-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Άλλο αυτό, αλλά απο ειδήσεις μην μου πείς ότι λένε κάτι διαφορετικό
Μάυρη προπαγάνδα και απο τις δύο πλευρές!Η ΕΡΤ είναι το πιο ουδέτερο κανάλι. Λέει τις όποιες ειδήσεις και τέλος. Σκοτώθηκε ο Χ, η Ε.Ε. έβγαλε αυτή την ανακοίνωση, αύριο θα έχει λιακάδα. Ούτε καταστροφολογικές αναλύσεις όπως το Μέγκα που έλεγε ότι αν δεν μπούμε στο Μνημόνιο θα μας σοδομίζουν ανώμαλοι εξωγήινοι για 2000 χρόνια, ούτε Star ειδήσεις για τον κώλο του άλλου απλά για να μην λέμε τίποτα σοβαρό. Όποιος ήθελε να ακούσει σοβαρές ειδήσεις στην ελληνική TV, ΕΡΤ θα έβλεπε. Εμείς οι αυτοκινητόφιλοι βέβαια θα χάσουμε και την F1.
Στείλανε τα ΥΜΕΤ έξω από την ΕΡΤ!!! Σκατά κυβέρνηση... ΑΜΧ30 στέλνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις!!!
-
ζουμε μερες ΧΟΥΝΤΑΣ!!! Ξαφνικα η Χ.Α φαινονται εως και αναρχοαριστεροι μπροστα στην ακροδεξια τριολε κυβερνηση. Αυτα δεν εγιναν ουτε επι 2ου Παγκοσμιου... Ασύλληπτα πράγματα.
Χιλια στραβά μπορεί να ειχε και ειχε η ΕΡΤ... αλλα το να φτάνουμε στο σημειο να βαράμε ΛΟΥΚΕΤΟ ειναι κατι πολυ, κατι εξαιρετικά διαφορετικο... απο αυτό που επιτάσσει η κοινη λογικη!Το ποιο fringe event, ειναι οτι υπάρχουν συμφορουμίτες που χαίρονται γι αυτο που γίνεται... δεν ξέρουν οτι αμέσως μετά ερχεται η σειρά τους με τον ενα τροπο η τον αλλο.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τι εγινε δεν εχει ειδησεις στα ιδιωτικα;;;
Sent from my Galaxy S2 using smoking signals
Στάση εργασίας απο τις 19:00-01:00 αν δεν απατώμαι.
Θα χορτάσετε Fatmagul στο megaΣωστος
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231252900'με τα παντελονια κατω' δειχνει.
-
Τόση δημοκρατία είχαμε να δούμε από τη ΧΟΥΝΤΑ!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ζουμε μερες ΧΟΥΝΤΑΣ!!! ...Για το χαράτσι που πληρώνουμε για την ΕΡΤ λες;
Όντως, πολύ χουντικό το να μην έχεις επιλογή να μην πληρώσεις... -
Κόβω το κεφάλι μου ότι ο επόμενος λογαριασμός ΔΕΗ θα εξακολουθεί να έχει χρέωση για τέλος ΕΡΤ...ακόμη και αν η ΕΡΤ τότε δεν υπάρχει πια
-
Το ποιο fringe event, ειναι οτι υπάρχουν συμφορουμίτες που χαίρονται γι αυτο που γίνεται... δεν ξέρουν οτι αμέσως μετά ερχεται η σειρά τους με τον ενα τροπο η τον αλλο.Ντάξει... περίμενες κάτι καλύτερο από μερικούς;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Κρατηστε μικρο καλαθι,αυτοι ειναι ικανοι να φτιαξουν την νεα ΕΡΤ με το 1/3 του προσωπικου αλλα την δαπανη διπλασιασμενη!ποσο καλα μας ξερεις (τους ελληνες εννοω)...δυστυχως εχεις δικηο
-
ζουμε μερες ΧΟΥΝΤΑΣ!!! Ξαφνικα η Χ.Α φαινονται εως και αναρχοαριστεροι μπροστα στην ακροδεξια τριολε κυβερνηση. Αυτα δεν εγιναν ουτε επι 2ου Παγκοσμιου... Ασύλληπτα πράγματα.
Χιλια στραβά μπορεί να ειχε και ειχε η ΕΡΤ... αλλα το να φτάνουμε στο σημειο να βαράμε ΛΟΥΚΕΤΟ ειναι κατι πολυ, κατι εξαιρετικά διαφορετικο... απο αυτό που επιτάσσει η κοινη λογικη!Το ποιο fringe event, ειναι οτι υπάρχουν συμφορουμίτες που χαίρονται γι αυτο που γίνεται... δεν ξέρουν οτι αμέσως μετά ερχεται η σειρά τους με τον ενα τροπο η τον αλλο.
+1
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
παντως η ερτ world που εχουμε εμεις ειναι 80% για τα πανηγυρια, η Σταη μου αρεσει και μερικες συνεντευξεις
Τι είναι η ερτ world;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μάλλον ο κρατικός κορβανάς θα απαλλαγεί από τους μισθούς 2.000 εργαζομένων που απλά δεν χρειαζόμαστε και δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια να πληρώνουμε. (και καμιά 30αριά κηπουρούς/θυρωρούς )
Το κώλο σου να χτυπάς κάτω, αυτή πάντως θα βρουν ένα τρόπο να συνεχίσεις να τη πληρώνεις!
να παει σε κανενα μασατζηδικο να δουλεψει τιμια και ας την πληρωνουμε...να δει πως βγαινει το ψωμι, να ιδρωσει ο ...χχχ της
-
-
Κάποιοι είναι γελασμένοι που περιμένουν ότι έτσι θα εξυγιανθεί η ΕΡΤ. Τα κομματόσκυλα πάλι θα βρουν τρόπο να χωθούν είτε στην νέα ΕΡΤ (αν υπάρξει) είτε σε μια οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία. Μοναδικός χαμένος θα είναι ο απλός εργαζόμενος που δούλευε απολύτως δίκαια στην ΕΡΤ και έβγαζε τα λεφτά του με τον κόπο του.
Η λογική πονάει πόδι - κόβουμε πόδι (και μάλιστα το κόβει αυτός που το εξέθρεψε) είναι ότι να'ναι. Σύντομα και στην πόρτα μας.
Δεν νομίζω κανείς να περιμένει ότι θα μειωθεί ή θα καταργηθεί το τέλος της ΕΡΤ στον λογαριασμό της ΔΕΗ.
-
τι πλακα και αυτη φετος απο το σεπτεμβρη που ειπαν οτι θα μειωσουν την ταριφα της ερτ στην δεη λογο θετικου ισολογισμου την εκλεισαν περιεργες συμπτωσεις
-
αγαπητέ corsair ούτε εμένα με ρωτησαν αν θέλω να μειωθεί ο μισθός μου. μέσα σε ένα μήνα με σκίσανε, την γυναίκα μου την έκαναν 5ωρη με μείον 540 ευρώ από αυτά που έπερνε..
Δυστηχώς η ευτυχώς το πράγμα πρέπει να συμμαζευτεί λιγάκι. Δεν χωνέυω καθόλου τον Σαμαρά , όμως κάποια στιγμή πρέπει να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο.
Τρια δημόσια κανάλια , 2 δορυφορικά , 3-4 ραδιοφ. σταθμοί , μουσικές μπάντες κ.λ.π
Μας έπιασε όλους ο πόνος ξαφνικά για την ΕΡΤ.
επαναλαμβάνω ποιος από όλους εμάς θα πλήρωνε έστω ένα ευρώ αν ήταν εθελοντικό το τέλος της ΕΡΤ στους λογαριασμούς της ΔΕΗ?ο Τσίπρας λέει ότι αν βγει θα τους επαναπροσλάβει όλους !!
vote for Alexis λοιπόν -
'Η συρρίκνωση και η απαξίωσή της(σσ. της ΕΡΤ), είναι προς όφελος ιδιωτικών αλλά και ξένων συμφερόντων και δε θα αφήσουμε αυτό να γίνει.'
-Σίμος ΚεδίκογλουΚαλά τα λέει, τί όχι;
-
Το ότι στην ΕΡΤ τα είχαν κάνει μπουγέλο* νομίζω ουδείς το αμφισβήτισε. Από όπου και εάν το πιάσει κανείς. Από την Ανθή** και το Σπύρο μέχρι τον δέκατο όγδοο μπουμάν. Η ύπαρξή τριών κρατικών καναλιών + τη βουλή επίσης προσωπικά μου φαίνεται υπερβολή, φαντάζομαι θα μου φαινόταν το ίδιο και το ραδιόφωνο εάν άκουγα συστηματικά.
Όμως για εμένα υπάρχουν δύο βασικές ενστάσεις σε αυτό που βλέπουμε σε ζωντανή σύνδεση.
Α) Το ότι η λογική κλείνω εξ' ολοκλήρου ένα κανάλι και το χτίζω από την αρχή σε επίπεδο προσωπικού, εξοπλισμού και γιατί όχι από πλευράς brand name, αντί για συρρίκνωση μου φαίνεται μεγάλη χασούρα. Το ότι η νέα ΕΡΤ (αν κρατήσει το όνομα) θα είναι αξιοκρατική, διαφανής, παρθενά σαν ελαιόλαδο Μάνης κτλ είναι αστείο από τα λίγα.
Β) Έξι η ώρα που ο κόσμος έχει γυρίσει από τις δουλειές του και βλέπει τηλεόραση, του βγάζουν δημοσιογράφους που έχουν μόλις έχουν απολυθεί με μία ανακοίνωση που ο λαικισμός φτάνει στα ακροδεξιοαριστερά όρια, και δικαιολογημένα μερικοί από αυτούς είναι πανικοβλημένοι. Αυτό πείτε με συνομοσιολόγο, φανταστείτε με σε τρίτο υπόγειο με επίστρωση μολύβδου και με πλήρη εξοπλισμό ΑΡΑΒΟΧΙΠΙ, σκεφτείτε με να πετσοκόβομαι για να βρω το τσιπάκι που μου έχει βάλει ο μπιγκ μπράδερ, αλλά εγώ το λέω τρομοκρατία.
*ΤΜ πρόσφατη τζάμποδιαφήμιση
** πονάω αλλά μ' αρέσει -
Τίποτα δε χάνουμε με το να κλείσει η ΕΡΤ. Τις σοβαρές ειδήσεις που είχε νομίζω σε μεγάλο βαθμό τις έχει και ο ΣΚΑΙ.
Στάλθηκε από το ST21i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τίποτα δε χάνουμε με το να κλείσει η ΕΡΤ. Τις σοβαρές ειδήσεις που είχε νομίζω σε μεγάλο βαθμό τις έχει και ο ΣΚΑΙ.Στάλθηκε από το ST21i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
+1.
-
Ναι η ΕΡΤ σου έφαγε τον μισθό Γιάννικ! Απαλεψιά!!!
ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται