-
Αυτός ο Αρβανιτόπουλος τί μέρος του λόγου είναι?
-
Επειδή είμαι του υπουργείου του κυρίου αρβανιτοπουλου ( καθηγητής τρομάρα μου ξέρετε απο αυτούς που συνεχώς τα ξ...... Κάθονται 25 μήνες τον χρόνο κλπ)ενα πράγμα εχω να πω γι αυτόν τον άξιο άνθρωπο:καταγωγή και εργασία τον έφτασαν εκει,για την καταγωγή δεν μιλώ αλλα για το οτι ήταν καθηγητής στα ΙΕΚ ΜΑΪΚ Ο ΦΑΣΟΛΑΚΗΣ ( ΙΕΚ αντ1) και οτι παει να διαλύσει οτι δεν διέλυσαν οι άλλοι με περισσειο θράσος δείχνουν Τον τυχοδιωκτισμο του κυρίου.
-
Yπουργός απολύσεων ο Κυριάκος. Γμσε τα... Υφεση ρεκόρ προβλέπεται
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο Άδωνις νομίζω πως πρέπει να επαναφέρει πρακτικές του Ιπποκράτη σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας! Αρχαιοελληνική υγεία και 1 βιβλίο δώρο!φώφη κυριάκος μπουμπούκια ολοι τους,θα την βγάλουν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού???
-
Ο χρήστης Βασίλης1 έγραψε:
Επειδή είμαι του υπουργείου του κυρίου αρβανιτοπουλου ( καθηγητής τρομάρα μου ξέρετε απο αυτούς που συνεχώς τα ξ...... Κάθονται 25 μήνες τον χρόνο κλπ)ενα πράγμα εχω να πω γι αυτόν τον άξιο άνθρωπο:καταγωγή και εργασία τον έφτασαν εκει,για την καταγωγή δεν μιλώ αλλα για το οτι ήταν καθηγητής στα ΙΕΚ ΜΑΪΚ Ο ΦΑΣΟΛΑΚΗΣ ( ΙΕΚ αντ1) και οτι παει να διαλύσει οτι δεν διέλυσαν οι άλλοι με περισσειο θράσος δείχνουν Τον τυχοδιωκτισμο του κυρίου.καθηγητής στα ΙΕΚ ΜΑΪΚ Ο ΦΑΣΟΛΑΚΗΣ=
Συνέχισε τις σπουδές του στις ΗΠΑ, λαμβάνοντας Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό τίτλο στις Διεθνείς Σχέσεις, από το Πανεπιστήμιο American της Ουάσινγκτον, στο School of International Service, στο οποίο δίδαξε ως Λέκτορας Διεθνών Σχέσεων και Συγκριτικής Πολιτικής, από το 1987 έως το 1989.
Από το 1990 έως το 1992, ήταν μεταδιδακτορικός υπότροφος και επισκέπτης ερευνητής στο Κέντρο Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard στη Βοστώνη, και από το 1992 έως το 1995 δίδαξε ως Επίκουρος Καθηγητής Διεθνούς και Ευρωπαϊκής Πολιτικής στο τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου George Mason στη Βιρτζίνια.
Σήμερα είναι Πρωτοβάθμιος Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, όπου διδάσκει από το 1995. Μεταξύ 2004-2009, ήταν εκπρόσωπος της Ελλάδας στη σύγκλητο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας. -
Μια μέρα θα καταλάβετε ότι δεν έχουν καμία σχέση τα προσόντα (ή μη) των κυβερνώντων αλλά ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ!!! Το Μαρξ να έβαζες ΥΠ.ΟΙΚ., αν η γραμμή της Κυβέρνησης ήταν φιλελεύθερη, σκατά θα πήγαιναν όλα!!!
-
Μια μέρα θα καταλάβετε ότι δεν έχουν καμία σχέση τα προσόντα (ή μη) των κυβερνώντων αλλά ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ!!! Το Μαρξ να έβαζες ΥΠ.ΟΙΚ., αν η γραμμή της Κυβέρνησης ήταν φιλελεύθερη, σκατά θα πήγαιναν όλα!!!το λες με την εμπειρια 40ετων ΠασοκοΣολιαλοκομμουνισμου που ειχαμε μεχρι τωρα;
-
Έχεις ιδέα τι λέει ο κομμουνισμός ή απλά λές κουβενοτύλες να περάσει η ώρα;
-
Να μου δώσεις τη μπέμπα να σου δώσω το matiz ?
-
Να μου δωκεις τη Σαχάρα, να σου δώκω το Σουέζ; Γιατί να κλαίει το μωρό αφού φοράει πάνα;
-
Έχεις ιδέα τι λέει ο κομμουνισμός ή απλά λές κουβενοτύλες να περάσει η ώρα;Ο κομμουνισμός λέει ότι η επιχείρηση σου ανήκει στο κόμμα/επανάσταση/λαό (διάλεξε) και ότι δεν μπορείς να παίρνεις περισσότερα από τους υπαλλήλους σου (aka να τους ξεζουμίζεις την υπεραξία).
Κάπως έτσι χλωμή θα την έκοβα τη μπέμπα, εξ ου και το matiz. -
Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουν οι κομουνιστές τι λέει ο μαρξ.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ο κομμουνισμός λέει ότι η επιχείρηση σου ανήκει στο κόμμα/επανάσταση/λαό (διάλεξε) και ότι δεν μπορείς να παίρνεις περισσότερα από τους υπαλλήλους σου (aka να τους ξεζουμίζεις την υπεραξία).
Κάπως έτσι χλωμή θα την έκοβα τη μπέμπα, εξ ου και το matiz.ξεχασες οτι υπηρχαν και οι αξιωματουχοι/ρουφιανοι που κυκλοφορουσαν με κατι καλυτερο απο οτι η λοιπη πλεμπα.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουν οι κομουνιστές τι λέει ο μαρξ.το κενο αυτο το καλυπτει ο ...Μπογιοπουλος
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ο κομμουνισμός λέει ότι η επιχείρηση σου ανήκει στο κόμμα/επανάσταση/λαό (διάλεξε) και ότι δεν μπορείς να παίρνεις περισσότερα από τους υπαλλήλους σου (aka να τους ξεζουμίζεις την υπεραξία).
Κάπως έτσι χλωμή θα την έκοβα τη μπέμπα, εξ ου και το matiz.Μακάρι να την πάρει το Κόμμα και να μου δίνει 500 καθαρά το μήνα! Θα βγάζω 500 παραπάνω € από σήμερα!!!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουν οι κομουνιστές τι λέει ο μαρξ.Μην ασχολείσαι με λέξεις που δεν έχεις ακούσει καν!
-
Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουν οι κομουνιστές τι λέει ο μαρξ.
Μην ασχολείσαι με λέξεις που δεν έχεις ακούσει καν!
-
Συνεχίστε να τρολάρετε για τον Μαρξ, εν τω μεταξύ ο τονυ έπαναφέρει το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης με 2 Υφυπουργούς (του Πασοκ, να φάνε κι αυτοί κάτι)
#ftaieiosyriza
-
... τώρα εμάς τί μας νοιάζει ποιός θά 'ναι υπουργός?!...
-
Μας νοιάζει γιατί θέλουμε να αποτύχει η κυβέρνηση και χρειαζόμαστε κάποιους να βρίζουμε.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ