-
Ό,τι λέει ο τίτλος.Φίλος ψάχνει για supermini με ταβάνι τις 15.000.Κολλήματα με εταιρίες δεν υπάρχουν.Επίσης το έχει συζητήσει και με τους γονείς του που θα του συμπληρώσουν το ποσό και έχουν καταλήξει για αγορά αποκλειστικά καινούργιου αυτοκινήτου,βενζινοκίνητου.Θα ήθελα λοιπόν να φτιάξουμε μια λίστα από την οποία τελικά θα επιλέξει 3-4 αυτοκίνητα να πάει να τα δει,οδηγήσει και να πάρει προσφορές.Από τα όσα μου έχει πει ξεκινάω εγώ με:
1)-Renault Clio 0.9 Tce Dynamic
Συμπληρώστε όποιο μοντέλο θέλετε και γράψτε μαζί υπέρ και κατά .
Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
-
Ό,τι λέει ο τίτλος.Φίλος ψάχνει για supermini με ταβάνι τις 15.000.Κολλήματα με εταιρίες δεν υπάρχουν.Επίσης το έχει συζητήσει και με τους γονείς του που θα του συμπληρώσουν το ποσό και έχουν καταλήξει για αγορά αποκλειστικά καινούργιου αυτοκινήτου,βενζινοκίνητου.Θα ήθελα λοιπόν να φτιάξουμε μια λίστα από την οποία τελικά θα επιλέξει 3-4 αυτοκίνητα να πάει να τα δει,οδηγήσει και να πάρει προσφορές.Από τα όσα μου έχει πει ξεκινάω εγώ με:
-
-
Τέλος! Χαχαχαχαχαχα!
Ε οκ! Βάλε και το Fiesta 1.0 Ecoboost 100 hp.
Στα 900άρια Clio σημείωνε υπάρχουν συγκεκριμένα κομμάτια ετοιμοπαράδοτα με -1.000 έκπτωση.
-
Μεχρι ποσα κυβικα?
Ποιες ειναι οι προτεραιοτητες? -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Ε οκ! Βάλε και το Fiesta 1.0 Ecoboost 100 hp.Με 15.000 παει για το 125 σε Titanium και τελειωνει το ζητημα βεβαιως.
Να παρει 207 Rallye με 10.500€ και τα ρεστα να τα κανει βολτες
-
Τι οδηγικο προφιλ, και τι αναγκες/θελω εχει ο υποψηφιος αγοραστης?
-
Κυβικά ως 1.4 οπότε το ραλλύ μάλλον απορρίπτεται.Ξεχασα να αναφέρω ότι θέλει να μην καίει και πολλή βενζινη οπότε ο μικρός tce και ο ecoboost είναι πολύ καλές περιπτώσεις απο άποψη απόδοσης-κατανάλωσης.Ανάγκες από χώρους πολλούς κτλ. δεν έχει,20 χρονών είναι και θα το χρησιμοποιεί σχεδόν αποκλειστικά ο ίδιος.Επίσης δε του αρέσουν αναρτήσεις τύπου πόλο αλλά ούτε και τίποτα κούτσουρα σαν το προηγούμενο swift sport.Το φιέστα το σπορτ το καινούργιο άραγε μα κοπανάει πολύ?
-
Στα 900 κυβικά και με παρόμοιες καταναλώσεις με αυτά που έγραψες,υπάρχουν και τα τρία ιταλικά
Με τα χρήματα πάντως που διαθέτει,καλό θα είναι να μη βιαστεί.Μπορεί να παίξει σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες και να επιλέξει ένα καλό καινούριο ή ένα πολύ ποιοτικό μεταχειρισμένο αμάξι με χαμηλή κατανάλωση π.χ. CRZ
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Το φιέστα το σπορτ το καινούργιο άραγε μα κοπανάει πολύ?Τo titanium
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Κυβικά ως 1.4 οπότε το ραλλύ μάλλον απορρίπτεται.Ξεχασα να αναφέρω ότι θέλει **να μην καίει και πολλή βενζινη **οπότε ο μικρός tce και ο ecoboost είναι πολύ καλές περιπτώσεις απο άποψη απόδοσης-κατανάλωσης.Ανάγκες από χώρους πολλούς κτλ. δεν έχει,20 χρονών είναι και θα το χρησιμοποιεί σχεδόν αποκλειστικά ο ίδιος.Επίσης δε του αρέσουν αναρτήσεις τύπου πόλο αλλά ούτε και τίποτα κούτσουρα σαν το προηγούμενο swift sport.Το φιέστα το σπορτ το καινούργιο άραγε μα κοπανάει πολύ?Mε αυτα τα δεδομενα και με βαση φυσικα το αυστηρο οριο των 15κ (σε τιμες τιμοκαταλογου, και οχι μετα απο εκπτωσεις και οφελη αποσυρσης, καθοτι σιγουρα θα πρεπει να προστεθουν και καποια εξτρα) οι επιλογες ειναι αρκετες:
- Chevrolet Aveo 1.4 LS 100ps
- Citroen C3/DS3 1.4 vti 95ps
- Fiat Punto Multiair 1.4 105ps
- Ford fiesta 1.0 ecoboost 100ps
- Kia Cee'd 5dr 1.4 100ps (συντομα και 3θυρο)
- Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 85ps
- Mazda 2 1.3 Touring 86ps
8 ) Mitsubishi Colt 1.3 95ps - Opel Corsa 1.4 100ps
- Peugeot 208 1.4 95ps
- Renault Clio 0.9 tce 90ps
- Seat Ibiza 1.2 Tsi 105ps
- Skoda Fabia 1.2 Tsi 105ps
- Suzuki Swift 1.2 94ps
- Toyota Yaris 1.3 100ps
- Volkswagen Polo 1.2 Tsi 90ps
Ας μας απορριψει πρωτα ο υποψηφιος αγοραστης, ακομα και λογους εμφανισης γουστου, μαρκας, ή για οποιαδηποτε αλλο λογο, καποια απο τα 16, ωστε να επικεντρωθει η κουβεντα σε αυτα τα οποια θα προτιμουσε περισσοτερο...
Supermini μεχρι 15.000 ευρώ.