-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
οτι θες αλλα οχι φαμπια s/w ελεος. θα απογοητευτεις. πολυ κακο αυτοκινητοΕίσαι τρόλλ.
Το γκρούπ ΔΕΝ βγάζει κακά αυτοκίνηταΑν και μου κάνει εντύπωση, δεν βγήκε καλό το Fabia στον krieza aka 888888 aka pankalos?
Όλοι αυτοί είμαι εγώ κι έχω και φάμπια;
Μπήκε ένα troll κι έριξε το δολωματάκι, «τσιμπήσανε» τρεις-τέσσερις, πάει το topic.
'Ασχετο.Η εικόνα στο άβαταρ σου τί δείχνει;
-
Περιμενε να δεις τι αλλαγες θα γινουν με τελη και τεκμηρια,
μη το δωσεις πριν το πασχα
-
προσπερνώντας όλα τα άσχετα.....
Έχουν ενδιαφερθεί 2-3 σοβαροί άνθρωποι ώστε να καταλήξουμε σε συμφωνία στα λεφτά που αξίζει το αυτοκίνητο και που το έχω στην αγγελία
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3524784/
Αν και περνάω βασανιστική εβδομάδα...βρίσκομαι κοντά στην ψυχολογία να το αποχωριστώ γνωρίζοντας οτι θα μου λείψουν τα υπέρτατα κάλη του !
Από εκεί και πέρα όταν βάζεις άλλα πράγματα σε προτεραιότητα όπως την εκ'παίδευση' των παιδιών μου απο το να έχω ΤΗΝ αμαξάρα στο γκαράζ μου...προτιμώ το πρώτο οπότε νομίζω οτι δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερος κόπος να το ξεπεράσω !
Σίγουρα σε καμμιά προσπέραση,σε κάνα φόρτωμα, σε κάνα χωματόδρομο θα έχω να συγκρίνω αλλά....ok θα ζήσω και με κάτι άλλο !
Κάντε βρε παιδιά μια δέηση και εσείς οτι είναι να γίνει να γίνει γρήγορα γιατί αυτό το demi δεν το παλεύω......
-
Αφου εχουν ενδιαφερθει 2-3 και στα χρηματα που θελεις ειναι καλο. Εξακολουθω να πιστευω πως ισως εισαι λιγο υπερβολικος στα περι εκπαιδευσης των παιδιων καθως ειναι ακομα μικρα αλλα ετσι κι αλλιως το εχουμε ηδη συζητησει, οποτε κοιτα να καταληξεις γρηγορα και να το δωσεις τωρα που υπαρχει ενδιαφερον. Απλα επειδη και εγω εχω παιδια υπαρχουν καποια πραγματα που θελω να τα κανω η να τα αποκτω για τον εαυτο μου ετσι ωστε να κραταω την εσωτερικη μου ισορροπια περα φυσικα απο την χαρα που σου δινουν τα παιδια κτλ που ειναι φυσικα το πιο σημαντικο.
-
Η ώρα της μεταβίβασης φτάνει οπότε θέλω να σας ρωτήσω κάποιες λεπτομέρειες !
Υπάρχει ακόμα παρακράτηση κυριότητας εφόσον το χρωστάω ακόμα στην τράπεζα.
Ο τρόπος μεταβίβασης σε αυτήν την περίπτωση ώστε να είναι εντάξει και οι δύο πλευρές είναι :
- Γίνεται υπεύθυνη δήλωση στο ΚΕΠ όπου θα αναφέρει οτι ο αγοραστής καταθέτει το ποσό των πχ. 10.000 € προκειμένου να γίνει άρση της παρακράτησης. Κατόπιν την άρσης ο πωλητής υποχρεούται να μεταβιβάσει το όχημα στον αγοραστή. Με την παράδοση της άδειας ο ιδιοκτήτης υποχρεούται να παραχωρήσει το όχημα και να λάβει από τον αγοραστή το υπόλοιπο των Χ χρημάτων.
Σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά και ο αγοραστής δεν δίνει το ποσό που είχε συμφωνηθεί κτλ εφόσον έχει γίνει ήδη η μεταβίβαση αυτό πως αναιρείται ;
Γενικά γνωρίζετε πως διασφαλίζετε η όλη διαδικασία ;
-
Όταν είχα ζητήσει άρση της παρακράτησης κυριότητας προ αρκετών (πέντε) ετών, η διαδικασία είχε διαρκέσει αρκετές εβδομάδες, μέχρι να πάρω την άδεια επ' ονόματί μου. Δεν γνωρίζω βέβαια, εάν σήμερα αν οι απαιτούμενοι χρόνοι είναι οι ίδιοι και εάν αυτό έχει επιπτώσεις σε μια πώληση...
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Η ώρα της μεταβίβασης φτάνει οπότε θέλω να σας ρωτήσω κάποιες λεπτομέρειες !Υπάρχει ακόμα παρακράτηση κυριότητας εφόσον το χρωστάω ακόμα στην τράπεζα.
Ο τρόπος μεταβίβασης σε αυτήν την περίπτωση ώστε να είναι εντάξει και οι δύο πλευρές είναι :
- Γίνεται υπεύθυνη δήλωση στο ΚΕΠ όπου θα αναφέρει οτι ο αγοραστής καταθέτει το ποσό των πχ. 10.000 € προκειμένου να γίνει άρση της παρακράτησης. Κατόπιν την άρσης ο πωλητής υποχρεούται να μεταβιβάσει το όχημα στον αγοραστή. Με την παράδοση της άδειας ο ιδιοκτήτης υποχρεούται να παραχωρήσει το όχημα και να λάβει από τον αγοραστή το υπόλοιπο των Χ χρημάτων.
Σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά και ο αγοραστής δεν δίνει το ποσό που είχε συμφωνηθεί κτλ εφόσον έχει γίνει ήδη η μεταβίβαση αυτό πως αναιρείται ;
Δεν ξέρω εάν και πώς λειτουργεί, αλλά ρώτα και για αυτό που αναφέρει στην παράγραφο 9:
http://www.car.gr/information/simboulos/ -
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Η ώρα της μεταβίβασης φτάνει οπότε θέλω να σας ρωτήσω κάποιες λεπτομέρειες !Υπάρχει ακόμα παρακράτηση κυριότητας εφόσον το χρωστάω ακόμα στην τράπεζα.
Για την άρση παρακράτησης πρέπει:
- Να αποπληρωθεί το δάνειο και να πάρεις σχετική βεβαίωση από την τράπεζα
- Να δώσεις τη βεβαίωση στον προηγούμενο 'ιδιοκτήτη' (μάντρα ή αντιπροσωπεία) ώστε να σου δώσουν μια δήλωση του 1599/86 περί καμίας οφειλής
- Να πας στο Υπουργείο Μεταφορών και να δώσεις την άδεια και τη δήλωση για να πάρεις την καθαρή άδεια
Για τα παραπάνω θες maximum 4 μέρες (βασικά στο Υπουργείο θα καθυστερήσεις), τις οποίες δεν γλυτώνεις. Αν λοιπόν το ποσό δεν είναι δικό σου, για αυτές τις 4 μέρες θα ζητάς άρση με ξένα λεφτά. Νομίζω ότι μια δήλωση του 1599/86 θα αρκούσε μεταξύ γνωστών, εγώ θα προτιμούσα να φωνάξω ένα φίλο μου (αν είναι νομικός/συμβολαιογράφος ακόμα καλύτερα) ώστε απλώς να παρίσταται στην συναλλαγή (όχι τίποτα σοβαρό και τυπικό δηλαδή)...
-
Τελικά τί έγινε με το Scout? Το έδωσες? Πήρες κάποιο άλλο?
Πώληση Scout 1.8 > Αγορά μεταχειρισμένου 10.000 €