-
Και αριστερος ο αντωνακης, θα μας τρελανει αυτο το παιδι
-
Εναν που δεν αγγίζει το δημόσιο , δεν ενδιαφέρεται γιά τον ιδιωτικό τομέα , τσακίζει στην φορολογία τον κόσμο , απαξιώνει την περιουσία , δεν πειράζει την γραφειοκρατία , αφήνει την διαφθορά των ΔΥ απείραχτη , πάντως φιλελεύθερο δεν τον λες .
Βέβαια το γεγονός ότι δεν πειράζει τις διοικήσεις των τραπεζών και τις αφήνει να έχουν τους τοκογλυφικούς τόκους του 20 % στις κάρτες , του 12 % στα καταναλωτικά και του 10 % στα επιχειρηματικά , μας δημιουργεί ένα θέμα , αφού ούτε αριστερό , ούτε ακροδεξιό , αλλά ούτε και φιλελεύθερο είναι . Μάλλον ηλίθιο είναι , έως υποτελές .
-
Ουτε αριστερο τον λες, απλα ειπες να πεταξεις την παπαρα σου
Μια χαρα το αγγιξε ( ) το δημοσιο παντως, μη γινεσαι Panosss
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πεθαίνω με τη μικρή λεπτομέρεια του άθρου του thepressproject '[...]που έκλεισε την πλεονασματική ΕΡΤ[...]'Κατά τα λοιπά, θα συμφωνήσω με τον Eddie, σίγουρα πάνω από το 90% του κόσμου εδώ διαφώνησε ορθά και κάθετα με τον τρόπο που έγινε το κλείσιμο. Ηταν απαράδεκτο, πολωτικό και απλά ΛΑΘΟΣ.
Εν προκειμένω όμως, το πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ότι δεν κατέκρινε μόνο τον τρόπο, αναγωρίζοντας ταυτόχρονα ότι έπρεπε να μπει χοντρό χέρι, αλλά (όπως σε ενα σωρό άλλες περιπτώσεις), δίνει μονομιάς ένα σάλτο, ζώνεται το μαχαίρι και πηγαίνει στην αντίπερα όχθη.
(άσχετη απορία): Αντί να τα κάνουν όλα αυτά, γιατί δεν έκοβαν απλώς το ρεύμα;
Για πες μας λοιπον πως θα επρεπε να αντιδρασουν αυτες οι χιλιαδες (sic) κοσμου που αδικηθηκαν?
Να κατσουν να φανε το αγγουρι? να περιμενουν τις επομενες εκλογες για να καταψηφισουν τον Αντωνη?
Εχεις φανταζομαι αντιληφθει οτι η ΠΝΠ που εκλεισε την ΕΡΤ δεν ψηφιστηκε ποτε απ την βουλη και στην ουσια ακυρωθηκε απ την ιδια την κυβερνηση?Ρητορικες ερωτησεις βεβαια
-
Ξύπνησες νωρίς σήμερα και πρέπει να ανεβάσεις συμπίεση
Αριστερότατο τον λές τον Αντωνάκη . Αφού στήριξε το δημόσιο σε βάρος του ιδιωτικού τομέα , όπως δηλώνει ΟΛΗ η αριστερά ότι θέλει να κάνει , τι άλλο να τον πεις ?
Από πότε η απόλυση κάποιου από μιά επιχείρηση που ΔΕΝ πηγαίνει καλά , θεωρείται αδικία ?
Κληρονομικό δικαίωμα την είχαν την θέση ?
-
Koίτα δεν έχω καμία σοβαρή απαίτηση απο σένα να καταλάβει έννοιες γι αυτό θα στο πω με ένα παράδειγμα.
Αν σε βρει κάποιος σε ένα μπουρδέλο δε σημαίνει ότι είσαι τσατσά. Μπορεί να εισαι ιερόδουλη, μπορεί να είσαι καθαρίστρια, μπορεί να εισαι αγαμητος μπάρμπας καλή ώρα, μπορεί να είσαι και ο μπάτσος που πήγε να εισπράξει.
Το κατάλαβες τώρα?
-
Ποτέ μου δεν είπα ότι ήταν σωστό το κλείσιμο της ΕΡΤ με τον τρόπο που έγινε - ούτε γι' αστείο. Δεν πρόκειται όμως να σταθώ και αλληλέγγυος με ένα σωρό βυσματωμένους.
-
Ποτέ μου δεν είπα ότι ήταν σωστό το κλείσιμο της ΕΡΤ με τον τρόπο που έγινε - ούτε γι' αστείο. Δεν πρόκειται όμως να σταθώ και αλληλέγγυος με ένα σωρό βυσματωμένους.Ελληνικά μιλάμε, δε σου είπα ότι ήσουν σύμφωνος με αυτό το πράγμα, μόνο ο Λάππας εδω μέσα εχει δηλώσει ότι του άρεσε.
Αλλο σε ρώτησα, και προφανώς δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Koίτα δεν έχω καμία σοβαρή απαίτηση απο σένα να καταλάβει έννοιες γι αυτό θα στο πω με ένα παράδειγμα.Αν σε βρει κάποιος σε ένα μπουρδέλο δε σημαίνει ότι είσαι τσατσά. Μπορεί να εισαι ιερόδουλη, μπορεί να είσαι καθαρίστρια, μπορεί να εισαι αγαμητος μπάρμπας καλή ώρα, μπορεί να είσαι και ο μπάτσος που πήγε να εισπράξει.
Το κατάλαβες τώρα?
Πάντως μπουρδελιάρηδες είναι όλοι
Επί της ουσίας βέβαια απέφυγες να απαντήσεις , πετώντας την μπάλλα έξω από το γήπεδο
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ποτέ μου δεν είπα ότι ήταν σωστό το κλείσιμο της ΕΡΤ με τον τρόπο που έγινε - ούτε γι' αστείο. Δεν πρόκειται όμως να σταθώ και αλληλέγγυος με ένα σωρό βυσματωμένους.
Ελληνικά μιλάμε, δε σου είπα ότι ήσουν σύμφωνος με αυτό το πράγμα, μόνο ο Λάππας εδω μέσα εχει δηλώσει ότι του άρεσε.
Να απαντήσω για το πως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να αντιδράσουν δεν μπορώ.
Απλώς λέω το εξής - τόσους μήνες τραβάει αυτό το σκοινί, θα έπρεπε από την πλευρά του το κράτος να δρούσε με σοβαρότητα ευθύς εξαρχής. Να αποφάσιζε κάτι, να το νομοθετούσε ως όφειλε και να το εφάρμοζε.
Ετσι, τα πράγματα έγιναν σκ@τ@ απ' όλες τις μεριές.
Η απορία μου είναι η εξής - γιατί δεν έκοβαν το ρεύμα;
-
Σου απάντησα στην προηγούμενη σελίδα http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2915382#p2915382
-
Ωπα συγνώμη, δεν το πρόσεξα
Με συγχωρεις.
-
Ε καλά μη ζητάς και συγνώμη
Το είχα ακούσει το καλοκαίρι και φαίνεται λογικό.
-
Ναι, προφανώς και φαίνεται λογικό.
-
Ελληνικά μιλάμε, δε σου είπα ότι ήσουν σύμφωνος με αυτό το πράγμα, μόνο ο Λάππας εδω μέσα εχει δηλώσει ότι του άρεσε.
Να απαντήσω για το πως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να αντιδράσουν δεν μπορώ.
Απλώς λέω το εξής - τόσους μήνες τραβάει αυτό το σκοινί, θα έπρεπε από την πλευρά του το κράτος να δρούσε με σοβαρότητα ευθύς εξαρχής. Να αποφάσιζε κάτι, να το νομοθετούσε ως όφειλε και να το εφάρμοζε.
Ετσι, τα πράγματα έγιναν σκ@τ@ απ' όλες τις μεριές.
Η απορία μου είναι η εξής - γιατί δεν έκοβαν το ρεύμα;
Όχι και δεν ξέρεις λοιπόν, ο όλος σου προβληματισμός πάνω σε αυτό το θέμα είναι αν θα κόβαν το ρεύμα.
-
Προφανώς και δεν ειναι αυτός ο όλος μου προβληματισμός, απλώς ήταν μια τυχαία απορία.
Στην προκειμένη περίπτωση δεν είμαι ούτε με τον έναν, ούτε με τον άλλον. Η κυβέρνηση έδρασε αυταρχικά και άσχημα, δεν πρόκειται όμως την ίδια ώρα να συνταχθω άκριτα και καθολικά με τη μουργα(που λέει και ο Eddie).
-
Προφανώς και δεν ειναι αυτός ο όλος μου προβληματισμός, απλώς ήταν μια τυχαία απορία.Στην προκειμένη περίπτωση δεν είμαι ούτε με τον έναν, ούτε με τον άλλον. Η κυβέρνηση έδρασε αυταρχικά και άσχημα, δεν πρόκειται όμως την ίδια ώρα να συνταχθω άκριτα και καθολικά με τη μουργα(που λέει και ο Eddie).
Βεβαια μεγαλυτερη μουργα απο τους κυβερνωντες ΔΕΝ υπαρχει.
Απο την αλλη, αν αυτο που εκαναν οι εργαζομενοι ηταν παρανομο καποιος θα ειχε συλληφθει, αλλα δεν...........
-
καλό!
Είναι η πρώτη φορά σε αυτή τη χώρα που γίνεται κάτι παράνομο και οι υπεύθυνοι δεν συλλαμβάνονται γιατί οι αρχές δεν έχουν την όρεξη, ή τα κότσια να επιβάλλουν τον νόμο.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.
-
Για να το λες ετσι θα ειναι
Δεν υπαρχεις λαππα, πες μας τι πινεις
@tifosi ποση μουργα πια, τσι απο περιεργεια, απ τους χιλιαδες που εμειναν στο ραδιομεγαρο, ποσοι λες να ηταν βυσματα του κεδικογλου, ή ας πουμε τί να απεγιναν τα βυσματα του κεδικογλου, λες να πεινασανε
-
Τσάι συνήθως. Υποψιάζομαι όμως ότι εσύ ασχολείσαι με πιο ενδιαφέροντα 'ποτά'.
Ισχυρίζεσαι ότι σε αυτή τη χώρα η εξουσία επιβάλει πάντα τον νόμο; Αυτό μας λες; Ότι η παρανομία δεν γίνεται ποτέ ανεκτή στην Ελλάδα;
ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται