-
'Ο κλασικός ο κωλοτουμπας ο Έλληνας:
-ΠΡΙΝ: 'Γιατί να πληρώνω κάθε μήνα την ΕΡΤ, έτσι κι αλλιώς δε την βλέπω.'
-ΜΕΤΑ: 'Τόσα χρόνια βλέπω ΕΡΤ και τώρα την κλείνουν.'-ΠΡΙΝ: 'Οι χαραμοφάηδες της ΕΡΤ που μπήκαν με μέσο και τους πληρώνουμε όλοι εμείς.'
-ΜΕΤΑ: 'Τόσος κόσμος θα χάσει τη δουλειά του.'-ΠΡΙΝ: 'Κατευθυνόμενη η ενημέρωση στην ΕΡΤ από την κυβέρνηση.'
-ΜΕΤΑ: 'Φίμωση της ελευθερίας του λόγου το κλείσιμο της ΕΡΤ.' ' -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
'Ο κλασικός ο κωλοτουμπας ο Έλληνας:-ΠΡΙΝ: 'Γιατί να πληρώνω κάθε μήνα την ΕΡΤ, έτσι κι αλλιώς δε την βλέπω.'
-ΜΕΤΑ: 'Τόσα χρόνια βλέπω ΕΡΤ και τώρα την κλείνουν.'-ΠΡΙΝ: 'Οι χαραμοφάηδες της ΕΡΤ που μπήκαν με μέσο και τους πληρώνουμε όλοι εμείς.'
-ΜΕΤΑ: 'Τόσος κόσμος θα χάσει τη δουλειά του.'-ΠΡΙΝ: 'Κατευθυνόμενη η ενημέρωση στην ΕΡΤ από την κυβέρνηση.'
-ΜΕΤΑ: 'Φίμωση της ελευθερίας του λόγου το κλείσιμο της ΕΡΤ.' 'Δεν είναι ένας ο έλληνας, άλλος νομίζει έτσι, άλλος αλλιώς.
Αν εσύ τους βλέπεις σαν ένα, μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημα. -
Tι εγινε ρε TFRCδες; Να ανοιξω κανα pimm's o clock? (inside joke, ξερουν αυτοι...)
-
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=285886
Ψηφο εμπιστοσυνης θα ζητησει ο Τονι. Προβλεπω κωλοτουμπα τετραπλη με φραπεδαρα στο χερι απο Μπενι -Φωτακο...
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=285886Ψηφο εμπιστοσυνης θα ζητησει ο Τονι. Προβλεπω κωλοτουμπα τετραπλη με φραπεδαρα στο χερι απο Μπενι -Φωτακο...
Ψηφο εμπιστοσυνης; Απαπα! Μα δε διακινδυνευει το σαξες στορυ ετσι ο Πιτσας;
-
Εμένα πάντως η φάση μου θυμίζει πονόδοντο. Που σε σκίζει, σε διαλύει, δεν σε αφήνει να ησυχάσεις, αλλά μόλις δεις τα εργαλεία του οδοντιάτρου αρχίζεις τα 'Μωρέ, σαν να μην πονάω και τόσο, δεν μου φαίνεται σόι ο γιατρός, να πάρουμε κι άλλες γνώμες, άστο για άλλη φορά'.
Γελάμε με όσους έλεγαν ότι χρειάζεται να αλλάξει η 'καθεστωτική ΕΡΤ', έσκουζαν για δεκαετίες, αλλά μόλις μπήκε ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ λουκέτο για κανα τρίμηνο ουρλιάζουν για τη χούντα που κατέστρεψε την...ελεύθερη και αδέσμευτη πληροφόρηση.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ η ΕΡΤ. Αλλά όχι έτσι, όχι με πράσινους (κυρίως) και μπλε σφουγγοκωλάριους και ατάλαντους, με πιπόκες 'δημοσιογράφους', θυγατέρες και ανιψούδες, σταρ που κρέμασαν εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα πριν μεταπηδήσουν στο κρατικό κανάλι, αθλητικούς ρεπόρτερ που σου μάτωναν τα αυτιά με τις βλακείες και την ανεπάρκειά τους.
Λυπάμαι για πολύ συγκεκριμένα άτομα, που είχαν κάτι να πουν - αν και οι περισσότεροι είχαν ήδη λακίσει, για χρήμα ή ανεξαρτησία.Όσο για τη 'λαοθάλασσα', γελάει ο κόσμος. 2600, βάλει και τίποτα σόγια και κανα μαϊντανό με την κουστωδία του, με το ζόρι έφταναν μέχρι τη λεωφόρο.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Δεν είναι ένας ο έλληνας, άλλος νομίζει έτσι, άλλος αλλιώς.
Αν εσύ τους βλέπεις σαν ένα, μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημα.Αν και καταλαβαίνεις τι εννοεί ο ποιητής, πετάς ένα σχόλιο για να μηδενίσεις την ουσία.
Γνωστές πρακτικέςΜεγάλη εξυπνάδα...συγχαρητήρια...
Υ.Γ: Να γίνουν τα pimms
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=285886Ψηφο εμπιστοσυνης θα ζητησει ο Τονι. Προβλεπω κωλοτουμπα τετραπλη με φραπεδαρα στο χερι απο Μπενι -Φωτακο...
Ε - ΡΕ - ΓΛΕΝΤΙΑ Ο-Ε-Ο
BONUS:
Απροθυμία σε πρόταση μομφής
Να σημειωθεί ότι ο Πάνος Καμμένος έχει ήδη κινήσει τη διαδικασία συλλογής υπογραφών από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για υποβολή πρότασης μομφής (καθώς η αριθμητική δύναμη των βουλευτών του δεν είναι επαρκής για κάτι τέτοιο) ωστόσο τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΚΚΕ δεν προκρίνουν μία τέτοια εξέλιξη.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ η ΕΡΤ. Αλλά όχι έτσι, όχι με πράσινους (κυρίως) και μπλε σφουγγοκωλάριους και ατάλαντους, με πιπόκες 'δημοσιογράφους', θυγατέρες και ανιψούδες, σταρ που κρέμασαν εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα πριν μεταπηδήσουν στο κρατικό κανάλι, αθλητικούς ρεπόρτερ που σου μάτωναν τα αυτιά με τις βλακείες και την ανεπάρκειά τους.
Ολο το δημοσιο θελει σκουπα αλλα με σωστα κριτιρια και δεν ξερω ποιος απο αυτους τους καραγκιοζηδες θα βαλει τους σωστους κανονες
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Δεν είναι ένας ο έλληνας, άλλος νομίζει έτσι, άλλος αλλιώς.
Αν εσύ τους βλέπεις σαν ένα, μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημα.Αν και καταλαβαίνεις τι εννοεί ο ποιητής, πετάς ένα σχόλιο για να μηδενίσεις την ουσία.
Γνωστές πρακτικέςΜεγάλη εξυπνάδα...συγχαρητήρια...
Υ.Γ: Να γίνουν τα pimms
Είπες ότι ο Έλληνας τη μια έτσι και την άλλη αλλιώς.
Κι εγώ σου 'πα ότι δεν είναι ένας ο Έλληνας.
Επιμένεις δηλαδή ότι είναι ένας που κάνει κωλοτούμπες;
Εγώ σου λέω ότι είναι δύο. Τουλάχιστον. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ η ΕΡΤ.
Να την πληρώσεις απο την τσέπη σου σύντροφε αμα θες ΕΡΤ και τρίτο και τέταρτο και πέμπτο πρόγραμμα.
-
Μόλις γίνει ολόκληρη η ΤιΒι καλωδιακή ή δορυφορική, θα δηλώσω ότι γουστάρω κρατική/δημόσια κι ας πλερώνω. Το τζάμπα πέθανε, μέχρι τότε θα πληρώνεις κι εσύ.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ η ΕΡΤ.
Να την πληρώσεις απο την τσέπη σου σύντροφε αμα θες ΕΡΤ και τρίτο και τέταρτο και πέμπτο πρόγραμμα.
ε, μα στην φιλελεύθερη Αγγλία δεν γίνονται αυτά! (έλα μωρέ το κάνουμε θέμα για 130-140 λίρεςτο χρόνο )
edit
τι στοίχημα πάτε ότι θα βρεθεί ηλίθιος να μου πει πως είμαι απαράδεκτος που συγκρίνω την πχιότητα του ΜπιΜπιΣι με της ΕΡΤ, ενώ θα χει χάσει την ουσία για μια ακόμη φορα; -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αυτά που θα έπρεπε να ιεραρχήσουμε ως σημαντικότερα θέματα προς συζήτηση σχετικά με την ΕΡΤ σήμερα Τετάρτη 12/06/2013
ΔΕΝ είναι ο μισθός της Στάη και το κόστος της εκπομπής του Παπαδόπουλου
ΔΕΝ είναι τα ποσοστά τηλεθέασης της Μπήλιως
ΔΕΝ είναι η κομματική ταυτότητα του 75% ή του 25% των εργαζομενων της ΕΡΤ
ΔΕΝ είναι ο αριθμός των εργαζομένων και τα κέρδη της ΕΡΤ ανά εργαζόμενο.
ΔΕΝ είναι τα χρήματα που πληρώνει μέσω λογ/σμού ΔΕΗΑυτά όλα ήταν πολύ σημαντικά θέματα για να συζητηθούν μέχρι χτες το πρωί και ο καθένας να ρίξει τα καντήλια του προς την κατεύθυνση που κρίνει. Όμως όλα αυτά έχουν μικρή σχέση με αυτά που θα έπρεπε να συζητάμε από χτες και (ευτυχώς) κάποιοι εδώ μέσα έχουν αναφέρει.
- Μέχρι πότε αυτή η Κυβέρνηση θα νομοθετεί με ΠΝΠ κάνοντας κανόνα την εξαίρεση της εξαίρεσης;
- Σε μια χώρα που για να μετακινηθεί ένας κάδος σκουπιδιών χρειάζονται 7 υπογραφές και 3 μήνες τι έγινε ξαφνικά και έκλεισε σε 12 ώρες η Δημόσια Τηλεόραση;
- Ο Κεδίκογλου, παρά το μπαστούνι που έχει καταπιεί, πώς καταφέρνει και κάνει τόσο πετυχημένες κωλοτούμπες;
- Εχει τα κάκαλα άραγε η ΝΔ να κλείσει απόψε το βράδυ κάθε άλλο σταθμό που λειτουργεί χωρίς άδεια;
- Εχει τα κάκαλα άραγε η ΝΔ να χώσει κανέναν καναλάρχη φυλακή για οφειλές ΦΠΑ και ασφαλιστικών εισφορών;
- Αν δε γίνει το 4 και το 5 (place your bets) θα συνεχίσουν ακόμα για πολύ καιρό τα παπαγαλάκια του Σαμαρά (όποιος έχει τη μύγα...) να μας λένε για το πόσο καλά έκαναν και το έκλεισαν το μπουρδέλο;
Κι εγώ λέω οτι περισσότερο απ’όλα αυτό ήταν ένα σαφές μήνυμα στους ιδιωτικοκαναλάρχες οτι «μάγκες, αρπάξτε το μαντήλι που ανεμίζει ο Αντώνης και αρχίστε τον καλαματιανό γιατί είμαστε παλάβρες εμείς και αμά λάχει κλείνουμε σε μια μέρα και την ίδια την ΕΡΤ». Αν και οι περισσότεροι νομίζω οτι και χωρίς εκβιασμό, ήδη ρίχνουν τις γυροβολιές τους.
Ο Ταϊπ πάντως (που τόσο πολύ τον θαυμάζουν) δεν ξέρω πώς το κατάφερε και όλα τα Τούρκικα κανάλια τις τελευταίες μέρες έπαιζαν σήριαλ και ντοκυμαντέρ για τους τσομπάνηδες του Ντιγιαρμπακίρ.
Εδώ την ΕΡΤ μάλλον δεν την είχαν σίγουρη (ίσως και γιατί το 75% Πασόκων γλυκοκοιτάει τον Τσίπρα για πολιτικό αποκούμπι όπως ειπώθηκε) και είπαν να διορθώσουν αυτή την μικρή ατέλεια.
Bonus Track: Ο «Τίγρης», που όσο κι αν πεις μια μικρή τόσο δα χάρη την χρωστάει στον δικηγόρο του, στον κολλητό του δικηγόρου του και στο κόμμα του κολλητού του δικηγόρου του, είναι ο βασικός χρηματοδότης όλων των ΜΜΕ στην Ελλάδα. Γαμάτο;
Μπορεί να λέω μαλακίες αλλά θα παρακαλούσα να μην μου το καταλογίσουν αυτοί που προσπαθούν να μας πείσουν οτι η πρόθεση της Κυβέρνησης από όλο το χτεσινό είναι να εξοικονομηθούν 1, 5, 100 εκατομμύρια και θα εξορθολογιστεί η διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης.Η ΕΡΤ έκλεισε για να προστατευτούν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.
Πόσο ΛΟΛ; -
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ η ΕΡΤ.
ε, μα στην φιλελεύθερη Αγγλία δεν γίνονται αυτά! (έλα μωρέ το κάνουμε θέμα για 130-140 λίρεςτο χρόνο )
edit
τι στοίχημα πάτε ότι θα βρεθεί ηλίθιος να μου πει πως είμαι απαράδεκτος που συγκρίνω την πχιότητα του ΜπιΜπιΣι με της ΕΡΤ, ενώ θα χει χάσει την ουσία για μια ακόμη φορα;Καλύψαμε και κωλαράκι...
Η οποία ουσία είναι; -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
**Ασχετες ερωτησεις. Τοσα χρονια διαβαζα και ακουγα τον κοσμο να ζηταει μια κυβερνηση με πυγμη και να αποσυφορισει τον δημοσιο τομεα απο τα βαριδια που δεν εργαζονται και πληρωνοντε τσαμπα.... Τωρα που το ξεκινησε πεσανε ολοι να τους φανε? Τοσα χρονια που ολοι ξερανε γιατι κανεις δεν μιλαγε και γιατι κανεις δεν επρατε? Απλα ρωταω γιατι απο εχθες οσοι ειναι στην ΕΡΤ και συγχεουνε την ΕΡΤ με το πολυτεχνειο και αλλα τετοια τραγικα λενε εμεις δεν ξερουμε. Εγω περνω 1200 καθαρα.... Και ξεχνανε οτι αλλοι εξω δεν εχουνε να φανε ή δουλευουν με 450 ευρο αν ειναι τυχεροι.... **
Τώρα τη λένε χούντα Ο-Ε-Ο
Πω ρε απαλεψιά!!!
Βρήκαμε το Λαϊκό Νοσοκομείο να κάνει ατασθαλίες. Κλείνουμε το Λαικό; -
Με εχουν σταματησει στη Mεσογείων τουλαχιστον 50 απολυμενοι της ΕΡΤ για να τους πω προς τα που είναι το Ραδιομέγαρο. Ε τι να κάνουν κ αυτοι πρώτη φορά πηγαίνουν...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
ενταξει, αλλα μετα μην κλαιγεστε που χαρη στη νδ το συνταγμα μερα με τη μερα υποβαθμιζεται ολο και περισσοτερο σε κωλοχαρτο
εγω δεν ειμαι του συνταγματικου τοξου, αλλα για εσας το λεω που ξερω ποσο κοπτεστε για το συνταγμα και τη νομιμοτητα.. -
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ η ΕΡΤ.
edit
τι στοίχημα πάτε ότι θα βρεθεί ηλίθιος να μου πει πως είμαι απαράδεκτος που συγκρίνω την πχιότητα του ΜπιΜπιΣι με της ΕΡΤ, ενώ θα χει χάσει την ουσία για μια ακόμη φορα;Καλύψαμε και κωλαράκι...
Η οποία ουσία είναι;Ότι και σε μη κομουνιστικές χώρες οι κάτοικοι βλέπουν δε βλέπουν το κρατικό κανάλι πλερώνουν.
Όλα πουρέ πρέπει να τα κάνουμε; -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
**Ασχετες ερωτησεις. Τοσα χρονια διαβαζα και ακουγα τον κοσμο να ζηταει μια κυβερνηση με πυγμη και να αποσυφορισει τον δημοσιο τομεα απο τα βαριδια που δεν εργαζονται και πληρωνοντε τσαμπα.... Τωρα που το ξεκινησε πεσανε ολοι να τους φανε? Τοσα χρονια που ολοι ξερανε γιατι κανεις δεν μιλαγε και γιατι κανεις δεν επρατε? Απλα ρωταω γιατι απο εχθες οσοι ειναι στην ΕΡΤ και συγχεουνε την ΕΡΤ με το πολυτεχνειο και αλλα τετοια τραγικα λενε εμεις δεν ξερουμε. Εγω περνω 1200 καθαρα.... Και ξεχνανε οτι αλλοι εξω δεν εχουνε να φανε ή δουλευουν με 450 ευρο αν ειναι τυχεροι.... **
Πω ρε απαλεψιά!!!
Βρήκαμε το Λαϊκό Νοσοκομείο να κάνει ατασθαλίες. Κλείνουμε το Λαικό;Κοιτα ολο το ποστ μου και οχι μονο το quote που μου απαντησε ο kubiak για να μου απαντησει.
Επεισεις επειδη το διαβασα και στις πιο πισω σελιδες αλλα το ακουσα και στην ΕΡΤ, αλλο το Λαϊκο νοσοκομειο που σωζει ζωες (και καθε νοσοκομειο ή ο στρατος ή σωματα ασφαλειας κλπ κλπ) και αλλο η τηλεοραση. Μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο επιπεδο. Χωρις νοσοκομεια, στρατο, και σωματα ασφαλειας 2-3 μηνες τον ηπιαμε απο ολες τις παντες... Χωρις ενα τηλεοπτικο καναλι νομιζω μπορουμε να ζησουμε....
Υ.Γ. Και εγω δεν συμφωνω με τον τροπο που εγινε και που την πληρωσανε ΟΛΟΙ στην ΕΡΤ ακομα και αυτοι που δουλευανε και παραγανε εργο αλλα κατι επρεπε να γινει δραστικο.
ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται