-
Αν θέλω θέα παίρνω το λαπτοπ στο τραπεζάκι στον κήπο. Για αυτό παίρνουμε λαπτοπ κύριοι.
-
Να υποθεσω οτι δεν εχετε ζησει σε μικρα σπιτια ή σε σπιτια αναγκης?
Για να εχεις (γαμηστερο κατα τα αλλα) γραφειο εκτος τοιχου, πρεπει να εχεις και χωρο για το γραφειο και τιποτα αλλο, οπως τα παλια πλουσια σπιτια ειχαν 'δωματιο μελετης'.
Τι να σου κανει ο τυπακος σε διαμερισμα που δεν εχει να βαλει τα παιδια του. θα βαλεις την κουνια στην ακρη του γραφειου? Θα σηκωνεται ο μουλος και θα τραβαει καλωδια?
Οσο για τα γραφεια Η/Υ... ωραιο το πιανο με ουρα, αλλα αν πρεπει για να το εχεις να βγει η κουζινα εκτος σπιτιου γιατι δε σε φτανει ο χωρος, βολευεσαι και με φυσαρμονικα...
-
Πέστα ρε τριδέντ.
ΥΓ. Αν δε τρίβει το μεγάλο ποδαρόνυχο το σοβατεπί, να κάνει κλατς κλατς. ... δεν έχει φάση.
Επίσης, πού θα κοντράρει η πεταλιέρα αν δεν έχει τοίχο για το Grand Prix Legends? ΟΕΟ?
Ζήτω η προσ-τοιχιά
-
-
έχοντας δοκιμάσει γραφείο σε διάφορους προσανατολισμούς, επανέρχομαι πάντα σε επαφή με τοίχο.
γιατί δεν πέφτουν πράγματα απο πίσω και γιατί δεν χρειάζεται να βλέπω μακαρονάδες καλωδίων φόρα παρτίδα.ο ιδανικός συνδυασμός είναι να έχεις παράθυρα πολύ κοντά ώστε να έχεις άμεσα θέα προς τα έξω, γιατί και μόνο τοίχος/γωνία
σαν τιμωρία στο δημοτικό μου κάνει. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Την θέση του γραφείου προς τον τοίχο το είχα ως σωστή θέση στο θέμα συγκέντρωσης και προσοχής στο διάβασμα κλπ.
Αν ήταν να βλέπουμε την θέα....το ακριβώς αντίθετο ισχύει.
Το να μπορεί να ξεκουράζεται το μάτι σου εστιάζοντας μακριά κάπου κάπου, βοηθάει πολύ. -
Μα προφανώς δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Και προφανώς ξέρω περιπτώσεις που κοιτάνε τοίχο και είναι γ@μηστερές. Επίσης πολλές φορές γίνονται τραγικές σπατάλες χώρου αλλού κι αλλού και τσιγκουνευόμαστε χώρο (ή και χρήμα) εκεί που περνάμε την περισσότερη ώρα μας, ή εν πάσει περιπτώσει σε βασικά θέματα.
-
Αυτο ακριβως.
Θεωρω οτι οποιος χρειαζεται το γραφειο στο σπιτι για να δουλευει, πρεπει να δωσει βαση.
Ας πουμε για μενα το γραφειο ειναι πιο σημαντικο απ την τραπεζαρια και με προβληματιζε ποιο απ τα δυο θα μπει κοντα στο παραθυρο. Δεν το μετανοιωσα καθολου για την επιλογη, σν και ειχα κι εγω τους ενδιασμους μου στην αρχηΘα βαλω καμια φωτο για να παρω την εγκριση του αρχιδεκτονα
-
Κρίνοντας απ' αυτά που 'χω δει, την έχεις.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
βαζεις καμια ασπρομαυρη φωτο του blackpug106 και ξεφευγει το ματι σου.Παρ ολ αυτα το γραφειο μπαινει στον τοιχο για εξοικονομηση χωρου φανταζομαι. Εδω παντως στην Αγγλια μ αρεσει πολυ που εχω τζαμαρια μπροστα ακριβως απ το γραφειο. Ανοιγει το ματι σου η αληθεια ειναι. Στην Πατρα δεν μπορουσε να κανω αλλιως παρ ολ αυτα ακριβως διπλα ειχε μπαλκονοπορτα οποτε παλι υπηρχε μια θεα.
Απο την αλλη ποτε δεν σκεφτηκα τοιχος μπροστα --> τιμωρια. Ειναι μαλλον θεμα ψυχολογιας ατομου και πως το εχει σκεφτει κανεις. Σαν την αγορα ενα πραγμα.
η grouse ομως...σταθερη αξια.....
-
Εγώ πάλι περίμενα κάτι καλύτερο από πέρδικα...
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
[quote='rx8_drifter']Αυτο ακριβως.
Θεωρω οτι οποιος χρειαζεται το γραφειο στο σπιτι για να δουλευει, πρεπει να δωσει βαση.
Ας πουμε για μενα το γραφειο ειναι πιο σημαντικο απ την τραπεζαρια και με προβληματιζε ποιο απ τα δυο θα μπει κοντα στο παραθυρο. Δεν το μετανοιωσα καθολου για την επιλογη, σν και ειχα κι εγω τους ενδιασμους μου στην αρχηΘα βαλω καμια φωτο για να παρω την εγκριση του αρχιδεκτονα [/quote
ρε ντριφτερ τι το θες το παραθυρο ; μηπως εχετε ηλιο στο Τρομπσο; η μηπως ωραιες γκομενες;
-
Εχει τρελα γκομενακια το ΤΡΟΜΣΟ
-
Εσείς δλδ βάζετε το γραφείο στον τοίχο γιατί δεν έχετε κάτι ωραίο να δείτε ΜΕΣΑ στο σπίτι;
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Μα προφανώς δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Και προφανώς ξέρω περιπτώσεις που κοιτάνε τοίχο και είναι γ@μηστερές. Επίσης πολλές φορές γίνονται τραγικές σπατάλες χώρου αλλού κι αλλού και τσιγκουνευόμαστε χώρο (ή και χρήμα) εκεί που περνάμε την περισσότερη ώρα μας, ή εν πάσει περιπτώσει σε βασικά θέματα.αυτο ειναι μεγαλη αληθεια.
-
Παλιοτερη εκδοχη του γραφειου που ειχα.
-
θες να τα φτιάξουμε;;
ρεσπέκτ κ εγώ τα αρμόνια τα είχα ακριβώς αριστερά μου, κάνοντας ένα Γ
-
bose acoustimass?
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ πάλι περίμενα κάτι καλύτερο από πέρδικα...Sent from my Note 2 using smoke signals.
σε αυτο εχεις δικιο, απλα τελειωνα κατι δωρα εκεινη την εποχη
Δείξτε το Γραφείο σας