-
-
μη το σκέφτεσαι, παρε το γκραντε πουντο που είναι πανέμορφο
εντάξει, κ να σου βγάλει κανά προβληματακι ως μεταχειρισμένο θα το διορθώσεις, δεν αγοράζεις φεράρι ή αεροπλάνο στην τελική -
Από το να κάνεις μάγκα τον όποιο μαντρά που κατά πάσα πιθανότητα έχει κατεβάσει και km, ιδού:
http://www.autoscout24.de/Details.aspx? ... asrc=st|as
Μαύρο Punto Dynamic 90ps με 6αρι σασμάν και ωραίο πορτοκαλί εσωτερικό.
Υπολόγισε +τελωνείο (όχι πάνω από 1.500-και πολύ λέω) και μεταφορά (το πολύ ένα χιλιάρικο μαζί με εισιτήρια και διαμονή)
Απλά θα πρέπει να βρείς έναν άνθρωπο που να ξέρει απ' αυτά και να γνωρίζει τα στοιχειώδη Ιταλικά (πράγμα όχι απαραίτητο)... -
Μην περιμένεις να καταλήξουν όλοι σε κάποιο από τα δύο μοντέλα. Δεν χρειάζεται κιόλας. Γνώμη μου είναι να δεις και τα δύο μοντέλα που σε αφορούν από κοντά (πολύ μεγάλο ρόλο η από κοντά/όχι από φωτογραφίες εντύπωση), να τα οδηγήσεις και να πάρεις όποιο σου αρέσει καλύτερα. Τσέκαρε λεβιε/τιμόνι για τα χιλιόμετρα, αίσθηση κιβωτίου, εικόνα εσωτερικού και φυσικά σε έναν μάστορα της επιλογής σου τα μηχανικά του μέρη.
Keep in mind, όλα χαλάνε. Γερμανικά, ιταλικά, γαλλικά, ιαπωνικά. Το θέμα είναι τι θα σου τύχει. Επίσης μακρυά από μαντράδες.
-
Ο χρήστης bill_the_unforgiven έγραψε:
δεν ξερω φιλε τι να σου πω!λενε πολλα ξες τα punto εχουν θεματα με τα ηλεκτρικα οπως σχεδον ολα τα ιταλικα κτλπ αλλιως μια χαρα ειναι το punto ....Θα προτιμούσα το corsa αν και εσωτερικά μου αρέσει περισσότερο το punto, γιατί μου δίνει την αίσθηση πως είναι πιο ποιοτικό και στιβαρό. Πάντως και το Punto είναι καλή επιλογή και ίσως και με φθηνότερα ανταλλακτικά από το corsa.
Διάβαζα στο φόρουμ ένας φίλος με Grande Punto του 2012 μίας έκδοσης (Pop αν θυμάμαι λέγεται) δεν είχε στο πορτ μπαγκάζ φωτάκι για τη νύχτα. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα Grande Punto; -
Ο χρήστης panosft έγραψε:
δεν ξερω φιλε τι να σου πω!λενε πολλα ξες τα punto εχουν θεματα με τα ηλεκτρικα οπως σχεδον ολα τα ιταλικα κτλπ αλλιως μια χαρα ειναι το punto ....
Θα προτιμούσα το corsa αν και εσωτερικά μου αρέσει περισσότερο το punto, γιατί μου δίνει την αίσθηση πως είναι πιο ποιοτικό και στιβαρό. Πάντως και το Punto είναι καλή επιλογή και ίσως και με φθηνότερα ανταλλακτικά από το corsa.
Διάβαζα στο φόρουμ ένας φίλος με Grande Punto του 2012 μίας έκδοσης (Pop αν θυμάμαι λέγεται) δεν είχε στο πορτ μπαγκάζ φωτάκι για τη νύχτα. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα Grande Punto;το δικο μου ηταν!
στις επομενες εκδοσεις (easy & lounge) υπαρχει το φωτακι! στο δικο μου υπαρχει μονο η θεση, χωρις την φυσα!! ομως θα βρω απο τρακαρισμενο την φυσα και θα ακολουθησω καμια πατεντα απο αυτες που διαβασα και θα το φτιαξω!!οι diesel εκδοσεις το εχουν κανονικα το φωτακι!
-
Το corsa ειναι value for money αυτή τη περίοδο. Βέβαια εσύ κοιτάς μτχ. οπότε λογικά οι προσφορές θα έχουν τραβήξει προς τα κάτω και τα μτχ.
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
δεν ξερω φιλε τι να σου πω!λενε πολλα ξες τα punto εχουν θεματα με τα ηλεκτρικα οπως σχεδον ολα τα ιταλικα κτλπ αλλιως μια χαρα ειναι το punto ....
Θα προτιμούσα το corsa αν και εσωτερικά μου αρέσει περισσότερο το punto, γιατί μου δίνει την αίσθηση πως είναι πιο ποιοτικό και στιβαρό. Πάντως και το Punto είναι καλή επιλογή και ίσως και με φθηνότερα ανταλλακτικά από το corsa.
Διάβαζα στο φόρουμ ένας φίλος με Grande Punto του 2012 μίας έκδοσης (Pop αν θυμάμαι λέγεται) δεν είχε στο πορτ μπαγκάζ φωτάκι για τη νύχτα. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα Grande Punto;το δικο μου ηταν!
στις επομενες εκδοσεις (easy & lounge) υπαρχει το φωτακι! στο δικο μου υπαρχει μονο η θεση, χωρις την φυσα!! ομως θα βρω απο τρακαρισμενο την φυσα και θα ακολουθησω καμια πατεντα απο αυτες που διαβασα και θα το φτιαξω!!οι diesel εκδοσεις το εχουν κανονικα το φωτακι!
Ωραία Γιώργο. Άντε με το καλό να έχεις και πίσω φωτάκι
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Ωραία Γιώργο. Άντε με το καλό να έχεις και πίσω φωτάκι
μακαρι Πανο!
ευχαριστω...
diesel ναι αλλα ποιο?