-
Επιτέλους 1-3!!
Μπράβο σε όλους!!
Απολαυστική νίκη.
Προσοχή στον Κίμι για το πρωτάθλημα όμως. Σταθερός στο πόντιουμ...
-
Που είναι ο ttc τώρα;
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Που είναι ο ttc τώρα;Δεν μπορει να γραψει τωρα.
Παιρνει το 170% του πουλου. -
Πήρε και η Προεδράρα να συγχαρεί τον Στέφανο, τον Νάντο και τον Φελίπε!!!
Πόσο μου έλειψαν αυτά τα τελευταία χρόνια!!!
Φερράρι μου!!!
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Που είναι ο ttc τώρα;Επέστρεψε στη τρύπα του.
Θα βγει με τη βροχή πάλι...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Που είναι ο ttc τώρα;
Δεν μπορει να γραψει τωρα.
-
ο Fry από το νοσοκομείο ήταν στο κινητό
-
Σίγουρα; Τα παιδιά του Sky είπαν πως ήταν ο Luca.
Επίσης δεν νομίζω ότι ο Φράι μιλάει καλά ιταλικά... -
Χεχεχε 1-3 για την ομαδα και 2η θεση στο κατασκευαστων. Αντε συντομα και στην 1η θεση στο κατασκευαστων.
-
Εγώ κρατάω: Massa P3 απο P9 στην εκκίνηση, χωρίς καμια συγκλονιστική διαχείριση όπως προειπώθηκε και 4 stops. Η Ferrari (= το μονοθέσιο) σήμερα ήταν αλλού σε pace, και αν συνεχίσει έτσι πάει για τίτλο ή ακόμη και τίτλους.
Μόνο μην ακούσουμε πάλι και σήμερα για ποσο % παίρνει του μονοθεσίου κάποιος συγκεκριμένος... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σίγουρα; Τα παιδιά του Sky είπαν πως ήταν ο Luca.και στον ΟΤΕ αυτό υπέθεσαν αλλά
Alexandros Adam @alex_switch
Ο Pat Fry από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται πήρε στο κινητό τον Alonso να τον συγχαρεί για την σπουδαία νίκη του #f1 -
Μπράβο του Πατ πάντως αν έμαθε τόσο γρήγορα Ιταλικά...
Όπως και να έχει ήταν φανταστικό αποτέλεσμα. Εκεί αξίζει να είναι η Ομάδα μας!!! Αν δεν είχε ποινή ο Μάσσα θα είχαμε το 1-2.
Πάμε ρε γερά για τα Πρωταθλήματα!!!
-
Ήθελα να γράψω στην αρχή του αγώνα respect για το περίπου διπλό προσπέρασμα από την εξωτερική που έκανε ο Alonso.
Respect γενικά για όλο τον αγώνα στο τρίο Ferrari-Alonso-Massa.Ο Massa δεν έκανε κάτι διαφορετικό, απλά δεν τον ξέχασε η ομάδα του ή δεν τον θυσίασε (πολύ τουλάχιστον) για να τους βγει η στρατηγική του Alonso.
Ο Vettel γαμήθηκε από την έμπνευση της ομάδας του αν και νομίζω ότι στην καλύτερη να έβγαινε 3ος.
Ο Μίμης τι στο πέος έκανε με τα medium και κράτησαν τόσο;Πιο παλιά λέγαμε ότι όποιος κέρδιζε στη Βαρκελώνη είχε το καλύτερο σασί.
Τώρα με τα λάστιχα δεν ισχύει στον ίδιο βαθμό αλλά τουλάχιστον η Ferrari δεν είναι πίσω από RB-Lotus.Οι οδηγοί της Μερκεντέ έκαναν δυο από τα πιο ρομπιαστικά radio calls που έχω ακούσει ποτέ.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Οι οδηγοί της Μερκεντέ έκαναν δυο από τα πιο ρομπιαστικά radio calls που έχω ακούσει ποτέ.
'Να πιεσω ή θα εχω προβλημα με τα ελαστικα;' . Λες και οδηγαει αλλος και εκεινος δεν ξερει τι γινεται.
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Xαχαχαχα, εκει στο 5 ο 'παιρνω το 170% απο το μονοθεσιο'.λούφαξε στην γωνία τώρα σαλίγκαρε...
-
Που είναι ο ttc τώρα;
TROLL TOWER CENTER
βγες σε περιμενουμε
-
Που είναι ο ttc τώρα;
Παιρνει το 170% του πουλου.Εγραψες ομαδα..
-
έλα εντάξει, ας σταματήσουμε..
Mercedes, ο γρίφος της χρονιάς, πως στο καλό το καταφέρνουν;; Μάλιστα ο Rosberg είπε πως το σεταπ ήταν περισσότερο για τον αγώνα
EDIT: Εντωμεταξύ ο Hulkenberg 1 ποινή και 5 (!) πιτστοπ, χρησιμοποίησε όλα τα διαθέσιμα σετ που είχε
2013 - Gran Premio de España