-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Τα δικα μου κριτηρια ειναι απλα: Κατεχεις ή κυνηγας δημοσιο αξιωμα, εχεις προβληθει/προβαλλεσαι απο την τηλεοραση τον τυπο κλπ, εισαι δημοσιο προσωπο. Παγκοσμια πρωτοτυπια ειναι το γεγονος οτι πιστευεις οτι ενα δημοσιο προσωπο μπορει να κανει οτι του κατεβει οποτε του κατεβει και να μη τρεχει τιποτα. Για σηκωσε τα ματια και δες γυρω σου.
Ο Φλωρακης, ο Κυρκος, η Παπαρηγα δεν ξερακωνονταν μεσω τσατ... μαλλον δε θα ηταν αρκετα προοδευτικοι αυτοι....Ασε μη κουραζεσαι, και χρειαστει να ξαναεστιασεις, μολις εγραψες οτι 'πολιτικος της ΧΑ, ο οποιος ως πολιτικος ειναι δημοσιο προσωπο'. Ο υποψηφιος δημαρχος με στηριξη ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι δημοσιο προσωπο...
Αν το ειπα το ειπα, για βαλε λινκ για να δουμε και το context. Εν τω μεταξυ, απο οτι βλεπω τα καταφερνεις μια χαρα στο φακελωμα... παλια μου τεχνη κοσκινο.
Πρώτον μίλησα για κριτήρια καθορισμού της δημόσιας πράξης και όχι προσώπου, αυτά που γράφεις είναι άσχετα. Δεύτερον, σου αμφισβήτησα εκ νέου ότι η πράξη αυτή είναι δημόσια, μιας και αυτά που λες τα λες μόνο εσύ, και διαλέγεις και αλλάζεις τα κριτήρια κατά πως σε βολεύουν.
Το δημόσιο ή μη μιας πράξης δεν έχει να κάνει με τη φύση του προσώπου που πρωταγωνιστεί.Βέβαια δεν αρνήθηκα πουθενά ότι ο πολιτικός είναι δημόσιο πρόσωπο είτε είναι ΣΥΡΙΖΑ είτε ΧΑ, απλά σε αντίθεση με σένα, δε θεωρώ ότι αυτό καθορίζει ή μή το δημόσιο μιας πράξης.
Ορίστε για να φρεσκάρεις τη μνήμη σου. Τώρα επειδή η μνήμη σου έχει χρόνο ζωής 3 ημέρες(δικά σου λόγια) μπορείς να λες ότι σε φακελώνουν οι άλλοι. Κανένα πρόβλημα βέβαια για σένα, αφού θα το ξεχάσεις και αυτό σε 3 μέρες.
-
@τριντεντ
Την κατηγοριοποιηση την εκανα γιατι εσυ μου εδωσες το δικαιωμα με τις ασχετες συγκρισεις που κανεις (και δεν ειναι η μοναδικη φορα). Τι ισχυει τελικα ? το α, το β ή το γ ?
Ειπαμε , η σεξουαλικη ζωη (ακομη και σε chat) δεν εχει σχεση με την ασκηση των δημοσιων καθηκοντων . Αρα, ουτε θεμα εκβιασμου μπαινει ουτε ελλειψης μυαλου. Cyber sex σε chat με μια κοπελα (ετσι νομιζε , τελικα ηταν και η παρεα της κοπελας ) εκανε *. Και τι εγινε ? Γιατι θα επρεπε να με ενδιαφερει αν εβαλε καροτο στον πισινο του σε ενα chat με καποια (ή καποια και την παρεα της) ?
- συμφωνα με αυτα που εχουν γραφτει.
-
Το γεγονος οτι ένα πολιτικο προσωπο προβαινει σε μια ακραια συμπεριφορα είναι επιβαρυντικο για το ιδιο και το υποβαθμιζει στην συνειδηση του λογικα σκεπτομενου πολιτη (ποσοι είναι αυτοι είναι ένα θεμα βεβαια).
Η ακραια συμπεριφορα ομως εχει πολλες εκφανσεις και πρεπει να είναι το ιδιο καταδικαστεα. Ναι λοιπον, είναι γελοιο (το καταδικαστεο είναι σχετικο για τον καθενα βεβαια) να βαζεις καροτα στον πισινουλη σου ή να δοκιμάζεις 'το χυμο σου' δημοσιως και δυστυχως ή ευτυχως τα παντως είδους social media είναι μια μορφη δημοσιότητας που μπορει να χρησιμοποιηθεί καταλλήλως από φιλους και εχθρούς.
Το ιδιο γελοιο και καταδικαστεο είναι όμως να εισαι πχ Λιαπης, υιος Ζαγορίτης, Κουλουρης και γενικα να επιδεικνύεις αλλαζονικες συμπεριφορές. Μπορει να μην εισαι gay (κακο αυτό για καποιους, αποδεκτο για καποιους αλλους) αλλα το να εισαι gay δεν είναι ποινικο αδίκημα ουτε βλαπτει το δημοσιο συμφέρον. Μπορει όμως σε υπερμετρο βαθμο να προσβαλλει την αισθητικη του συνολου, αλλα μεχρι εκει. Σιγουρα δεν είναι ο,τι καλυτερο να γινεται κατι τετοιο δημοσια, αλλα είναι (κατ εμε τουλάχιστον) το ιδιο αρνητικο με το να υπηρχε ένα βιντεο με ένα πολιτικο πχ τυφλα στο μεθυσι. Επισης θα μπορουσε το βιντεο να είναι ενεργητικο οποτε ο πολιτικος μας να είναι αντρακλας, αλλα να είναι παντρεμένος και να σπρωχνει αλλη ή πολύ χειροτερα το βιντεο να είναι με μια ανηλικη. Η κακη κριτικη ή και ο αποτροπιασμος οφειλει να είναι ο ιδιος, αμα θελουμε να ειμαστε σωστοι.Βεβαια το πραγματικο πρόβλημα είναι ότι καποιοι αξιοπρεπείς τυποι με οικογενειες και 'σωστη' κοινωνικη εικονα μας εχουν βαλει εκατομμύρια καρπουζια, κολοκυθες και αλλα...ευμεγεθη προϊοντα της μανας Γης στον δικο μας πισινουλη και τωρα πανε να τα βαλουν και στον πισινουλη των αγέννητων παιδιων μας (50ετης επιμηκυνση χρεους κτλ). Εκει είναι τα καροτα κυριοι...Μην ξεφευγουμε. Τις πρωτες μερες του μνημονίου το θεμα μας ηταν η τσοντα της Τζουλιας αν θυμοσαστε. Δεν υπαρχει λογος να την πατησουμε και παλι. Ο Σακελλαριδης θα παρει αυτό που του αρμοζει και αν του αρεσει, γουστο του. Ο Σακελλαριδης, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ, ουτε οι ψηφοφοροι του γιατι οι καροτοδιεισδυσεις δεν είναι πολιτικη πραξη. Τουναντίον οι χρυσαυγουλιες/αδωνιες/μπαλτακιες και παγκαλιες παντως είδους, είναι._
ΥΓ: Και διολου τυχαιο ότι δεν σηκωνει το θεμα η καλη μας η ΝΔουλα και το Κλεφτοκ. Εχουνε μπουμπούκια και αυτοι...
ΥΓ2: Γκεουλες με θεσεις εξουσιας που ουδόλως επηρρεασε το πολιτικο τους στατους η σεξουαλικη τους προτιμηση:
-Ελιο ντι Ρουπο. Πρωθυπουργος Βελγιου (Ναι, αυτό το ομορφοπαιδο με τα παπιγιόν στις συνοδους κορυφης)
-Ο υπουργος Εξωτερικων των δυναστων μας, jaaa, o πολυς Γκιντο Βεστερβελε. Το '04 πηγε σε παρτι της Μερκελ με το αμορε και από το '10 τα παιδια επισημοποιησαν τη σχεση τους.
Last but not least ο υπουργος οικονομικων της Ολλανδιας στα πρωτα χρονια του μνημονίου. Ο Γιαν Κεες ντε Γιαγκερ μας κουνουσε το δαχτυλο, αλλα ο ιδιος είναι του δογματος 'once you go black, you never look back' -
Ο χρήστης αεροζολ έγραψε:
@τριντεντΤην κατηγοριοποιηση την εκανα γιατι εσυ μου εδωσες το δικαιωμα με τις ασχετες συγκρισεις που κανεις (και δεν ειναι η μοναδικη φορα). Τι ισχυει τελικα ? το α, το β ή το γ ?
Ειπαμε , η σεξουαλικη ζωη (ακομη και σε chat) δεν εχει σχεση με την ασκηση των δημοσιων καθηκοντων . Αρα, ουτε θεμα εκβιασμου μπαινει ουτε ελλειψης μυαλου. Cyber sex σε chat με μια κοπελα (ετσι νομιζε , τελικα ηταν και η παρεα της κοπελας ) εκανε *. Και τι εγινε ? Γιατι θα επρεπε να με ενδιαφερει αν εβαλε καροτο στον πισινο του σε ενα chat με καποια (ή καποια και την παρεα της) ?
Δεν εχει σχεση η σεξ. ζωη ειπαμε, εχει η ελλειψη στοιχειωδους λογικης. Μπορει και με ραμματα στον πατο να παρει αποφασεις, αλλα δεν μπορει να ειαι τοσο μαλακας, τοσο κοντοφθαλμος και να περιμενεις εμπιστοσυνη.
Ρε αδερφε εσυ θα το εκανες ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, και ας ηταν η Μονικα μπελουτσι στην αλλη πλευρα?
Προσωπικα, στη θεση του πιστευω οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα θα σκεφτοντουσαν 'και αν??'.Τα δικα μου κριτηρια ειναι απλα: Κατεχεις ή κυνηγας δημοσιο αξιωμα, εχεις προβληθει/προβαλλεσαι απο την τηλεοραση τον τυπο κλπ, εισαι δημοσιο προσωπο. Παγκοσμια πρωτοτυπια ειναι το γεγονος οτι πιστευεις οτι ενα δημοσιο προσωπο μπορει να κανει οτι του κατεβει οποτε του κατεβει και να μη τρεχει τιποτα. Για σηκωσε τα ματια και δες γυρω σου.
Ο Φλωρακης, ο Κυρκος, η Παπαρηγα δεν ξερακωνονταν μεσω τσατ... μαλλον δε θα ηταν αρκετα προοδευτικοι αυτοι....Ασε μη κουραζεσαι, και χρειαστει να ξαναεστιασεις, μολις εγραψες οτι 'πολιτικος της ΧΑ, ο οποιος ως πολιτικος ειναι δημοσιο προσωπο'. Ο υποψηφιος δημαρχος με στηριξη ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι δημοσιο προσωπο...
Αν το ειπα το ειπα, για βαλε λινκ για να δουμε και το context. Εν τω μεταξυ, απο οτι βλεπω τα καταφερνεις μια χαρα στο φακελωμα... παλια μου τεχνη κοσκινο.
Πρώτον μίλησα για κριτήρια καθορισμού της δημόσιας πράξης και όχι προσώπου, αυτά που γράφεις είναι άσχετα. Δεύτερον, σου αμφισβήτησα εκ νέου ότι η πράξη αυτή είναι δημόσια, μιας και αυτά που λες τα λες μόνο εσύ, και διαλέγεις και αλλάζεις τα κριτήρια κατά πως σε βολεύουν.
Το δημόσιο ή μη μιας πράξης δεν έχει να κάνει με τη φύση του προσώπου που πρωταγωνιστεί.Βέβαια δεν αρνήθηκα πουθενά ότι ο πολιτικός είναι δημόσιο πρόσωπο είτε είναι ΣΥΡΙΖΑ είτε ΧΑ, απλά σε αντίθεση με σένα, δε θεωρώ ότι αυτό καθορίζει ή μή το δημόσιο μιας πράξης.
Ορίστε για να φρεσκάρεις τη μνήμη σου. Τώρα επειδή η μνήμη σου έχει χρόνο ζωής 3 ημέρες(δικά σου λόγια) μπορείς να λες ότι σε φακελώνουν οι άλλοι. Κανένα πρόβλημα βέβαια για σένα, αφού θα το ξεχάσεις και αυτό σε 3 μέρες.
Φρεσκαρα τη μνημη μου. Στο θεμα που λες, ο μεν σκηνοθετης ελεγε οτι ειχε συγκαταθεση, ο δε ΧΑ οτι δεν ειχε, και βαλανε και δικηγορους και λεγανε τα δικα τους και αλληλοκατηγορουνταν. Εκει σχολιασα τη συγκαταθεση και μονο, ΟΧΙ ΤΙ ειπε και τι εκανε ο ΧΑ
Εδω αντιθετα ασχολουμαι με το ΤΙ εκανε ο τυπος, στο πεδιο που θεωρω οτι τον κανει ακαταλληλο για πολιτικη ζωη, λογω βλακειας και μονο. Τα δυο γεγονοτα ειναι ασυνδετα.
Αν θελεις να σου δωσω και λιγη χαρα, αν φτασει το θεμα σε μηνυσεις και ο καροτακιας πει οτι δεν ειχαν συγκαταθεση, θα τον στηριξω, ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ στο θεμα της συγκαταθεσης, ενω θα συνεχιζω να πιστευω πως ειναι ηλιθιος και ακαταλληλος για δημοσιο αξιωμα. Βεβαια τοτε θα εχουν βγει τα ζαρζαβατικα στη φορα και θα γινεται αλλου επιπεδου συζητηση.
Στο αλλο θεμα σου ξαναλεω, (κατι που γραφει και ο ταιγκερ νομιζω) οτι ο Δημοσιος λειτουργος, το δημοσιο προσωπο, υοσιαστικα δεν εχει ιδιωτικη ζωη. Δεν ειναι οτι δεν πρεπει να εχει, καθε αλλο, αλλα οι συνθηκες δνε το ευνοουν, ειναι στο μικροσκοπιο. Πρεπει λοιπον τη λιγη που του μενει να τη διαφυλαττει ως κορην οφθαλμου, κατι που ο δικος μας δεν εκανε. Ε, ειναι βλαξ και δεν κανει για γκουβέρνο.
Τωρα που λεω κορην οφθαλμου, κανω συνειρμους με τα καροτα και την οραση...
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
@τριντεντ
Την κατηγοριοποιηση την εκανα γιατι εσυ μου εδωσες το δικαιωμα με τις ασχετες συγκρισεις που κανεις (και δεν ειναι η μοναδικη φορα). Τι ισχυει τελικα ? το α, το β ή το γ ?
Δεν εχει σχεση η σεξ. ζωη ειπαμε, εχει η ελλειψη στοιχειωδους λογικης. Μπορει και με ραμματα στον πατο να παρει αποφασεις, αλλα δεν μπορει να ειαι τοσο μαλακας, τοσο κοντοφθαλμος και να περιμενεις εμπιστοσυνη.
Ρε αδερφε εσυ θα το εκανες ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, και ας ηταν η Μονικα μπελουτσι στην αλλη πλευρα?
Προσωπικα, στη θεση του πιστευω οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα θα σκεφτοντουσαν 'και αν??'.Γιατι ειναι μαλακας και κοντοφθαλμος ? Επειδη εκανε cyber sex και δεν σκεφτηκε (ή αδιαφορησε για το) οτι μπορει να τον βιντεοσκοπουσαν ? Αν δεχτουμε οτι αυτο που εκανε (αν αληθευουν αυτα που εχουν γραφτει) θα μπορουσε να του κατεστρεψει την πολιτικη καριερα , προτιμαω σαφως καποιον που κανει αυτο που αισθανεται (σε θεματα ασχετα με τα δημοσια καθηκοντα του) ή που θεωρει σωστο (σε θεματα σχετικα με τα δημοσια καθηκοντα του) ακομη κι΄ αν αυτο θα μπορουσε να καταστρεψει την πολιτικη του καριερα.
Αν θα εκανα τι ? Μεχρι στιγμης δεν εχω αισθανθει την αναγκη να βαλω κατι στον πισινο μου. Αν μου το ζητησει η Μπελουτσι και βαλω θα σε ενημερωσω.
-
Σκόρπιες παρατηρήσεις:
-
'Ποινικοποίηση' της πουστιάς έχει κάνει στο παρελθόν η αριστερή παράταξη γενικά (vs χρυσάβγουλων) και όχι η δεξιά. Η οποία σε μια αρκετά δεξιά έκφανση της (ΛΑΟΣ) έβγαλε βουλευτή κοτζάμ Βαΐτση Αποστολάτο .
Οπότε θέμα πουστορατσισμού από τους δεξιούς δεν υφίσταται. -
Είτε υπάρχει, είτε δεν υπάρχει τέτοιο βίντεο με Συριζαίο, θα πρεπε να πουν του Ταρζάν να το βάλει στον πάτο του και να τον γαμήσουν δικαστικά χωρίς φόβο και χωρίς πάθος.
Μαγκιά του και καμάρι του ότι κάνει στην κρεβατοκάμαρα του ο οποιοσδήποτε.
Και πολιτικός και ηθοποιός και όποιος γουστάρει. -
Ο Ζαχόπουλος σαλτάρισε γιατί πήδαγε τη γραμματέα του παντρεμένος ων. Ο Κορκολής φρίκαρε γιατί πήδαγε ανήλικη (έστω με συγκατάθεση γονέων). Ο Σακελλαρίδης ακόμα και αν έκανε πουστο-όργιο τι διάολο λόγο έχει να φρικάρει;
-
-
Ο χρήστης αεροζολ έγραψε:
@τριντεντ
Προσωπικα, στη θεση του πιστευω οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα θα σκεφτοντουσαν 'και αν??'.Γιατι ειναι μαλακας και κοντοφθαλμος ? Επειδη εκανε cyber sex και δεν σκεφτηκε οτι μπορει να τον βιντεοσκοπουσαν ?
ΝΑΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
Αν δεχτουμε οτι αυτο που εκανε (αν αληθευουν αυτα που εχουν γραφτει) θα μπορουσε να του κατεστρεψει την πολιτικη καριερα , προτιμαω σαφως καποιον που κανει αυτο που αισθανεται (σε θεματα ασχετα με τα δημοσια καθηκοντα του) ή που θεωρει σωστο (σε θεματα σχετικα με τα δημοσια καθηκοντα του) ακομη κι΄ αν αυτο θα μπορουσε να καταστρεψει την πολιτικη του καριερα.
Αν θα εκανα τι ? Μεχρι στιγμης δεν εχω αισθανθει την αναγκη να βαλω κατι στον πισινο μου. Αν μου το ζητησει η Μπελουτσι και βαλω θα σε ενημερωσω.
WTF?
Καλα μεγαλυτερη μπαρουφα δεν εχω ακουσει. Μιλαμε για μεγατόνους. Ακου 'ακομη και αν αυτο να καταστρεψει την καριερα του'. ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΟ. ΕΛΕΟC.Οχι, αγαπητε, οταν εισαι δημοσιο προσωπο, δεν αποφασιζεις εσυ για οτι θελεις, υπαρχει και κοινο, δεν εισαι εσυ, εισαι η ίδιοτητα σου. Το δημοσιο προσωπο δεν ανηκει στον εαυτο του, ανηκει ΚΑΙ σε οσους τον εμπιστευθηκαν, δεν μπορει να κανει οτι θελει οταν οι υπολοιποι μπορει να το γνωριζουν και να βγαζουν συμπερασματα.
Ο ηθοποιος στο θεατρο δε λεει 'δυο λεφτα ρε παιδια να ριξω ενα κατουρημα, δε σας πειραζει ε?'... ουτε θυμαται 'να κανει ενα επειγον τηλεφωνημα, τωρα μωρε, ερχομαι', κανονιζει απο ΠΡΙΝ τι θα κανει γιατι οταν λαμπουν τα φωτα δεν ειναι ο εαυτος του αλλα ο ρολος του.ΥΓ Αμα βαλεις κατι στον πισινο σου, ακομα και αν στο πει ο Μόνικα, μη μου το πεις.
[spoiler:3oj4wufm]Προτιμώ να σε θυμαμαι όπως ησουν [/spoiler:3oj4wufm] -
trident θαρρώ ότι είσαι λίγο φάουλ στο πουστοκουβεντάκι.
Ο μόνος λόγος που θα είχε ζημιά ως πολιτικό πρόσωπο ο Σακελλαρίδης από ένα βίντεο με καρότα είναι το γεγονός ότι ο Κακλαμάνης ή ο Σπηλιωτόπουλος πχ μπορούν να δημοσιεύσουν αντίστοιχο βίντεο που βάζουν μελιτζάνες.
-
Υπάρχει το βίντεο ? Δεν ξέρουμε
Αν υπάρχει, είναι αυθεντικό και όχι προϊόν μοντάζ (άλλος μιλάει και άλλος κάνει κόλπα με καρότα) ? Δεν ξέρουμε
Γυρίστηκε αφού ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του για το Δήμο Αθήνας και άρα έγινε δημόσιο πρόσωπο (ποιός τον ήξερε πριν) ? Ούτε αυτό το ξέρουμεΤο μόνο που ξέρουμε θετικά είναι ότι παίζει φάση εκβιασμού 'κάτσε καλά ή θα σε βγάλουμε στη σέντρα' Κι όμως εμείς καθόμαστε 40 σελίδες τώρα και μιλάμε επί καρότου σκιάς και μπαίνουμε στη λογική του Τριανταφυλόπουλου 'λέω μια παπαριά --> δεν τη διαψεύδουν --> μετατρέπεται σε γεγονός'
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
trident θαρρώ ότι είσαι λίγο φάουλ στο πουστοκουβεντάκι.Ο μόνος λόγος που θα είχε ζημιά ως πολιτικό πρόσωπο ο Σακελλαρίδης από ένα βίντεο με καρότα είναι το γεγονός ότι ο Κακλαμάνης ή ο Σπηλιωτόπουλος πχ μπορούν να δημοσιεύσουν αντίστοιχο βίντεο που βάζουν μελιτζάνες.
Για να καταλαβω που το πας, το μεγεθος μετραει, ή τα θρεπτικα συστατικα?
Εκτος και αν τα καροτα ειναι για τους αρχαριους και οι μεγαλυτεροι και εμπειροτεροι εχουν ανεβει επιπεδο.Σοβαρα τωρα, νομιζω ειμαι σαφης.
Δε με νοιαζει αν βαζει και κολοκυθες ή κανει bukkake, θεωρω ΒΛΑΚΕΙΑ το γεγονος οτι πιαστηκε ετσι στο δοκανο. Δε θα ηθελα να με κυβερνησει τον θεωρω βλακα. Αντιθετα δε θα ειχα κανενα θεμα με Σπηλ και ΚΑκ, εαν συμφωνουσα με τις αποψεις τους, και ας εβαζαν αεροπλανα.Αν δνε σε εχω πιασει, εξηγα μου.
Υπάρχει το βίντεο ? Δεν ξέρουμε
Αν υπάρχει, είναι αυθεντικό και όχι προϊόν μοντάζ ? Δεν ξέρουμε
Γυρίστηκε αφού ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του για το Δήμο Αθήνας και άρα έγινε δημόσιο πρόσωπο (ποιός τον ήξερε πριν) ? Ούτε αυτό το ξέρουμεΤο μόνο που ξέρουμε είναι ότι παίζει φάση εκβιασμού 'κάτσε καλά ή θα σε βγάλουμε στη σέντρα' και εμείς καθόμαστε 40 σελίδες τώρα και μιλάμε επί καρότου σκιάς και μπαίνουμε στη λογική του Τριανταφυλόπουλου 'λέω μια παπαριά --> δεν τη διαψεύδουν --> μετατρέπεται σε γεγονός'
Αλλοι παιζουν ταβλι ώωωρες... τι κερδιζουν? Here, on the other hand, there's no shortage of punters.
-
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η πουστιά ως πουστιά δεν είναι κάτι κακό και σε καμία περίπτωση δεν είναι λόγος για να χάσει ένας πολιτικός το κύρος του (εξαίρεση το να είναι παντρεμένος και να πιαστεί για πουστιά --> απιστία).
Και η τελευταία γιαγιούλα που ψήφισε Νικήτα Κακλαμάνη ή Άρη Σπηλιωτόπουλο ξέρει πόσο μεγάλες ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ είναι και οι δυο τους.
Οπότε εξανεμίζεται το θέμα πολιτικού κόστους.Αξίζει να αναφέρω ακόμα μια φορά ότι το claim 'Μαμά κοίτα, πούστης - κακό!' το χρησιμοποίησε η Αριστερά που ισχυριζόταν επανειλημμένα ότι στελέχη της ΧΑ τον παίρνουν.
Και έμενε το ρητορικό so what αναπάντητο...Όπως είπε και ο nass αερολογούμε χωρίς να έχει αναλύσει ο Παναγιώτης Βαρούχας τη φάση του πέναλτυ.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η πουστιά ως πουστιά δεν είναι κάτι κακό και σε καμία περίπτωση δεν είναι λόγος για να χάσει ένας πολιτικός το κύρος του (εξαίρεση το να είναι παντρεμένος και να πιαστεί για πουστιά --> απιστία).Και η τελευταία γιαγιούλα που ψήφισε Νικήτα Κακλαμάνη ή Άρη Σπηλιωτόπουλο ξέρει πόσο μεγάλες ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ είναι και οι δυο τους.
Οπότε εξανεμίζεται το θέμα πολιτικού κόστους.Αξίζει να αναφέρω ακόμα μια φορά ότι το claim 'Μαμά κοίτα, πούστης - κακό!' το χρησιμοποίησε η Αριστερά που ισχυριζόταν επανειλημμένα ότι στελέχη της ΧΑ τον παίρνουν.
Και έμενε το ρητορικό so what αναπάντητο...Όπως είπε και ο nass αερολογούμε χωρίς να έχει αναλύσει ο Παναγιώτης Βαρούχας τη φάση του πέναλτυ.
Συμφωνουμε σε ολα αν δεν το εχεις καταλαβει. Δεν εχω προβλημα με τον προανατολισμο τους, αλλου θεωρω ειναι το θεμα.
Οσον αφορα την Αριστερα, δε θυμαμαι τη φαση, αλλα δε με εκπλησσει τετοια συμπεριφορα.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Έχουμε κάποιον που εκβιάζεται επειδή έχει σεξουαλικές συμπεριφορές που δεν αρέσουν στον Μάκη ή στον spiros και όχι γιατί πειράζει κάποιον, ούτε λεφτά μοιράζει, ούτε τίποτε.πας καλα καμαρι μου;;;
αει μαζεψου -
Παντως για να το ελαφρυνουμε και λιγο, ετσι και ειχε ο ΣΥΡΙΖΑ κανενα Σιμο για εκπροσωπο, η δηλωση θα ηταν:
'Ο συντροφος Γαβριηλ δεν είναι gay, αντιηλιακο ηθελε να βαλει, αλλα ο ο Αδωνις εβγαλε γεννοσημο carroten σε υποθετο'...
Ρε δεν παει να καιει και πιο πολλα καροτα από τον Bugs Bunny! Από κατι φτερωτούς γιατρους (γι' αυτό τον ελεγαν ετσι τελικα τον Παπαγεωργοπουλο, φτερα εκανε το χρημα) πιο φτηνος θα μας ερχοταν. Ουτε Internet δε θα πληρωναμε, το κανει δωρο η Αντωνελλα...
-
Φανταστείτε τι καλά που θα ήταν αν η κοινωνία έφτανε σε τέτοιο βαθμό ωριμότητας που πραγματικά κανείς να μη νοιάζεται για τη σεξουαλική διαστροφή του πολιτικού.
Το 'είναι δημόσιο πρόσωπο, άρα πρέπει να προσέχει' είναι τρομακτικά πουριτανικό, τόσο πουριτανικό που κάνει τους Ρεπουμπλικάνους να φαίνονται προοδευτικοί. Η αντίδραση του Σακελλαρίδη ηταν ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ, και μπράβο του. Αν τον συμπαθούσα μια φορά πριν από αυτό, τώρα τον συμπαθώ ακόμα περισσότερο.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Φανταστείτε τι καλά που θα ήταν αν η κοινωνία έφτανε σε τέτοιο βαθμό ωριμότητας που πραγματικά κανείς να μη νοιάζεται για τι σεξουαλική διαστροφή του πολιτικού.Το 'είναι δημόσιο πρόσωπο, άρα πρέπει να προσέχει' είναι τρομακτικά πουριτανικό, τόσο πουριτανικό που κάνει τους Ρεπουμπλικάνους να φαίνονται προοδευτικοί.
Τι να περιμένεις από ουρακοτάγκους...
-
Οι μοναδικές ιδιαιτερότητες ενός πολιτικού μας αφορούν είναι αυτές που σχετίζονται έμμεσα ή άμεσα με την πολιτική.
Ασφαλώς και δε με ενδιαφέρει αν ο πολιτικός είναι χοντρός ή λεπτός, στρέιτ ή γκέι, κτηνοβάτης, αν του αρέσουν οι σταβλίσιες μπριζόλες ή είναι χορτοφάγος. Με ενδιαφέρει όμως σίγουρα το αν κλέβει την εφορία ή αν είναι στη λίστα Λαγκαρντ, ή αν θεωρεί ότι ο Χίτλερ έκανα καλά στους βρωμοεβραίους.
-
η κτηνοβασια ειναι αδικημα, τα υπολοιπα οχι.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
η κτηνοβασια ειναι αδικημαΤΙ?
ΣΟΒΑΡΑ?
ΑΠΟ ΠΟΤΕ? -
Lol, δεν το ήξερα αυτό, δε με είχε απασχολήσει το ζήτημα
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ