-
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω την άποψή σας σχετικά με το αν μπορείς να χρησιμοποιείς την Mercedes SLK200 για καθημερινό μέσο μετακίνησης.
Πιστεύετε ότι είναι οκ η too much?
Ευχαριστώ,
-
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω την άποψή σας σχετικά με το αν μπορείς να χρησιμοποιείς την Mercedes SLK200 για καθημερινό μέσο μετακίνησης.
Ευχαριστώ,
-
Καλησπέρα,
Ευχαριστώ,
-
Κανονικά μπορείς, όπως μια βαζελίνη.
-
Για να το λες θα βαζεις συχνα...
Σε ευχαριστώ
-
Eχω slk 200 και τη χρησιμοποιω καθημερινα μια και ειναι το μοναδικο μου μεσο...τι ακριβως θελεις να μαθεις?
-
Mια χαρά είναι άμα μπορείς να το συντηρείς.
-
Άμα είναι για κάθε μέρα, και αν σε παίρνει, κοίτα τη και σε πετρέλαιο.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Eχω slk 200 και τη χρησιμοποιω καθημερινα μια και ειναι το μοναδικο μου μεσο...τι ακριβως θελεις να μαθεις?Φαντάζομαι ότι δε σε έχει ''κουράσει'' η καθημερινή χρήση της.Το ρωτάω επειδή ένας φίλος που την έχει δεν άντεξε να την οδηγεί καθημερινά....βέβαια μιλάμε για άνθρωπο που δε τον ενδιαφέρει η ουσιαστική απόλαυση ενός αυτοκινήτου αλλά απλά και μόνο η μούρη...
Εμένα απλά και μόνο που θα μπαίνω μέσα θα μου φτιάχνει τη διάθεση
Συγκριτικά με ένα Peugeot 308 1400 τι διαφορές κόστους να περιμένω σε normal χρήση?Σίγουρα περισσότερα χρήματα για βενζίνη...πιο ακριβά service...πόσο εκτιμάς ως μέγεθος αυτές τις διαφορές?
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
-
Ο χρήστης JN21 έγραψε:
Συγκριτικά με ένα Peugeot 308 1400 τι διαφορές κόστους να περιμένω σε normal χρήση?Σίγουρα περισσότερα χρήματα για βενζίνη...πιο ακριβά service...πόσο εκτιμάς ως μέγεθος αυτές τις διαφορές?Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
ρε ψηλέ, πλάκα μας κανεις;
-
Ο χρήστης JN21 έγραψε:
Eχω slk 200 και τη χρησιμοποιω καθημερινα μια και ειναι το μοναδικο μου μεσο...τι ακριβως θελεις να μαθεις?
Φαντάζομαι ότι δε σε έχει ''κουράσει'' η καθημερινή χρήση της.Το ρωτάω επειδή ένας φίλος που την έχει δεν άντεξε να την οδηγεί καθημερινά....βέβαια μιλάμε για άνθρωπο που δε τον ενδιαφέρει η ουσιαστική απόλαυση ενός αυτοκινήτου αλλά απλά και μόνο η μούρη...
Συγκριτικά με ένα Peugeot 308 1400 τι διαφορές κόστους να περιμένω σε normal χρήση?Σίγουρα περισσότερα χρήματα για βενζίνη...πιο ακριβά service...πόσο εκτιμάς ως μέγεθος αυτές τις διαφορές?
Το αυτοκινητο ειναι ανετοτατο για μεσα στην πολη αλλα εχει τσιμπημενη καταναλωση (εχω την παλια 2λιτρη και παιζω στα 12-13 λιτρα). Μικρο μεγεθος αρα βολικοτατο παρκαρισμα, ολες οι ηλεκτρικες ανεσεις, ευχρηστα και μαλακά χειριστηρια, αρκετα καλη ορατοτητα με μοναδικο μειον οπως σε ολα τα ροουντστερς το χαμηλο υψος οποτε θελει μια προσοχη στις διασταυρωσεις. Επιπλεον εχεις αφθονη δυναμη για να παρακαμπτεις καθε λογης κινητο εμποδιο
Απο κει και περα σιγουρα νιωθεις οτι δεν ειναι φτιαγμενο για πολεις αλλα για ανοιχτο δρομο, ειδικα με τις τοσες λακουβες της Αθηνας νιωθεις οτι ''πληγωνεται'' ασχημα
Σερβις φθηνα εκτος αντιπροσωπειας βεβαια...σαν ενα απλο 1600αρι
Το πραγματικο μειον οσον αφορα τη συντηρηση σ αυτο το αμαξι ειναι τα υψηλα τελη -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ρε ψηλέ, πλάκα μας κανεις;
Που ξέρεις αν είμαι ψηλός?
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Φαντάζομαι ότι δε σε έχει ''κουράσει'' η καθημερινή χρήση της.Το ρωτάω επειδή ένας φίλος που την έχει δεν άντεξε να την οδηγεί καθημερινά....βέβαια μιλάμε για άνθρωπο που δε τον ενδιαφέρει η ουσιαστική απόλαυση ενός αυτοκινήτου αλλά απλά και μόνο η μούρη...
Το αυτοκινητο ειναι ανετοτατο για μεσα στην πολη αλλα εχει τσιμπημενη καταναλωση (εχω την παλια 2λιτρη και παιζω στα 12-13 λιτρα). Μικρο μεγεθος αρα βολικοτατο παρκαρισμα, ολες οι ηλεκτρικες ανεσεις, ευχρηστα και μαλακά χειριστηρια, αρκετα καλη ορατοτητα με μοναδικο μειον οπως σε ολα τα ροουντστερς το χαμηλο υψος οποτε θελει μια προσοχη στις διασταυρωσεις. Επιπλεον εχεις αφθονη δυναμη για να παρακαμπτεις καθε λογης κινητο εμποδιο
Απο κει και περα σιγουρα νιωθεις οτι δεν ειναι φτιαγμενο για πολεις αλλα για ανοιχτο δρομο, ειδικα με τις τοσες λακουβες της Αθηνας νιωθεις οτι ''πληγωνεται'' ασχημα
Σερβις φθηνα εκτος αντιπροσωπειας βεβαια...σαν ενα απλο 1600αρι
Το πραγματικο μειον οσον αφορα τη συντηρηση σ αυτο το αμαξι ειναι τα υψηλα τεληΣχετικά με τα τέλη...εγώ πάω να αγοράσω την 1800cc...οπότε δε νομίζω ότι έχει τεράστια διαφορά...
-
Για ποια SLK μιλάμε??
-
2ης γενιάς
-
Ο χρήστης JN21 έγραψε:
Πιστεύετε ότι είναι οκ η too much?Για κάποιους είναι ΟΚ για άλλους too much, τι ερώτηση είναι αυτή...;
Τώρα σε σύγκριση με το 308 ( ) το κόστος συντήρησης και το κόστος κίνησης είναι σίγουρα αρκετά παραπάνω αλλά το κυριότερο είναι ότι αν σου κάτσει μια καλή ζημιά ή τρακάρισμα και δεν έχεις κάνει τη σωστή ασφάλεια τότε χαιρετίσματα... -
Ο χρήστης JN21 έγραψε:
Καλησπέρα,Θα ήθελα να ρωτήσω την άποψή σας σχετικά με το αν μπορείς να χρησιμοποιείς την Mercedes SLK200 για καθημερινό μέσο μετακίνησης.
Και ελικόπτερο μπορείς να χρησιμοποιείς αν έχεις την ανάλογη οικονομική δυνατότητα…
Αυτή την απάντηση μπορείς να την δώσεις μόνο εσύ.Πιστεύετε ότι είναι οκ η too much?
Ευχαριστώ,Αν την πάρεις για τους άλλους… Ρώτα τους άλλους.
Αν τη πάρεις για σένα…Ρώτα εσένα.Εμένα απλά και μόνο που θα μπαίνω μέσα θα μου φτιάχνει τη διάθεση
Αν δεν έχεις θέμα με φορολογίες ή με την συντήρηση της και αν σου φτιάχνει την διάθεση μόνο που θα μπαίνεις μέσα, όπως λες, τότε την απάντηση την έχεις μπροστά σου.
-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
αλλά το κυριότερο είναι ότι αν σου κάτσει μια καλή ζημιά ή τρακάρισμα και δεν έχεις κάνει τη σωστή ασφάλεια τότε χαιρετίσματα...και ποιες είναι οι καλές ζημιές?
πχ σε ένα s2000 να σπάσει κινητήρας και το ότι είναι πανάκριβο να αλλαχτεί? -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
αλλά το κυριότερο είναι ότι αν σου κάτσει μια καλή ζημιά ή τρακάρισμα και δεν έχεις κάνει τη σωστή ασφάλεια τότε χαιρετίσματα...
και ποιες είναι οι καλές ζημιές?
πχ σε ένα s2000 να σπάσει κινητήρας και το ότι είναι πανάκριβο να αλλαχτεί?Πχ, ένα που είδα πρώτης σειράς πριν χρόνια που είχε φάει μια πολύ μικρή στουκίτσα στο πλάι, είχε επισκευαστεί αλλά πλέον ήταν coupe, όχι roadster.
Υπάρχουν κάποια προβλήματα, κυρίως μετά από επισκευές από τρακαρίσματα ή κακή συντήρηση που μπορούν να σε στείλουν αδιάβαστο (από κρεμαγιέρες μέχρι σαζμάν...χώρια τα ηλεκτρονικά που ξεχνάτε τον τοπικό συνεργατζή για επισκευή).
Τίποτα περισσότερο και ανησυχητικό σε σχέση με άλλα αντίστοιχα της ίδιας κατηγορίας (πιστεύω) αλλά καλό είναι να ξέρεις τι παίρνεις:
Πολύπλοκο, σπορ, ανοικτό CC, μερσεντές.Τα παραπάνω από προσωπική μου παρατήρηση στο συνεργείο που πηγαίνω το δικό μου.
SLK200_Καθημερινή χρήση