-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
]>Προς φιλελέδες και λοιπούς εξυπνάκηδες: Τι κοστίζει περισσότερο στον Ελληνα; Η ΕΡΤ ή το MEGA; H EPT ή ο ΑΝΤ1; 100 μύρια είπε οτι θα γλιτωσουμε ο πρώην διορισμένος με μέσο υπουργός. Πόσα χρωστάνε τα ιδιωτικά; Φατε χόρτο ζώα.Αααα δηλαδη επειδη το X ιδιωτικο καναλι εχει χρεη εγω να συνεχισω να πληρωνω ειδικους συμβουλους,τον Σπυρο Παπαδοπουλο,τον Γιωργο Κατσαρο και ολες αυτες τις βδέλλες και τα κομματοσκυλα που εχουν μπει ΜΟΝΟ με μεσο,σορρυ εξυπνε μου αλλα προτιμω να μην με γαμανε απο ολες τις τρυπες ταυτοχρονα.
+1000
Kαι δεν καταλαβαίνω γιατί τόση πρεμούρα. Επειδή θα βρεθούν άνθρωποι στο δρόμο?? Και η ΜΕΒΓΑΛ απ ότι έμαθα σχεδιάζει να πάει Βουλγαρία. Και κει θα μείνουν άνεργοι όπως μείναν και από το ΑΛΤΕΡ και από χίλιες δυό επιχειρήσεις που κλείσαν. Αντί να λέμε πάλι καλά που δεν θα φεύγουν χρήματα σε μια τόσο πολυέξοδη επειχήρηση κλαιγόμαστε κιόλας.
Βέβαια εγώ κρατάω μικρό καλάθι για το τι αποζημιώσεις θα πέσουν, θα ήμουν σύμφωνος στο να την συμμαζέψουν λιγάκι. Όταν θα δω όμως ότι δεν θα πληρώσω με το γινάτι κάτι που δεν χρησιμοποιώ θα χαρώ αρκετά. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
]>Προς φιλελέδες και λοιπούς εξυπνάκηδες: Τι κοστίζει περισσότερο στον Ελληνα; Η ΕΡΤ ή το MEGA; H EPT ή ο ΑΝΤ1; 100 μύρια είπε οτι θα γλιτωσουμε ο πρώην διορισμένος με μέσο υπουργός. Πόσα χρωστάνε τα ιδιωτικά; Φατε χόρτο ζώα.Αααα δηλαδη επειδη το X ιδιωτικο καναλι εχει χρεη εγω να συνεχισω να πληρωνω ειδικους συμβουλους,τον Σπυρο Παπαδοπουλο,τον Γιωργο Κατσαρο και ολες αυτες τις βδέλλες και τα κομματοσκυλα που εχουν μπει ΜΟΝΟ με μεσο,σορρυ εξυπνε μου αλλα προτιμω να μην με γαμανε απο ολες τις τρυπες ταυτοχρονα.
Το Μέγκα σου κοστίζει περισσότερο αλλά μη σκας... ο Ολυμπιακός να κερδάει.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
To ωραίο είναι ότι όλα τα ιδιωτικά κανάλια συνεχίζουν το πρόγραμμά τους κανονικά σα να μην συνέβη τίποτα. Δυστυχώς (σχεδόν) όλη η χώρα μέσα στο βούρκο και στην διαπλοκή. Άλλωστε τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια δεν είναι τυχαία δωρεάν, όλα έγιναν βάσει σχεδίου μέσα στα πλαίσιο της ολικής πλύσης εγκεφάλου στον Ελληνα πολίτη για τη στήριξη του παρόντος σαθρού και πλήρως διαπλεκόμενου πολιτικού συστήματος.
Κακώς τα βάζεις με τα ιδιωτικά. Οι δημοσιογράφοι προκήρυξαν απεργία για την ΕΡΤ και για αυτό έχει μόνο ταινίες και σειρές.
Πολύ τυχαία σύμπτωση μου ακούγεται!!! προφανώς όλοι από τα μεγάλα διαπλεκόμενα κανάλια θα είναι έξω από την ΕΤ και μάλλον κάποιος θα βρεθεί πατημένος από της αλυσίδες του πρώτου τεθωρακισμένου που θα εισβάλει εκεί !
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ντροπή και αίσχος. Να διώξουν όλο το σκυλολόι από την ΕΡΤ και πρώτα πρώτα τα καθίκια τους ειδικούς συμβούλους (απ'όλο το δημόσιο) αλλά η ΕΡΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. Δεν είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή να χαίρεται οποιοσδήποτε πολίτης όσο κοντόφθαλμος ή ανυποψίαστος και να είναι...
-
η ΕΡΤ δεν εκλεισε μονιμα, θα ανοιξει ξανα. Πιστευω οτι ολοι μπορουμε να αντεξουμε λιγες μερες/εβδομαδες χωρις το Σπυρο Παπαδοπουλο, το Αρχονταρικι και τη Σταη.
-
το σεναριο της 'εκκαθαρισης εν λειτουργια' δεν επροκειτο να δουλεψει γιατι πολυ απλα θα ειχαμε απεργια διαρκειας, λουκετα στις πορτες, τον Καμμενο Πανο και τον Τσιπρα με πανω εξω απο την ΕΡΤ, τα ΜΑΤ, τους συνδικαλιστοπατερες και τους αργοσχολους, να δινουν τον υπερ παντων αγωνα για μην γινει τιποτα. Το εχουμε ξαναδει το εργο πολλες φορες...
-
-
Μέσω του τηλεοπτικού καναλιού 902 μπορεί να παρακολουθήσει κανείς το πρόγραμμα της ΕΡΤ.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ντροπή και αίσχος. Να διώξουν όλο το σκυλολόι από την ΕΡΤ και πρώτα πρώτα τα καθίκια τους ειδικούς συμβούλους (απ'όλο το δημόσιο) αλλά η ΕΡΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. Δεν είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή να χαίρεται οποιοσδήποτε πολίτης όσο κοντόφθαλμος ή ανυποψίαστος και να είναι...
-
η ΕΡΤ δεν εκλεισε μονιμα, θα ανοιξει ξανα. Πιστευω οτι ολοι μπορουμε να αντεξουμε λιγες μερες/εβδομαδες χωρις το Σπυρο Παπαδοπουλο, το Αρχονταρικι και τη Σταη.
-
το σεναριο της 'εκκαθαρισης εν λειτουργια' δεν επροκειτο να δουλεψει γιατι πολυ απλα θα ειχαμε απεργια διαρκειας, λουκετα στις πορτες, τον Καμμενο Πανο και τον Τσιπρα με πανω εξω απο την ΕΡΤ, τα ΜΑΤ, τους συνδικαλιστοπατερες και τους αργοσχολους, να δινουν τον υπερ παντων αγωνα για μην γινει τιποτα. Το εχουμε ξαναδει το εργο πολλες φορες...
Οπότε αν γίνει κάτι τέτοιο στη δουλειά σου, δεν θα έχεις πρόβλημα.
Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
-
]>Προς φιλελέδες και λοιπούς εξυπνάκηδες: Τι κοστίζει περισσότερο στον Ελληνα; Η ΕΡΤ ή το MEGA; H EPT ή ο ΑΝΤ1; 100 μύρια είπε οτι θα γλιτωσουμε ο πρώην διορισμένος με μέσο υπουργός. Πόσα χρωστάνε τα ιδιωτικά; Φατε χόρτο ζώα.
Αααα δηλαδη επειδη το X ιδιωτικο καναλι εχει χρεη εγω να συνεχισω να πληρωνω ειδικους συμβουλους,τον Σπυρο Παπαδοπουλο,τον Γιωργο Κατσαρο και ολες αυτες τις βδέλλες και τα κομματοσκυλα που εχουν μπει ΜΟΝΟ με μεσο,σορρυ εξυπνε μου αλλα προτιμω να μην με γαμανε απο ολες τις τρυπες ταυτοχρονα.
Το Μέγκα σου κοστίζει περισσότερο αλλά μη σκας... ο Ολυμπιακός να κερδάει.
Δεν σκαω ρε φιλε,αφου το ΜΕΓΚΑ μου στοιχιζει περισσοτερο τοτε να κρατησω την ΕΡΤ,ειναι λογικο
-
Κουβελης και Βενιζελος καλουνται να κανουν μια ακομα κωλοτουμπα ή να ριξουν την κυβερνηση.
Η επιλογη ειναι δικη τους.μακαρι να ριξουν την κυβερνηση το κομμα του λαικισμου του '80 και το κομμα της προστασιας ολων των ΔΥ
μετα τις εκλογες θα ψαχνουν να δουν πως τα ποσοστα τους πηγαν στο 0,κατι %Spire μπες στη διαδικτυακή ερτ να ακούσεις ξεβρακώματα-προσλήψεις που έκανε στην ΕΡΤ ο Σίμος του κόμματος σωτηρίας. Θα σε νανουρίσουν.
αγορι μου εγω τα ξερω αυτα, γιαυτο απορω με αυτους που θελουν να μην αλλαξει τιποτα!
γαματοι;Καταλαβαίνεις τι σου λέει; Ότι βάλανε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα! Ο Σίμος που έκανε τις προσλήψεις θα κάνει και την εκκαθάριση! Γαμάτο ε; Και μετά λέτε ότι καλώς γίνονται όλα...
εσυ καταλαβαινεις οτι υπερασπιζεσαι αυτους που εβαλε ο Σιμος και τα λοιπα λαμογια απο το παραθυρι;;;;
το εγραψα και πριν, οτι η διαδικασια απο εδω και περα πρεπει να ειναι διαφανη και αξιοκρατικη. Αυτο ΠΡΕΠΕΙ να απαιτησουν ολα τα κομματα και οχι να κλαινε το μακαριτη.
ΦΥΣΙΚΑ δεν θα το κανουν, γιατι οι φωνες και τα 'χουντα', 'ΔΝΤ', 'τροικα' πουλανε, ενω οι προτασεις και οι λυσεις οχι.
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
-
-
ποιο απο ολα;
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
-
-
ποιο απο ολα;
Με την απόλυση σου και την αβέβαιη πρόσληψη σου.
-
-
http://www.ert.gr/eidiseis/diethni/euro ... beQoZzm5D4
-
European Board of Urology? Wtf?
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
http://www.ert.gr/eidiseis/diethni/europe/story/167280/i-ebu-protrepei-tin-kyvernisi-na-anakalesei-tin-apofasi-gia-tin-ert#.UbeQoZzm5D4Φίλε μου το λινκ σου αναφέρει European Board of Urology και ουχί European Broadcasting Union
-
H ΕΡΤ τους μάρανε.
Το πλέον ΑΧΡΗΣΤΟ κανάλι που λειτουργεί ως 'Κανάλι της Βουλής' γιατί δεν ήταν το πρώτο προς κλείσιμο; Πόσα εκατομμύρια στοιχίζει η λειτουργία του; Πόσοι το βλέπουν; Ποιός ο λόγος της ύπαρξής του με κρατικά έξοδα;
-
http://www.ert.gr/eidiseis/diethni/europe/story/167280/i-ebu-protrepei-tin-kyvernisi-na-anakalesei-tin-apofasi-gia-tin-ert#.UbeQoZzm5D4european board of urology, αυτος που εγραψε το αρθρο μαλλον ταραγμενος ειναι και εβαλε λαθος μπανερ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
-
-
Σπύρο,
-
Ας βάζανε ντοκυμαντέρ με ζώα. Οι συχνότητες δεν πρέπει να μείνουν βουβές. Ανεξάρτητα από το κρέας, που ούτως ή άλλως θα το φάνε τα αρπακτικά, η ΕΡΤ είναι το μόνο πανελλαδικό δίκτυο και ΠΡΕΠΕΙ να συνεχίσει να ακούγεται (για μένα ζήτημα εθνικής ασφάλειας) έστω και αν λέει σαχλαμάρες. Όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί (και αρκετοί τηλεοπτικοί) από τις γειτονικές χώρες εκπέμπουν και ελληνικά προγράμματα. Κανονικά, αυτό έπρεπε να το θεωρεί ο καθένας πολύ ανησυχητικό ...
-
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η ΝΕΡΤ (νέα ΕΡΤ) θα έχει απαλλαχτεί από το σχετικό σκυλολόι. Μήπως ο ίδιος που σήμερα τους κλείνει δεν είναι αυτός που τους προσέλαβε πριν λίγο καιρό;
-
Ό,τι λέω δεν το λέω για τον κόσμο που δουλεύει εκεί (καλώς ή κακώς). Φυσικά και λυπάμαι για αυτόν αλλά όπως και να το κάνεις κάθε μέρα χάνουν τη δουλειά τους απείρως περισσότεροι (και χωρίς πιθανότητες επαναπρόσληψης). Είναι θέμα και αυτό αλλά το λιγότερο σε σχέση με την τρύπα που ανοίξανε.
-
Κάποιοι μπορεί να μη γουστάρουν τα προγράμματα (πχ ορχήστρες και τρίτα) αλλά καλό είναι να έχουν να δώσουν στα παιδιά τους και μια εναλλακτική πέρα από το σκουπιδαριό. Και ας αποφασίσουν μόνα τους, αυτά ξέρουν! Με τη λογική του επικερδούς οργανισμού που προσπαθούν να επιβάλλουν και εδώ, προφανώς και δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης ένας σταθμός που παίζει κλασσική μουσική και αφορά το .03% του πληθυσμού (άρα δεν αφορά τους 'μέσους Έλληνες' ). Σου αρέσει αυτή η προοπτική;
-
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
-
-
ποιο απο ολα;
Με την απόλυση σου και την αβέβαιη πρόσληψη σου.
εκφραζεις μια γενικη ιδεα ή θες να μιλησουμε συγκεκριμενα για την ΕΡΤ; Διαφωνεις οτι θα επιζησουμε για λιγο καιρο χωρις ΕΡΤ; Διαφωνεις οτι πρεπει να γινει ξεκαθαρισμα ή εχεις προβλημα με τον τροπο που γινεται;
στη δουλεια μου εχουν κανει μερικη εκκαθαριση! Αλλα επειδη δεν ειναι δημοσιο, δεν εχω κανεναν Καμμενο Πανο ή Αλεξη Τσιπρα να χυσει ποταμους δακρυων για μενα ή για αυτους που εδιωξαν
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εσυ καταλαβαινεις οτι υπερασπιζεσαι αυτους που εβαλε ο Σιμος και τα λοιπα λαμογια απο το παραθυρι;;;;Αυτό κατάλαβες;
ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ!!! Το ότι δήθενα θα ανοίξει δεν μου λέει τίποτα. Πότε; Πόσα κανάλια; Με ποιά εμβέλεια; Με τι παροχές, πρόγραμμα και budget?
Δεν πρέπει να υπάρχει ευρωπαϊκή χώρα χωρίς κρατική τηλεόραση. Πάλι πρωτοτυπήσαμε!
-
να βλέπετε που πάνε τα λεφτά μας
European Broadcasting Union προφανώς
http://www3.ebu.ch/cms/en/sites/ebu/con ... to-re.htmlΑμα τα βάλουν τα λεφτά αυτοί ας την κρατήσουν ανοιχτή. Ελβετία είναι λεφτά έχουν. Να τσοντάρει και ο Τρύφωνας.
-
http://www.ert.gr/eidiseis/diethni/europe/story/167280/i-ebu-protrepei-tin-kyvernisi-na-anakalesei-tin-apofasi-gia-tin-ert#.UbeQoZzm5D4Η εικόνα που χρησιμοποίησαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ για την EBU στο link από πάνω. Χωρίς σχόλια.
ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται