-
Κοίτα Σταύρο, ο Προστ ήταν ένας από του 5-6 Θεούς του σπορ. Δεν μπορούμε να τον συγκρίνουμε με Μάσσα αλλά ούτε καν με Αλόνσο. Επίσης άλλα λάστιχα τότε και άλλα τώρα. Ίσως να μην έχει και το skill που λες ο Μασσάκος. Δεν είπα ποτέ ότι είναι Προστ. Αλλά δεν είναι και Καρθιτέτοιος...
ΥΓ: Να μπεις και να αναλάβεις υπηρεσία φύλαξης στον Αντίλογο γιατί εγώ πρέπει να φύγω σε λίγο και κάτι φασίστες και ΧΑίτες θα μας το κάνουν σαν τα μούτρα τους το θέμα!!!
-
Έστω και σχετικά νωρίς φαίνεται ότι η σημερινή τετράδα θα είναι οι πρωταγωνιστές, το ποιός θα επικρατήσει τελικά θα κριθεί από τι αναβαθμίσεις θα παρουσιάσουν οι τέσσερεις ομάδες και από το ποιός οδηγός θα κάνει τα λιγότερα λάθη, βλέπω ότι ο LH έχει σχεδον μηδενίσει τα λάθη του και αν τον βοηθήσει και η ομάδα του ίσως κάνει την μεγάλη έκπληξη, παρότι υποστηρίζω KR, ο SF και ο FA είναι σίγουρα τα φαβορί, με τον πιτσιρικά να δικαιώνεται εκ των υστέρων για την πουστι@ που έκανε στον Αυστραλό στην Μαλαισία, ίσως ο Μπάτον να είναι η μόνη εξαίρεση στον κανόνα ότι οι πρωταθλητές είναι ή κωλόπαιδα ή ιδιόρυθμοι .
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Αυτο ειναι ή δεν ειναι double standards?Πριν απαντήσω μήπως είδες πως ήταν οι Lotus πριν αρχίσουν τα πρώτα pit stops και πως όταν ολοκληρώθηκαν; Αν όχι δεν αξίζει καν να το συζητήσουμε.
-
Εντονες φημες τις τελευταιες ωρες θελουν τον Webber να εχει υπογραψει για του χρονου και για 5 χρονια με την Porsche και την επικειμενη επιστροφη της στις 24 ωρες του Μαν και το πρωταθλημα αντοχης της FIA για 2 million Euro την σεζον!
-
Πολύ καλή κίνηση. Για να δούμε τώρα αν ο Μαρκο θα φτύσει την ακαδημία του ή όχι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και ναι ΕΙΝΑΙ δυσνόητο, να έχει ΚΑΙ ΠΑΛΙ προβλήματα με τα ελαστικά όταν το άλλο μονοθέσιο απέδωσε όπως απέδωσε.
Επίσης ο Massa πιθανότατα ήξερε πριν τον αγώνα ότι αν είναι πίσω απ' τον Alonso θα μπει ένα γύρο μετά για να βγάλει τα softs. Επομένως θα μπορούσε ίσως να μην τα πιέσει τόσο πολύ (αν και φαινόταν αδύνατη η διαχείρησή τους και πολύ απότομη η πτώση στην απόδοσή τους)
Αφού απαντάς μόνος σου, τι σε δυσκολεύει;
Πολλές φορές έχουμε δει συγκεκριμένους πιλότους να έχουν πρόβλημα με τα λάστιχά τους, ενώ ο team mate τους όχι (π.χ. Hamilton-Button). Είναι και θέμα στυλ. Επίσης πολλές φορές είδαμε ένα λάθος στημένο μονοθέσιο να καταποντίζεται και το άλλο μονοθέσιο της ομάδας να κερδίζει. Τέλος, πολλές φορές είδαμε κάποιο συγκεκριμένο σετ ελαστικών να έχει πρόβλημα (ίσως ελαττωματική παρτίδα). Όποιος παρακολουθεί χρόνια F1 δεν θα έπρεπε να ξαφνιάζεται με τέτοια θέματα.Το γεγονός ότι ο Μάσσα είχε outqualify τον Αλόνσο 4 αγώνες στη σειρά δεν το κοιτάει κανείς βλέπω. Εκεί δηλαδή του φεύγει ξαφνικά η κουλαμάρα;
Realzeus δε με δυσκολεύει να χαρώ με τις επιτυχίες του Massa. Απλώς δεν της βλέπω εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Μόνο δικαιολογίες. Εσύ μπορείς να φοράς και πένθος όταν κερδίζει ο Alonso και να είσαι κλάσεις καλύτερος tifosi από όλους μας. Εγώ στον δίνω τον τίτλο πάντως no problem.
Cabala στο dubai (για να τρολάρω κι εγώ λίγο!) ίσως ξέχασες τη φάση που ο Hamilton με την ταχυτατη McLaren με φρεσκα ελαστικα μολις βγηκε απο τα pit κολλησε πισω απ' τον Kubica με Renault με αλλη στρατηγικη και φθαρμενα ελαστικα. Ίσως πιστεύεις οτι υπαρχουν πολλοι πιλοτοι που θα καταφερναν ενα προσπερασμα εκεινο το απογευμα. Η αληθεια ομως ειναι οτι δεν ειχε γινει και κανενα...
Συμφωνω με Nikos, elteo, kantoniou και greo για το Massa.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αυτο ειναι ή δεν ειναι double standards?
Πριν απαντήσω μήπως είδες πως ήταν οι Lotus πριν αρχίσουν τα πρώτα pit stops και πως όταν ολοκληρώθηκαν; Αν όχι δεν αξίζει καν να το συζητήσουμε.
L4 - KR 4th - RG 5th - DIFF 1
L8 - KR 10th - RG 15th - DIFF 5
Race - KR 2nd - RG 9th - DIFF 7L4 - FA 2nd - FM 3rd - DIFF 1
L8 - FA 7th - FM 12th - DIFF 5
Race - FA 1st - FM 6th - DIFF 5Διαφορα απο τον 4ο γυρο στον τερματισμο:
FA: +1
KR: +2
FM: -3
RG: -4Βλεπεις καμια διαφορα στο πως ο Ναντο και ο Μικης εκμεταλλευονται το αμαξι και τη θεση τους στην πιστα;
Γιατι εγω βλεπω μονο μια: Και οι δυο κανουν το ιδιο εξαιρετικη δουλεια, και ο μεν Ναντο ειναι μαγκαςςς (που ειναι) ο δε Μικης χαντακωνει το αμαξι, που αλλιως θα εριχνε γυρο στον 3ο.Ή σε ενοχλει οτι η Genii δινει προνομιακη μεταχειριση στον Μικη;
-
Ακόμη και με αυτή τη προσέγγιση (που δε συμφωνώ) υπάρχει κάτι που διαφοροποιεί Μασσα και Γκρο. Ο Βραζιλιάνος είχε πολλές ευκαιρίες που δεν άρπαξε, ο Γάλλος είναι πολύ νέος και πολύ γρήγορος για να τον αφήνουν να γυρνάει στο 43-44 χωρίς κανένα λόγο.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
ο Γάλλος είναι πολύ νέος και πολύ γρήγορος για να τον αφήνουν να γυρνάει στο 43-44 χωρίς κανένα λόγο.Τι εννοεις μ' αυτο;
(για τις ευκαιριες που εχασε ο Μασσας συμφωνω)
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
kantoniou συγκρίνεις 2 quotes διαφορετικών χρηστών, αλλά και πάλι το λογικό ήταν αυτό που έγινε σήμερα. Ειδικά όταν ο έχων την track position είναι ο αδιαμφησβήτητος Νο1 της ομάδας.Δεν συγκρινω τα quotes σας, λεω οτι η ομαδα στην Αυστραλια κανει 'Α' και το βρισκουμε φυσιολογικο και στην Κινα κανει 'Β' (οπου 'Β' το αντιθετο του 'Α') και το βρισκουμε παλι φυσιολογικο.
-
To A και στις 2 περιπτώσεις. Εδωσε προτεραιότητα στον οδηγό τον οποίο πιστεύει και έχει επενδύσει.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το γεγονός ότι ο Μάσσα είχε outqualify τον Αλόνσο 4 αγώνες στη σειρά δεν το κοιτάει κανείς βλέπω. Εκεί δηλαδή του φεύγει ξαφνικά η κουλαμάρα;Αρα ο Senna ειναι σαφως καλυτερος του Prost
-
μετα απο το χθεσινο αγωνα μενω στο οτι εχει ανακατευτει ομορφα η τραπουλα στην βαθμολογια και ειμαι περιεργος ποιος θα ειναι ακομα μεσα στους πρωτους 3 μετα απο τους επομενους 5 αγωνες.
Πιστευω αρχιζει να φαινεται οτι Χαμιλτον και Αλονσο ειναι οι πλεον σταθεροι οδηγοι στην σημερινη Φ1 ακομα και με διαφορετικα αυτοκινητα.
Αξιζε ο Αλονσο και γενικα η σκουντερια.
Μου αρεσε και ο ΚΙΜΙ αλλα περιμενα κατι καλυτερο.επισης δεν ξερω για ποιον λογο αλλα μου αρεσει να βλεπω τον Φεττελ να μην ανεβαινει podio γιατι ξαφνικα μου εγινε αντιπαθητικος μεχρι αηδιας.
-
Δηλαδή τι παραπάνω θα μπορούσε να κάνει ο Κίμι με διαλυμένο αυτοκίνητο και με μια σαφώς ανώτερη Ferrari? Μην ξεχνάμε επίσης ότι είναι 2ος στο Πρωτάθλημα.
-
Δλδ ρε πουστη μου σκαει ο Κιμις με 150+ πανω στον Περεζ..τσουπ ενα παπαρακι παιζει στη μυτη της Λοτους και παει σφαιρα!!
Σκαει ο Γουεμπερ με 70 στη Τορο Ροσο.....Is everything ok with the car Mark...Ok mate...Και σκαει ο Αλονσο με 30 στον Βεττελ και ο κακος χαμος!!!! Ακομα δεν το εχω χωνεψει το μαλαισιανο αγγουρι!!!
Αλλα χθες.....
Τι καψιμο..Απο τις 6 το απογευμα εως τις 1 το βραδυ τορρεντακια και απο bbc και απο sky. Παρεα με fonzies που ολη η μαγεια ειναι στο γλυψιμο!!!!
Απολαυστικος Αλονσο.Πραγματικα!! Το εκανε να φαινεται πολυ ευκολο την στιγμη που ο τιμ μειτ του ρωτουσε τον μηχανικο του.....ποια ειναι η κατασταση σε αυτον τον αγωνα???
Ο γκαντεμης ο Κιμης τι γινεται ρε παιδια??Στην μακλαρεν εγκατελειπε 1 φορα ανα 2 αγωνες και φετος και περσυ δεν εχει dnf!!!Ου ρε γκαντεμη!!
Χαμι μια χαρα!!
Δειχνει οτι εκανε το σωστο βημα...Αλλα ακομα πρεπει να κανουμε υπομονη γιατι και το 2012 οι Μερκ στην αρχη της χρονιας ηταν πολυ δυνατες!!!Αυτα τα λιγα για αρχη!!
Νυσταζω!Stella: No need to push Fernando
Alonso : I am not pushing...
καλο,συμπαθητικο αλλα ατακα απο τον αχονευτο Αλονσο!Αν απαντουσε ο Κιμι θα το καναμε μπλουζακι!!!
-
Ρε Δία, πέρα από το αξίωμα ότι η Φερράρι είναι ανώτερη όλων, από τι συμπεραίνεται πως η Φερράρι στην Κίνα ήταν σαφώς ανώτερη;
-
Αλλον αγωνα ειδαμε; Χεχε. Ειχε το καλυτερο pace. O Vettel ειπε οτι δεν πιανονταν με τιποτα...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Eγω είδα μία Φερράρι να μην μπορεί να περάσει Φορς Ίντια με ταλαιπωρημένα λάστιχα. Ξερω γω; Κατι δε θα είχε καταφέρει αν ήταν σαφως ανώτερη; Ο Φετελ δεν μπορουσε να πιάσει τη Φερράρι του Αλόνσο, όχι γενικά τις Φερράρι. Τη μία την πέρασε
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ρε Δία, πέρα από το αξίωμα ότι η Φερράρι είναι ανώτερη όλων, από τι συμπεραίνεται πως η Φερράρι στην Κίνα ήταν σαφώς ανώτερη;Σου απαντησε το πουλεν σας:
Stella: No need to push Fernando
Alonso : I am not pushing...Έλεγχε άνετα ενώ οι πίσω σκίζονταν και δεν μπορουσαν να τον φτασουν. Είναι πολύ πιθανό (να μην πω βεβαιο) οτι είχε πολύ pace ακόμα να δώσει, αν χρειαζόταν. Τι αλλο θες δηλ;
Απο ποτε το pace του αυτοκινητου το καθοριζει ο αργοτερος απο τους 2 οδηγους ή αυτός που αντιμετωπιζε προβλημα και οχι ο ταχυτερος;
Εκτος αν επανερχεται η θεωρία του 170% -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Αν απαντουσε ο Κιμι θα το καναμε μπλουζακι!!!Αχαχαχχ! Τεράστια αλήθεια..
Δλδ ρε πουστη μου σκαει ο Κιμις με 150+ πανω στον Περεζ..τσουπ ενα παπαρακι παιζει στη μυτη της Λοτους και παει σφαιρα!!
Παίρνω αφορμή απ' αυτό και ρωτάω το φορουμ, ΟΚ, αποφάσισαν να μην του αλλάξουν μύτη και χάσουν χρόνο, τουλάχιστον γιατί δεν έσπαγαν το κομμάτι αυτό που ανεβοκατέβαινε να ησυχάσουμε; Ή μήπως δεν είναι και τόσο εύκολο να ξεκολλήσει ένα ξεχάρβαλο ανθρακόνημα
2013 - UBS Chinese Grand Prix