-
Παιδια καλησπερα! Εχω μια απορια σχετικα με το συμπλεκτη και δε ξερω αν συμβαινει και σε αλλους.οταν κινουμαι με μεγαλη ταχυτητα για πολλη ωρα(εθνικη οδος),και πατησω συμπλεκτη(φτανοντας στα διοδια),τοτε αν και λειτουργει αψογα,ειναι αρκετα βαρυς στο πατημα.αυτο συμβαινει μονο τοτε και το αυτ/το ειναι c-max 2006.καθε αποψη καλοδεχουμενη!
-
Παιδια καλησπερα! Εχω μια απορια σχετικα με το συμπλεκτη και δε ξερω αν συμβαινει και σε αλλους.οταν κινουμαι με μεγαλη ταχυτητα για πολλη ωρα(εθνικη οδος),και πατησω συμπλεκτη(φτανοντας στα διοδια),τοτε αν και λειτουργει αψογα,ειναι αρκετα βαρυς στο πατημα.αυτο συμβαινει μονο τοτε και το αυτ/το ειναι c-max 2006.καθε αποψη καλοδεχουμενη!
-
-
Είναι υδραυλικός; Αν ναι κοίτα υγρά και τρομπάκια. Μπορεί να χάνει πίεση το κύκλωμα
-
Ο χρήστης CMAX έγραψε:
Παιδια καλησπερα! Εχω μια απορια σχετικα με το συμπλεκτη και δε ξερω αν συμβαινει και σε αλλους.οταν κινουμαι με μεγαλη ταχυτητα για πολλη ωρα(εθνικη οδος),και πατησω συμπλεκτη(φτανοντας στα διοδια),τοτε αν και λειτουργει αψογα,ειναι αρκετα βαρυς στο πατημα.αυτο συμβαινει μονο τοτε και το αυτ/το ειναι c-max 2006.καθε αποψη καλοδεχουμενη!Μήπως είναι υδραυλικός με κοινό κύκλωμα στα υγρά με τα φρένα και θέλουν άλλαγμα τα υγρά ?
-
Υγραυλικος ειναι με κοινο συστημα στα φρενα νομιζω.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Υγραυλικος ειναι με κοινο συστημα στα φρενα νομιζω.Και σε αφήνει ένα πρωί απροδειποίητα όπως όλοι οι υδραυλικοί.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Υγραυλικος ειναι με κοινο συστημα στα φρενα νομιζω.
Και σε αφήνει ένα πρωί απροδειποίητα όπως όλοι οι υδραυλικοί.
Εμενα με αφησε μετα απο μια καρφωτη σε ολες τις στροφες!Μετριεμαι μεσα?
Συμπλεκτης σε Ford.