-
Καθρεφτακι
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Εντελει, μηπως, η ΧΑ ειναι η νεα πε-φωτισμενη ταξη πραγματων?...και ΟΥΓΚ ειναι αυτοι που αδυνατουν-η δεν τους συμφερει-να το αντιληφθουν? -
Not sure if troll or just stupid.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Not sure if troll or just stupid.Sent from my MT27i using Tapatalk 2
εχεις κριση ταυτοτητος...?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Καθρεφτακικαλα ε...αυτα τα επιχειρηματα σου σκοτωνουν.
-
Απορω με τους νεοφασιστες απλα και τη σχεση τους με τις αμοιβαδες...
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Θέλω να γαμήσω κουμμούνα (έχω γαμήσει μόνο μία τέτοια έως τώρα, Βλάχα κιόλας, αλλά όχι ΚΚΕ, μόνο ΣΥΡΙΖΑ). Έχω δει κάποιες πολύ όμορφες.
Η ομορφιά και η βαθειά ηλιθιότητα (λόγω κομμουνισμού, εν προκειμένω) είναι για μένα οι σημαντικότεροι παράγοντες πόθου προς τη Γυναίκα...
Σας παρακαλώ, βοηθήστε με -
Θελεις φουστα τζιν , μαυρο μαλλινο καλσον απο μεσα, ταγαρι τσαντα χιαστι , λιγο τριχα-χνουδι στη μασχαλη;
-
'Aσε ράστα.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Θέλω να γαμήσω κουμμούνα (έχω γαμήσει μόνο μία τέτοια έως τώρα, Βλάχα κιόλας, αλλά όχι ΚΚΕ, μόνο ΣΥΡΙΖΑ). Έχω δει κάποιες πολύ όμορφες.
Η ομορφιά και η βαθειά ηλιθιότητα (λόγω κομμουνισμού, εν προκειμένω) είναι για μένα οι σημαντικότεροι παράγοντες πόθου προς τη Γυναίκα...
Σας παρακαλώ, βοηθήστε με -
Εγώ πάλι προτιμώ δεξιές γιατί όμορφες ή μη, τα ενδιαφέροντα και το μυαλό τους περιορίζεται στα ψώνια και στην Τατιάνα. Δεν έχεις να κουραστείς, απλά προσέχεις να μην της βραχυκυκλώνεις με περίπλοκες κοινωνικές έννοιες.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
2)Οι ΗΠΑ δεν ηττήθηκαν στρατιωτικά (τυπικά) αλλά πολιτικάhttp://www.hark.com/clips/bzmdygxklm-di ... -was-a-tie
^Οποιος του απαντησει με κατι σοβαροτερο απο gif ειναι τρομπεφωτισμενος
σαν ΟΥΓΚ μιλας
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ πάλι προτιμώ δεξιές γιατί όμορφες ή μη, τα ενδιαφέροντα και το μυαλό τους περιορίζεται στα ψώνια και στην Τατιάνα. Δεν έχεις να κουραστείς, απλά προσέχεις να μην της βραχυκυκλώνεις με περίπλοκες κοινωνικές έννοιες.Ναι οι αριστερες ακονιζουν το μυαλο τους καθημερινά...
....με την αναγνωση (και καμμια φορα και συγγραφη αναλυσεων για) βιβλια του 19ου αιωνα, ποτε πιο συγχρονα...Βασικά θα επρεπε να προτιμας αριστερες γιατι με βαση τη στατιστική εδω μεσα, εχουν καμποση περιουσια απο το μπαμπα, σε αντιθεση με αυτες που πιστευουν στην ιδιωτικη πρωτοβουλια...
ΥΓ Τωρα ποy το θυμηθηκα. '...περιοριζονται στα ψωνια...'= ΠΑΠΑΡΙΑ .
Απλα προτιμας δεξιες γιατι περιποιουνται και λιγακι τον εαυτο τους...
και γιατι καποιες συγκεκριμενες τριχες δεν κανουν για dental floss. -
Να της λες ' μωρο μου παμε για κανα ποτακι αυριο βραδυ;' κ να σου απανταει 'δε μπορω , αυριο εχουμε αφισοκολληση για το φεστιβαλ του Οδηγητη..' ..
Ουτε στον εχθρο σου trident..
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Να της λες ' μωρο μου παμε για κανα ποτακι αυριο βραδυ;' κ να σου απανταει 'δε μπορω , αυριο εχουμε αφισοκολληση για το φεστιβαλ του Οδηγητη..' ..Ουτε στον εχθρο σου trident..
ΜΠΟΥΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΑ
-
Eίναι αυτές που γουστάρουν τα αφισοκολλητά.
-
Μια χαρά περιποιούνται όλες Θοδωρή. Και φυσικά προτιμώ μη δεξιές στην πραγματικότητα για να μπορώ να κάνω και καμιά πολιτική κουβέντα χωρίς να καταλήξει σε καυγά.
-
Δεξιά ή αριστερή;
-
Τα βλεπω
( με οργανωμενη κνιτισσα ουτε δευτερολεπτο )
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Δεξιά ή αριστερή;Aριστερότατη, και δη η καύλα η ίδια.
Τη φαντάζομαι με το στόμα γεμάτο, κυρίως για να μη μιλάει...
Η εμπειρία μου διδάσκει ότι μόνο με το στοματικό έρωτα σιωπά η διανοουμένη αριστερή γκόμενα (τον οποίο πάντως εκτελεί υποτακτικώς και επιμελώς) - ακόμη και στο κλασικό γαμήσι πάει η γλώσσα της ροδάνι...
Η δική μου περίπτωση μου είχε εξομολογηθεί με συγκίνηση ότι ήμουν ο πρώτος δεξιός που την πήδαγε.
Της εξήγησα τρυφερά ότι δεν είμαι δεξιός, αλλά εθνικιστής, πολιτικώς φιλελεύθερος και προοδευτικός.
Η Παπαρήγα η καλή (περί ΚΚΕ)