο Condom in Assκαι ο παλιος αντιπροσωπος της Lancia, ο Jackass
-
Όχι που θα άφηνε η ΝΔ τέτοια ευκαιρία
http://www.newsbomb.gr/politikh/story/3 ... deolipsies
Διαβάστε, διαβάστε.
Τίτλος θέσεων: 'Προσέξτε ρεμάλια, μην τυχόν και γίνουμε κυβέρνηση'. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όχι που θα άφηνε η ΝΔ τέτοια ευκαιρίαhttp://www.newsbomb.gr/politikh/story/3 ... deolipsies
Διαβάστε, διαβάστε.
Τίτλος θέσεων: 'Προσέξτε ρεμάλια, μην τυχόν και γίνουμε κυβέρνηση'.Εμένα, το 80% τουλάχιστον αν όχι παραπάνω με βρίσκει σύμφωνο. Και βρίσκω κιόλας πως δεν είναι και ανέφικτο.
Βέβαια, αποκλείεται να φτάσει στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, οπότε ας μην ανησυχεί η δεξιά πτέρυγα του φόρουμ, θα φάμε Σαμαρά στην μάπα για κάμποσο ακόμη... Και Μπένι εννοείται (ένα από τα μεγαλύτερα λαμόγια που έχουν περάσει από αυτή την έρμη χώρα...).
Κοιμηθείτε ήσυχοι.Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Διαβάστε, διαβάστε.
Τίτλος θέσεων: 'Προσέξτε ρεμάλια, μην τυχόν και γίνουμε κυβέρνηση'.Εμένα, το 80% τουλάχιστον αν όχι παραπάνω με βρίσκει σύμφωνο. Και βρίσκω κιόλας πως δεν είναι και ανέφικτο.
Βέβαια, αποκλείεται να φτάσει στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, οπότε ας μην ανησυχεί η δεξιά πτέρυγα του φόρουμ, θα φάμε Σαμαρά στην μάπα για κάμποσο ακόμη... Και Μπένι εννοείται (ένα από τα μεγαλύτερα λαμόγια που έχουν περάσει από αυτή την έρμη χώρα...).
για παρεθεσε εστω το 50% απο το 80% που συμφωνεις ετσι για ανεκδοτο λεμε.
ΥΓ ειναι περιπου 52 σημεια, αναμενοουμε καμμια 20αρια τουλαχιστον που να μην προκαλουν το γελωτα.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Διαβάστε, διαβάστε.
ΥΓ ειναι περιπου 52 σημεια, αναμενοουμε καμμια 20αρια τουλαχιστον που να μην προκαλουν το γελωτα.
Αφού ήδη τα έχεις διαβάσει και έχεις γελάσει με την ψυχή σου, γιατί θέλεις να με βάλεις σε κόπο; Έχω να πάω και για μπανάκι (αριστερός με δεξιές τσέπες, BMW, Ducati, και λεφτά από τον daddy...), δεν έχω χρόνο για τέτοια...
Πάρε τον manosk παρέα και κάντε παιχνίδι τα δυο σας!Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
-
Τωρα γινεται και νοημα στο Γλεζο, 'Ελα Μανωλη τη Δευτερα το πρωι να σε παρω να παμε μαζι στις Σκουριες, στους Δημους, στο Ραδιομεγαρο, να παμε στα χωρια να παμε σε ολη την Ελλαδα μαζι'.
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
'Για σενα ρε Μανωλη, τα ρουχα μου πουλω, και παιρνω μπαγλαμαδες, και παιζω και γλεντω'
Ελα ρε Μανωλακη, να τα λιμαρουμε, να στρωσουμε κουβερτα, να τους τα παρουμε' -
Διαβάστε, διαβάστε.
Αφού ήδη τα έχεις διαβάσει και έχεις γελάσει με την ψυχή σου, γιατί θέλεις να με βάλεις σε κόπο; Έχω να πάω και για μπανάκι (αριστερός με δεξιές τσέπες, BMW, Ducati, και λεφτά από τον daddy...), δεν έχω χρόνο για τέτοια...
Πάρε τον manosk παρέα και κάντε παιχνίδι τα δυο σας!Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
Αν εισαι συμφωνος με το 80% και δεν ειναι ανεφικτα, μπορει να αλλαξω γνωμη. Καλο μπανιο.
-
Διαβάστε, διαβάστε.
Κοιμηθείτε ήσυχοι.Πώς μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος; Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ισορροπία κι έρχεται ζόρικος χειμώνας, ενώ το παρελθόν διδάσκει ότι οποιαδήποτε κυβέρνηση έχει φθορά.
Γι' αυτό δεν διαβάζουμε τίποτα σοβαρό, αλλά όσο περνάει ο καιρός βλέπουμε όλο και μεγαλύτερη ριζοσπαστικοποίηση (!) του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ο ΤΡΟΜΟΣ της διακυβέρνησης και της λήψης ευθυνών.
Επειδή είμαι πιο καλός από τον trident, θα σου ζητήσω να μου γράψεις μόνο το 20% των θέσεων με τις οποίες διαφωνείς. Έτσι θα ξέρουμε ότι συμφωνείς με τα υπόλοιπα ταχαμουαριστερά της ταχαμουαριστερής πτέρυγας.
-
Να πως εγώ; Διαφωνώ με:
• Μείωση των αποδοχών όλων των διοικητικών στελεχών του κράτους
• Αναστολή κάθε δαπάνης για τον στρατό, πλην των νέων μειωμένων δαπανών για μισθοδοσία προσωπικού
• Κατάργηση όλων των ειδικών δυνάμεων καταστολής και αστυνόμευσης των αγώνων του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας
• Εκ περιτροπής συμμετοχή σε Σώματα Ασφαλείας επίλεκτων μελών των μαζικών εργατικών οργανώσεων και της νεολαίας
• Κατάργηση αυτοδιοίκητου Σωμάτων Ασφαλείας. Υπαγωγή τους στον έλεγχο των μαζικών οργανώσεων του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας
• Εκλεγμένες και ανακλητές επιτροπές στρατιωτών και κατώτερων αξιωματικών πρέπει να αποφασίζουν για όλα τα ζητήματα στο στρατό
• Πλαισίωση του στρατού από στρατιωτικά αποσπάσματα των εργατικών οργανώσεων
• Αμοιβή όλων των αξιωματικών με το μισθό ενός ειδικευμένου εργάτη
• Στις κρατικές υπηρεσίες διοίκηση από εκλεγμένα και ανακλητά όργανα από εκπροσώπους μαζικών συνδικαλιστικών οργανώσεων της εργατικής τάξηςΓια τον απλούστατο λόγο ότι δεν γίνεται να βάζεις άσχετους και υποαμοιβόμενους σε αυτές τις θέσεις. Πρέπει να είναι επαγγελματίες και να υπάρχει αυστηρή δομή και ιεραρχία. Στα πρώτα χρόνια της ΕΣΣΔ, κατήργησαν τους βαθμούς στις Ένοπλες Δυνάμεις. Μερικά χρόνια μετά κατάλαβαν ότι έτσι δουλειά δεν γίνεται και τους επανέφεραν πανηγυρικά και μάλιστα με έμφαση στην τήρηση της ιεραχίας και πειθαρχίας.
-
απολυτα λογικες και ρεαλιστικες οι θεσεις του Συριζα, το μονο που χρειαζεται για να τις συμμεριστεις ειναι να μπεις στο σωστο mood
Ελλαδα, η τελευταια -wannabe- Σταλινικη χωρα στον κοσμο.
-
Μικρή σχέση με σταλινισμό τα παραπάνω. Ο Σταλινισμός ήταν συγκεντρωτικός και με αυστηρή δομή.
Βέβαια κάποιος που ποστάρει φωτό από το Παρατηρητήριο δεν περιμένω να τα ξέρει αυτά... -
ναι εχεις δικιο αδικησαμε τον Ιωσηφ.
-
Όχι. Απλά πετάτε λογάκια που δεν ξέρετε καν τι σημαίνουν και νομίζετε ότι είπατε κάτι έξυπνο και την είπατε στους αριστερούληδες!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μικρή σχέση με σταλινισμό τα παραπάνω. Ο Σταλινισμός ήταν συγκεντρωτικός και με αυστηρή δομή. = Δικτατορια του κερατα... αλλα κοκκινη οχι φασισμος
Βέβαια κάποιος που ποστάρει φωτό από το Παρατηρητήριο δεν περιμένω να τα ξέρει αυτά...Αυτο τωρα ποση σχεση εχει με δημοκρατια και ελευθερια αποψεων γνωμης προοδευτικοτητα κοινωνιας κ.λ.π. ωστε να το επιζητει ενας πολιτης μιας χωρας που δεν θελει να τον φακελλωνουν στη καθημερινοτητα του.. οπως γινοτανε μετεμφιλιακα στην Ελλαδα...
-
Ε ρε τα δεξιά αντανακλαστικά δεν κρύβονται. Δεν είπα ότι είναι καλός ή κακός ο σταλινισμός. Είπα ότι είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά αν έχεις κόλλημα με κάτι...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όχι. Απλά πετάτε λογάκια που δεν ξέρετε καν τι σημαίνουν και νομίζετε ότι είπατε κάτι έξυπνο και την είπατε στους αριστερούληδες!φασιστες παντου που κυνηγούν αριστερουληδες για να τους την πουν.
-
Όχι φασίστες, απλά δεξιούληδες που νομίζουν ότι επειδή έχουν ένα σπιτάκι κι ένα αυτοκινητάκι είναι αστοί και δεν θέλουν να χαθούν τα πλούτη τους από τους κομμουνισταί!
-
_
Εδώ λοιπόν κολλάει το:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ