Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όσο για τη 'λαοθάλασσα', γελάει ο κόσμος. 2600, βάλει και τίποτα σόγια και κανα μαϊντανό με την κουστωδία του, με το ζόρι έφταναν μέχρι τη λεωφόρο.
Το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία του μικρόκοσμου του φόρουμ μας ψήφισε Α και Β πως σου φαίνεται; Αλήθεια εσύ τι ψήφισες; Εγώ αναφέρω ευπειθώς πως ψήφισα το Α!
Ψηφο εμπιστοσυνης θα ζητησει ο Τονι. Προβλεπω κωλοτουμπα τετραπλη με φραπεδαρα στο χερι απο Μπενι -Φωτακο...
Είναι τόσο πουλημένα σκυλιά και οι 2 που αυτό είναι το πιθανότερο.
Αν και καταλαβαίνεις τι εννοεί ο ποιητής, πετάς ένα σχόλιο για να μηδενίσεις την ουσία.
Γνωστές πρακτικές
Μεγάλη εξυπνάδα...συγχαρητήρια...
Υ.Γ: Να γίνουν τα pimms
Έχω διαφωνήσει μέχρι τελευταία ρανίδος με τον panosss σε πολλά θέματα αλλά το δίκιο του δεν θα το φάμε τώρα! Σε τι διαφωνείς μαζί του; Εσύ είχες πρόβλημα με την ΕΡΤ, εγώ όχι. Τα pimms να τα βάλεις αν και λίγο φλώρικα σαν ποτό. Δε γαμείς... ποτό να είναι...
Να την πληρώσεις απο την τσέπη σου σύντροφε αμα θες ΕΡΤ και τρίτο και τέταρτο και πέμπτο πρόγραμμα.
Αν θες να είσαι Έλληνας πολίτης θα την πληρώσεις κι εσύ τσουτσέκι. Και την ΕΡΤ και τις Ε.Δ. και τα Σ.Α. και πολλά άλλα. Αλλιώς να πας να ζήσεις στον βυθό του Ειρηνικού με τα ασπόνδυλα που είναι και της συνομοταξίας σου.