-
εμενα που 'με νοιαζει' το θεμα, εγραψα 3 γραμμες, χωρις ονοματα και πραξεις και ειπα ξεκαθαρα οτι -προς το παρον- ειναι υπονοουμενα απο μη αξιοπιστη πηγη.
καποιοι που ΔΕΝ τους νοιαζει γραφουν σεντονακια, ανακατευουν και λιγο ηθικολογια μεσα, ολα κομπλε...
μωρε πεταει πεταει
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
@The Ace
Άλλη σημειολογία έχει η κάθε λέξη ξεχωριστά (πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια) και άλλη το σύνθημα, και ο Δίας αναφέρθηκε ξεκάθαρα στο σύνθημα.
Όπως άλλο πράγμα ο μαίανδρος σε μαρμάρινo διάκοσμο, και άλλο το ίδιο σύμβολο μέσα σε άσπρο κύκλο με κόκκινο background.
Όταν σχολιάζει κανείς τη σβάστικα προφανώς και δεν σχολιάζει τον μαίανδρο, αλλά τη σημασία της σβάστικας ως αυτόνομο σύμβολο πια.Εδώ συμφωνώ, αρκούσε η επιβεβαίωση περί του δευτέρου τμήματος της πρότασης, αυτή που ανέφερα ως 'ειρωνικού περιεχομένου', χρησιμοποιώντας δηλαδή το εννοιολογικό περιεχόμενο του συνόλου της έκφρασης και πως αυτό χρησιμοποιείται σήμερα, παρά τις διακριτές έννοιες των λέξεων. Το λεγόμενο context-based semantics διαφοροποιεί τις έννοιες των επιμέρους λέξεων, ή αποτελεί ένα δείγμα της παραφθοράς των εννοιών στην σύγχρονη Ελλάδα. Γι'αυτό και ρώτησα για τον διαχωρισμό των επιμέρους εννοιών με την συνολική χρήση της πρότασης...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εμενα που 'με νοιαζει' το θεμα, εγραψα 3 γραμμες, χωρις ονοματα και πραξεις και ειπα ξεκαθαρα οτι -προς το παρον- ειναι υπονοουμενα απο μη αξιοπιστη πηγη.καποιοι που ΔΕΝ τους νοιαζει γραφουν σεντονακια, ανακατευουν και λιγο ηθικολογια μεσα, ολα κομπλε...
μωρε πεταει πεταει
Ναι, ακριβώς έτσι ήταν τα πράγματα (ΝΟΤ).
Θυμίζω:
Λίγοι άνθρωποι είναι τόσο χυδαίοι όσο ο Μάκης.
Προφανώς και πολύ καλά έκανε και δεν ασχολήθηκε ο 'φωτογραφισμένος'.
Κάποιοι έχουν αντιρρήσεις βέβαια σ' αυτό και είναι εν αναμονή...
μονο απο την ησυχια που επικρατει θα επρεπε να το καταλαβεις
google it !και ξανά...
οι 'καταγγελιες' δημοσιευτηκαν 2 μερες πριν τις εκλογες και οχι μετα.
δεν ξερω αν ειναι αληθεια, θα δειξει.
προς το παρον ειναι αυτο που ειπες, υπονοουμενα. Προφανως δεν ειναι αξιοπιστη η πηγη. -
συγνωμη, ναι, οντως ηταν 4 οι γραμμες
εγω ομολογω πως πραγματι μπορει να ξερετε καλυτερα απο μενα τι βαζει ή δεν βαζει καποιος στον πισινο του.
α ολα και ολα!manosk, βρε χωρις δολωμα καν σε λεω, μονο το αγκιστρι...
-
Έχεις πλάκα βρε Σπύρο...
-
Τι πινει και δε μας δινει δε λες
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
συγνωμη, ναι, οντως ηταν 4 οι γραμμεςεγω ομολογω πως πραγματι μπορει να ξερετε καλυτερα απο μενα τι βαζει ή δεν βαζει καποιος στον πισινο του.
α ολα και ολα!manosk, βρε χωρις δολωμα καν σε λεω, μονο το αγκιστρι...
Δεν ξέρω για τους άλλους, εγώ δεν ασχολούμαι με το τι βάζει κάποιος στον πισινό του. Εσύ ασχολείσαι, γιατί είχες ήδη ψάξει στο google και γι' αυτό το πρότεινες και σε άλλους (κι εγώ την προτροπή σου ακολούθησα, για να μάθω εν τέλει για τι μιλάτε...).
Το πρόβλημα δεν είναι βέβαια αυτό (το να μάθεις τι διάβολο συζητάμε), το πρόβλημα είναι να είσαι σε αναμονή για να μάθεις, κάτι που όπως δηλώνεις δεν σε αφορά.
Πολύ ενημερωμένο σε βρίσκω, για κάτι που δεν σε αφορά...Αν θέλεις και την προσωπική μου άποψη, εγώ θέλω ο καθένας να χρησιμοποιεί τον πισινό του όπως γουστάρει, σε οποιαδήποτε θέση κι αν είναι. Το αν γουστάρει καρότα εκεί μέσα, δεν τον κάνει χειρότερο άνθρωπο από εσένα πχ που δεν γουστάρεις (κρίνοντας από τα γραφόμενά σου). Άρα, δεν έχει λόγο κανείς ν' ασχολείται με κάτι τέτοιο, εκτός αν είναι δυσκοίλιος (εγκεφαλικώς).
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Άρα, δεν έχει λόγο κανείς ν' ασχολείται με κάτι τέτοιο, εκτός αν είναι δυσκοίλιος (εγκεφαλικώς).Ή απλά μαλάκας.
-
τα ειπες ολα HF με μολις 1500 λεξεις συνολικα
και ηθικολογησες, και εκανες και κυρηγμα επι αυτων που εσυ φανταστηκες οτι κτλ κτλ...
νταξ νταξ, το καταλαβαμε οτι δεν σε αφοραμην ασχολεισαι αλλο με το θεμα, θα σκεφτει κανεις οτι δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τα ειπες ολα HF με μολις 1500 λεξεις συνολικα
και ηθικολογησες, και εκανες και κυρηγμα επι αυτων που εσυ φανταστηκες οτι κτλ κτλ...
νταξ νταξ, το καταλαβαμε οτι δεν σε αφοραμην ασχολεισαι αλλο με το θεμα, θα σκεφτει κανεις οτι δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις!
Το τελευταίο μου ποστ είχε 146 ακριβώς σύμφωνα με το Word. Κάτι κάνεις λάθος...
Δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω, τώρα έχω. Φεύγω και πάω για φαγητό και μετά για Thievery!
-
νταξ, δεν τα μετρησα, οπως εσυ 'ξεχασες' να προσθεσεις τα προηγουμενα ποστ σου που επισης 'δεν ασχολουσουν'.
επειδη το ξεχασα πριν, δεν υπαρχει καμια αναφορα μου στην αξιολογηση της -αποδιδωμενης- πραξης. Ουτε αν εκανε καλα, ουτε αν δεν επρεπε, ουτε χαρακτηρισμους, τιποτα. Μεγαλο παιδι ειναι, οτι θελει ας κανει.
-
Με εσένα που κοιτάς από την κλειδαρότρυπα ασχολούμαι, όχι με το τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του και με τον κώλο του...
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Με εσένα που κοιτάς από την κλειδαρότρυπα ασχολούμαι, όχι με το τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του και με τον κώλο του...Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην του βάζεις δύσκολα...
-
Υπαρχει μια θεμελιωδης διαφορα μεταξυ του τι κανει κανείς στο σπιτι του με τον κωλο του... και του τι κανει δημοσια.
Το πρωτο δε μας αφορα πραγματικα, ειδικα αν ο αλλος δεν προκαλει τα χρηστα ήθη και εθιμα*.
Το όριο της περιοχης αυτης για εμενα προσωπικά ειναι πχ ο Ψινάκης, ο μακαριτης ο Ασλάνης (που αδικως κατακρεουργηθηκε στον τυπο), ο ετερος υποψηφιος τωρα και παλαιοτερα δημαρχος Αθηναιων, ο Γιωργος Μαρινος και αλλοι της ιδιας συνομοταξίας** που ποτέ απο τη μια δεν εκρυψαν τον προσανατολισμο τους κατω απο συμβασεις αστικες (γαμους αχ δειτε ειμαι αντρας κλπ) αλλα ταυτόχρονα ποτε δεν βγηκαν να παρτουζωνονται δημόσια.Απο την αλλη μερια, μας αφορα και πολυ πιστευω, αν καποιος που διεκδικει την ψήφο των υπολοιπων, και μεσω αυτης την εμπιστοσύνη στο προσωπό του για τη διοίκηση του μεγαλυτερου δημου της Ελλαδας, δεχεται να φανει η φατσα του σε ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ και να κανει τρελλα πραγματα (συμφωνα με το 'κατηγορητηριο'). Το γεγονος δειχνει τέτοια έλλειψη κοινης λογικης, ελλειψη κρίσης και περίσσεια σταρχιδισμού, που κατα τη γνωμη μου επηρεαζει και τα υπολοιπα καλα που μπορει να εχει και τον καθιστα ακατάλληλο για τετοια θεση, ακομα και μονο επειδη καποιοι μπορουν να βγουν να του λενε διαφορα ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Που να τον εμφανισεις τον τυπο οταν βγει να μιλησει και φωναζουν απο κατω έστω 5 ατομα 'ρε καλως το πουστράκι'.
*, ** η συγκεκριμενη ορολογια εχει ξανασυζητηθει, τα σχολια περιττευουν, αλλου ειναι το ζουμι.
-
Ειπες πατατα και το εσβησες, σε ειχα καλυψει
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
νταξ, δεν τα μετρησα, οπως εσυ 'ξεχασες' να προσθεσεις τα προηγουμενα ποστ σου που επισης 'δεν ασχολουσουν'.επειδη το ξεχασα πριν, δεν υπαρχει καμια αναφορα μου στην αξιολογηση της -αποδιδωμενης- πραξης. Ουτε αν εκανε καλα, ουτε αν δεν επρεπε, ουτε χαρακτηρισμους, τιποτα. Μεγαλο παιδι ειναι, οτι θελει ας κανει.
spiro όταν καταλάβεις ότι δεν είσαι εξυπνότερος από σχεδόν κανένα εδώ περα, άρα τέτοιες παπαροκωλοτούμπες δημοτικού δεν περνάνε, θα έχεις κάνει ένα μεγάλο βήμα.
Δεν το προβλέπω πάντως
-
Προβλέπω ότι η επόμενη ατάκα του γραίω θα σχετίζεται με το πόσο τέλειοι είναι όλοι του οι φίλοι (συμπεριλαμβανομένου του ιδίου) και πόσο μαλάκες και ηλίθιοι θα είναι όλοι όσοι δεν είναι φίλοι του (μη συμπεριλαμβανομένου του ιδίου).
Πώς το λένε το Δαφνί στη Θεσσαλονίκη;
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Υπαρχει μια θεμελιωδης διαφορα μεταξυ του τι κανει κανείς στο σπιτι του με τον κωλο του... και του τι κανει δημοσια.Το πρωτο δε μας αφορα πραγματικα, ειδικα αν ο αλλος δεν προκαλει τα χρηστα ήθη και εθιμα*.
Το όριο της περιοχης αυτης για εμενα προσωπικά ειναι πχ ο Ψινάκης, ο μακαριτης ο Ασλάνης (που αδικως κατακρεουργηθηκε στον τυπο), ο ετερος υποψηφιος τωρα και παλαιοτερα δημαρχος Αθηναιων, ο Γιωργος Μαρινος και αλλοι της ιδιας συνομοταξίας** που ποτέ απο τη μια δεν εκρυψαν τον προσανατολισμο τους κατω απο συμβασεις αστικες (γαμους αχ δειτε ειμαι αντρας κλπ) αλλα ταυτόχρονα ποτε δεν βγηκαν να παρτουζωνονται δημόσια.Απο την αλλη μερια, μας αφορα και πολυ πιστευω, αν καποιος που διεκδικει την ψήφο των υπολοιπων, και μεσω αυτης την εμπιστοσύνη στο προσωπό του για τη διοίκηση του μεγαλυτερου δημου της Ελλαδας, δεχεται να φανει η φατσα του σε ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ και να κανει τρελλα πραγματα (συμφωνα με το 'κατηγορητηριο'). Το γεγονος δειχνει τέτοια έλλειψη κοινης λογικης, ελλειψη κρίσης και περίσσεια σταρχιδισμού, που κατα τη γνωμη μου επηρεαζει και τα υπολοιπα καλα που μπορει να εχει και τον καθιστα ακατάλληλο για τετοια θεση, ακομα και μονο επειδη καποιοι μπορουν να βγουν να του λενε διαφορα ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Που να τον εμφανισεις τον τυπο οταν βγει να μιλησει και φωναζουν απο κατω έστω 5 ατομα 'ρε καλως το πουστράκι'.
*, ** η συγκεκριμενη ορολογια εχει ξανασυζητηθει, τα σχολια περιττευουν, αλλου ειναι το ζουμι.
Ή αλλιώς, όταν μετατρέπεις τα προσωπικά σου σε δημόσια (πχ γυμνώνεις τον πισινό σου στο μπαρ και πιπώνεις το γκόμενο στο πάρκο), δεν μπορείς να εξακολουθείς να αποζητάς το σεβασμό στην 'ιδιαιτερότητά' και ιδιωτικότητά σου.
Δεν δικαιούται ο άλλος να στήσει τηλεφακό ζουμάροντας στο καθιστικό ή την κρεβατοκάμαρά σου, αλλά δικαιούται να σχολιάσει, με οποιονδήποτε απώτερο στόχο, αυτά που κάνεις δημόσια.
-
νταξ μωρε, ο greo ενα περασμα εκανε, εγραψε τις γνωστες φαντασιες του και θα φυγει
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Προβλέπω ότι η επόμενη ατάκα του γραίω θα σχετίζεται με το πόσο τέλειοι είναι όλοι του οι φίλοι (συμπεριλαμβανομένου του ιδίου) και πόσο μαλάκες και ηλίθιοι θα είναι όλοι όσοι δεν είναι φίλοι του (μη συμπεριλαμβανομένου του ιδίου).Πώς το λένε το Δαφνί στη Θεσσαλονίκη;
Λεμπέτι.
Δε λέω όλους τους μη φίλους μου ηλίθιος. Εσένα λέω και το παρεάκι σου
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ