-
σοβαρή ενασχόληση, σοβαρών ψηφοφόρων.
-
ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!! Δεν γίνεται να είμαστε ακροδεξιοί και να ανεχόμαστε πουστάρες κύριος!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!! Δεν γίνεται να είμαστε ακροδεξιοί και να ανεχόμαστε πουστάρες κύριος!Σοβαρή ερώτηση: τι σχέση έχει το αριστερό τμήμα της πρότασής σου, με το δεξί (που προφανώς το γράφεις με ειρωνικό τρόπο) ? Γιατί και που ακριβώς σε χαλάνε οι έννοιες της πατρίδας και της οικογένειας (για τη θρησκεία έχω και εγώ αντιρρήσεις) ?
-
Το πατρίς-θρησκεία-οικογένεια είναι ένα σύνθημα συνυφασμένο με την χούντα και με τα υπερσυντηρητικά κομμάτια της κοινωνίας που το ενστερνίζονταν και τα οποία στηλίτευαν οτιδήποτε 'εισήγαγε καινά δαιμόνια'. Να τολμήσεις να μιλήσεις υπέρ άλλων χωρών (χωρίς απαραίτητα να μιλάς κατά της δική σου); Α πα πα, παλιοκομμούνι, ανθέλληνα!!! Να τολμήσεις να υποστηρίξεις τον ελεύθερο έρωτα εκτός γάμου; Στο πυρ το εξώτερον αμαρτωλέ!!! Όσο για τους κίναιδους, το λιγότερο που τους πρέπει είναι ανασκολοπισμός!
Τέτοια μυαλά κουβαλάνε όσοι ψέγονται κάποιον για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και τις χρησιμοποιούν για να τον διαβάλουν πολιτικά. Do you get the point now my friend?
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!! Δεν γίνεται να είμαστε ακροδεξιοί και να ανεχόμαστε πουστάρες κύριος!
Σοβαρή ερώτηση: τι σχέση έχει το αριστερό τμήμα της πρότασής σου, με το δεξί (που προφανώς το γράφεις με ειρωνικό τρόπο) ? Γιατί και που ακριβώς σε χαλάνε οι έννοιες της πατρίδας και της οικογένειας (για τη θρησκεία έχω και εγώ αντιρρήσεις) ?
Το πρόβλημα είναι το επιτακτικό του πράγματος.
Για κάποιον πούτστη λόγο ΠΡΕΠΕΙ 'να κάνεις οικογένεια', πρέπει 'να αγαπάς την πατρίδα σου', κοκ.
Στην τελική, τι θα πει ο κοζμοζ και πώς θα κυκλοφορείς στο χουριό;
1925 και βγάλε...
-
Λίγοι άνθρωποι είναι τόσο χυδαίοι όσο ο Μάκης.
Προφανώς και πολύ καλά έκανε και δεν ασχολήθηκε ο 'φωτογραφισμένος'.
-
BTW το ΚΚΕ είναι υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων και τις υιοθεσίας παιδιών απο ομοφυλόφιλα ζευγάρια???
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Λίγοι άνθρωποι είναι τόσο χυδαίοι όσο ο Μάκης.Προφανώς και πολύ καλά έκανε και δεν ασχολήθηκε ο 'φωτογραφισμένος'.
Κάποιοι έχουν αντιρρήσεις βέβαια σ' αυτό και είναι εν αναμονή...
μονο απο την ησυχια που επικρατει θα επρεπε να το καταλαβεις
google it !και ξανά...
οι 'καταγγελιες' δημοσιευτηκαν 2 μερες πριν τις εκλογες και οχι μετα.
δεν ξερω αν ειναι αληθεια, θα δειξει.
προς το παρον ειναι αυτο που ειπες, υπονοουμενα. Προφανως δεν ειναι αξιοπιστη η πηγη. -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Σοβαρή ερώτηση: τι σχέση έχει το αριστερό τμήμα της πρότασής σου, με το δεξί (που προφανώς το γράφεις με ειρωνικό τρόπο) ? Γιατί και που ακριβώς σε χαλάνε οι έννοιες της πατρίδας και της οικογένειας (για τη θρησκεία έχω και εγώ αντιρρήσεις) ?
Για κάποιον πούτστη λόγο ΠΡΕΠΕΙ 'να κάνεις οικογένεια', πρέπει 'να αγαπάς την πατρίδα σου', κοκ.
1925 και βγάλε...
Μου φαίνεται ότι το ανάποδο συμβαίνει, προφανώς κανείς δεν -πρέπει να- σου λέει ότι 'ΠΡΕΠΕΙ' να κάνεις οτιδήποτε, αλλά από αυτό το άκρο στο να πάμε στο άλλο και να γελοιοποιούμε τις έννοιες αυτές έχει απόσταση...δηλαδή για να έχουμε και καλό ερώτημα, ο Κολοκοτρώνης ήταν 'κακός' Έλληνας που ξεστόμισε τέτοιες λέξεις ? ...ας μην μπλέξουμε φασίστες, ακροδεξιούς κλπ στη συζήτηση, ας σταθούμε μόνο στις έννοιες και στην απελευθέρωση των Ελλήνων...
-
1925 και βγάλε...
Μου φαίνεται ότι το ανάποδο συμβαίνει, προφανώς κανείς δεν -πρέπει να- σου λέει ότι 'ΠΡΕΠΕΙ' να κάνεις οτιδήποτε, αλλά από αυτό το άκρο στο να πάμε στο άλλο και να γελοιοποιούμε τις έννοιες αυτές έχει απόσταση...δηλαδή για να έχουμε και καλό ερώτημα, ο Κολοκοτρώνης ήταν 'κακός' Έλληνας που ξεστόμισε τέτοιες λέξεις ? ...ας μην μπλέξουμε φασίστες, ακροδεξιούς κλπ στη συζήτηση, ας σταθούμε μόνο στις έννοιες και στην απελευθέρωση των Ελλήνων...
Τρικυμία;
-
Καμία απολύτως -εκ μέρους μου τουλάχιστον. Είδα σε ένα post να χρησιμοποιούνται με ανάρμοστο τρόπο αυτές οι έννοιες (ανεξάρτητα αν είσαι Έλληνας, Τούρκος, Αλβανός ή Κολομβιανός), και ρώτησα πολύ απλά πράγματα. Και ακολούθως έκανα και τον -προφανή- συνειρμό αν και ο Κολοκοτρώνης (που είχε βασίσει ολόκληρη ομιλία του σε αυτές τις τρεις έννοιες) ήταν εξίσου 'κακός' Έλληνας, όπως αφήνει να εννοηθεί το εν λόγω post.
-
Καμία απολύτως -εκ μέρους μου τουλάχιστον. Είδα σε ένα post να χρησιμοποιούνται με ανάρμοστο τρόπο αυτές οι έννοιες (ανεξάρτητα αν είσαι Έλληνας, Τούρκος, Αλβανός ή Κολομβιανός), και ρώτησα πολύ απλά πράγματα. Και ακολούθως έκανα και τον -προφανή- συνειρμό αν και ο Κολοκοτρώνης (που είχε βασίσει ολόκληρη ομιλία του σε αυτές τις τρεις έννοιες) ήταν εξίσου 'κακός' Έλληνας, όπως αφήνει να εννοηθεί το εν λόγω post.Τρικυμία.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Καμία απολύτως -εκ μέρους μου τουλάχιστον. Είδα σε ένα post να χρησιμοποιούνται με ανάρμοστο τρόπο αυτές οι έννοιες (ανεξάρτητα αν είσαι Έλληνας, Τούρκος, Αλβανός ή Κολομβιανός), και ρώτησα πολύ απλά πράγματα. Και ακολούθως έκανα και τον -προφανή- συνειρμό αν και ο Κολοκοτρώνης (που είχε βασίσει ολόκληρη ομιλία του σε αυτές τις τρεις έννοιες) ήταν εξίσου 'κακός' Έλληνας, όπως αφήνει να εννοηθεί το εν λόγω post.
Τρικυμία.
Αν αυτή είναι η άποψή σου, τότε έχεις σαφές πρόβλημα κατανόησης γραπτού κειμένου, και θα σου πρότεινα να ξαναδιαβάσεις κάποια από τα μαθήματα που διδάσκονται -νομίζω- στο Δημοτικό.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Λίγοι άνθρωποι είναι τόσο χυδαίοι όσο ο Μάκης.Προφανώς και πολύ καλά έκανε και δεν ασχολήθηκε ο 'φωτογραφισμένος'.
Ιδιαίτερη περίπτωση και case study για το πώς δημιουργηθηκε ολόκληρη σχολή δημισιογραφικου βοθρου από τα 90's και έπειτα.
Αυτό που τον διαφοροποιεί σε σχέση με τους κλασικούς μεγαλοδημοσιογραφους είναι ότι πρώτος αποφάσισε να μην ' χρεωθεί ' σε κάποιο από τα μεγαλοπορτοφολια της οικονομικής ελίτ της ψωροκωσταινας αλλά να δουλέψει ως freelancer αναλαμβανοντας είτε κατά παραγγελιαν χτυπήματα είτε αυτονομως.
Το χρονικό της υπόθεσης γκολια είναι εξαιρετική ακτινογραφία του περιβαλλοντος στο οποίο κινούνται οι οπαδοί της φιλοσοφίας του ταρζαν.Το παραπάνω ποστ μαζί με την φράση' σχολιάστε την άποψη αυτή 'θα είναι από τα θεμελιώδη κεφάλαια στο σχολικό βιβλίο της νεοελληνικής ιστορίας έτος 2056.
-
Τρικυμία.
Αν αυτή είναι η άποψή σου, τότε έχεις σαφές πρόβλημα κατανόησης γραπτού κειμένου, και θα σου πρότεινα να ξαναδιαβάσεις κάποια από τα μαθήματα που διδάσκονται -νομίζω- στο Δημοτικό.
Πετάει; πετάει!
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
BTW το ΚΚΕ είναι υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων και τις υιοθεσίας παιδιών απο ομοφυλόφιλα ζευγάρια???Ναι ξμαράκο μου μη φοβάσαι, μπορούμε να παντρευτούμε άνετα και να υιοθετήσουμε και παιδάκια. Μη φοβάσαι, δεν θα μας τα πάρει το ΚΚΕ.
Φιλάκια.ΥΣ: φυσικά, μπορούν κι άλλοι να...συνεχίσουν να συμμετέχουν στην ευτυχία μας... ...παντρεμένοι θα 'μαστε..όχι πεθαμένοι...
-
poulosssssssssss σε 3..... 2...... 1.......
-
Άχου το τι σεξουλιάρικο που 'σαι...σε φαντάζομαι με το νυφικό...
-
@The Ace
Άλλη σημειολογία έχει η κάθε λέξη ξεχωριστά (πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια) και άλλη το σύνθημα, και ο Δίας αναφέρθηκε ξεκάθαρα στο σύνθημα.
Όπως άλλο πράγμα ο μαίανδρος σε μαρμάρινo διάκοσμο, και άλλο το ίδιο σύμβολο μέσα σε άσπρο κύκλο με κόκκινο background.
Όταν σχολιάζει κανείς τη σβάστικα προφανώς και δεν σχολιάζει τον μαίανδρο, αλλά τη σημασία της σβάστικας ως αυτόνομο σύμβολο πια. -
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
@The Ace
Άλλη σημειολογία έχει η κάθε λέξη ξεχωριστά (πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια) και άλλη το σύνθημα, και ο Δίας αναφέρθηκε ξεκάθαρα στο σύνθημα.
Όπως άλλο πράγμα ο μαίανδρος σε μαρμάρινo διάκοσμο, και άλλο το ίδιο σύμβολο μέσα σε άσπρο κύκλο με κόκκινο background.
Όταν σχολιάζει κανείς τη σβάστικα προφανώς και δεν σχολιάζει τον μαίανδρο, αλλά τη σημασία της σβάστικας ως αυτόνομο σύμβολο πια.Μην του το χαλάαααας....
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ