-
Καλησπερα φιλοι μου!!!!!Εχω ενα Mitsubishi ASX...το εχω 1 χρονο και εχω κανει γυρψ στα 40.000 km...Μου εβγαλε προβλημα στον εγκεφαλο....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ!!!!
-
Καλησπερα φιλοι μου!!!!!Εχω ενα Mitsubishi ASX...το εχω 1 χρονο και εχω κανει γυρψ στα 40.000 km...Μου εβγαλε προβλημα στον εγκεφαλο....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ!!!!
-
-
Για πέταμα επειδή χάλασε ο εγγέφαλος σε 40κ Km; Την άλλη φορά να πάρεις Hotweels που δεν χαλάνε. Εγγύηση δεν έχει; Αν πάλι θέλεις να το πετάξεις προσφέρομαι να μου το δώσεις να το πετάξω εγώ
-
Ο χρήστης mitsuAGRINIO έγραψε:
Καλησπερα φιλοι μου!!!!!Εχω ενα Mitsubishi ASX...το εχω 1 χρονο και εχω κανει γυρψ στα 40.000 km...Μου εβγαλε προβλημα στον εγκεφαλο....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ!!!!Eγγύηση δεν έχεις;
-
.
-
την πεταξα!
-
την πεταξα!Την εγγύηση;
-
Φίλε Λαμπρο απο την αντιπροσωπια Μπουκουρας το πηρα(ασε δεν σχολιαζω).....το μοντελο πρεπει να βγηκε προβληματικο το συγκεκριμενο....Στην αλλαγη σχεσεων ακουγονταν ενα θορυβος....και οταν το αυτοκινητο εμενε ανοιχτο σε ακινησια πηγαινε να σβησει(και ακουγονταν ενας περιεργος θορυβος...το πηγα στοn Παντελιδη Αθανασιο και μου ειπε οτι εχει προβλημα ο εγκεφαλος και απορησε και αυτος δηλαδη....τι να πω????τζαμπα 26000 ευρω!!!
-
Μιλαμε 'η μουφα'
-
Μιλαμε 'η μουφα'Δεν βγαίνει κάποια άκρη έτσι.
Γίνε πιο συγκεκριμένος αν θες.Τι πρόβλήμα σου έβγαλε και τι αντιμετώπιση είχες απο την αντιπροσωπεία/συνεργείο .
-
η αντιπροσοπεια μου ειπε δεν ειναι τιποτα!!!!αλλα στο συνεργειο που τον πηγα για ενα cross examination ειπε οτι εχει προβλημα ο εγκεφαλος!
-
Πρόβλημα με το αμάξι έχεις ή με την αντιπροσωπεία?
Αν έχεις προβλημα με μια αντιπροσωπεία το πας σε άλλη. Συνήθως θέλουν να σε εξυπηρετήσουν ώστε να σε κερδίσουν ως πελάτη.
Το μόνο που αναφέρεις είναι ότι κάνει έναν περίεργο θόρυβο στην αλλαγή ταχυτήτων και στο ρελαντί και ότι για αυτό θέλει εγκέφαλο...
-
.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
την πεταξα!
Την εγγύηση;
την κοτσάνα εννοεί
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
την πεταξα!
Την εγγύηση;
την κοτσάνα εννοεί
Αφου του έκανε και cross examination
-
Καλησπερα φιλοι μου!!!!!Εχω ενα Mitsubishi ASX...το εχω 1 χρονο και εχω κανει γυρψ στα 40.000 km...Μου εβγαλε προβλημα στον εγκεφαλο....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ!!!!Πολυ καλα θες να μου το δωσεις να σου δωσω το δικο μου αμαξι να δεις τι πραγματικα ειναι για πεταμα?
Κατσε και εσυ ρε φιλε πολυ αποτομος εισαι καταρχας ολες οι αντιπροσωπειες δινουν εγγυηση τουλαχιστον 2 χρονια για κατι τετοιους λογους.
Πες μου οτι εισαι και εσυ απο τους τυπους που λενε ''Ιαπωνικο ειναι δεν παει συνεργειο, δεν χαλαει...'' epic fail -
Αν ακολούθησες τα προβλεπόμενα διαστήματα service και ισχύει η εγγύηση δοκίμασε άλλη αντιπροσωπεία .
Mitsubishi ASX