-
[quote='Tiger']Η Τσαπανιδου ενα πραγμα κανει,προστατευει τους μνημονιακους.
Οχι να την λεμε και δημοσιογραφο.
Πάμε ξανά!.
Διέγραψα της κακές λέξεις, διότι όταν ποστάρω κάνω ότι θέλω.Προστατεύει τους μνημονιακούς?. Μα όταν κάθετε στο ίδιο τραπέζι με μνημονιακούς, βγάζει την λύσσα της έξω. Τους κάνει ερωτήσεις επιλεκτικές, για να φτάσει σε συνειρμούς που μάλλον της έχει υποδείξει ο υπεύθυνος παραγωγός. Όταν φεύγουν οι άνθρωποι πρέπει να πάρουν LASIX!!!!!.....
Υπάρχουν οι έξυπνοι δημοσιογράφοι, οι άσχετοι και τα ‘σκυλιά’, από όλους έχει ο μπαξές.
Σήμερα στης 11 ο Χ’’νικολαου έκανε στον Πάνο, σκληρότερες ερωτήσεις. Ούτε λίγο ούτε πολύ του είπε τι πρέπει να κάνει και δεν το έκανε…… και όταν ‘χώρισαν’ μόνον που δεν φιλήθηκαν!!!!!.......
Σίγουρα πρέπει να τους ακούμε όλους για να έχουμε σωστότερες απαντήσεις, μα να διατηρούμε ‘επίπεδο’!.
Α. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Γρονθοκόπησαν τον Πάνο ΚαμμένοΕπίθεση δέχθηκε πριν από λίγο ο Πάνος Καμμένος στο Κερατσίνι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο αρχηγός των ΑΝΕΛ δέχθηκε επίθεση από ομάδα αγνώστων, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο τόπο όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας. Ο κ. Καμμένος γρονθοκοπήθηκε και αποχώρησε αιμόφυρτος.
http://www.koutipandoras.gr/43050/�%B ... CE%BF.html
+5 καφρίλα. Γιατί δίκιο είναι το δίκιο του αγώνα.
-
Σενάριο 'ο ηλίθιος κι ο πανηλίθιος'.....
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Ολα αυτα που συμβαινουν με βαζουν σε υποψιες πως καποιος ή καποιοι θελουν να δημιουργησουν μεγαλη αναστατωση στους πολιτες, μεταξυ τους. Θελουν να χωρισουν το λαο σε δυο μερη. Ετσι η εξωθεν να κανουν οτι γουσταρουν κρατωντας τα πληθη απασχολημενα στη μεταξυ τους κοντρα.
Δεν βλεπω καμια κινηση να ηρεμησουν τα πνευματα και επικεντρωθουν ολοι στο κοινο σκοπο του εθνικου ή κρατικου πεστε το αλλιως κερδους.
για το 35% των πολιτικών + 1000
Α -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Ολα αυτα που συμβαινουν με βαζουν σε υποψιες πως καποιος ή καποιοι θελουν να δημιουργησουν μεγαλη αναστατωση στους πολιτες, μεταξυ τους. Θελουν να χωρισουν το λαο σε δυο μερη. Ετσι η εξωθεν να κανουν οτι γουσταρουν κρατωντας τα πληθη απασχολημενα στη μεταξυ τους κοντρα.
Δεν βλεπω καμια κινηση να ηρεμησουν τα πνευματα και επικεντρωθουν ολοι στο κοινο σκοπο του εθνικου ή κρατικου πεστε το αλλιως κερδους.- δηλωσεις Παγκαλου προχθες.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Δεν βλεπω καμια κινηση να ηρεμησουν τα πνευματα και επικεντρωθουν ολοι στο κοινο σκοπο του εθνικου ή κρατικου πεστε το αλλιως κερδους.**Όσο βρίσκουν ανόητα ζώα πρόθυμα να σκοτώσουν και να σκοτωθούν για ιδέες όπως Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αριστερά, Δεξιά, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:
ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ**
-
τι εγινε μαλακα καμμενο;;; γουσταρες; γουσταρες;
γουσταρες ΛΙΝΤΖΑΡΙΣΜΑ??????????????
ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ
-
Σημ: Πολιτικό λιντσάρισμα
.....Sent from mYphone
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Σημ: Πολιτικό λιντσάρισμαχααχαχχαχαχααχ, πολύ καλό...
-
Με αυτη τη δηλωση απο μαλακας εγινε μαλακας με περικεφαλαια.
-
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Youtube Video – [03:30..]αυτο δεν θα αργησει να συμβει.
Τι λε ρε παιδί μου σοβαρά?
Για πότε περίοπου να το περιμένουμε? Για δώσε χρονική εκτίμιση
-
μην μαλακιζεσαι μονος. καντο με παρεα!
-
Μα αφού κάνεις μια πρόβλεψη πες μας και το χρονικό ορίζοντα, ειδάλλως απλά πέταξες μία ΠΙΠΑ έτσι. Δεν είναι κακό, απλά να έχεις επίγνωση.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μην μαλακιζεσαι μονος. καντο με παρεα!
Ρε φίλε μας ποπολάρε, ποσό βοηθάς την ενημέρωση της ενότητας?.
Αν με διαβάζατε δεν θα χρειαζόταν να παραθέτετε εύκολα, όλα αυτά που έχετε παραθέσει!.
Προσωπικά θέλω την προσωπική σας γνώμη. Έχω πατόκορφα χεσμένη την γνώμη τρίτων που τα ‘περνούν’ σε άλλα φόρα.
Θέλω να αντιμετωπίζω τους φίλους μου στο forum, θετικά ή αρνητικά. Και στης δυο περιπτώσεις το πρόσημο είναι+!.
Πέθανε ο απίθανος ηθοποιός Γιανάτος, ποιο ΓΜΜΕ του είχε πάρει μια συνέντευξη, τον είχατε δει ποτέ στο πάλκο?. Εάν όχι χάσατε.
Ο εμπρηστής «πολιτικός» Πάνος, σήμερα εισέπραξε το τίμημα της μ@λ@κι@ς του…..
Είμαστε ανίκανοι να πάρουμε την προεδρία της ΕΕ?.
Μα ‘εμπρηστής’ δεν είναι και το πιδί?.
Μα με την μούγκα τους δεν είναι εμπρηστές και οι ‘δικοί’ μου?.
Τα λόγια φέρνουν αίμα, η γνώμη σας?.
Και ποιος κερδίζει από το αίμα?.
Α. -
Αντώνη πήγαινε λίγο να ξεφλουδίσεις κανένα ορτύκι και τα λέμε από αύριο πάλι.
-
Panos Kammenos @PanosKammenos 42λ
Είμαι καλά, ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης υπάλληλοι συμφερόντων που θίγουμε όπως ο Καψής ο Πορτοσάλτε ο Παπαχρήστος. ΑΡΘΡΟ 120 Συντάγματος -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αντώνη πήγαινε λίγο να ξεφλουδίσεις κανένα ορτύκι και τα λέμε από αύριο πάλι.
Να είχαμε καμία 10αρια φίλε!!!!!!.......
Με λεμονάτη σάλτσα και σκορδόψωμο!!!!..... θα ακολουθήσω την συμβουλή σου…..
Α. -
Ακολούθησέ τη και θα σου δώσω και άλλες συμβουλές
-
αυριο θα νοιωθω σαν μεταναστης...
θα βλεπουμε ολη μερα εκλογες ....χωρις να μπορουμε να ψηφισουμε...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ