-
Πάλι χάσατε την γραμμή
-
Μετά το σημερινό νταβαντούρι στην εργασία μου από το ντου του ΣΥΡΙΖΑ έχω στα χέρια μου τα αναλυτικά φυλλάδια των υποψήφιων ευρωβουλευτών και της Δούρου.
Ξεφύλλισα το φυλλάδιο των ευρωβουλευτών που έχει μέσα όλα τα βιογραφικά τους.Ρε σεις, υπάρχει κανείς υποψήφιος σε αυτό το κόμμα που να εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα;;
Όλοι τους είναι είτε δημόσιοι υπάλληλοι (κάτι καθηγητές), είτε δικηγόροι, είτε συνδικαλιστές ή κάτι ξεκάρφωτοι (τύπου Αρσένη) που δηλώνουν εμπειρία σε κάτι συλλόγους και κάτι ΜΚΟ...Τι ακριβώς εκπροσωπούν όλοι αυτοί;;
Που είναι οι επιστήμονες; Οι μηχανικοί; Οι άνθρωποι των επιχειρήσεων; Απλοί ιδιωτικοί υπάλληλοι;
-
Δηλαδή οι μηχανικοί γιατί σου αρέσουν πιο πολύ από τους δικηγόρους; Οι επιχειρηματίες γιατί σου αρέσουν πιο πολύ από τους καθηγητές;
-
Πες τα ρε δία, και τι έγινε αν όλοι είναι δυ; Τι τον πειράζει;
-
Στις τοπικές εκλογές έχω ακούσει για υποψήφιους, καθηγητές αλλά και άλλους δυ, που βάζουν υποψηφιότητα γιατί αν εκλεγούν θα εξασφαλίσουν απόσπαση - μετάθεση στον τόπο εκλογής τους!
Εννοείται ότι θέλουν να εκλεγούν για το καλό του τόπου τους βεβαίως βεβαίως...
-
Οι δικηγόροι από πότε είναι ΔΥ;
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μου ηρθε χαρτι απο την εισαγγελια πρωτοδικων που λεει πως με την αρθ. 58/7-5-2014 αποφαση του πολυμελους πρωτοδικειου, διοριστηκα τακτικο μελος της εφορευτικης εποτροπης του χ εκλογικου τμηματος.
αν δεν εμφανιστω θα τιμωρηθω με τις ποινες του αρθρου 118παρ.3 Π.Δ.. 96/2007.
ειμαι υποχρεωμενος να παω? την 1η κυριακη δεν εχω να κανω κατι οποτε θα παω αν ειναι υποχρεωτικο (δε γραφει κατι τετοιο το χαρτι), αλλα στις 21 θα παω βουλγαρια και δεν ξερω αν θα προλαβω να γυρισω. μπορω
να παρω καποιο χαρτι (απο αστυνομια? απο που?) για την 2η κυριακη?υ.γ. δεν ειμαι γραμμενος σε κανενα κομμα, ουτε εχω σχεση με κομματα. πως με επιλεξανε?
-
δεν εχει σχεση καμια με το αν εισαι γραμμενος η οχι σε καποιο κομμα. Απο τους εκλογικους καταλογους τα βρισκουν και επιλεγουν τυχαια ατομα που ειναι κατω των 55 ετων.
-
Δεν διοριστηκες αντιπροσωπος κομματος αλλα τακτικο μελος,δηλαδη εισαι εκει ως ανεξαρτητος και αδιαβλητος κτλ
Θα ελεγα να πας την πρωτη Κυριακη και απλα ενημερωσε ολους τους αρμοδιους εκει οτι την 2η δεν θα μπορεις να εισαι για να μην στελνουν περιπολικο και σε ψαχνει -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
μου ηρθε χαρτι απο την εισαγγελια πρωτοδικων που λεει πως με την αρθ. 58/7-5-2014 αποφαση του πολυμελους πρωτοδικειου, διοριστηκα τακτικο μελος της εφορευτικης εποτροπης του χ εκλογικου τμηματος.
αν δεν εμφανιστω θα τιμωρηθω με τις ποινες του αρθρου 118παρ.3 Π.Δ.. 96/2007.
ειμαι υποχρεωμενος να παω? την 1η κυριακη δεν εχω να κανω κατι οποτε θα παω αν ειναι υποχρεωτικο (δε γραφει κατι τετοιο το χαρτι), αλλα στις 21 θα παω βουλγαρια και δεν ξερω αν θα προλαβω να γυρισω. μπορω
να παρω καποιο χαρτι (απο αστυνομια? απο που?) για την 2η κυριακη?υ.γ. δεν ειμαι γραμμενος σε κανενα κομμα, ουτε εχω σχεση με κομματα. πως με επιλεξανε?
Ναι υποχρεωτικό είναι.
Εμένα 4η φορά με καλούνε. -
Ευτυχώς που η νουδου υπόσχεται σταθερότητα και σοβαρότητα
http://www.thepressproject.gr/article/61910
Mονταζιέρα και πληρωμένα τρολς (έχουμε κι εδώ το είδος) φτγ
-
Εμένα με είχαν καλέσει παλιά αρκετές φορές , αλλά τότε ήμουν πιτσιρικάς και πήγαινα .
Με κάλεσαν πριν λίγα χρόνια , δεν πήγα και δεν με ξανακάλεσαν .
Εννοείται ότι ψήφισα το τελευταίο μισάωρο και σε ερώτηση γιατί δεν πήγα , τους είπα ότι δεν είχα λάβει πρόσκληση .
Πράγματι την είχαν αφήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας , οπότε δεν είχα υπογράψει κάτι .
-
Η πατρίδα σε χρειάστηκε και μάλιστα σε μια διαδικασία που την περιμένεις πως και πως τώρα. Φαντάζεσαι να το έπαιζαν όλοι Κινέζοι;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Η πατρίδα σε χρειάστηκε και μάλιστα σε μια διαδικασία που την περιμένεις πως και πως τώρα. Φαντάζεσαι να το έπαιζαν όλοι Κινέζοι;Είχε τα λαιμά της η φωνή της λογικής
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Η πατρίδα σε χρειάστηκε και μάλιστα σε μια διαδικασία που την περιμένεις πως και πως τώρα. Φαντάζεσαι να το έπαιζαν όλοι Κινέζοι;Νομίζω θα 'πρεπε ν' αυτοκτονήσει ως ένδειξη μετάνοιας.
Είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει.
criuser. -
Είχα περάσει το όριο ηλικίας και έχω και πρεσβυωπία
Αλλωστε είχα πάει 5 φορές .
Απλά βρίσκουν εμάς που δεν είμαστε κομματόσκυλα , αντιπρόσωποι και υποψήφιοι και μας χώνουν
Τόσους πιτσιρικάδες σαν και εσάς έχουν .
Πάντως όσοι είναι την Κυριακή θα φάνε πακέττο με τους χιλιάδες υποψηφίους .
Αν αυτοκτονούσα Πάνο θα το έπαιζα Ιάπωνας , όχι Κινέζος που λέει ο ΧΛ
-
Α οκ, τους μπερδεύω. Όλοι ίδιοι είναι.
-
Βενιζέλος: Ψηφίστε μας για να μην αποσταθεροποιήσετε τη χώρα
«Εναποθέτω την ευθύνη για τον τόπο στον ελληνικό λαό» επισήμανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος
«Οι πολίτες καλούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Η ψήφος τους θα ερμηνευτεί πολιτικά. Λέμε 'ψηφίστε μας' για να μην αποσταθεροποιήσετε τη χώρα» -
Ψηφίζουμε Βενιζέλο λοιπόν...
Δαγκωτό...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
«Εναποθέτω την ευθύνη για τον τόπο στον ελληνικό λαό» επισήμανε ο Ευάγγελος ΒενιζέλοςΚαι δυστυχώς ο λαός την εναπόθεσε σε σένα. Ας πρόσεχε.
Ο μπένι φοβάται μη γίνει καμιά στραβή, πολύ στραβή για την ακρίβεια, και πάει φυλακή.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ