-
Θα ήθελα πολύ να γυριστεί το επόμενο fast & furious στην Ελλάδα! Δεν έχω έρθει ποτέ στην χώρα σας αλλά γνωρίζω ότι τα ωραιότερα σετ γυρισματων ειναι οι φυσικές ελληνικές τοποθεσίες.
Ξέρεις, όμως , περισσότερο από εμένα εξαρτάται και από εσάς...Δηλαδή πρέπει η χώρα σας να μας δώσει κίνητρα για να έρθει μια τόσο μεγάλη παραγωγή εκεί. Το προηγούμενο fast & furious γυριστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ριο ντε Τζανέιρο , τώρα στο Λονδίνο στα πιο κεντρικά σημεια και πραγματικά οι Άγγλοι το ήθελαν πολύ.
Μέρος του επόμενου έβδομου φιλμ πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο. Δεν ξέρω που πρεπει να απευθυνθω λοιπόν ...αν μας ακούτε υπεύθυνοι τουρισμού ... Είμαστε εδώ και θέλουμε να γυρίσουμε το επομενο συναρπαστικό fast & furious στην Αθήνα και στα νησιά σας!'.
Αυτά και άλλα πολλά εξομολογήθηκε ο Βιν Ντίζελ στο Γιώργο Σατσίδη λέγοντας μάλιστα on camera στα ελληνικά: ' Ελλάδα σ' αγαπώ!'
-
Θα ήθελα πολύ να γυριστεί το επόμενο fast & furious στην Ελλάδα! Δεν έχω έρθει ποτέ στην χώρα σας αλλά γνωρίζω ότι τα ωραιότερα σετ γυρισματων ειναι οι φυσικές ελληνικές τοποθεσίες.
Ξέρεις, όμως , περισσότερο από εμένα εξαρτάται και από εσάς...Δηλαδή πρέπει η χώρα σας να μας δώσει κίνητρα για να έρθει μια τόσο μεγάλη παραγωγή εκεί. Το προηγούμενο fast & furious γυριστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ριο ντε Τζανέιρο , τώρα στο Λονδίνο στα πιο κεντρικά σημεια και πραγματικά οι Άγγλοι το ήθελαν πολύ.
Μέρος του επόμενου έβδομου φιλμ πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο. Δεν ξέρω που πρεπει να απευθυνθω λοιπόν ...αν μας ακούτε υπεύθυνοι τουρισμού ... Είμαστε εδώ και θέλουμε να γυρίσουμε το επομενο συναρπαστικό fast & furious στην Αθήνα και στα νησιά σας!'.
Αυτά και άλλα πολλά εξομολογήθηκε ο Βιν Ντίζελ στο Γιώργο Σατσίδη λέγοντας μάλιστα on camera στα ελληνικά: ' Ελλάδα σ' αγαπώ!'
-
-
Fast & furious 7 με φτιαγμενο e36 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ,να γυρνοβολαει στο Μπουρναζι..
-
Ω ρε φίλε, κωλοφτιαγμένα σαξόραλλα -κατάπωση σάλιου- πουτνότζιτα -κατάπωση σάλιου- 36αρια κλπ κλπ
-
Σκηνες απο Καβο Κερκυρα, Βουλα Βαβατση διδυμο με Vin Diesel, κωλοφτιαγμενο tigra ν απογειωνεται στο Ριο και βγαινει στο Αντιριο χωρις να παταει γεφυρα..
Εγγυημενη επιτυχια.. -
Δηλαδή ΔΕΝ τους έφτασαν τόσες συνέχειες και θέλουν να γυρίσουν και άλλη ;;;;;;;;
-
ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΙΑ
-
Εγω λεω να γυριστει το TAXI, με Toyota Crown αγοραιο...
-
Γιατί τι δεν έχει βρε παίδες το F&F?
Γκομενάκια έχει
αμάξα έχει
νίτρα έχει
γαμάτες πόλεις έχει
μαύρο Roman έχει
ουρές στους σινεμάδες κάνει
μπόμπιρες τα σκάνε
μια χαρά δλδΣτην Ελλαδίτσα μας που να γυριστεί? Στην Μπάτρα ή στα Τρίκαλα?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σκηνες απο Καβο Κερκυρα, Βουλα Βαβατση διδυμο με Vin Diesel, κωλοφτιαγμενο tigra ν απογειωνεται στο Ριο και βγαινει στο Αντιριο χωρις να παταει γεφυρα..
Εγγυημενη επιτυχια..Εφυγες για Χολιγουντ, αδικεισαι εδω
-
-
Ε βέβαια, δεν είμαστε κι εύκολοι.
Εδώ απορρίψαμε ταινίες και ταινίες, δεν θα κάνουμε τους δύσκολους στο Fast & The Furious?Εύχομαι να την απορρίψουμε με μια καλή δικαιολογία όπως συνήθως
π.χ δεν έχετε vintage οχήματα με ιστορικές πινακίδες και τον Ιαβέρη στο τιμόνι
π.χ θα μολύνετε με την παρουσία σας τα TORRENT βοθροκάπακα στο Πασαλιμάνι
π.χ ο Κορρές δεν κάνει καμέο με το γνωστό όχημα που εξελίσσεται απο την εποχή που ο Βουκεφάλας
ήταν πουλάρι ακόμα
π.χ οι οικολόγοι αντέδρασαν για μόλυνση και καταστροφή της χλωροπανίδας (βλ Αιγίνιο style).
π.χ μισό, περιμένουμε την κατασκευή πίστας στην ΔραπετσώναVin, κι ας μην είμαι τόσο της φάσης (το 1ο είχε πλάκα όπως και το 3ο) , μακάρι να γυριζότανε εδώ η ταινία σου.
Μια καταδίωξη απο τη δεκαετία του 70 με τον Ζαν έχουμε κι τον Κούρκουλο να μαστιγώνει την 2002ti. -
Τα οχήματα που θα συμμετέχουν τα είναι ελληνικής παραγωγής απο Κορρέ και απο ΝΑΜΚΟ και δώρο τα ομόλογα
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
μαύρο Roman έχει
καλύτερο της εβδομάδας
-
δε μπορουνε να παρουν μιζες απο την ταινια γιαυτο δε θα γυριστει εδω.
-
Ολα θα κανονιστουνε...φωτιστικα,οικιακος εξοπλισμος siemens..βοηθητικα οχηματα citroen/skoda.. κτλπ...κτλπ..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ολα θα κανονιστουνε...φωτιστικα,οικιακος εξοπλισμος siemens..βοηθητικα οχηματα citroen/skoda.. κτλπ...κτλπ..Φέρνω τα ελληνικά οχήματα που έγραψα για πρωταγωνιστές . Α και ΕΛΒΟ που καίγονται
-
Σας εχω και υποθεση... Ελλαδα 2014... Η ΕΥΠ εχει βασιμες υποψιες οτι τα εσοδα απο τους υπερμετρους φορους στα οχηματα, γινονται φτιαγμενα αμαξια και παιζονται παρανομα στοιχηματα. Τοτε καλειται η ομαδα του Βιν Ντιζελ για ξεδιαλυνει την κατασταση. Μπονους σκηνη: Καταδιωξη στο ιστορικο κεντρο της Αθηνας η οποια καταληγει με εκρηξη μεσα στο κτηριο της Βουλης (εδω ολοκληρη Giulietta στο 6 ριχνει αεροπλανοφορο )...
Και δραση και πολιτικο μηνυμα!!
Απο που παραλαμβανω το οσκαρ σεναριου??
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Σας εχω και υποθεση... Ελλαδα 2014... Η ΕΥΠ εχει βασιμες υποψιες οτι τα εσοδα απο τους υπερμετρους φορους στα οχηματα, γινονται φτιαγμενα αμαξια και παιζονται παρανομα στοιχηματα. Τοτε καλειται η ομαδα του Βιν Ντιζελ για ξεδιαλυνει την κατασταση. Μπονους σκηνη: Καταδιωξη στο ιστορικο κεντρο της Αθηνας η οποια καταληγει με εκρηξη μεσα στο κτηριο της Βουλης (εδω ολοκληρη Giulietta στο 6 ριχνει αεροπλανοφορο )...Και δραση και πολιτικο μηνυμα!!
Απο που παραλαμβανω το οσκαρ σεναριου??
Όπως πάς στο τέλος του διαδρόμου είναι ο γιατρός.
Vin Diesel: Fast & Furious στην Ελλαδα εαν..