-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πιστεύω ότι δεν θα μας ενημερώσει κανείς. Και σίγουρα δεν θα το κάνει ένα κρατικό κανάλι.
Απο τα πρωτα κτιρια που κατελαβε ο Παττακος ηταν το ραδιομεγαρο παντως... Δεν το αφησε στην τυχη.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Αυτό από μόνο είναι ανησυχητικό και μιλάει για την τρέχουσα κατάσταση.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
- να ειναι καλα το ιντερνετ, που με λιγο ψαξιμο μπορεις να βρεις οτι ποιοτητα θελεις. Και μη μου πεις οτι ο απαιτητικος θεατης βαριεται να ψαξει. Παρολαυτα δεν ειμαι αρνητικος στις ορχηστρες ή στην κλασσικη μουσικη, αρκει να μην πληρωνω κατι που δεν ειναι ανταξιο της προσφορας του. Οπως για παραδειγμα εσυ δεν θα πληρωνες συνδρομη για να βλεπεις το 'contra channel'
Άσχετο/σχετικό με το θέμα: Για να ψάξεις κάτι πρέπει πρώτα να ξέρεις ότι υπάρχει.
Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει καν επαφή με το αντικείμενο, το οποίο μπορεί κάποια στιγμή να εμφανιζόταν μπροστά του έστω και από σπόντα (είτε από μια συναυλία στην πόλη του είτε από λάθος στο ραδιόφωνο). Το επίπεδο των εκφωνητών του τρίτου (όπως και οι περισσότεροι διευθυντές) ήταν από τα καλύτερα της Ευρώπης, πηγή γνώσεων και έμπνευσης ακόμα και για τους γνώστες (και μη γελιέσαι φανατικό κοινό) του αντικειμένου. Και αυτά με ήδη πετσοκομμένο προσωπικό εδώ και λίγα χρόνια και χωρίς το 1/100 του μπάτζετ για αντίστοιχου τύπου σταθμούς (πχ BBC3).οι πιθανοτητες να πετυχει καποιος το 3ο και να κολησει ειναι οι ιδιες με το να κερδισει το joker.
θελω να πω οτι το φανατικο κοινο του, εχει 10δες τροπους να ακουσει ποιοτικες εκπομπες. Και φυσικα ξερει που να τις βρει. Εινα σα να λεμε οτι ενας φανατικος bmwακιας δεν ξερει που να βρει καλο συνεργειο bmw.
εαν ειναι ετσι οπως τα περιγραφεις, μακαρι να συνεχιστει η εκπομπη του 3ου.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πιστεύω ότι δεν θα μας ενημερώσει κανείς. Και σίγουρα δεν θα το κάνει ένα κρατικό κανάλι.
Δε σου κρύβω ότι ψιλοκάνω το σταυρό μου.
Δεν σου κρύβω ότι το θεωρώ φυσιολογικό. Αν πιστεύεις στο υπερφυσικό, δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην πιστεύεις ότι σε περίπτωση πραξικοπήματος, το κρατικό κανάλι θα πρωτοστατούσε στο αντάρτικο.
Θα σου έστελνα κάτι λινκ σε βιντεάκια της (πρώην) ΕΤ3 που αναφέρονται στη γεωμετρία Riemann παρέα με τη θεωρία της σχετικότητας, αλλά έκλεισε! Λυπάμαι!
-
Πολύ γέλιο που έγινε τζερτζελάκι και πήγε κόσμος στη Μεσογείων και ανεβάζει φώτο στο fb λες και είναι στην πρώτη γραμμή του μετώπου. Να υποθέσω ότι όλοι αυτοί ήταν έξω κι από διάφορα κλεισίματα εργοστασίων/μαγαζιών/επιχειρήσεων και απλά εγώ δεν είδα τις φώτο...πολύ υποκρισία ρε γμτ...
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Απο τα πρωτα κτιρια που κατελαβε ο Παττακος ηταν το ραδιομεγαρο παντως... Δεν το αφησε στην τυχη.
οντως, η χωρα κινδυνευει αυτη τη στιγμη απο πραξικοπημα, και το χειροτερο, να μη το μαθουμε κιολας!!!!
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Δε σου κρύβω ότι ψιλοκάνω το σταυρό μου.
Δεν σου κρύβω ότι το θεωρώ φυσιολογικό. Αν πιστεύεις στο υπερφυσικό, δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην πιστεύεις ότι σε περίπτωση πραξικοπήματος, το κρατικό κανάλι θα πρωτοστατούσε στο αντάρτικο.
Θα σου έστελνα κάτι λινκ σε βιντεάκια της (πρώην) ΕΤ3, αλλά έκλεισε! Λυπάμαι!
Ψάξτα στο youtube. Εκεί υπάρχουν σίγουρα. Από την ΕΡΤ αμφιβάλλω αν θα μπορούσες να τα βρεις.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εαν ειναι ετσι οπως τα περιγραφεις, μακαρι να συνεχιστει η εκπομπη του 3ου.
Δεν το λέω έγω μόνο...
Δυστυχώς, πολύ αμφιβάλλω διότι πολύ απλά, όπως το λες και εσύ, δεν είναι εμπορικό (με τα σύγχρονα κριτήρια αποδοτικότητας δηλαδή). -
οποιος βλεπει τωρα ΕΡΤ, καταλαβαινει γιατι δεν υπηρχε αλλος τροπος απο το ξαφνικο κλεισιμο. Δυστυχως.
-
Στεφανε αν κλεισει ο ΟΤΕ, ΔΕΗ κλπ τα ιδια και χειροτερα θα γινουν. Καταλαβαινεις φανταζομαι οτι αυτοι οι οργανισμοι ειναι εθνικης σημασιας. Ειναι περιουσια του λαου.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στεφανε αν κλεισει ο ΟΤΕ, ΔΕΗ κλπ τα ιδια και χειροτερα θα γινουν. Καταλαβαινεις φανταζομαι οτι αυτοι οι οργανισμοι ειναι εθνικης σημασιας. Ειναι περιουσια του λαου.Sent from my Neo V using Tapatalk.
Δεν είδα να μπαίνουν μερίσματα των εν λόγο ΑΕ στον τραπεζικό μου λογαριασμό.
Κοινωνικό αγαθό η ΕΡΤ λεμε.
-
Θα σου έστελνα κάτι λινκ σε βιντεάκια της (πρώην) ΕΤ3, αλλά έκλεισε! Λυπάμαι!
Ψάξτα στο youtube. Εκεί υπάρχουν σίγουρα. Από την ΕΡΤ αμφιβάλλω αν θα μπορούσες να τα βρεις.
http://www.youtube.com/user/ertsocialne ... ture=watch
Παρεμπιπτόντως, τώρα που πήρε φόρα ο Σαμαράς γιατί δεν εξάγει τη τεχνογνωσία του κι εδώ για να κλείσουμε το Beeb?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οντως, η χωρα κινδυνευει αυτη τη στιγμη απο πραξικοπημα, και το χειροτερο, να μη το μαθουμε κιολας!!!!
Ήθελα να ήξερα, εσείς που ειρωνεύεστε με τέτοια ευκολία πιστεύατε ποτέ ότι θα ερχόταν η ώρα που η μισή εργαζόμενη Ελλάδα θα χρωστούσε τα σπίτια που μένει και ότι θα υπήρχε κίνδυνος να γίνουν (τωρινά νούμερα) 800000 πλειστηριασμοί;
Κοιμάστε όρθιοι γαμώτο μου;
-
Καλά ακόμα δεν τον είδαμε Γιαννη τονε βαφτίσαμε. 'Έκλεισε' η ΕΡΤ και φτάσαμε σε πραξικοπήματα, Χούντες και κλεισίματα ζωτικών οργανισμών.
Άλεξ είμαι κοντά στα Πευκάκια. Τέτοια ξύλινη και ξεπερασμένη γλώσσα πάω από κει να ακούσω αν είναι. Τώρα μιλάει η πραγματικότητα και ο ρεαλισμός. Το πρόβλημα δεν είναι αν κλείσει η ΕΡΤ και η κάθε ΕΡΤ, το πρόβλημα είναι ΠΩΣ θα τις κλείσουν. Με την ΕΡΤ έγινε η αρχή, ας ελπίσουμε την επόμενη φορά να κινηθούν (λέμε τώρα) πιο έξυπνα και αξιοκρατικά.
-
Κλεμμένο...
Πλατεία Ταχρίρ --> Πλατεία Ταξίμ --> Πλατεία Τόμπρα
-
Σε περίοδο που κλείνουν πτέρυγες νοσοκομείων γιατί δεν υπάρχουν λεφτά, έχουμε την πολυτέλεια να χρηματοδοτούμε το 3ο πρόγραμμα και την ορχήστρα της ΕΡΤ; And more to the point, θέλουμε να θέσουμε αυτά ως προτεραιότητες σε σχέση με άλλα πράγματα, όπως πτέρυγες νοσοκομείων;
Αλήθεια, αν η ΕΡΤ όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει απλόχερα την κουλτούρα και παιδεία που λείπει από το πόπολο, είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα που είχε στην Ελληνική κοινωνία; Ήταν ο αποδοτικότερος τρόπος να ξοδεύονται χρήματα του φορολογούμενου; Τι έχει να δείξει για όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας στην Ελληνική κουλτούρα, εκτός από τον χαριτωμένο τσοπανάκο;
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλά ακόμα δεν τον είδαμε Γιαννη τονε βαφτίσαμε. 'Έκλεισε' η ΕΡΤ και φτάσαμε σε πραξικοπήματα, Χούντες και κλεισίματα ζωτικών οργανισμών.Άλεξ είμαι κοντά στα Πευκάκια. Τέτοια ξύλινη και ξεπερασμένη γλώσσα πάω από κει να ακούσω αν είναι. Τώρα μιλάει η πραγματικότητα και ο ρεαλισμός. Το πρόβλημα δεν είναι αν κλείσει η ΕΡΤ και η κάθε ΕΡΤ, το πρόβλημα είναι ΠΩΣ θα τις κλείσουν. Με την ΕΡΤ έγινε η αρχή, ας ελπίσουμε την επόμενη φορά να κινηθούν (λέμε τώρα) πιο έξυπνα και αξιοκρατικά.
Δεν θέτω κανένα θέμα αξιοκρατίας. Δε με αφορά. Είμαι υπάλληλος του ιδιωτικού τομέα και το ζω στο πετσί μου.
Λέω όμως ότι δεν έπρεπε να κλείσει, αλλά να γίνει η μετάβαση σε μια νέα κατάσταση (υπηρεσία, οργανισμό), όπως θες πεστο.
Όπως και να το κάνεις, δημιουργείται πολύ σοβαρό κενό.
-
Ήθελα να ήξερα, εσείς που ειρωνεύεστε με τέτοια ευκολία πιστεύατε ποτέ ότι θα ερχόταν η ώρα που η μισή εργαζόμενη Ελλάδα θα χρωστούσε τα σπίτια που μένει και ότι θα υπήρχε κίνδυνος να γίνουν (τωρινά νούμερα) 800000 πλειστηριασμοί;
Οχι. Οι μισοι δοξαζουν το θεο που δεν πηραν στεγαστικο (αλλα σε ιδιωτικες συζητησεις το παιζουν εξυπνοι/διορατικοι) και οι αλλοι μισοι χαιρονται που θα χασουν 800000 τα σπιτια τους (γιατι αυτοι δεν μπορεσαν για διαφορους λογους να δανειστουν για το δικο τους σπιτι). Λες και δεν τα πληρωναμε/πληρωνουμε τοσο καιρο, αυτοι μας τα δινουν...
-
; Τι έχει να δείξει για όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας στην Ελληνική κουλτούρα, εκτός από τον χαριτωμένο τσοπανάκο;Υπάρχουν σχετικά ποστ νωρίτερα. Συγνώμη που δεν περιλαμβάνουν παραπέντε.
-
Αλήθεια, αν η ΕΡΤ όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει απλόχερα την κουλτούρα και παιδεία που λείπει από το πόπολο, είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα που είχε στην Ελληνική κοινωνία; Ήταν ο αποδοτικότερος τρόπος να ξοδεύονται χρήματα του φορολογούμενου; Τι έχει να δείξει για όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας στην Ελληνική κουλτούρα, εκτός από τον χαριτωμένο τσοπανάκο;
Αστείο και μόνο να συζητάμε για την προσφορά και το περιεχόμενο του προγράμματος της ΕΡΤ όταν τα όποια νούμερά της προέρχονταν από ΤΣΟΥΛΟΥ (και λοιπά αθλητικά γεγονότα) και Γιουροβίζιον!
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Οχι.
Χαίρομαι.
ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται