-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τώρα ξύπνησες και ξεκίνησες να διαβάζεις το f1 topic? καληνύχταΓιατί, λογαριασμό θα σου δώσω?
-
Όπως και νά ΄χει, από την τελική απόφαση που θα βγεί για το περιστατικό, θα φανεί και ποιός κάνει ΚΟΥΜΑΝΤΟ στο σπορ!..
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Όπως και νά ΄χει, από την τελική απόφαση που θα βγεί για το περιστατικό, θα φανεί και ποιός κάνει ΚΟΥΜΑΝΤΟ στο σπορ!..Ελπίζω πως όχι. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μια δίκαιη απόφαση, δε μου αρέσει να ακούω για FIA(T), ούτε ότι η Merkel κάνει κουμάντο κ.τ.λ.
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Όπως και νά ΄χει, από την τελική απόφαση που θα βγεί για το περιστατικό, θα φανεί και ποιός κάνει ΚΟΥΜΑΝΤΟ στο σπορ!..Αυτοι που θελουν να παρει τον μπουλο η Pirelli.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Όπως και νά ΄χει, από την τελική απόφαση που θα βγεί για το περιστατικό, θα φανεί και ποιός κάνει ΚΟΥΜΑΝΤΟ στο σπορ!..
Αυτοι που θελουν να παρει τον μπουλο η Pirelli.
Μην με κατηγορείς για κάτι τόσο σημαντικό
-
Μήπως λοιπόν οι άλλες ομάδες ήξεραν ότι θα γίνει τεστ(προφανώς, βλέποντας όλο τον εξοπλισμό να μένει στην πίστα), αλλά δε γνώριζαν για μονοθέσιο 2013;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μήπως λοιπόν οι άλλες ομάδες ήξεραν ότι θα γίνει τεστ(προφανώς, βλέποντας όλο τον εξοπλισμό να μένει στην πίστα), αλλά δε γνώριζαν για μονοθέσιο 2013;Το είχα γράψει εδώ: viewtopic.php?f=2&t=53639&start=195#p2817241
Μάλλον αυτό ισχύει
-
Οι Lotus & force india πάντως λένε πως δεν ήξεραν ακριβώς, ότι κάτι είχε αναφερθεί αλλά δεν τους πρότεινε η Pirelli να συμμετάσχουν. Ναι μεν αλλά.
Γενικώς ΟΛΟΙ τα λένε μπερδεμένα.Boullier added: 'Whatever permission is given it should be allowed to everybody or at least to make it aware to everybody and not testing on your own somewhere.'
-
Κοινώς: Αν οι Μερκ εξακολουθούσαν να είναι χρέπια κανείς δε θα κουνούσε φρύδι, τώρα ζορίζονται όλοι.
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Αν ακούω ιταλάκια και ειδικά φεραρικούς να κλαίγονται και να μιλάνε για πουστιές ΑΛΛΩΝ πεθαίνω στα γέλια!!!+Stepneygate...
-
του πανε τα κοκκινα νομιζω εεεε
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αν ακούω ιταλάκια και ειδικά φεραρικούς να κλαίγονται και να μιλάνε για πουστιές ΑΛΛΩΝ πεθαίνω στα γέλια!!!
+Stepneygate...
... ακόμη και εκεί, βρομάει πολύ.
-
Ο χρήστης speedy gio έγραψε:
του πανε τα κοκκινα νομιζω εεεεΆντε και 1000km με την F138 σύντομα
-
Παρεμπιπτόντως:
Suspension failure caused Massa's crash in the Monaco GP..driver error, my ass...
-
Του απαντάς τώρα ότι στην Ελλάδα λέμε πως ο γέρος είτε από χέσιμο ή από πέσιμο θα πάει, ή δε του απαντάς?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Του απαντάς τώρα ότι στην Ελλάδα λέμε πως ο γέρος είτε από χέσιμο ή από πέσιμο θα πάει, ή δε του απαντάς?Δεν μπορώ να φανταστώ τον Murray να είναι λυπημένος. Μόνο μια φορά στα τόσα χρόνια τον είδα (Imola 1994).
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Του απαντάς τώρα ότι στην Ελλάδα λέμε πως ο γέρος είτε από χέσιμο ή από πέσιμο θα πάει, ή δε του απαντάς?Σκέφτομαι ανακοίνωση μετά από 40 χρόνια...
KagkourasF1
Mίλησα με τον θρύλο Τάκη Πουρναράκη.
Δυστυχώς είχε ένα ατύχημα.
Καθώς οδηγούσε το Πί ένιωσε κραδασμούς προσπαθώντας να πάρει μια αντρική στροφή απ'την κουζίνα στην τουαλέτα και έκανε τετ-α-κε.
Όπως μου είπε ήταν οδηγικό λάθος καθώς δε το άφησε να ξεθυμάνει.
Το συμβάν θα διερευνηθεί κι απ'τους αγωνοδίκες του ΚΑΠΗ. -
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Του απαντάς τώρα ότι στην Ελλάδα λέμε πως ο γέρος είτε από χέσιμο ή από πέσιμο θα πάει, ή δε του απαντάς?
Σκέφτομαι ανακοίνωση μετά από 40 χρόνια...
KagkourasF1
Καθώς οδηγούσε το Πί ένιωσε κραδασμούς προσπαθώντας να πάρει μια αντρική στροφή απ'την κουζίνα στην τουαλέτα και έκανε τετ-α-κε.
Το συμβάν θα διερευνηθεί κι απ'τους αγωνοδίκες του ΚΑΠΗ.Από το μπλοκάρισμα ήταν
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Σκέφτομαι ανακοίνωση μετά από 40 χρόνια...
KagkourasF1
Το συμβάν θα διερευνηθεί κι απ'τους αγωνοδίκες του ΚΑΠΗ.Από τους κριτές λέμε
-
δεν νομίζω πως ταιριάζει στις γελοιογραφίες γι'αυτό το βάζω εδώ
Διάφορα Νέα Aπρίλιος Μαϊος 2013