-
Θα ηταν ασφαλες να συμπερανει κανεις πως εκει που βαζουν πετρελαιο οι περισσοτεροι ταριφες πιθανων να ειναι και καλης ποιοτητας? φανταζομαι θα το εχουν ψαξει και θα το συζητανε μεταξυ τους καθως δε θα θελουν να παθει ζημια το οχημα τους κ να μεινουν χωρις μεροκαματο για μερες μεχρι να φτιαχτει +τα εξοδα επισκευης ταλαιπωριας...
-
Ο χρήστης giteart έγραψε:
Θα ηταν ασφαλες να συμπερανει κανεις πως εκει που βαζουν πετρελαιο οι περισσοτεροι ταριφες πιθανων να ειναι και καλης ποιοτητας? φανταζομαι θα το εχουν ψαξει και θα το συζητανε μεταξυ τους καθως δε θα θελουν να παθει ζημια το οχημα τους κ να μεινουν χωρις μεροκαματο για μερες μεχρι να φτιαχτει +τα εξοδα επισκευης ταλαιπωριας...Σωστό επιχείρημα και το έχω σκεφτεί κι εγώ. Σε τέτοια θέματα πρέπει να εμπιστεύεσαι τους ταρίφες!
-
Κάποιος που κάνει 1.000.000χλμ. με το όχημά του ξέρει.
Πάντως στην Avin που είναι στον κόμβο Μεσογείων-Κατεχάκη στο ρεύμα της Μεσογείων προς κέντρο, προ 5 ετίας θυμάμαι έκαναν ουρά οι ταξιτζήδες στην αλλαγή βάρδιας το βράδυ. Ήταν ο πιο φτηνός στην περιοχή τότε και στις βενζίνες. Μετά βρήκαν ότι αντί για 7 τόννους δεξαμενές είχε 21 τόνους και επιπλέον νομίζω έκλεβε στην αντλία (εγώ τον είχα ήδη εγκαταλείψει γιατί μου έβγαζε λίγα χιλιόμετρα).
Οπότε εμπιστευτείτε τους ταρίφες αλλά μόνο από την άποψη ότι δε θα σας κάνει ζημιά στο όχημα. -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
..... Μετά βρήκαν ότι αντί για 7 τόννους δεξαμενές είχε 21 τόνους...........Aυτό είναι επιλήψιμο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
..... Μετά βρήκαν ότι αντί για 7 τόννους δεξαμενές είχε 21 τόνους...........
Aυτό είναι επιλήψιμο;
Δε θέλει άδεια η κάθε δεξαμενή πέρα από τους λόγους ασφαλείας και για ελέγχους κλπ.?
Ο συγκεκριμένος κάθε φορά πλήρωνε φόρους για 7 τόννους καύσιμα και πουλούσε 21. -
..... Μετά βρήκαν ότι αντί για 7 τόννους δεξαμενές είχε 21 τόνους...........
Aυτό είναι επιλήψιμο;
Δε θέλει άδεια η κάθε δεξαμενή πέρα από τους λόγους ασφαλείας και για ελέγχους κλπ.?
Ο συγκεκριμένος κάθε φορά πλήρωνε φόρους για 7 τόννους καύσιμα και πουλούσε 21.Η άδεια λειτουργίας γράφει πόσες δεξαμενές τι χωρητικότητα αλλά και ποια καύσιμα δέχονται.Φόρους για τις δεξαμενές πληρώνεις στον Δήμο αν καταλαμβάνουν χώρο πεζοδρομίου (φαίνεται απο τα καπάκια των δεξαμενών αν είναι στο πεζοδρόμιο) .
Αν είναι στην πίστα(σε ιδιόκτητο χώρο δηλαδή) δεν ξέρω να πληρώνουν κάτι.
Η χρήση των δεξαμενών αλλάζει ,πχ καταργεις την σουπερ και βαζεις αμόλυβδη.Οι πολλοι φόροι είναι στα καύσιμα και δεν συνδέονται με τις δεξαμενές.
-
Bill, ο τύπος εμφάνιζε πως γεμίζει τις δεξαμενές του με 7 τόννους ενώ έβαζε μέσα 21, δηλαδή τα 2 στα 3 λίτρα καύσιμο που πουλούσε, ομολογουμένως σε πολύ καλή τιμή, παρόμοια με την τιμή που πουλούσαν τα διυλιστήρια, ήταν αφορολόγητα.
Αν δεν το θεωρείς επιλήψιμο τί να πω, του έβαλαν λουκέτο πάντως και όντως για πολλούς μήνες ήταν κλειστός. -
Bill, ο τύπος εμφάνιζε πως γεμίζει τις δεξαμενές του με 7 τόννους ενώ έβαζε μέσα 21, δηλαδή τα 2 στα 3 λίτρα καύσιμο που πουλούσε, ομολογουμένως σε πολύ καλή τιμή, παρόμοια με την τιμή που πουλούσαν τα διυλιστήρια, ήταν αφορολόγητα.
Αν δεν το θεωρείς επιλήψιμο τί να πω, του έβαλαν λουκέτο πάντως και όντως για πολλούς μήνες ήταν κλειστός.Εφερνε λαθραίο καύσιμο δηλαδή!Άλλο αυτό και άλλο ότι πληρώνει φόρους βάση δεξαμενών.
Αξιόπιστα πρατήρια πετρελαίου