-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καλά, καλά. Ας γίνουν εκλογές (αν γίνουν ποτέ και αν ζούμε μέχρι τότε) και μετά έχουμε καιρό να τα χώνουμε στον όποιο 'Κούλη' μπει στο Μαξίμου.Εδώ που τα λέμε έχεις δίκιο, γιατί να τα χώνουμε στον Κούλη από τώρα; Έχουμε καιρό. Προηγουμένως τα χώναμε στο Σαμαρά και περιμέναμε το σωτήρα Τσίπρα. Πριν τα χώναμε στο ΓΑΠ και περιμέναμε το σωτήρα Σαμαρά. Πριν τα χώναμε στον Καραμανλή και περιμέναμε το σωτήρα ΓΑΠ και πάει λέγοντας... μέχρι τον Καποδίστρια. Έτσι είναι αυτό -είναι το εθνικό μας σπορ-. Κανείς δεν είναι καλός και πρέπει να έρθει ο επόμενος. Και φυσικά κάθε επόμενος είναι 'μακράν η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ'. Αλλά ξέχασα οι σημερινοί δεν είναι σαν τους προηγούμενους, είναι μακράν χειρότεροι. Και ο Κούλης δεν είναι σαν τον ανεπάγγελτο, άχρηστο, ανίκανο Τσίπρα. Είναι γιος πρώην Πρωθυπουργού, αδελφός πρώην Υπουργού, γαμπρός μακαρίτη βουλευτή, θείος νυν Περιφερειάρχη και πρώην υπουργός ο ίδιος. Με σημαντικότερη εργασιακή προϋπηρεσία αυτή του καλοπληρωμένου στελέχους σε θυγατρική (venture capital) της κρατικής Εθνικής Τράπεζας. Άφθαρτος, αυτοδημιούργητος, μεταρρυθμιστής και άνθρωπος του ιδιωτικού τομέα. Αυτός θα στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας το παλιό, συντεχνιακό, πολιτικό σύστημα τη χώρας.
-
Σε γενικες γραμμες και αν εξαιρέσουμε βεβαια το θεμα της ομηρειας/συλληψης/κράτησης (διαλεγει ο καθενας ο,τι θελει αναλογα) των 2 στελεχων του ΕΣ, η κατασταση θυμιζει ολιγον silly season στην F1. Οι ρυθμοι των γεγονοτων εχουν πεσει, τα χρεη των πολιτων όχι βεβαια...
Σημερα λοιπον ανεβαίνοντας Χαλκιδα ειχα την τυχη να φαω στη μαπα βιβλιοβοθρη ο οποιος βεβαια λογω ΕΡΑ ειχε ηπια χαρτογραφηση με κοκκινα από στροφομετρο λεωφορείου icarus. Τελος παντων το παλικαρι στριμωχτηκε ουκ ολιγες φορες αλλα τα καταφερε -νομιζει-, ειπε το ποιηματακι του και ενώ καποτε χτυπιοταν ότι θελει να δικαστει, τελικα βλεπει τον Δριτσα ως εισαγγελεα και αλλαξε γνωμη. Anyway...
Αλλαγη σταθμου στον Χατζηνικο ο οποιος βουλιαζοντας στα χρεη (είναι ο νεος Κωστοπουλος εδώ και αρκετο καιρο αλλα αργει το μπαμ), ειπε να ριξει ένα πατοκορφο γλυψιμο στον Κουλη την ιδια ωρα περιπου (αναλογο με εκεινο που του εκανε στις εσωκομματικες). Το θεμα είναι ότι ο Κουλης αδειασε και ολους οσοι ευχονται αθροες απολυσεις στο δημοσιο (ο Lapin τα ειπε με αριθμούς αλλα τεσπα) αλλα και τους συλλαλημενους αφου ακομα δεν εχει ξεκαθαρισει τι θελει να κανει με το σκοπιανο. Ε, και λιγο υπερατου με νομο και ταξη -τα 25ευρω ανα περιπολικο είναι ΚΑΙ δικο τους κατορθωμα αλλα τι να λεμε τωρα- και βγηκε το μεροκαματο και σημερα...
Χθες η Εφη για 3η φορα το τελευταιο διαστημα αλλαξε ροτα και ειπε ότι με το ΔΝΤ εκτος δε θα κοψει συνταξεις/αφορολογητο (υπαρχει και ο άλλος μηνας βεβαια). Ο Πανος αρχισε τις αληθειες σε ο,τι αφορα το ποσο θα μεινουν στην Τουρκια οι 2 δικοι μας -προσωπικη αποψη να υπαρξει μια ισοφαριση παρομοια με την πρωτη ευκαιρια- και γενικα όλα πανε πιο χαλαρα απ' ο,τι εχουμε συνηθισει. Α, είχαμε και ένα 'ηταν δικαιο και εγινε πραξη' του αντρα της Σιας (μετρα ποσο καιρο θα κανει να σου ξανακατσει με αυτό που ειπες), φανταζομαι τοσο δικαιο οσο και αυτό στο 25' του παρακατω βιντεο:
ΥΓ: Ο Γακης θυμιζει αστυνομο Lassard (ο τυχερος που μπαινει στο σωστο τρενο την καταλληλη στιγμη). Προφανως σε πιο αστικη περιφερεια δεν θα ειχε καμια απολυτως τυχη...
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
...Και ο Κούλης ...Δεν χρειάζεται να περνάς από σαράντα κύματα για να καταλήξεις πάλι στον Κούλη.
Μπορείς να γράφεις κατευθείαν για αυτόν και για το κόμμα του.Εμένα πάντως η ΝΔ με αφήνει παγερά αδιάφορο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
-
Και μετά αναρωτιέμαι γιατί με αφήνει παγερά αδιάφορο αυτό το μόρφωμα.
Με Αντώναρους και Καραμανλήδες Πλέι Στάσιονς και Χάμπουργκερς λογικό είναι να μου προκαλούν μόνο γέλιο.
Ακροδεξιά η ΝΔ του Σεντόνι. Για γέλια μόνο. -
http://www.skai.gr/news/finance/article ... -ton-elpe/
Youtube VideoΣήμερα απλά ήταν Τετάρτη.
Ούτε φασαρίες, ούτε διαδηλώσεις, ούτε τίποτα...
Ο καλός κύριος Λάτσης, αυτός ο ανάλγητος καπιταλιστής που πήρε το ελληνικό και τον βρίζανε(για τους λάθος λόγους βέβαια), τώρα είναι καλός. -
Ο Τσίπρας ως Master of kolotoumbas υπογράφει συνέχεια επενδύσεις και αποκρατικοποιήσεις , σαν καλός νεοφιλελεύθερος . Προσωπικά ό,τι γίνεται για το καλό της Πατρίδας από οποιονδήποτε είναι καλοδεχούμενο .
Από την άλλη ο Κούλης κάθε μέρα δείχνει ότι έχει θέματα . Αφού αδιάφορα για τον χοντρό κουμπάρο του που έχασε το διαβατήριο του , έχει τον Αφραγκούζο που στο κανάλι του του πουλάει χαζή εκδούλευση .
Εβλεπα τώρα τον μαλακοσάλτε να κράζει τον Καμμένο γιατί μιλώντας σε Εθνοφύλακες , μίλαγε για τσάκισμα των Τούρκων αν μας επιτεθούν κλπ .
Μα βρε μαλακοσάλτε πόσο γελοίος θα γίνεσαι για το μεροκαματάκι ? Αυτή είναι η δουλειά του ΥΠΑΜ. Η Αμυνα και το Ηθικό . Η διπλωματία και τα λόγια και οι ήπιοι τόνοι είναι δουλειά του ΥΠΕΞ . Ασε που πιθανόν να μην ξέρει ποιοί είναι οι Εθνοφύλακες τα παλιά ΤΕΑ και ποιοι τα επανδρώνουν και πόσο ανάγκη υπάρχει να στηρίζονται αυτοί οι άνθρωποι .
Α ρε Κούλη , δεν μαζεύεις αυτούς που σου πουλάνε τέτοιες χαζές υπηρεσίες , γιατί στην πραγματικότητα εξοργίζουν τους νουνεχείς ψηφοφόρους .
Η πρόταση των γαλλογερμανών για το χρέος είναι μια χαρά . Γιατί όπως ξέρουμε εμείς της αγοράς και τα λέμε και με φίλο μπανκιέρη με πραγματικές γνώσεις , το χρέος δεν έχει σημασία . Η εξυπηρέτηση του που επηρεάζει την ρευστότητα έχει σημασία .
Γιατί άμα έχουμε 3,5 % ανάπτυξη μια χαρά μπορούμε να το αποπληρώνουμε .
Σκεφτείτε ότι με 187 δις ΑΕΠ το 2017 και 3,5 % ανάπτυξη θα φτάναμε το 2023 στο ΑΕΠ του 2008 και με άλλη λογική και βέβαια και χαμηλότερο χρέος .
Από την άλλη θα είναι μεγάλη αβάντα για την κυβέρνηση μια τέτοια εξέλιξη . Θα φορέσει γραβάτα ο Αλέξης και θα αναγγείλει εκλογές...
-
Μία χώρα που ο κάθε άνθρωπος ονειρεύεται να ζήσει...
Σερβιτόροι, μπάρμπαν, καμαριέρες με part time εργασία ανεβάζουν την απασχόληση
Σερβιτόροι, μπάρμαν, καμαριέρες και γενικότερα οι εποχικές ειδικότητες που σχετίζονται με τον τουρισμό «σώζουν την παρτίδα» στην απασχόληση.
Ωστόσο η κυριαρχία των ευέλικτων μορφών εργασίας κάθε άλλο παρά προοπτική δίνει αφού οι αμοιβές των εργαζομένων κινούνται στα όρια της φτώχειας.
Ρεκόρ απασχόλησης και θετικό ισοζύγιο στη μισθωτή απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα δείχνουν για τον Μάρτιο τα στοιχεία του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ, που δημοσιοποίησε το υπουργείο Εργασίας. Το ισοζύγιο προσλήψεων–αποχωρήσεων του Μαρτίου 2018 είναι θετικό κατά 55.494 νέες θέσεις εργασίας.
Η πλειοψηφία των προσλήψεων έχει γίνει στον τουριστικό τομέα και σχετίζεται με τα καταλύματα, όπου το ισοζύγιο είναι θετικό κατά 16.352 εργαζόμενους. Η ανάλυση των στοιχείων του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ δείχνει ότι σερβιτόροι και μπάρμαν έχουν θετικό ισοζύγιο κατά 7.411 θέσεις εργασίας, οι υπάλληλοι γραφείου ακολουθούν με 5.612 θέσεις εργασίας και στη συνέχεια οι ειδικότητες που ανεβάζουν το θετικό ισοζύγιο είναι πωλητές, μάγειροι ξενοδοχείων και εστιατορίων, καμαριέρες σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, ανειδίκευτοι εργάτες, υπάλληλοι υποδοχής πελατών ξενοδοχείων κλπ, καθαριστές, οδηγοί και λαντζέρηδες.
http://www.iefimerida.gr/news/407666/se ... apasholisi
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Αυτή είναι η δουλειά του ΥΠΑΜ. Η Αμυνα και το Ηθικό . Η διπλωματία και τα λόγια και οι ήπιοι τόνοι είναι δουλειά του ΥΠΕΞ . Ασε που πιθανόν να μην ξέρει ποιοί είναι οι Εθνοφύλακες τα παλιά ΤΕΑ και ποιοι τα επανδρώνουν και πόσο ανάγκη υπάρχει να στηρίζονται αυτοί οι άνθρωποι .
https://www.reader.gr/perierga/10-fotog ... ai-mpoylis
-
To θεμα βεβαια δεν είναι τι είναι αβαντα για την οποια κυβερνηση αλλα τι είναι αβαντα για τον κοσμο criuser. Χθες λοιπον 'ο (για τους σκαγιαρισμενους ΝΔουληδες) κοσμοναύτης Νικολαϊ Παποφ σε μια από τις σπανιες επισκεψεις του στην Γη μας μετεφερε τα νεα του διαστηματος'. Αυτος πιο πονηρος από την Εφη, στις επιμονες ερωτήσεις των δημοσιογραφων για συνταξεις/αφορολογητο μιλησε επι της ουσιας για τον καιρο στον Πλουτωνα. Μια χαρα. Τελος παντων τα νεα γενικως 'από τα κεντρικα' δεν είναι καθοοοοολου καλα τουλαχιστον για τις συνταξεις και αναφέρομαι για τις δικες μας όταν ερθει η ωρα, μην κουραζομαστε και να ειμαστε προσεκτικοι γιατι αυτά για τα οποια χαιρομαστε/αδιαφορούμε/θεωρούμε δικαια τωρα, θα μας χτυπησουν κατακεφαλα αργοτερα...
https://www.vdk.de/ov-schopfheim/ID126800
Γενικο νοημα: Η συνταξη το 2030 θα είναι στο 43% του μισθου. Frohe Ostern meine Lieblinge...
(Και αυτοι μπαζουν καργα εργατικο δυναμικο από τις γυρω χωρες και συντηρουν τα ταμεια τους, εμεις φανταστείτε τι ΔΕΝ θα παρουμε...)
Και, παραλειψη μου, δεν ασχοληθηκα με τον Κουλη μας ο οποιος δεν θελει μωρε να κανει ιδιωτικοποιηση του νερου...θελει να φερει στρατηγικο επενδυτή το παιδι και μας υπόσχεται ότι δεν θα ανεβουν οι τιμες. Αμα εισαι αριστος δεν θα πεις κατευθείαν ιδιωτικοποιηση, αλλα θα το πας γύρω-γύρω. Και δωστου χαρα τα πασης φυσεως αρχιδιαπλεκομενα, φαγακι είναι αυτο... Τα υλικα (το βασικο δλδ) τα βαζει το κρατος (καλως ή κακως στην επικρατεια του ανηκει το μποστανι που φυτρωνουν/μεγαλωνουν), η κουζινα είναι επιδοτουμενη, ε βαζουν τα σερβίτσια και τις καρεκλες αυτοι, κατσε ντε. Λεπτομερεια ότι γυριζουν στο τελος την καρεκλα αναποδα να κάθονται 4-4 οι τελευταίοι τροχοι της αμαξης...
-
Εγώ πάντως είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να κάνουν κριτική στον Καμμένο , αλλά στο θέμα αυτό και για τις δηλώσεις που ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΩΣ ΥΠΑΜ ΝΑ ΚΑΝΕΙ , είναι λάθος να του κάνεις κριτική .
Ιδιαίτερα όταν στο σάιτ σου γράφουν Καψήδες και Καμπουράκηδες....
Όταν βλέπεις 50άρηδες και 60άρηδες να ντύνονται τα χακί για να προστατέψουν τα σπίτια τους και το νησί τους , πρέπει τουλάχιστον να αισθάνονται ότι η πατρίδα τους στηρίζει αμέριστα .
https://www.militaire.gr/to-prosopo-toy ... kai-nisia/
-
...αλλά στο θέμα αυτό και για τις δηλώσεις που ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΩΣ ΥΠΑΜ ΝΑ ΚΑΝΕΙ , είναι λάθος να του κάνεις κριτική . -
Εγώ πάντως είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να κάνουν κριτική στον Καμμένο , αλλά στο θέμα αυτό και για τις δηλώσεις που ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΩΣ ΥΠΑΜ ΝΑ ΚΑΝΕΙ , είναι λάθος να του κάνεις κριτική .Ιδιαίτερα όταν στο σάιτ σου γράφουν Καψήδες και Καμπουράκηδες....
Όταν βλέπεις 50άρηδες και 60άρηδες να ντύνονται τα χακί για να προστατέψουν τα σπίτια τους και το νησί τους , πρέπει τουλάχιστον να αισθάνονται ότι η πατρίδα τους στηρίζει αμέριστα .
https://www.militaire.gr/to-prosopo-toy ... kai-nisia/
Θα συμφωνήσω μαζί σου criiuser.Θυμάμαι το 1990 περίπου,που υπηρετούσα ως δόκιμος σε ένα ακριτικό νησί,έπρεπε κάθε Κυριακή να πηγαίνω τους εθνοφύλακες για βολές.Ήταν σοβαροί και υπεύθυνοι σε αυτό που έκαναν.Μια φορά που δεν πήγα με έδωσαν κανονικά.
-
Ευτυχώς που δεν πάτησα ποτέ το ποδάρι μου στην Σχολή Ευελπίδων το 1990 που πέρασα.
Μόνο που σκέφτομαι ότι τώρα θα ήμουν ταξίαρχος και θα είχα πάνω από τον κεφάλι μου τον χοντρομπαλά εθνικολαϊκιστή ψυχάκια, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.Αρκετά πέρασα 20 χρόνια μέσα στα στρατόπεδα. Ευχαριστώ. Δεν θα πάρω άλλο...
-
Εγώ έχω απολυθεί εδώ και 35 χρόνια . Δεν θα έλεγα ότι έχω άποψη για τον στρατό . Αλλά πραγματικά με τρώει η απορία , τι θα έπρεπε να λέει ο ΥΠΑΜ όταν οι απέναντι λένε αυτά που λένε και κάνουν αυτά που κάνουν .
Και πως θα έπρεπε να κρατήσει το ηθικό των στρατιωτικών ψηλό .
Και κάτι ακόμα . Μπορεί να μας λυπεί το γεγονός που έχουν πιάσει τα παιδιά , αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μόνιμοι στρατιωτικοί και τέτοιοι και χειρότεροι κίνδυνοι είναι στοιχεία του επαγγέλματος τους .
-
Cruiser ότι γίνεται για το καλό της πατρίδας φυσικά το βλέπουμε θετικά.
Όταν όμως το έκαναν οι προηγούμενοι ήταν Γερμανοτσολιάδες ενώ αυτοί τώρα από εκεί που υπογράφανε με πόνο τις αποκρατικοποιήσεις, έχουν φτάσει να υπερηφανεύονται.Και εγώ υπηρέτησα σε τάγμα προκάλυψης στα σύνορα με ΦΥΡΟΜ και είχαμε εθνοφύλακες. Προφανώς δεν είναι το ίδιο θερμή ζώνη όπως στα νησιά.
Όταν ο Καμμένος λέει κάτι σωστό, το οποίο συμβαδίζει με τον ρόλο του, είμαστε εντάξει.
Όταν όμως περνάει τα όρια του γραφικού δεν μπορεί να υπάρχει επιβράβευση.
Δλδ όταν μιλάει όπως ο Τραμπ για τον Κιμ(που γελάμε) και αποκαλεί τρελό τον Ερντογάν, δεν νομίζω ότι είναι και πολύ θεσμικό. -
Αρχικά όπως ξέρεις εγώ δεν μίλαγα για γερμανοτσολιάδες , ούτε είμαι συριζαίος . Αλλά δεν μπορώ αυτή την ηλίθια αντιπολίτευση που έχουν επιβάλλει στον Κούλη οι κνίτες και οι πασόκοι που έχει μαζέψει δίπλα του .
Με αυτά που κάνει θα ξανακάνει μάγκα τον Τσίπρα . Μου θυμίζει κάτι φίλους μου , πασόκους μέχρι το 2009 και μάλιστα φανατικούς , που έγιναν φανατικοί νεοδημοκράτες το 12 γιατί δούλευαν σε εταιρείες και τράπεζες σε ψηλές θέσεις και φοβήθηκαν τα γκρέξιτ . Οταν ήρθε ο Τσίπρας έλεγαν ότι θα πέσει γρήγορα .
Τους έλεγα ότι από το 1985 , ο μπαμπάκας σας ο Αντρέας φρόντισε να γίνονται εκλογές ΜΟΝΟ όταν θέλει ο πρωθυπουργός . Και δεν θα γίνουν πριν περάσουν τουλάχιστον τα 3 χρόνια . Τώρα που δικαιώθηκα για άλλη μια φορά , απλά
Τα όρια του γραφικού ο Καμμένος τα έχει περάσει αρκετές φορές σε άλλες περιπτώσεις . Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ρόλος του , είναι του προπονητή πριν το ντέρμπυ . Να ανεβάσει το ηθικό και την ψυχολογία , ΑΝ χρειαστεί κάτι .
Ακόμα κακώς γελάτε και με τον Τράμπ και με τον Κιμ . Τους υποτιμάτε . Οπως βλέπετε μια χαρά εξυπηρετούν τα κρατικά τους συμφέροντα και εδραιώνουν την θέση τους και οι δύο . Μην τσιμπάτε σε όσα γράφουν τα μμε . Είναι χαμηλότερου επιπέδου υπάλληλοι οι των μμε , από αυτούς που καθαρίζουν ξύλα και μαζεύουν μπάζα στις οικοδομές
-
Και ενώ ο Κούλης ασχολείται με τον Καμμένο , θέλοντας να μας κάνει να είμαστε σίγουροι ότι το κάνει για την κόντρα του Καμμένου με τον χοντρό κουμπάρο του στην πραγματική ζωή γίνονται πράγματα που οι τάχα φιλελεύθεροι της σημερινής νδ
Για δείτε
http://www.capital.gr/oikonomia/3284472 ... on-to-2018
Να δούμε θα θέσει το θέμα η πασοκοσπυράκη , ή θα θυμηθεί τις καλές εποχές του μέγκα μαζί με τους όψιμους νεοδημοκράτες καψήδες και καμπουράκηδες....
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
...
...
Όταν ο Καμμένος λέει κάτι σωστό, το οποίο συμβαδίζει με τον ρόλο του, είμαστε εντάξει.
...Ο συγκεκριμένος ψυχάκιας μόνο με ένα ρόλο ταιριάζει.
-
Εγραψε ένας φίλος στο ΦΒ ...
Ακτιβισμός δεν είναι να τρώς μοσχάρι την Μ. Παρασκευή στην Ευρώπη του 2018 , αλλά να τρώς χοιρινό στην Μέκκα του 2018...
Σωστό τον βρίσκω....
-
Μάλλον μπερδεύουμε τον “ακτιβισμό” με την αυτοκτονία.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ