-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Στο συγκεκριμένο θέμα, και να μην πάει η μπάλα στην εξέδρα.... Βάζεις τη μλκια που έκαναν η ΝΔαιοι για τη Βολιβία ή δεν ξέρω εγώ που....
Και λίγες μέρες πριν έχουν μπουζουριασει στο αστυνομικό τμήμα, όποιον ήταν κοντά στην ομιλία του Κουβελη και της Τζακρη.... Βγαίνει η Γεροβασιλη και λέει ότι μας ψιλό παρακολουθούν... Μετά βγαίνει η Παπακώστα και μιλάει για πρόληψη....
Για αυτά έχεις να πεις κάτι;
Για τη Λοιζου έχεις να πεις κάτι;;
Μιλάμε για τ φρέσκα έτσι. Γιατί η καραμέλα με το Βοριδη να τελειώνει κάποτε. Έχουν περάσει 30 χρόνια και.Αγαπητέ μου όπως το παρεθεσες έκανες εναν ωραιότατο συμψηφισμό και απλά το ένωσα με αυτό που λέει ο quadra. Τίποτε άλλο.
Για ποιο λόγο πρέπει να τελειώσει η καραμέλα με τον Βορίδη; Υπάρχει παραγραφή στον φασισμό/μισαλλοδοξία; Επειδή άφησε δλδ το τσεκούρι και το γύρισε στο 'η αριστερά έχει ελαττωματικες ιδέες και γι'αυτό πρέπει όταν κερδίσουμε να φροντίσουμε -με νομους- να μην ξαναβγεί' είναι λιγότερο φασίστας;Τι πρέπει να πω ακριβώς για τις Γεροβασιλη και Λοϊζου; Ειδικά για την 2η έγραψα το περί σταυροδοσιας...Θεωρείς κατά τα άλλα ότι παρακολουθεισαι ιντερνετικά όταν λες φόρα παρτίδα τους άλλους 'φασίστες και πως ξεχρεωνουν τον εμφύλιο' και προφανώς συνεχίζεις ανενόχλητος γιατί απλά τεντώνεται τέρμα μια δήλωση από pronews κτλ;
Αυτοί οι ηττημένοι ποιοι ήταν τελικά ρε γμτ...Αλήθεια έχει παρεμποδιστεί οποιαδήποτε εκδήλωση της ΝΔ; Θεωρείς ότι αν σε μια της εκδήλωση υπάρχουν άτομα που εμφανώς προπαρασκευαζουν κάτι/έχουν άγριες διαθέσεις δε θα προσαχθουν; Έχεις ιδέα πόση αστυνομία κινητοποιειται για μια εμφάνιση του Κούλη τώρα; Εγώ το είδα προ καιρού στο Περιστέρι και δεν το πίστευα...
-
Γιατί από όταν έκανε τι έκανε με το τσεκούρι, πέρασαν 30 χρόνια... Και εγώ φοιτητής με τους ανεξάρτητους είχα πετάξει ένα πάγκο στους Πασπίτες. Τι πρέπει να γίνει; Αφού είχαμε παίξει ξύλο με τους Δαπίτες....
Κρίνε τον για αυτά που κάνει τώρα σαν πολιτικός. Δεν σου αρέσει, οκ. Δε γίνεται κάθε φορά που στριμώχνει ο Βορίδης κάποιον σε συζήτηση, να του πετάνε αυτό. Φτάνει. Μόνο 15χρονα πείθει πλέον αυτή η κίνηση και κολλημένους.
Για Γεροβασίλη-Λοίζου και Παπακώστα συνεχίζεις να μην απαντάς.....Καταγωγή έχω από το Πλαγιάρι Γιαννιτσών... Και ακόμα κάποιους συγγενείς. Οι περισσότεροι από αυτούς που συνέλαβαν, δεν είχαν ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με ταραχοποιούς. Ο άλλος πήγε για ΚΙΝΟ και ο άλλος για μπουγάτσα με το παιδί του στο νοσοκομείο....
Τέλος περί παραγραφής.... Ολόκληρη συμμορία, και το 1974 πήρε αμνηστία και της επέτρεψαν να κατεβεί στις εκλογές.... Αφού έσφαξε αμάχους, αφού έκανε απαγωγές, βιασμούς και λεηλασίες. Και εσείς έχετε κολλήσει στο αχρησιμοποίητο τσεκούρι του Βορίδη.....
Φαντάζομαι στις φοιτητικές εκλογές αγνοούμε τι συνέβαινε.... Με τα πιστόλια και μπράβους ΔΑΠ και ΠΑΣΠ και με τα καδρόνια η ΠΚΣ....
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Παναγιώτη οι πολιτικές πεποιθήσεις μου είναι γνωστές και σίγουρα δεν είναι ΣΥΡΙΖΑικές. Το ότι με ταυτίζεις με τον Τσίπρα είναι διασκεδαστικό... Εγώ πάντως είχα την διακριτικότητα να μην σε αποκαλέσω ανόητο, όπως με αποκάλεσες εσύ.
Σε ταυτίζω με τον Τσίπρα γιατί στηρίζεις τη συμφωνία των >Πρεσπών, όμως είχες όμως την διάθεση να με αποκαλέσεις μπάρμπα - Παναγιώτη που παραληρείς και μετέτρεψες το θέμα επί προσωπικού, θα σου πω ότι αυτός που αποκαλείται κομμουνιστής, έχει δική του επιχείρηση και ονειρεύεται να αποκτήσει Ferrari μάλλον είναι μπερδεμένος και εκτός πραγματικότητας σύμφωνα με τα λρεγόμενα του, αν δεν είναι λοιπόν ανόητος είναι υπερφίαλος, αεροβατεί και δεν συνάδουν τα λόγια του με τις πράξεις του κλπ, κλπ, διαλέγεις και πέρνεις, το ότι έκλεισες πρόσφατα την επιχείρηση σου για δικούς σου λόγους δείχνει ότι η κρίση που κορυφώθηκε στα χρόνια του Τσίπρα με δικαιώνει σε αντίθεση με όσους υποστηρίζουν ότι η οικονομία μας ανθεί και πάει καλύτερα από ποτέ.
Όσο ότι είναι Σαλονικιός και δεν είδες το 70% του κόσμου στα συλλαλητήρια, θα σου πω ότι το 70+% είναι σε όλη τη χώρα, τα συλλαλητήρια που έγιναν πρίν την τελική υπογραφή στην βουλή ήταν 76 σε διάφορες πόλεις, ο κόσμος ακόμα διαμαρτύρεται άρα δεν συμφωνεί με την κυβέρνηση που επί 1 χρόνο έκανε μυστικές διαπραγματεύσεις χωρίς να λάβει υπόψιν τι θέλει ο λαός για τον οποίο κόβετε φλέβες εσείς οι κόκκινοι, επέμενε η κυβέρνηση στη συμφωνία και δημιούργησε ένα τεράστιο πρόβλημα στα βόρεια σύνορα της χώρας που θα το βρούμε μπροστά μας τα επόμενα χρόνια, ήδη το ουράνιο τόξο προβαίνει σε καθημερινές πιέσεις να διδάσκεται η ανύπαρκτη μακεδονική γλώσσα στα σχολεία μας και ο τουρκόσπορος ο Γαβρόγλου το συζητά, αν σου αρέσουν όλα αυτά τότε δεν σε θεωρώ Έλληνα αλλά εχθρό της πατρίδας μου.
Η αμορφωσιά είναι μεγάλο πρόβλημα, ειδικά όταν κάποιος νομίζει ότι τα ξέρει όλα κιόλας. Πάμε επί προσωπικού λοιπόν, αφού αυτό επιθυμείς:
-
Η ονομασία ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ήταν πάντοτε η θέση τόσο του ΚΚΕ, όσο και της συμφωνίας των Ελλήνων Πολιτικών Αρχηγών του 2008. Αλλά πάνω από όλα είναι η δική μου άποψη περί δίκαιου. Η χώρα αυτή κατέχει εδάφη της Αρχαίας Μακεδονίας, άρα έχει δικαίωμα στο όνομα αυτό. Ο προσδιορισμός 'Βόρεια' την διαχωρίζει από την δική μας Μακεδονία (στην οποία γεννήθηκα και ζω κι εγώ και δεν καταλαβαίνω γιατί καίγεσαι εσύ τόσο στην Αθήνα). Μέχρι τώρα, σχεδόν 200 χώρες την αναγνώριζαν σαν σκέτη Μακεδονία, οπότε το λες νίκη που μια γειτονική χώρα κατάφερε να επιβάλλει σε μια άλλη χώρα να αλλάξει το όνομά της. Αυτό μόνο με πόλεμο έχει γίνει στο παρελθόν. Αν εσύ έχεις πρόβλημα με αυτό το όνομα, απλά 'εθνικίζεις'. Είναι και λίγο ντροπή για εμάς που επιβάλλαμε το όνομα που θέλαμε σε μια άλλη, μικρότερη, χώρα. Σαν να λένε οι ΗΠΑ ότι δεν θέλουν να υπάρχει πια το Μεξικό, επειδή έχουν κι αυτοί Πολιτεία που ονομάζεται Νέο Μεξικό. Το πρόβλημά μου είναι άλλο. Η συμφωνία αυτή έγινε ώστε να μπει η Β. Μακεδονία στο ΝΑΤΟ, κάτι κακό για όσες χώρες είχαν την ατυχία να μπλέξουν με αυτόν τον οργανισμό.
-
Η αμορφωσιά σου φαίνεται και στο ότι θεωρείς ότι οι μικρο-επιτηδευματίες αποτελούν μέρος του Κεφαλαίου. Εγώ λοιπόν ανήκω 100% στο κοινό στο οποίο απευθύνεται το ΚΚΕ και είμαι μέρος του εργαζόμενοι λαού και ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ. Διάβασε εδώ και ξεστραβώσου: http://www.kke.gr/ebe/gia_toys_aytoapas ... rf=1&tab=1
-
Τις Ferrari (και όλα τα μηχανολογικά δημιουργήματα) τις θαυμάζω ως μηχανολογία και ως εμπειρία ζωής. Δεν με ενδιαφέρουν ως σύμβολα πλούτου, ούτε έχω καμία προοπτική να αποκτήσω μια, ούτε με νοιάζει κιόλας. Είχα την τύχη όμως να οδηγήσω και να νιώσω το συναίσθημα αυτό. Και για να σε προλάβω, μεγαλύτερο θαυμασμό νιώθω για ένα Σοβιετικό διαστημόπλοιο ή για ένα MiG ή Sukhoi (βέβαια αυτά δεν θα τα ζήσω, γιατί κοστίζει €30.000 η πτήση με ένα τέτοιο και οι δικές μου καταθέσεις μετά από 20 χρόνια εργασίας είναι τετραψήφιες - άρα κάτω από €10.000). Ντάξει, είναι αυτά συμβατά με την ιδεολογία μου, ή δεν περνάω από την επιτροπή δεοντολογίας σου;
-
Οι Σαμαροβενιζέλοι με γονάτισαν. Ο λόγος που δεν έκλεισα το 2016 ήταν ο Τσίπρας και η μειώσεις που έκανε σε φορολογία και ΕΦΚΑ. Αλλά ούτε αυτό έφτασε στην τελική. Επειδή το ανέφερες, όχι ότι σου χρωστάω απάντηση και αναφορά.
-
Το εθνικιστικό παραλήρημα σου είναι επιπέδου ΧΑ. Δεν περίμενα κάτι άλλο βέβαια.
-
-
Πολύ βίαιοι εισασταν στα μαθητοφοιτητικα σας μερικοί...μπράβο σας.
Ξανά. Καταλαβαίνω kyr ότι έχεις σαλταρει με τις Πρέσπες αλλά πρέπει να καταλάβεις κάποτε ότι 1) Αν ο κόσμος ήταν τόσος όσος λες η ζωή του Βορρά θα είχε παραλύσει για καιρό 2) Τα ουγκανα καπελωσαν για τα καλά κάθε ειρηνική/λογική διαμαρτυρία οπότε η φάση ξεφουσκωσε. Στην κάλπη θα δούμε την τελική σούμα.
Με το ΚΚΕ δεν έχω καμία σχέση αλλά όποιος δεν είναι πιθηΚουλης για κάποιους κατευθείαν είναι αυτό:
και θέλουν και λογική συζήτηση μετά...
-
Και συνεχιζουν να περνάνε με το μακεδονία ξακουστη στη διαπασών!!!!
-
Δεν έχει έρθει και καμιά καινούργια λαδιερα σε έκδοση 'ΜΑΚΕΔΩΝ' να απογειωθεί στις πωλήσεις...
Άσχετο: Δια το πιστεύεις ότι ξαναχαλασε το immobilizer μου;
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Πολύ βίαιοι εισασταν στα μαθητοφοιτητικα σας μερικοί...μπράβο σας.Ξανά. Καταλαβαίνω kyr ότι έχεις σαλταρει με τις Πρέσπες αλλά πρέπει να καταλάβεις κάποτε ότι 1) Αν ο κόσμος ήταν τόσος όσος λες η ζωή του Βορρά θα είχε παραλύσει για καιρό 2) Τα ουγκανα καπελωσαν για τα καλά κάθε ειρηνική/λογική διαμαρτυρία οπότε η φάση ξεφουσκωσε. Στην κάλπη θα δούμε την τελική σούμα.
Με το ΚΚΕ δεν έχω καμία σχέση αλλά όποιος δεν είναι πιθηΚουλης για κάποιους κατευθείαν είναι αυτό:
και θέλουν και λογική συζήτηση μετά...
Απάντηση για Παπακώστα-Γεροβασίλη-Λοΐζου δεν έχουμε άρα.
Στη Β. Ελλάδα γίνεται χαμός, και θα φανεί στις εκλογές. Στην Αθήνα δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτα, από ότι γίνεται.
-
Ρε συ Κυριάκο, σε τι κύκλους κινείσαι και βλέπεις ότι 'γίνεται χαμός'; Σήμερα ήμουν στην Περαία, ήλιος-ζέστη, χαρά θεού, γέλια, ουζάκια, χταποδάκια-καλαμαράκια κλπ. Έκανες 10 λεπτά να βρεις παρκάρισμα στον Μπαχτσέ που πήγα μετά για καφέ-γλυκό. Ο μέσος άνθρωπος ενδιαφέρεται μόνο για την την διαβίωσή του και είναι λογικό. Πως θα λέγεται ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει; Φαντάζεσαι τους Άγγλους να έχουν πρόβλημα με την Γαλλία επειδή έχουν περιοχή που λέγεται Βρετάνη; Σοβαρά τώρα;
-
Είπαμε kyr 3% 'ξαναγυρναω'...
Ο Κυρανακης καλά;
(Ώπ... συμψηφισμός alert)(Αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσω για το πουταν@ριο του προδότη πάλι...0,60 παίρνω;)
Το έχω ξαναπεί, είχαμε κακό σημείο εκκίνησης στο θέμα της ονομασίας και απλά έκλεισε το θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ με τρόπο που αν το έκανε η ΝΔ τα καλά μας ΜΜΕ θα έτρεχαν γυμνά στα λιβάδια με ξεπλεκες κοτσίδες._
-
Βέβαια γιατί για πολλούς είναι πιο εύκολη η ενσωμάτωση των 5000000 πχ στα 2000000, παρά το αντίθετο! Καθώς επίσης και η γλώσσα που θα μιλάνε!
Τόσο ικανοί...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ρε συ Κυριάκο, σε τι κύκλους κινείσαι και βλέπεις ότι 'γίνεται χαμός'; Σήμερα ήμουν στην Περαία, ήλιος-ζέστη, χαρά θεού, γέλια, ουζάκια, χταποδάκια-καλαμαράκια κλπ. Έκανες 10 λεπτά να βρεις παρκάρισμα στον Μπαχτσέ που πήγα μετά για καφέ-γλυκό. Ο μέσος άνθρωπος ενδιαφέρεται μόνο για την την διαβίωσή του και είναι λογικό. Πως θα λέγεται ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει; Φαντάζεσαι τους Άγγλους να έχουν πρόβλημα με την Γαλλία επειδή έχουν περιοχή που λέγεται Βρετάνη; Σοβαρά τώρα;Και πως πρέπει να ήταν;;; Με το μαχαίρι στο στόμα, μην πετύχουν κάποιον Σκοπιανό;;
Κυριακή μεσημέρι όλες οι ταβέρνες πίτα και οι καφετέριες. Δεν άλλαξε η καθημερινότητα... Στα χαρακώματα θα έπρεπε να είμαστε, για να φανεί η αντίδραση;;Πήγαινε σε ένα καφενείο και άνοιξε συζήτηση. Πάνε σε ένα χωριό και κάνε το ίδιο. Και θα καταλάβεις ότι η πλειοψηφία είναι αναστατωμένη.
Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών, αλλά έρχονται αλλαγές συνόρων στα Βαλκάνια για άλλη μια φορά.
Είπαμε kyr 3% 'ξαναγυρναω'...
Ο Κυρανακης καλά;
(Ώπ... συμψηφισμός alert)(Αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσω για το πουταν@αριο του προδότη πάλι...0,60 παίρνω;)
Το έχω ξαναπεί, είχαμε κακό σημείο εκκίνησης στο θέμα της ονομασίας και απλά έκλεισε το θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ με τρόπο που αν το έκανε η ΝΔ τα καλά μας ΜΜΕ θα έτρεχαν γυμνά στα λιβάδια με ξεπλεκες κοτσίδες._
Απάντηση; Μπα.
Καλύτερα ο χαβαλές και η μπάλα στην εξέδρα.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Πήγαινε σε ένα καφενείο και άνοιξε συζήτηση.Με τον μέσο αμόρφωτο μπάρμπα στο καφενείο δεν ήθελα να ανοίξω κουβέντα ούτε πριν 20 χρόνια, όχι τώρα...
Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών, αλλά έρχονται αλλαγές συνόρων στα Βαλκάνια για άλλη μια φορά.
Ούτε μία στο δισεκατομμύριο. Μόνο με πόλεμο αλλάζουν τα σύνορα.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ρε συ Κυριάκο, σε τι κύκλους κινείσαι και βλέπεις ότι 'γίνεται χαμός'; Σήμερα ήμουν στην Περαία, ήλιος-ζέστη, χαρά θεού, γέλια, ουζάκια, χταποδάκια-καλαμαράκια κλπ. Έκανες 10 λεπτά να βρεις παρκάρισμα στον Μπαχτσέ που πήγα μετά για καφέ-γλυκό. Ο μέσος άνθρωπος ενδιαφέρεται μόνο για την την διαβίωσή του και είναι λογικό. Πως θα λέγεται ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει; Φαντάζεσαι τους Άγγλους να έχουν πρόβλημα με την Γαλλία επειδή έχουν περιοχή που λέγεται Βρετάνη; Σοβαρά τώρα;
Και πως πρέπει να ήταν;;; Με το μαχαίρι στο στόμα, μην πετύχουν κάποιον Σκοπιανό;;
Δουλευόμαστε αφού...
Μια χαρά πληρώνουν τα νοίκια τους να κάνουν τις διακοπές τους...και μεις τις επιχειρήσεις μας, τα σούπερ μάρκετ μας για τα ψώνια κλπ.... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πήγαινε σε ένα καφενείο και άνοιξε συζήτηση.
Με τον μέσο αμόρφωτο μπάρμπα στο καφενείο δεν ήθελα να ανοίξω κουβέντα ούτε πριν 20 χρόνια, όχι τώρα...
Ούτε μία στο δισεκατομμύριο. Μόνο με πόλεμο αλλάζουν τα σύνορα.
Είδαμε και του μορφωμένους...
By the way, η ψήφος όλων έχει την ίδια αξία.. Οπότε οι μπαρμπάδες είναι περισσότεροι από όσο φαντάζεσαι... Και σε όσο πιο χωριά θα πηγαίνουμε, τόσο θα εκπλαγείς. Βάζουμε και ένα στοίχημα με όποιον θέλει. Συκιά Χαλκιδικής π.χ. δε θα πάρει ούτε 5% ο Σύριζα.Ρε συ Κυριάκο, σε τι κύκλους κινείσαι και βλέπεις ότι 'γίνεται χαμός'; Σήμερα ήμουν στην Περαία, ήλιος-ζέστη, χαρά θεού, γέλια, ουζάκια, χταποδάκια-καλαμαράκια κλπ. Έκανες 10 λεπτά να βρεις παρκάρισμα στον Μπαχτσέ που πήγα μετά για καφέ-γλυκό. Ο μέσος άνθρωπος ενδιαφέρεται μόνο για την την διαβίωσή του και είναι λογικό. Πως θα λέγεται ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει; Φαντάζεσαι τους Άγγλους να έχουν πρόβλημα με την Γαλλία επειδή έχουν περιοχή που λέγεται Βρετάνη; Σοβαρά τώρα;
Και πως πρέπει να ήταν;;; Με το μαχαίρι στο στόμα, μην πετύχουν κάποιον Σκοπιανό;;
Δουλευόμαστε αφού...
Μια χαρά πληρώνουν τα νοίκια τους να κάνουν τις διακοπές τους...και μεις τις επιχειρήσεις μας, τα σούπερ μάρκετ μας για τα ψώνια κλπ....@@ πληρώνουν... Κανείς δεν τους θέλει για τουρίστες.
-
Και πως γεμιζει η χαλκιδική καθε καλοκαιρι απο δαυτους?
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
By the way, η ψήφος όλων έχει την ίδια αξία.. Οπότε οι μπαρμπάδες είναι περισσότεροι από όσο φαντάζεσαι... Και σε όσο πιο χωριά θα πηγαίνουμε, τόσο θα εκπλαγείς. Βάζουμε και ένα στοίχημα με όποιον θέλει. Συκιά Χαλκιδικής π.χ. δε θα πάρει ούτε 5% ο Σύριζα.Ξέρεις την άποψη μου για τους Χαλκιδικιώτες...
-
Είναι να απορεί κανείς με τι σαχλαμάρες ασχολούνται στη νουδού, τελευταίο παράδειγμα η ...κατοικία του Μοράλες. Και δώστου ανακοινώσεις και κόντρα ανακοινώσεις.
Ρε σεις, χέστηκε ο κοζμάκης που μένει ο Μοράλες, άσε που είναι δημόσιο κτίριο το οποίο συγκεντρώνει ένα σκασμό υπηρεσίες και υπουργεία συν τοις άλλοις που μέχρι τότε ήταν σκόρπια. Ασχοληθείτε με κάτι άλλο, ποιο χειροπιαστό και ενδιαφέρον για την καθημερινότητα. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Απάντηση; Μπα.
Δεν είναι μακρυά ο καιρός που μου ζήτησες να ανατρέψω έστω μια από τις 5 φάπες του 'ορκισμένου γ@μι@ συριζαιων' (αυτό ήταν στα σχόλια του βίντεο, δεν το είπες εσύ βέβαια).
Μια χαρά θυμιατό τον έκανα (το ρεζιλικι του στα δικαστήρια ως υπερασπιστη παιδεραστή ηταν βέβαια όλα τα Μπολιβαρ) και μετα η μπάλα πήγε στο πλανητικό σύστημα 3%-0,60.
Δεν θυμάμαι να έκανα το αυτιστικό (πολιτικά πάντα) και να σου λέω 'δεν απαντάς'.
Εσύ θες να απαντήσω σε pronewsιες. Σόρρυ, δεν ασχολούμαι. Αν σου έφτιαξε το Κυριακάτικο βράδυ σου ότι με 'ταπωσες', χαρά μου. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Είναι να απορεί κανείς με τι σαχλαμάρες ασχολούνται στη νουδού, τελευταίο παράδειγμα η ...κατοικία του Μοράλες. Και δώστου ανακοινώσεις και κόντρα ανακοινώσεις.
Ρε σεις, χέστηκε ο κοζμάκης που μένει ο Μοράλες, άσε που είναι δημόσιο κτίριο το οποίο συγκεντρώνει ένα σκασμό υπηρεσίες και υπουργεία συν τοις άλλοις που μέχρι τότε ήταν σκόρπια. Ασχοληθείτε με κάτι άλλο, ποιο χειροπιαστό και ενδιαφέρον για την καθημερινότητα.Σαμπως θα ασχοληθούν αργότερα?
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Απάντηση; Μπα.
Δεν είναι μακρυά ο καιρός που μου ζήτησες να ανατρέψω έστω μια από τις 5 φάπες του 'ορκισμένου γ@μι@ συριζαιων' (αυτό ήταν στα σχόλια του βίντεο, δεν το είπες εσύ βέβαια).
Μια χαρά θυμιατό τον έκανα (το ρεζιλικι του στα δικαστήρια ως υπερασπιστη παιδεραστή ηταν βέβαια όλα τα Μπολιβαρ) και μετα η μπάλα πήγε στο πλανητικό σύστημα 3%-0,60.
Δεν θυμάμαι να έκανα το αυτιστικό (πολιτικά πάντα) και να σου λέω 'δεν απαντάς'.
Εσύ θες να απαντήσω σε pronewsιες. Σόρρυ, δεν ασχολούμαι...Για τον Κυρανάκη, μάλλον κοιμήθηκες σε λάθος πλευρό και βλέπεις περίεργα όνειρα...
Αλλα αφού δεν ασχολείσαι, κάνε μια χάρη και στους 2 μας.... Μην κάνεις quote σε κάτι που θα γράψω ξανά... Δεν έχει ουσία. Θα μπορούσα καλυμμένα να σε προσβάλω και εγώ. Αλλά δεν αξίζει(ς). Εξ αρχής ήξερα ότι η κουβέντα δε θα καταλήξει κάπου, οπότε τζάμπα ξόδεψα χρόνο. Από σήμερα ignore και καλή καρδιά..
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ