-
Ο χρήστης dimitris_f έγραψε:
Αν ηταν βεβαιο οτι τα μελλοντικα εσοδα της Κυπρου απο το φυσικο αεριο θα ειναι τοσο σημαντικα , δεν θα εβγαζε η Κυπρος καποιο ομολογο φυσικου αεριου ,το οποιο μαλιστα θα γινοταν αναρπαστο, αντι να παρακαλαει (για 2,5 δις) ο Χριστοφιας τον Πουτιν και να κουρευει τις καταθεσεις ο Αναστασιαδης ? Απλα και λογικα.Τα έσοδα θα είναι σημαντικά αλλά το πότε θα μπουν στα κρατικά ταμεία είναι αμφισβητούμενο (λόγω της εμπλοκής με το Κυπριακό, δεν είναι τεχνικό το ζήτημα)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν ηταν βεβαιο οτι τα μελλοντικα εσοδα της Κυπρου απο το φυσικο αεριο θα ειναι τοσο σημαντικα , δεν θα εβγαζε η Κυπρος καποιο ομολογο φυσικου αεριου ,το οποιο μαλιστα θα γινοταν αναρπαστο, αντι να παρακαλαει (για 2,5 δις) ο Χριστοφιας τον Πουτιν και να κουρευει τις καταθεσεις ο Αναστασιαδης ? Απλα και λογικα.
Τα έσοδα θα είναι σημαντικά αλλά το πότε θα μπουν στα κρατικά ταμεία είναι αμφισβητούμενο (λόγω της εμπλοκής με το Κυπριακό, δεν είναι τεχνικό το ζήτημα)
Ακομη κι΄ ετσι ( να ειναι σημαντικα τα εσοδα) , αυτο που μετραει ειναι το ποτε θα μπουν στο ταμειο. Και σε γεωπολιτικους λογους αναφερθηκα. Και δεν εννοω μονο το κυπριακο αλλα και το ριξιμο (οπως διαβαζω) της Συριας και του Λιβανου απο τη συμφωνια Κυπρου - Ισραηλ. Ουτε γνωστης των γεωπολιτικων ειμαι ουτε των τεχνικων ζητηματων του φυσικου αεριου , οποτε time will tell. Οπως εγραψα , ισως κανω λαθος.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τα ΑΤΜ δουλευουν κανονικοτατα, αλλα τα υποκαταστηματα θα ανοιξουν την Πεμπτη αφου ακολουθουν την κυπριακη αργια.Εμας μας ειπαν οτι μπορει και την Πεμπτη να ειμαστε κλειστα.
Τα καταστηματα ειναι τελειως κλειστα. Εγω που ειμαι σε back office υπηρεσια ειμαι στο γραφειο αλλα υπολειτουργουμε.
Μαλλον θα μας διωξουν νωριτερα.
-
Και αντε να ειχες να εισπραξεις επιταγη ή δανειο,γενικα να παρεις χρηματα σημερα απο αυτες τις τραπεζες για να κανεις την δουλεια σου .
-
Για αυτό βρε έχουμε ύφεση και δεν εισπράττει κανείς!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Τα ΑΤΜ δουλευουν κανονικοτατα, αλλα τα υποκαταστηματα θα ανοιξουν την Πεμπτη αφου ακολουθουν την κυπριακη αργια.
Εμας μας ειπαν οτι μπορει και την Πεμπτη να ειμαστε κλειστα.
Τα καταστηματα ειναι τελειως κλειστα. Εγω που ειμαι σε back office υπηρεσια ειμαι στο γραφειο αλλα υπολειτουργουμε.
Μαλλων θα μας διωξουν νωριτερα.
Μεχρι την Πεμπτη ποιος ζει - ποιος πεθαινει, μπορει να δουλευεις στο ΤΤ
-
Αστα!! Αγχος για το τι θα φερει η επομενη μερα!!! Και ειμαι στην 'μικρη' απο τις 3 κυπριακες στην Ελλαδα και δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο ή κακο.
Και η μαλακια ειναι οτι εμεις ειμασταν σε πολυ καλυτερη μοιρα σε σχεση με τις αλλες 2. Μιας και ειχαμε πολυ μικρη κατοχη ελλ. ομολογων!!! Αλλα μας παρεσυρε το κακο ρευμα...
-
Δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο, αλλα κι εγω μαθαινω απο καλους σας πελατες οτι πραγματι ειστε η πιο μαζεμενη απο τις 3
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Αστα!! Αγχος για το τι θα φερει η επομενη μερα!!! Και ειμαι στην 'μικρη' απο τις 3 κυπριακες στην Ελλαδα και δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο ή κακο.Και η μαλακια ειναι οτι εμεις ειμασταν σε πολυ καλυτερη μοιρα σε σχεση με τις αλλες 2. Μιας και ειχαμε πολυ μικρη κατοχη ελλ. ομολογων!!! Αλλα μας παρεσυρε το κακο ρευμα...
Δεν θα έπρεπε να ανησυχείς, έχετε την 'ευλογία' του μεγαλύτερου CEO του νησιού....του αρχιεπισκόπου
-
http://www.capital.gr/News.asp?id=1753925
Δικαιωνεται ο Μανωλης ο Γλεζος
-
Λείπουν κάποια λεφτά , από τα 5,8 δισ . Από που θα τα πάρουν ?
-
ελα ρε 300 ψοροεκατομυρια θα τα δωσει η ρωσια..
-
Οι ελέφαντες Σόιμπλε και Μεντβέγιεφ τσακώνονται και τα κυπριακά μυρμήγκια , την πληρώνουν .
Θα ακολουθήσουν και τα ελληνικά , άραγε ?
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Λείπουν κάποια λεφτά , από τα 5,8 δισ . Από που θα τα πάρουν ?Οπως ξερουμε απο Ελλαδα, υπαρχουν τα περιφημα ισοδυναμα
-
Ναι αλλά η Ελλάδα έχει 11.000.000 υποζύγια , ενώ η Κύπρος μόλις 500.000 .
Είναι μία διαφορά , δεν νομίζεις .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Ναι αλλά η Ελλάδα έχει 11.000.000 υποζύγια , ενώ η Κύπρος μόλις 500.000 .Είναι μία διαφορά , δεν νομίζεις .
Με μερικες αυξησουλες στο ΦΠΑ μπορει να γινει η δουλεια.
Επισης μπορουν να κανουν και το ελληνικο στυλ του προγραμματος,δηλαδη αυξησεις σε φορους για δηθεν αυξηση εσοδων, που τελικα θα φερουν μειωμενα εσοδα.Αλλα δεν θα πρεπει να προεξοφλουμε οτι το νεο σχεδιο θα ψηφιστει,παραμενει μια δυσκολη υποθεση
-
Aν τα μέτρα δε ψηφιστούν από τη Βουλή και δεν πέσει ο ουρανός στο κεφάλι των Κυπρίων , όπως έγινε άλλωστε και με τη καταψήφηση του σχεδίου Ανάν, τι θα λέμε ;
Κι αφού κυρ Στούρνε μ΄ τα υποκαταστήματα των Κυπριακών Τραπεζών δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα γιατί είναι κλειστά σήμερις κι αύριον;
Ρε το γέρο-σαπήτη το Γλέζο, πόσο μπροστά έβλεπε και πόσο μαλάκες αποδείχτηκαν οι ψοφοέλληνες που έβγαλαν τα λεφτά τους στην Τσύπρον για να γλυτώσουν' τα από τον Τσίπραν...
έτσι ξεφτιλισμένοι ψοφοέλληνες να σας φτάσει η καρδιά στη φτέρνα γερο-λαδάδες
-
http://www.tanea.gr/news/economy/articl ... leytheros/
Δεν τον βλεπω καλα τον κυπριο Σαμαρα -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
http://www.tanea.gr/news/economy/article/5007282/synergates-toy-anastasiadh-hkseran-kai-ebgalan-ta-lefta-toys-sto-ekswteriko-kataggellei-o-fileleytheros/
Δεν τον βλεπω καλα τον κυπριο ΣαμαραΑποκλείεται.
Οι Δεξιοί (ακόμα και στη Κύπρο) είναι νυκοκυραίοι.Σα τους δικούς μας ένα πράμα.
Τώρα θα μου πείς ότι ψήφισαν ένα υπέρμαχο του σχεδίου Ανάν.
Κι εδώ οι Δεξιοί και μάλιστα νυκοκυραίοι έχουν ψηφίσει Μητσοτάκη Σημίτη Κωστάκη στο παρελθόν.
Εξάλλου οι Δεξιοί και μάλιστα νυκοκυραίοι διακρίνονται για την υψηλή νοημοσύνη τους που παίζει ανάμεσα σε ΙQ Σαμαρά, Γιωργάκη , Βενιζέλου και ΙQ Βούλτεψη Καμμένου Μιχαλολιάκου.
Ανεβασμένα πράματα δηλαδή. -
Δλδ ο συριζα εκμ δεν έχει νοικοκυραίους στους ψηφοφόρους του?
Kύπρος και ΔΝΤ