-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
spiros
Σου εξέθεσα την προσωπική μου άποψη επί του συγκεκριμένου θέματος, και γιατί είμαι υπέρ αυτού.
Εσύ λες απλά ότι σε ενοχλεί χωρίς να αποκαλύπτεις και τι προτιμάς να γίνει. Ε, για να μην αναγκάζεις τον συνομιλητή σου να υποθέτει, ξεκαθάρισε τη θέση σου. Και επειδή καπιταλισμό έχουμε, μη μου πετάς άκυρες ερωτήσεις γιατί οι άνεργοι ΙΥ δεν θα απολαύσουν την ίδια αντιμετώπιση με τις καθαρίστριες. Διότι πολύ απλά δεν θα είχες καπιταλισμό αν επιτρεπόταν τέτοια παρέμβαση. Και αφού θες καπιταλισμό, κακώς παραπονιέσαι εξαρχής.Μιας και όμως έπιασες τους 1,5 εκατ. ανέργους και σε νοιάζουν τόσο πολύ, σε αντίστοιχο κάπως θέμα, όταν οι Συριζαίοι, ΚΚΕδες στήριζαν τον αγώνα των εργαζομένων στη Χαλυβουργία για να μη χάσουν τη δουλειά τους οι άνθρωποι είπες άραγε: 'μπράβο που νοιάζεστε για τους εργαζομένους του ΙΤ';
Προς τι το άγχος και η ενόχλησή σου τώρα;και φυσικα το γαμησανε και ψοφησε, τα καταφεραν περιφημα. Ας ειναι καλα οι μαλακες που τους πιστεψαν.
-
Περι καθαριστριων ΥΠΟΙΚ, επειδη εχω ίδια πειρα απο το θεμα, παλιοτερα συνεβαινε το εξης:
Καθαριστρια σε 'μικρη' αποκεντρωμενη εφορια της Νομαρχιας Πειραια, (λιγοτερα απο 10 ατομα) ειχε διοριστει, και πληρωνοταν ως 4ωρη. Το ωραριο της υπηρεσιας ηταν 8-3 και η γκομενιτσα εσκαγε στις 2.30 που ειχε κλεισει η συναλλαγη με τον κοσμο, (οχι οταν τελειωνε και η υπηρεσια, οπως θα επρεπε) ξεκιναγε σβελτα πεταγε τα καλαθακια με τα χαρτια απο γραφεια, αλλαζε και τα καλαθακια της τουαλετας, ΔΕΝ ασχολιοταν καθολου με καθαριοτητα τουαλετας, παρ ολες τις επανηλλειμενες συστασεις, στη μουναρα της. Αν ενας υπαλληλος εμενε παραπερα απο τις 3 για να τελειωσει κατι μην το εχει την αλλη μερα, (συνεβαινε και αυτο με τους πρωτοδιορισμενους) καθοταν με το τσιγαρακι στη γωνια και γκρινιαζε γιατι δεν την αφηναν 'να βαλει σκουπα να τελειωνει'. 3.30 ειχε τελειωσει και το σκουπισμα, (μιλαμε για υπηρεσια με μικρο εμβαδο), πριν τις 4.00 (και πολυ λεω) ειχε τελειωσει και το σφουγγαρισμα και αντε γεια σας, αυριο παλι.Χοντρα χοντρα, 2.30μμ - 4μμ, μιαμιση ωρα δουλεια την ημερα, πενθημερο. Επειδη ομως το ΥΠΟΙΚ με 'αγωνες' (=ψηφοι) ειχε κατορθωσει να δινει σε ολο το προσωπικο επιδοματα που κανονικα αφορουσαν μονο θεσεις ευθυνης, επαιρνε και η καθαριστρια ΔΙΒΕΤ.
Μισθος λοιπον καθαριστριας με εργασια 7μιση, σου βαζω 8 ωρες την εβδομαδα, 800€ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ.
32 ωρες το μηνα εργασια, 25€ την ωρα της εβγαινε.Ειχαν φτασει οι πρωτοδιοριστοι, (τοτε επαιρναν 1300€ καθαρα) να λενε 'μα καλα μαλακας ημουν που σπουδασα τελικα, παιρνω 50% πανω απο την καθαριστρια, εφτασα και 30 κατι χρονων για να τα παρω, και με βριζει και ο κοσμος, ελεος'
Σε κεντρικη εφορια της ιδιας νομαρχιας, υπηρχαν πανω απο 10 τετοιες με αντιστοιχη συμπεριφορα, απολαβες και συνθηκες εργασιας.
Για τετοιο 'εργασιακο σκλαβοπαζαρο' μιλαμε? -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
spiros
Σου εξέθεσα την προσωπική μου άποψη επί του συγκεκριμένου θέματος, και γιατί είμαι υπέρ αυτού.
Εσύ λες απλά ότι σε ενοχλεί χωρίς να αποκαλύπτεις και τι προτιμάς να γίνει. Ε, για να μην αναγκάζεις τον συνομιλητή σου να υποθέτει, ξεκαθάρισε τη θέση σου. Και επειδή καπιταλισμό έχουμε, μη μου πετάς άκυρες ερωτήσεις γιατί οι άνεργοι ΙΥ δεν θα απολαύσουν την ίδια αντιμετώπιση με τις καθαρίστριες. Διότι πολύ απλά δεν θα είχες καπιταλισμό αν επιτρεπόταν τέτοια παρέμβαση. Και αφού θες καπιταλισμό, κακώς παραπονιέσαι εξαρχής.Μιας και όμως έπιασες τους 1,5 εκατ. ανέργους και σε νοιάζουν τόσο πολύ, σε αντίστοιχο κάπως θέμα, όταν οι Συριζαίοι, ΚΚΕδες στήριζαν τον αγώνα των εργαζομένων στη Χαλυβουργία για να μη χάσουν τη δουλειά τους οι άνθρωποι είπες άραγε: 'μπράβο που νοιάζεστε για τους εργαζομένους του ΙΤ';
Προς τι το άγχος και η ενόχλησή σου τώρα;και φυσικα το γαμησανε και ψοφησε, τα καταφεραν περιφημα. Ας ειναι καλα οι μαλακες που τους πιστεψαν.
εντολή Σαμαρά
Για τετοιο 'εργασιακο σκλαβοπαζαρο' μιλαμε?
Αυτές τις ερωτήσεις που δείχνουν ότι δεν κατάλαβες στάλα από αυτά που γράφει ο άλλος γιατί τις κάνεις;
-
Όταν αντιμετωπίζεις τεράστιο οικονομικό ζόρι, όταν έχεις φτάσει σε σημείο να μην έχεις ούτε καν για την υγεία σου, το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να ψάξεις για πιο φτηνές υπηρεσίες, πιο φτηνά ρούχα, πιο φτηνό φαγητό, πιο φτηνό νοίκι, πιο φτηνό φροντιστήριο για το παιδί σου κλπ. Και αναγκαστικά, κάποια άλλα πράγματα θα τα κόψεις τελείως, γιατί απλά δεν γίνεται αλλιώς.
Το Ελληνικό κράτος γιατί δεν μπορεί να κάνει το ίδιο; Γιατί ο φορολογούμενος πρέπει να θεωρείται ο χουβαρδάς της υπόθεσης που χωρίς να ερωτάται πληρώνει υπηρεσίες πολύ παραπάνω από ότι θα πλήρωνε στην ελεύθερη αγορά;
-
spiros
εντολή Σαμαρά
**
Εντολη Σαμαρα ηταν να κλεισει το εργοστασιο? Γιατι θυμαμαι στο αντιστοιχο του Βολου (?) του ιδιου επιχειρηματια, οι εργαζομενοι δεχτηκαν μειωση και συνεχισαν να εργαζονται. Το εδω εκλεισε, και πηγαν ολο σπιτια τους, αλλη μια επιτυχια των αγωνιστων που ειναι διπλα στον εργατη, οπως τοσες αλλες.**Για τετοιο 'εργασιακο σκλαβοπαζαρο' μιλαμε?
Αυτές τις ερωτήσεις που δείχνουν ότι δεν κατάλαβες στάλα από αυτά που γράφει ο άλλος γιατί τις κάνεις;
Εχεις δικιο, να τις παρουμε ολες, με 25 ευρουλακια την ωρα. Ειναι απαραιτητες, μονο αυτες, οχι αλλες, και με τον προηγουμενο μισθο τους βεβαια.
Αν σου αρεσει να στεκεσαι διπλα στον εργατη/βιοπαλαιστη/κατα τη γνωμη σου ανισχυρο κλπ, εισαι φοβερος, καντο ομως με τα λεφτα ΣΟΥ και τοτε μαγκιά σου, οχι με των αλλων τα λεφτα. Λογακια ξερουν και αλλοι να λενε στα φορα, περι στασης ζωης που δεν διδασκεται, οπως επισης να δινουν και τσαμπε αλληλεγγυη. Αμα θεωρεις οτι οι καθαριστριες του ΥΠΟΙΚ παιρνουν/επαιρναν λιγα, ή αδικως τις εδιωξαν, μπορεις να κανεις δωρεα στο συλλογο τους ή παρε μια σπιτι σου, να σου καθαριζει 1 μιση ωρα την ημερα να τσιμπαει ενα 800αρι το μηνα.
Επειδη το εργο ομως το συγκεκριμενο το εχω δει με τα ματια μου, και δε μου το ειπαν ή το διαβασα στην εφημεριδα, οτι και να πεις, δεν μετραει. -
Άκουσα χθες αυτόν τον (παντελώς άγνωστο σε μένα) Θοδωράκη με το Ποτάμι σε μία συνέντευξη.
Προσωπικά απόρησα με αυτά που έλεγε.
Κάτι ασυναρτησίες, κάτι αοριστολογίες, λίγο από όλα, ένας αχταρμάς.
Σαν να ξύπνησε μία μέρα ο τύπος και επειδή δεν είχε τι να κάνει αποφάσισε να μαζέψει κάποιους για να γίνει 'το τρίτο κόμμα'.Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι τόνιζε διαρκώς ότι **έπρεπε **να κάνει αυτή τη κίνηση γιατί διαφορετικά τρίτο κόμμα θα ήταν άλλο και αυτό θα ήταν απαράδεκτο...
Έπρεπε; Δηλαδή ο απώτερος σκοπός του ήταν να μην είναι η ΧΑ τρίτο κόμμα;;
Ο τύπος είναι καλά στα μυαλά του; Μήπως παίρνει τίποτα φάρμακα ληγμένα ή τίποτα μαύρα;Και κάνει βόλτες σε όλα τα κανάλια, μέχρι και στον Μητσικώστα πήγε...με ένα σακίδιο στην πλάτη
Τόση διαφήμιση από τα κανάλια πλέον αποτελεί χειραγώγηση.
Κάποτε είχαμε τα ζιβάγκο, τώρα έχουμε τα σακίδια στη πλάτη...Ποιος τελικά είναι αυτός ο τυπίσκος που όλη η χώρα πρέπει να μάθει να ζει με αυτόν και μάλιστα να αποτελεί μέρος της κεντρικής πολιτικής σκηνής;
Και στο κάτω-κάτω της γραφής γιατί δεν βλέπουμε άλλους ποιο σοβαρούς ανθρώπους να βολτάρουν στις φυλλάδες και στα κανάλια;
-
Ειναι καποιος που σηκωθηκε απο τον καναπε του που ολοι λενε εδω μεσα. Αν δεν μας αρεσει αυτα που λεει, απλα τον προσπερναμε. Αλλα ΕΚΑΝΕ κατι, καλο- κακο κατι τελος παντων..., Εσυ τι ακριβως εκανες για να τον κρινεις??? Δικαιωμα εχεις φυσικα να το κανεις ... αλοιμονο, οπως και οι αλλοι που θα ψηφησουν και θα δουμε τις προτιμησεις τους...
-
@storm θα συμφωνήσω στο θέμα του μη συγκροτημενου λόγου και σχεδίου....απ' την άλλη όμως δεν βλέπω ουτε έναν πιο 'σοβαρό' απ τον τύπο με το ταγάρι....
-
Εγώ βλέπω π.χ. τον Καζάκη και τον Κατσανέβα τους οποίους τους θεωρώ πολύ ποιο σοβαρούς από ένα τύπο που απλά ισχυρίζεται ότι σηκώθηκε από το καναπέ του.
Αν και πολύ αμφιβάλλω ότι έχει σηκωθεί από τον καναπέ του.
Με αυτά που λέει έχω πεισθεί ότι παραμένει στον καναπέ του και κάποιοι 'χορηγοί' τον κουβαλάνε μαζί με τον καναπέ του ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα. Σαν το Καίσαρα ένα πράμα... -
Οι υπηρεσίες της καθαριότητας θα πρέπει να είναι ιδιωτικές, ακριβώς για να αποφεύγονται φαινόμενα όπως αυτό που περιγράφει ο trident. Την ίδια ώρα όμως οφείλεις να είσαι κέρβερος για να εξασφαλίζεις ότι η εργατική νομοθεσία θα τηρείται και θα αντιμετωπίζονται ως σκλάβες.
Δεν καταλαβαίνω δηλαδή γιατί οι μοναδικές μας επιλογές να είναι 'μόνιμες που ξύνονται' ή 'ενοικιαζόμενες δούλες'. Το 'ενοικιαζόμενες που δουλεύουν τις προβλεπόμενες ώρες και έχουν ΙΚΑ' γιατί δεν παίζει;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Οι υπηρεσίες της καθαριότητας θα πρέπει να είναι ιδιωτικές, ακριβώς για να αποφεύγονται φαινόμενα όπως αυτό που περιγράφει ο trident. Την ίδια ώρα όμως οφείλεις να είσαι κέρβερος για να εξασφαλίζεις ότι η εργατική νομοθεσία θα τηρείται και θα αντιμετωπίζονται ως σκλάβες.Δεν καταλαβαίνω δηλαδή γιατί οι μοναδικές μας επιλογές να είναι 'μόνιμες που ξύνονται' ή 'ενοικιαζόμενες δούλες'. Το 'ενοικιαζόμενες που δουλεύουν τις προβλεπόμενες ώρες και έχουν ΙΚΑ' γιατί δεν παίζει;
...απλά, γιατί ...'δεν παίζει'!..
-
Δεν μας παίρνει πλέον να μην παίζει. Δεν έχουμε να τις πληρώνουμε, πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει αυτό κανείς;
-
Για τα άλλα επαγγέλματα που είναι σε συνθήκες σκλαβοπάζαρου οι μόνοι που ασχολούνται, ενδιαφέρονται και δραστηριοποιούνται είναι οι της αριστεράς.
Κανονικά τέτοια ποστ θα έπρεπε αυτομάτως να φεύγουν κατευθείαν για τα funniest.
Συνεπώς, την ερώτηση για διαχωρισμό να την απευθύνεις στους αναγνώστες του capital.gr.
Συνεπώς μάλλον την ερώτηση θα πρέπει να την απευθύνεις σε αυτούς που αρέσκονται σε διαχωρισμούς, και θυμούνται την ισότητα μόνο όταν είναι να κατεβάσουν τον άλλο προς τα κάτω.
Φυσικά ο Red Garland δεν αρέσκεται σε διαχωρισμούς...ντάξει κάποιοι ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ (ΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ) ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΩΝ:
Στο μεταξύ για όλα τους φταίει αυτός που είναι σε λίγο καλύτερη θέση από αυτούς.
Που εντελώς τυχαία είναι πάντα στο δημόσιο. Κι όταν κάποιος είναι στο δημόσιο κι είναι σε λίγο καλύτερη θέση από σένα...μόνο για ένα λόγο μπορεί να 'χει καταφέρει κάτι τέτοιο: επειδή τα παίρνει από σένα.
Εσύ δηλαδή, με τα λεφτά σου εξασφαλίζεις στον δυ μια θέση 'λίγο καλύτερη από σένα' και για τον εαυτό σου...μια λίγο χειρότερη...κι αυτό ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...
ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ... -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Για τετοιο 'εργασιακο σκλαβοπαζαρο' μιλαμε?
Εχεις δικιο, να τις παρουμε ολες, με 25 ευρουλακια την ωρα. Ειναι απαραιτητες, μονο αυτες, οχι αλλες, και με τον προηγουμενο μισθο τους βεβαια.
Αν σου αρεσει να στεκεσαι διπλα στον εργατη/βιοπαλαιστη/κατα τη γνωμη σου ανισχυρο κλπ, εισαι φοβερος, καντο ομως με τα λεφτα ΣΟΥ και τοτε μαγκιά σου, οχι με των αλλων τα λεφτα. Λογακια ξερουν και αλλοι να λενε στα φορα, περι στασης ζωης που δεν διδασκεται, οπως επισης να δινουν και τσαμπε αλληλεγγυη. Αμα θεωρεις οτι οι καθαριστριες του ΥΠΟΙΚ παιρνουν/επαιρναν λιγα, ή αδικως τις εδιωξαν, μπορεις να κανεις δωρεα στο συλλογο τους ή παρε μια σπιτι σου, να σου καθαριζει 1 μιση ωρα την ημερα να τσιμπαει ενα 800αρι το μηνα.
Επειδη το εργο ομως το συγκεκριμενο το εχω δει με τα ματια μου, και δε μου το ειπαν ή το διαβασα στην εφημεριδα, οτι και να πεις, δεν μετραει.Ναι έχω δίκιο ότι δεν κατάλαβες ότι το 'εργασιακό σκλαβοπάζαρο' το εννοούσα για τις ενοικιαζόμενους εργαζόμενους σε εργολάβους. Αλλά αν δε διαστρέψεις τα λόγια του συνομιλητή σου πώς θα κάνεις εντύπωση;
Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να κάνει ο Υπουργός, Οικονομικών μάλιστα, συμβάσεις που να μην έχουν τα ανωτέρω προβλήματα που αναφέρεις; Άλλωστε ο Υπουργός εργασίας δε στάθηκε στο οικονομικό ενώ θα μπορούσε.
Τώρα για την καραμελίτσα με τα λεφτά μου κτλ, που πάντα προσφεύγετε οι γνωστοί καλοπληρωτές και έντιμοι συμπολίτες μου. Προφανώς και πληρώνω μέσω των φόρων μου όλα αυτά, όπως και** τα εκατομμύρια προστίμων που διαγράφει η κυβέρνηση που υποστηρίζεις εδώ μέσα, όπως και την κάλυψη του σκανδάλου των υποβρυχίων, όπως και το βόλεμα του κάθε Πρωτόπαπα στην Εθνική για να μη μείνει άνεργος αφού και τον καταψήφισε ο κόσμος, όπως και το βόλεμα του καθηγητή μου Ζανιά στην Εθνική Τράπεζα ως αντίτιμο για τις υπηρεσίες του στο Μνημόνιο. Κατέβασε λοιπόν το δαχτυλάκι, να τα πεις αλλού αυτά.** -
μια απορια
κομμα Α. το οποιο ειναι εναντιων της Ευρωπαικης Ενωσης γιατι κατεβαινει στις εκλογες?
κομμα Β. το οποιο ειναι εναντιων της ανακρουσης του εθνικου υμνου και της σημαιας και και και γιατι στο προεκλογικο σποτ τα συμπεριλαμβανει? -
Τώρα για την καραμελίτσα με τα λεφτά μου κτλ, που πάντα προσφεύγετε οι γνωστοί καλοπληρωτές και έντιμοι συμπολίτες μου. Προφανώς και πληρώνω μέσω των φόρων μου όλα αυτά, όπως και** τα εκατομμύρια προστίμων που διαγράφει η κυβέρνηση που υποστηρίζεις εδώ μέσα, όπως και την κάλυψη του σκανδάλου των υποβρυχίων, όπως και το βόλεμα του κάθε Πρωτόπαπα στην Εθνική για να μη μείνει άνεργος αφού και τον καταψήφισε ο κόσμος, όπως και το βόλεμα του καθηγητή μου Ζανιά στην Εθνική Τράπεζα ως αντίτιμο για τις υπηρεσίες του στο Μνημόνιο. Κατέβασε λοιπόν το δαχτυλάκι, να τα πεις αλλού αυτά.**
Κι επειδή πληρώνεις όλους αυτούς, πρέπει να μας φανεί λογικό να πληρώνουμε και τις καθαρίστριες;
Εγώ που δεν είμαι καλοπληρωτής ούτε έντιμος, επιτρέπεται να μην θέλω να πληρώνω καθαρίστριες - δυ; -
Ε...όταν είναι για το καλό της πατρίδας..παραβλέπεις κάποιες λεφτομέρειες...
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Για τα άλλα επαγγέλματα που είναι σε συνθήκες σκλαβοπάζαρου οι μόνοι που ασχολούνται, ενδιαφέρονται και δραστηριοποιούνται είναι οι της αριστεράς.
Κανονικά τέτοια ποστ θα έπρεπε αυτομάτως να φεύγουν κατευθείαν για τα funniest.
Να φύγει στα funiest ή άμα σε ενοχλεί το σβήνω, ΑΝ μου δείξεις Τζήμερο, Ξαφά και Σκυλακάκη ή Στουρνάρα and Companoi να έχουν πει τίποτα για το θέμα των ενοικιαζόμενων εργαζομένων.
Και μην κάνεις 1 μέρα να απαντήσεις -
Δηλαδή...εξισώνεις...'Τζήμερο, Ξαφά και Σκυλακάκη' με...'Στουρνάρα and Companoi'...
Ο Τζήμερος, η Ξαφά κι ο Σκυλακάκης είναι οι μόνοι που έχουν ασχοληθεί με τον ιδιωτικό τομέα.
Που έχουν παρατηρήσει ότι καν υπάρχει, τη στιγμή που για όλους τους άλλους είναι απλά ανύπαρκτος.
Οι πολιτική τους θέση είναι να ξεφορτωθεί επιτέλους ο εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα από όλο το κομματικό σκυλολόι που του χουν φορτώσει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ τόσα χρόνια διορίζοντάς το στο δεμόσιο. Αυτό δεν είναι υπέρ των αδύναμων; (μα..τι λέω; αφού σύμφωνα με τη δηθεναριστερή άποψη οι αδύναμοι είναι...οι δυ.. )
Όλοι οι υπόλοιποι θέλουν ακριβώς το αντίθετο. Μέχρι στιγμής νικάνε κατά κράτος.Για το θέμα των ενοικιαζόμενων δεν ξέρω αν έχουν πει κάτι, υποθέτω ότι είναι υπέρ αν εφαρμοστεί όπως σε πολιτισμένες χώρες, δηλαδή να περιορίζεται υποχρεωτικά σε λίγους μήνες η 'ενοικίαση' και μετά να μετατρέπεται σε μόνιμη απασχόληση ή απόλυση.
-
Για το θέμα των ενοικιαζόμενων εργαζομένων δεν καταλαβαίνω που είναι η διαφορά μεταξύ Ξαφά, Τζήμερου, Στουρνάρα. Εσύ πιστεύεις ότι διαφωνούν δηλαδή; Ενδιαφέρουσα άποψη, να μας την επιχειρηματολογήσεις όμως.
Επειδή απαντάς αλλού για αλλού. Και ο ΣΕΒ ασχολείται ολημερίς με τον ΙΤ, δεν τον λες ακριβώς και worker-friendly.
Διότι άλλο πράγμα οι φοροελαφρύνσεις, η μείωση της γραφειοκρατίας, η μείωση των ΔΥ και άλλο η βελτίωση των συνθηκών των εργαζομένων στον ΙΤ. Που αυτό είναι και το θέμα που σε ενόχλησε.Για πες μου λοιπόν, τι έχουν πει για τα 'επαγγέλματα που είναι σε συνθήκες σκλαβοπάζαρου', αυτό δεν θα πήγαινε για funiest;
Έχεις κάτι να πεις, ή υποθέτεις;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ