-
Eχει δικιο το παλικαρι ετσι την πατησα και εγω.Βρισκομουν στην καρδια της Κοζα-νοστρα στην κεντρικη πλατεια του Παλερμου με ενα καγκουρεμενο Αλφα 33 και μολις ειχα τελειωσει μια συναλλαγη.Ενω πηγαινα σιγα με την μουσικη στη διαπασων,βλεπω απο τον καθρεφτη δυο Καραμπινιερους πανω σε Moto-Guzzi,αμεσως πεταω απο το παραθυρο του οδηγου το βαλιτσακι με τα πιστολια και απο το παραθυρο του συνοδηγου, πεντε δεματα κοκαινης και μια δεσμιδα με πλαστα δολαρια.Κατεβαινει με ενα τουπε ο Καραμπινιερος και μου λεει,εσυ τα πεταξες,ε ναι του λεω εγω,100000 λιρετες προστιμο μου λεει,τι φωναζω εγω,ειστε με τα καλα σας.Να με γραφατε στην Γερμανια η στην Σουηδια που ειναι Ευρωπη το καταλαβαινω,αλλα εδω στην Ιταλια και μαλιστα στο Παλερμο,ελεος.
Και τι μου απανταει ο πουστης,και εδω Ευρωπη ειναι,δεν ειχε τον θεο του δηλαδη. -
Ο χρήστης nikosmtxhpc έγραψε:
πεταξες ενα χαρτη κατω...
?
??
???
???? -
μπορεί και κάτι τέτοιο:
-
Ο χρήστης nikosmtxhpc έγραψε:
συγκεκριμενη περιοχη ελεος... τι μου απανταει και εδω ευρωπη ειναι wtf anyway κανανε και λιγο bullying (μιας και φορανε στολη και τους παιρνει να το κανουν ) και εφυγαν... τελικα υπαρχει τεοιο προστημο ??? αναφερεται πουθενα στον κοκ???Αντιλαμβάνεσαι καθόλου πόσο ευτράπελο και θρασυ ποστ εχεις κάνει?
Προσωπικά θεωρώ πως μάλλον σου χαρίστηκαν που δεν εξαντλησαν το μπλοκακι τους πανω σου... -
Κανονικα θα επρεπε να σε στειλουν να το μαζεψεις κιολας...
-
Eκτος της ηλιθιας δικιολογιας,πες μου ειλικρινα με τι μυαλο πηγες και το πεταξες με μηχανη της Διας απο πισω
-
Το γράφει στο αρχικό του ποστ.
κλασσική ελληνική κάφρικη συνήθεια. το συνηθίζει δλδ. -
Να κρατήσουμε ένα καλό από αυτή την υπόθεση; 'Ότι έστω και μια φορά η αστυνομία τιμώρησε κάποιον επειδή πέταξε κάτι από το αυτοκίνητο.
Μακάρι να συμβαίνει συνεχώς μέχρι να εμπεδώσουν οι πολίτες ότι δεν τους παίρνει να συμπεριφέρονται έτσι. Οπουδήποτε.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Eκτος της ηλιθιας δικιολογιας,πες μου ειλικρινα με τι μυαλο πηγες και το πεταξες με μηχανη της Διας απο πισω -
Εκεί στου Φανάρη πάντως, όσες φορές έχω σταματήσει, μου την έχουν πέσει και μένα μπάτσοι.
-
φίλε δες το πρόστιμο σαν ασφάλιστρο για μελλοντική ενέργεια που τυχόν περάσει απο το μυαλό σου να επαναλάβεις...
επίσης, πολύ σωστά γελάς όταν λένε ότι η Ελλάδα είναι ευρωπαική χώρα... -
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Εκεί στου Φανάρη πάντως, όσες φορές έχω σταματήσει, μου την έχουν πέσει και μένα μπάτσοι.Πετάς κι εσύ χάρτες;
Φαντάζομαι αναδουλειες που θα έχουν από τότε που αγοράζει ο κοσμάκης gps...
Μα κανέναν δε σκεφτόμαστε πια
-
Καλά παίδες, εδώ άλλοι βγαίνουν βόλτα με τα κατοικίδιά τους και ΧΕΖΟΥΝ τα πεζοδρόμια και τα παρκάκια, ένα χαρτάκι σας πείραξε?
-
Αν ομως το χαρτακι το πετουσε η γνωστη λευκη murcielago της Θεσσαλονικης που επισκευαζεται στο γνωστο συνεργειο με τον ''ΖΩΟ'' ιδιοκτητη που την παρκαρε στο garcon,τιποτα δε θα της εκαναν και θα τραβουσαν και φωτο με τον χαρτη πανω στο καπο
-
ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ
-
Όταν σου πετάνε γκομενάκια χαρτάκια μέσα στο αμάξι, αυτό θεωρείται ρύπανση περιβάλλοντος?
Μια ιδέα είναι ότι το περνάνε για κάδο το αμάξι -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝΝα το κάνω PrintScreen;
-
Είσαστε όλοι αναφερόμενοι για αύριο, 20Φ στον καθένανενε.
ΠΡΟ-ΣΧΗ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Είσαστε όλοι αναφερόμενοι για αύριο, 20Φ στον καθένανενε.ΠΡΟ-ΣΧΗ
Τί θές τώρα, να σου πετάξω κάνα φιστίκι στο κεφάλι;
-
Θα το αποκρούσει με τη ρακέτα.
προστιμο επειδη πεταξα ενα χαρτακι ?